Lleis criptogràfiques a tot el món

Xina en aquest moment té una de les polítiques més restrictives a nivell mundial pel que fa a criptomonedes. El 2013, la Xina va prohibir totes les transaccions de bitcoins. A més, el 2017 el govern xinès també va prohibir tots els ICO i els intercanvis de criptografia. Tanmateix, molts utilitzen plataformes estrangeres que encara no estan tallafocs per operar amb criptomoneda.

Japó, en canvi, té un dels enfocaments més oberts i progressius del món. Bitcoin es considera moneda de curs legal allà. Una llei aprovada el 2017 reconeix les criptomonedes com a propietat legal al país. En resposta a violacions i pirateries en intercanvis, el Japó també va aprovar noves regulacions per a la indústria criptogràfica, cosa que fa necessari que els intercanvis es registrin a FSA (agència de serveis financers). Els guanys en criptomonedes es classifiquen com a “ingressos diversos” i els inversors tributen a taxes del 15% al ​​55%.

En Corea del Sud, les criptomonedes no es consideren moneda de curs legal. Tot i que els intercanvis són legals, formen part d’un sistema regulador estretament controlat. La imposició de les criptomonedes a Corea del Sud és una zona gris: atès que no es considera una moneda ni un actiu financer, no hi ha impostos sobre els guanys derivats del comerç de criptomonedes en aquest moment..

En Els EUA. les criptomonedes no es consideren moneda de curs legal, però les autoritats federals difereixen en la seva definició del terme “criptomoneda” i el seu enfocament regulador. Comissió de Valors i Borses (SEC), per exemple, considera que les criptomonedes són valors financers. Per contra, The Comissió de comerç de futurs de mercaderies (CFTC) està descrivint el bitcoin i algunes altres criptomonedes com a productes bàsics i permet que els derivats de criptomonedes comercialitzin públicament en borses. Per complicar les coses, les lleis que regulen els intercanvis varien segons l’estat. Recentment, el Tresor dels Estats Units ha posat èmfasi en la necessitat urgent de regulacions criptogràfiques i ha format un grup de treball per explorar les possibilitats de disposicions clares.

LLEGEIX la xarxa internacional de serveis de Blockchain de la Xina que integra Tezos Blockchain

Suïssa té un dels entorns més amigables per a criptomonedes a Europa. Les criptomonedes i els intercanvis són completament legals i estan regulats per les lleis locals. El Administració tributària federal suïssa (SFTA) considera que les criptomonedes són actius financers i estan subjectes a l’impost suís sobre el patrimoni.

Ara mateix, el Regne Unit no té lleis específiques sobre criptomonedes. No obstant això, el 2018, el Banc d’Anglaterra va revelar que les regulacions sobre criptomonedes al Regne Unit estaran disponibles aviat. Tot i això, ara mateix les criptomonedes no es consideren moneda de curs legal. HMRC ha publicat un escrit sobre el tractament fiscal de les criptomonedes, afirmant que els guanys derivats de la negociació de criptomonedes estan subjectes a un impost sobre les plusvàlues.

En Gibraltar la criptomoneda no es considera moneda de curs legal, però els intercanvis són legals i funcionen dins d’un marc regulador ben definit. El país no imposa guanys de capital ni impostos sobre dividends a les criptomonedes i els intercanvis criptogràfics estan subjectes a un tipus d’impost sobre la renda de les empreses del 10%.

La UE no té cap legislació específica sobre criptomonedes. Tot i que no és una moneda de curs legal en cap dels països, les lleis exactes sobre criptomonedes varien en cada estat membre. En Malta, les criptomonedes són reconegudes pel govern com “un mitjà d’intercanvi, una unitat de compte o un magatzem de valor”. D’Estònia el govern considera les criptomonedes com a “valor representat en forma digital”. En Luxemburg el govern reconeix que les criptomonedes haurien de ser considerades “acceptades com a mitjà de pagament de béns i serveis”.

LLEGIR La plataforma Lygon Blockchain s’està ampliant per a ús comercial a Austràlia

Normativa general Amèrica Llatina difereixen del suport legislatiu a les prohibicions a gran escala. En Bolívia hi ha una prohibició unilateral de criptomonedes i intercanvis tots junts. Mentre que a Mèxic, Argentina, Brasil, Xile les criptomonedes són àmpliament acceptades com a forma de pagament. Equador és el primer país que llança la seva pròpia criptomoneda, però prohibeix la resta de criptomonedes, a part del testimoni SDE (Sistema de Diner Electrònic) emès pel govern. La crisi econòmica i la posterior caiguda lliure del bolívar signifiquen que les criptomonedes són àmpliament acceptades a Veneçuela.

En general, sembla que la tecnologia blockchain i la criptomoneda superen ràpidament les lleis existents i requereixen un nou marc legal. Sembla que els governs de tot el món comencen a reconèixer la necessitat de disposar de regulacions actualitzades. Els membres del G20 van publicar una sol·licitud el juny de 2019 per implementar un marc regulador global per a les criptomonedes per gestionar millor els beneficis, els reptes i les oportunitats que s’uneixen a les criptomonedes..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map