5 millors monedes criptogràfiques per al 2021

Bitcoin, Ethereum i molt més: aquí teniu les 5 millors monedes per al 2021

Amb la pandèmia COVID-19 que va enderrocar l’economia mundial durant la major part del 2020, molts inversors han recorregut a les criptomonedes com a inversió de refugi segur. Això és evident perquè el límit general del mercat de criptografia va augmentar de 192.000 milions a 563.50 mil milions de dòlars. Per tant, amb Bitcoin a punt d’infringir-se en qualsevol moment, hauríeu de ser extremadament alcista al mercat de les criptomonedes.

Amb el 2021 a la volta de la cantonada, comprovem les nostres cinc criptomonedes preferides del 2021.

# 1 Bitcoin

Tot i que Bitcoin va començar l’any a 7.130 dòlars, va aconseguir augmentar més d’un 170%. A hores d’ara, està tendint una mica per sota dels 19.500 dòlars, a partir del temps de premsa. Tot i això, amb BTC que s’acosta als nivells màxims històrics, es troba en una posició privilegiada per classificar nivells mai vistos. Dan Held, líder en intercanvi de creixement de Kraken, va publicar una vegada una publicació a LinkedIn poc després que BTC comencés a flirtejar amb nivells màxims històrics: “Si esteu llegint això, encara sou aviat a Bitcoin”.

Molts esperen que BTC dobli el seu valor durant el 2021, com a mínim. El principal motor d’aquest creixement sense precedents és l’adopció institucional. CoinShares va informar que els inversors havien comprat prop de 429 milions de dòlars en valor de BTC i altres actius criptogràfics la setmana passada. A més, MicroStrategy, que és probablement la institució més gran que inverteix activament en Bitcoin, ha augmentat la seva participació total de Bitcoin fins als sorprenents 1.100 milions de dòlars..

# 2 Ethereum

La plataforma de contractes intel·ligents va aconseguir superar Bitcoin fàcilment augmentant el seu preu en un ~ 350% durant el curs del 2020. ETH fins i tot va aconseguir incomplir la marca de 600 dòlars, però des de llavors s’ha enfrontat a una correcció de 585 dòlars..

A partir del 2021, Ethereum continuarà recorrent l’ona DeFi. El 2020 ha estat l’any de DeFi i el 2021 sembla continuar el comerç. Durant aquest any, el valor total tancat a DeFi ha passat de 675 milions a 15.000 milions de dòlars. Això és una sorpresa >Augment del preu del 2100%. Si el 2021 fa fins i tot la meitat del que va fer DeFi el 2020, la gran quantitat de valor i utilitat que podria aportar a Ethereum és força sorprenent..

# 3 Ondulació

Ripple ha tingut un 2020 molt ocupat, ja que s’ha expandit a més de proveïdors financers de 40 països, inclosos Banco Santander (SAN) i American Express (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB), i el Bank of America (BAC). FRMO Corp havia assenyalat XRP com una de les criptomonedes més interessants del 2020.

El preu de XRP va reflectir aquest sentiment positiu, ja que va saltar de 0,19 a 0,45 dòlars i va arribar a la màxima del 2020 de gairebé 1 dòlar. Amb una major adopció i la seva plataforma ODL cada vegada més popular que mai, podem esperar que XRP augmenti encara més el 2021.


# 4 Litecoin

Litecoin gairebé ha doblat el seu valor, ja que ha passat de 41 a 80,50 dòlars. Podem esperar que Litecoin es converteixi en tres dígits i sigui un candidat a cavall fosc per al “saltador més gran” el 2021. La raó és que som increïblement alcistes sobre Bitcoin el 2020 i, com molts han assenyalat, Litecoin tendeix a seguir el primer ministre criptomoneda. La raó és que, tal com diu el fundador de Litecoin, Charlie Lee, mentre es pot utilitzar Bitcoin per moure grans quantitats de diners, les comissions de transacció fan que no sigui pràctic moure sumes més petites. És per això que l’ús de Litecoin és complementari al de Bitcoin.

A més, Litecoin Foundation, l’organització sense ànim de lucre associada a Litecoin, va adquirir el 9,9% del banc alemany WEG. Això, en essència, obre les portes a la participació de LTC en la banca convencional.

# 5 Bitcoin Cash

Bitcoin Cash podria ser una de les opcions més emocionants per al 2021. Crypto Ground, una editorial independent que proporciona criptomoneda & Blockchain Technology News creu que BCH arribarà als 3.067 dòlars en un termini de cinc anys. Igual que Litecoin, creiem que la fortalesa del 2021 de Bitcoin afectarà positivament l’acció de preus de BCH.

Creiem que aquestes cinc monedes estan ben preparades per governar el servei de criptografia el 2021. Si voleu consultar més informes d’aquest tipus, llegiu la nostra articles de comerç de criptomonedes.

Quina és la millor criptomoneda per invertir el 2021?

Quines són les 10 criptomonedes més populars al Regne Unit?

Millors monedes comercialitzables el 2021

Quines són les 5 criptomonedes més populars als EUA?

Comerç del dia de criptomonedes al Regne Unit

eToro: la millor plataforma de criptomonedes tant per a comerciants com per a inversors

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map