Predicció de preus XRP: arribarà Ripple a 10 dòlars a finals del 2021?

Al tancar-se a finals de l’any passat, les criptomonedes de tot el món van assolir els seus punts més alts. Bitcoin va ser de gairebé 19.000 dòlars i el seu valor també va provocar un repunt en els altcoins. Una de les criptomonedes que va assolir el seu màxim durant aquest temps i que està lluitant ara és el Ripple (ticker: XRP), que va assolir el seu màxim històric de 3,65 dòlars al gener d’aquest any..

Amb el final de l’any, els analistes han predit que el preu del bitcoin arribarà fins als 25.000 dòlars, si no més. Això ha fet que molta gent es pregunti si el preu de Ripple augmentarà del que va ser l’any passat.

Si la predicció del preu del bitcoin es compleix, es pot predir fàcilment que Ripple també arribarà a 10 dòlars al final del 2018. Si la tendència continua, el preu també podria superar els 20 dòlars el 2022. Això és segons les prediccions de Thomas Lee, soci gerent i cap de recerca de Fundstrat Global Advisors. Lee és un dels analistes amb més reputació pel que fa a la criptomoneda.

Tanmateix, amb la vigència actual del mercat, sembla que el preu del bitcoin està lluitant per trencar la barrera dels 6500 dòlars. Una altra cosa que s’ha de tenir en compte és que el preu del BTC no afectarà necessàriament el preu del XRP. Això es deu al fet que la plataforma Ripple encara s’enfronta a molts problemes i reptes.

Per començar, la moneda va passar recentment sota la vigilància de la Comissió de Seguretat i Intercanvi dels Estats Units, que va concloure que la moneda pertany a la categoria de valors. Això els va permetre endurir la normativa al voltant de la moneda. Una altra cosa a la qual les persones s’han oposat des de fa molt temps és la naturalesa centralitzada de la moneda en comparació amb les monedes descentralitzades que ara estan disponibles al mercat..

Predicció de preus XRP 2021: XRP pot assolir aquests nivells??

Tot i que hi ha alguns problemes amb XRP com s’ha indicat anteriorment, ha tingut una bona part d’evolucions positives fins al 2018 i fins i tot a principis del 2020. Això indica que s’està considerant XRP com una tecnologia potencial que podria modelar el sector financer especialment a l’hora de simplificar de pagaments.

Possible associació amb JP Morgan

Tot i que hi ha hagut un creixement constant de les associacions, hi ha hagut especulacions sobre la col·laboració de J.P Morgan amb Ripple, però cal especular-ho ja que no hi ha hagut declaracions oficials per part de cap de les empreses. No obstant això, els rumors van sortir a la llum ja que hi va haver una actualització al lloc del tresor de J.P Morgon. L’actualització deia que J.P Morgans treballava en un nou sistema de pagament en temps real per proporcionar transaccions més ràpides.

Per contra, J.P Morgon també ha llançat el seu propi blockchain anomenat “Quorum”. Tot i que això es podria utilitzar per a les seves solucions internes, es creu que per a solucions de pagaments transfronterers i interbancaris, potser encara hauran de col·laborar amb Ripple.

El llançament de Xrapid

Això arriba poc després del llançament de Xrapid per part de Ripple. Ripple anuncia que es tracta d’una solució bancària definitiva que pot reduir els problemes de liquiditat, temps i comissions quan es tracta de pagaments transfronterers.

Els pagaments transfronterers han estat un problema important per a la majoria dels bancs i, si Xrapid pot resoldre aquest problema, no hi ha cap raó per la qual la majoria dels bancs puguin adoptar-ho. Cal assenyalar que la majoria de productes / tecnologies que ofereix Ripple no obliguen l’ús de XRP. Aquests productes es poden utilitzar independentment del testimoni; això està configurat per canviar amb Xrapid.

Amb Xrapid, Ripple s’utilitzarà com a intermediari entre les dues monedes que intercanvien. El principal problema al qual s’enfronten els bancs és que necessiten disposar d’un fons de fons per facilitar les transaccions transfrontereres. Això va provocar un retard en el processament de les transaccions i també costos addicionals per al banc que finalment es van repercutir als consumidors. Xrapid proporciona una solució a aquest problema, ja que XRP es podria utilitzar com a intermediari per processar la transacció i es poden fer conversions a les monedes locals sense demora.

Això pot tenir una gran importància per a XRP, ja que és la primera vegada que XRP s’està convertint en una part vital del funcionament d’un servei. Com veiem un augment de l’ús de Xrapid, hi ha moltes possibilitats que això pugui afectar positivament el preu de XRP. Aquesta és una de les raons per les quals molts creuen que es pot assolir la predicció XRP de 10 dòlars el 2020.

XRP: Un amic dels bancs

Tot i que tothom saluda la innovació de la tecnologia blockchain, molts països i institucions estan en contra de la idea de criptomonedes per molts motius. És un fet que la majoria dels governs no subscriurien la idea de descentralització. Mentre parlen, poden dir que tots estan per la descentralització de les institucions, en principi estan en contra de la idea. Les raons són senzilles: els governs perdran el control de la majoria dels actius i poden esdevenir irrellevants lentament.

Aquí és on destaca Ripple entre altres criptomonedes, ja que no és vist com una amenaça pels bancs. de fet, centenars d’institucions financeres s’han associat amb Ripple per facilitar les transaccions financeres. Ripple ha afirmat clarament que no vol substituir la idea de bancs, el seu únic objectiu és facilitar transaccions més fàcils, ràpides i robustes.

Prediccions prèvies sobre XRP

Tot i que accedim als desenvolupaments actuals per predir el preu futur, és molt important comprovar algunes de les prediccions anteriors realitzades sobre el preu XRP. Hi ha hagut moltes prediccions donades el 2018 pel que fa al preu del XRP, cap d’elles s’ha fet realitat. Cal assenyalar que el 2018 no va ser un gran any per a cap de les criptomonedes.

Es van enfrontar a obstacles normatius a tot el món, ja que alguns països com l’Índia van arribar a prohibir les criptomonedes. També hi ha hagut múltiples casos de pirateria o violació d’intercanvis importants que van provocar una pèrdua massiva de fons. Tot això va conduir a un sentiment negatiu al voltant de les criptomonedes i, per tant, els preus van continuar baixant.

El cas SEC

El cas recent de Ripple de SEC ha colpejat l’empresa com una sacsejada. El futur de Ripple depèn completament del resultat del cas. Per tant, el preu del testimoni també dependria del mateix. Podria continuar corrent si els càrrecs es liquiden o el valor es depreciarà en funció del curs del cas.

On comprar Ripple

Podeu comprar Ripple a la majoria de les principals plataformes de comerç criptogràfic com Coinbase i Binance.

CEX.IO_buy rippleQuan es tracta de la compra segura de XRP, CEX.io fa el tall. Disposen d’un sòlid sistema de verificació i la plataforma d’intercanvi és fàcil d’utilitzar. Les múltiples opcions per comprar XRP faciliten la comprovació dels usuaris nous. Aquest intercanvi té una gran liquiditat i està recolzat per un equip experimentat.

La seva aplicació facilita que qualsevol persona comenci a utilitzar la plataforma i això també significa un emmagatzematge segur de tokens. Tot i això, si teniu previst mantenir el XRP a llarg termini, us recomanem que el guardeu en una cartera de maquinari com ara Llibre major.

FES CLIC AQUÍ PER COMPRAR XRP A CEX.IO!

  • Binance

Binance és una altra de les principals plataformes de negociació criptogràfica al costat de Coinbase. Podeu canviar nombroses monedes com bitcoin, Ethereum, Chainlink, 1 inch, Ripple, etc. Bitcoin és confiat per milions d’usuaris i es considera segur d’utilitzar.

Binance també té aplicacions Android i IOS per a mòbils i versions de Windows i Mac per a ordinadors de sobretaula. També podeu utilitzar l’API Binance per integrar-la amb el vostre lloc web. Si només esteu entrant al món del comerç criptogràfic, els blocs Binance sempre són un lloc ideal per començar.

FES CLIC AQUÍ PER COMPRAR RIPPLE SOBRE BINANCE!

  • Coinbase [XRP actualment suspès]

Coinbase és potser la plataforma de comerç criptogràfic més gran del món amb més usuaris diaris actius. Podeu comprar i vendre Ripple a Coinbase juntament amb moltes altres criptomonedes. També podeu canviar altres criptomonedes per Ripple en aquesta plataforma.

Si us agrada invertir en diverses criptomonedes segons el preu i diversos altres factors, Coinbase seria la vostra plataforma ideal. Sempre podeu cobrar la inversió i reinvertir-la en altres criptomonedes encara que una d’elles no estigui bé.

FES CLIC AQUÍ PER COMPRAR RIPPLE A COINBASE!

Emmagatzemi de manera segura Ripple

Comprar Ripple és una cosa, però heu d’emmagatzemar-los al lloc més segur possible. Com que les criptomonedes no poden reconèixer el propietari, tothom que tingui els vostres codis d’accés pot utilitzar el vostre Ripple. Per evitar-ho, els heu d’emmagatzemar en una volta segura.

  • Llibre major

Ledger és un fantàstic magatzem de seguretat per emmagatzemar totes les vostres criptomonedes. Té una cartera de maquinari i una cartera en viu. La cartera de maquinari és més segura, ja que només les persones que hi tenen accés físic podran recuperar la informació.

Les carteres de maquinari Ledger tenen diverses mides amb una àmplia gamma de funcions. Podeu gestionar bitcoin, Ethereum, Ripple i moltes més criptomonedes amb la cartera Ledger.

EMMAGATZEM RIPPLE A LEDGER!

  • Trezor

Trezor és un altre gran nom de la indústria de les carteres de maquinari. L’avantatge de tenir una cartera Trevor és que només cal protegir-la físicament. No es pot utilitzar com a node per accedir a Internet i és immune a la majoria dels atacs de ransomware coneguts.

Trezor admet nombroses criptomonedes, incloses Ripple, Bitcoin i Ethereum. A diferència de Ledger, Trezor només es presenta en dos models. Tanmateix, aquests dos models són igualment competents i són algunes de les millors carteres de maquinari de la indústria.

EMMAGATZEM RIPPLE A TREZOR!

Es farà realitat la predicció XRP per al 2021?

Quan es tracta de prediccions de preus, dos factors esdevenen molt importants. Un és el rendiment de l’empresa, en aquest cas, és Ripple i el segon, sent el sentiment general del mercat. Tot i que Ripple pren totes les notes correctes, tal com s’explica més amunt, el mercat global de criptografia sembla que encara no s’està recuperant. Tot i això, el CEO de Ripple, Garlinghouse, prediu que el 2021 serà un bon any per a la criptomoneda i el blockchain.

No va fer una predicció de preus per al bitcoin afirmant que seria molt difícil fer-ho. No obstant això, considera que, amb una transparència creixent en els projectes relacionats amb les criptografies i molts països que elaboren regulacions per fer front a l’adaptació massiva de criptomonedes, el 2021 serà un bon any per a totes les criptomonedes principals, inclosa la XRP. No obstant això, el sobtat cas de SEC a Ripple fa que no siguin fiables totes les prediccions de preus.

A Bitcongress ens abstindríem de predir un preu exacte per XRP. Tot i això, seguint els fonaments, XRP sembla estar en un bon lloc. Amb les nombroses associacions i adopció per part dels bancs, ha fet grans progressos al llarg dels anys. Ripple no ha parat d’innovar i innoven constantment en nous productes, cosa que torna a ser un gran senyal. Tenint en compte aquests factors, XRP sembla ser una bona inversió si el cas SEC conclou amb una nota positiva.

Tot i que ens encantaria que XRP arribés a 1 dòlar a finals del 2021, a veure si aconsegueix pujar per aquesta muntanya escarpada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map