Quant triga a aprendre el comerç de divises

Quant de temps es triga a aprendre al comerç de divises? és probablement una de les preguntes més freqüents dels nouvinguts a l’àmbit comercial.

Potser, però, una pregunta més pertinent podria ser: “Què cal per convertir-se en un comerciant de divises amb èxit?”

Per a la majoria de la gent, recollir els conceptes bàsics sobre el funcionament de la divisa, la mecànica per completar una operació i el coneixement necessari per interpretar la informació financera disponible és un procés bastant ràpid i senzill. Els fonaments poden semblar simples i els principis es poden digerir fàcilment. Tot i això, hem d’afrontar una cosa: igual que amb qualsevol altra habilitat de la vida, convertir-se en un mestre en el comerç de divises requereix anys d’experiència, una comprensió completa del funcionament del mercat i una gana interminable de coneixement i superació personal..

També hem de tenir en compte el fet que el temps que es necessita per aprendre les divises, així com l’enfocament o l’estil d’aprenentatge poden diferir d’un comerciant a l’altre. Per tant, les coses són, en gran mesura, força subjectives i depenen del comerciant individual.

No us molesteu amb el vostre mentor comercial ni tan sols amb vosaltres mateixos (és a dir, si esteu estudiant sense cap ajuda) si no podeu obtenir una resposta clara a la pregunta de quant de temps us trigaria a ser rendible comerciant. És massa diferent per a tothom i aquesta és la resposta que hauríeu d’acceptar.

No obstant això, hi ha una cosa que podeu fer que us pot ajudar a obtenir una imatge més clara i és examinar un parell d’àrees importants:

 1. Quant de temps i molt de treball esteu disposat a dedicar??

Aquest és, bàsicament, el primer que heu d’esbrinar. Quan comenceu a elaborar un pla per a la vostra carrera comercial, heu d’establir una cronologia i ser realistes quant a la quantitat de temps que podeu dedicar a l’aprenentatge de divises i les vostres activitats comercials..

Tens una feina a temps complet? Moltes responsabilitats familiars? El comerç de divises serà només un concert a temps parcial o un compromís a llarg termini? Aquestes són totes les coses que heu de tenir en compte.

Si sou principiant, no hi ha dubte que esteu ansiosos i il·lusionats per començar el més aviat possible. Tanmateix, dedicar tot el vostre temps a l’aprenentatge del comerç de divises pot no ser tan realista en aquests dies, perquè la gent quotidiana té una feina a temps complet per ajudar les seves famílies. Per tant, heu de trobar una font, un curs o qualsevol altra forma d’aprenentatge de divises que us permetrà aprofitar al màxim el vostre temps d’estudi, fins i tot si són només dues o tres hores al dia, després del vostre treball habitual..

El curs en què ens trobem Educació comercial han desenvolupat és perfectament adequat per a persones que tenen el desig immens de convertir-se en comerciants però que mantenen la seva ocupació constant. El nostre curs és en línia, és a dir, el podeu fer sempre que vulgueu. També podeu tornar als materials tantes vegades com vulgueu. Els nostres materials del curs combinen vídeos, presentacions, fitxers complets, glossaris, infografies i molt més.

Obteniu més informació sobre els nostres capítols i sobre com aplicar al nostre “Guia definitiva per al comerç de divises”Al nostre lloc web oficial, www.trading-education.com.

 1. Quants diners podeu invertir en vosaltres mateixos i en el futur desenvolupament com a comerciant?

Per descomptat, heu de pensar quant esteu disposat a invertir en el vostre educació de comerç de divises i preparació per a la vostra carrera de divises.

Heu de passar una estona investigant i provant diverses formes i estils d’educació abans de veure quina forma d’aprenentatge s’adapta millor al vostre estil i rutina personals..

Si esteu disposat a pagar diners, teniu diverses opcions: entrenament individual amb un mentor comercial, conferències a l’aula, centenars de publicacions i llibres per comprar, etc..

Tot i això, si dubteu a pagar, heu d’assegurar-vos que obteniu materials de qualitat i informació ben estructurada.


Sí, si voleu qualitat i credibilitat, heu d’estar a punt per pagar. Tot i això, amb Trading Education no és així. El nostre curs no només està dissenyat en capítols complets, ben estructurats i informatius, que combina tota la informació que necessiteu per començar a operar, sinó que l’oferim 100% gratuït!

Per què pot preguntar-se??

Perquè el nostre curs està patrocinat pels nostres socis que són líders en corredors de divises. Volen assegurar-se que el món doni la benvinguda als comerciants més ben educats que en lloc de rendir-se ràpidament per manca d’educació, es mantenen a la indústria i se’n beneficien. Per obtenir més informació sobre els nostres socis, consulteu el nostre lloc web oficial.

El veritable repte per a una persona que vulgui guanyar diners amb el seu comerç és com aconseguir-ho bé. Quines estratègies, coneixements i qualitats es necessiten per entendre no només el món del comerç de divises, sinó també per obtenir beneficis?

És absolutament cert que, segons l’individu, la corba d’aprenentatge per a la negociació de qualsevol instrument varia bastant. Si voleu ser comerciant a temps parcial, probablement us trigarà més a aprendre i a estar còmode amb el comerç. Si teniu la intenció de convertir el comerç en divises més que això (fins i tot, en algun moment, considereu el comerç com una professió a temps complet), hauríeu d’estar motivat per trobar un bon curs o un programa que us pugui convertir en operador en un any aproximadament..

En definitiva, tot depèn de tu!

Tornem a la nostra pregunta.

Quant de temps es triga a aprendre a operar en divises i què es necessita per convertir-se en un operador de divises amb èxit?

Intentarem respondre aquestes dues preguntes al següent article.

Presentarem el nostre curs GRATU tradingT de negociació de divises i com podem convertir-nos en la vostra font d’arribada definitiva, no només per als vostres passos inicials de negociació de divises, sinó també per al vostre futur desenvolupament professional..

Tenint en compte que tanta gent es pregunta sobre el temps necessari per aprendre el comerç de divises, semblava oportú reunir un conjunt d’informació que permetés als nous comerciants conèixer ràpidament els conceptes bàsics del comerç de divises..

Seguir el nostre material de formació GRATU willT permetrà a les persones amb diferents nivells d’experiència conèixer ràpidament els termes i processos que s’utilitzen per operar al mercat de divises..

Apreneu el comerç de divises en un mes!

aprendre el comerç de divises en un mes

Per als comerciants que segueixen el nostre programa de formació amb diligència, esperem trigarà aproximadament un mes a obtenir les habilitats necessàries per operar al mercat de divises amb un cert grau de confiança.

El nostre curs us guiarà pels termes que és probable que trobeu; les femelles del procés de negociació; les eines que necessiteu per ajudar-vos; i informació més general del mercat.

Permeteu-nos que us expliqui més sobre els nostres capítols i quin tipus d’informació rebrà de nosaltres:

 • Capítol 1:

  El capítol 1 introduirà als comerciants novells els conceptes bàsics del comerç de divises. Al llarg de la primera part, parlarem de què és i com funciona el forex; també discutirem com configurar un compte de negociació i quins són els diferents estils de negociació.

 • Capítol 2:

  Al llarg del segon capítol, els nostres estudiants aprendran sobre la mecànica de les divises. El capítol respondrà a preguntes fonamentals i introduirà als comerciants conceptes que haurien de familiaritzar-se absolutament, incloent: palanquejament, marge de trucada, preu i pips, llarg / curt termini, spread i molt més. Els comerciants novells també aprendran a entendre gràfics, tendències / canals i gestionar els seus riscos.

 • Capítol 3:

  Al capítol 3, els nostres futurs comerciants aprendran anàlisis avançades en divises i coneixeran la diferència entre anàlisi tècnica i fonamental. Una altra cosa molt important que els comerciants principiants aprendran en aquest capítol és entendre com funciona la plataforma MetaTrader.

 • Capítol 4:

  L’últim capítol conclourà el nostre curs amb el tema de l’estratègia comercial i la introducció de diverses estratègies tècniques, incloent suport dinàmic i resistència, operacions comercials, estratègia crossover i molt més. Els estudiants també aprendran sobre les famoses ràtios de Fibonacci i els patrons d’Elliott Wave, que són molt utilitzats per comerciants de tot el món..

Imagineu les possibilitats que us esperen després de completar el nostre curs i aprendre tots els elements essencials esmentats (i molt més) del comerç de divises..

Tingueu en compte que, després de completar cadascun dels nostres capítols, podeu provar els vostres coneixements amb un qüestionari per poder passar al capítol següent amb confiança..

Armat amb aquesta intel·ligència, un nou operador pot esperar poder operar a l’àmbit de les divises. Rebràs una educació d’alta qualitat, coneixeràs els aspectes bàsics, familiaritzaràs amb la terminologia sense la qual no podràs simplement negociar de manera eficient, conèixer els aspectes tècnics de la divisa i molt més..

Malauradament, no n’hi haurà prou per assegurar-vos que sigueu un comerciant d’èxit. Des del moment en què completeu el vostre millor educació comercial, depèn de vosaltres decidir què fer-ne. Seguiràs actualitzant i faràs tot el possible per desenvolupar-te encara més amb els teus estudis o pararàs allà mateix?

El millor de Trading Education és que donem suport a les persones que volen millorar i fer tot el possible per proporcionar articles útils, materials d’aprenentatge, vídeos educatius i molt més.

La nostra oficina de Londres té una política de portes obertes, de manera que donem la benvinguda als comerciants que necessiten ajuda en qualsevol moment.

Quan us registreu al nostre curs gratuït de comerç de divises, podeu esperar informació no només sobre com ser comerciant, sinó també sobre el que es necessita per optimitzar les vostres possibilitats d’esdevenir un comerciant d’èxit: els dos són diferents!

Què cal per convertir-se en un comerciant d’èxit??

què es necessita per convertir-se en un comerciant d’èxit?

Hem parlat d’alguns aspectes del comerç de divises que hauríeu de tenir en compte quan intenteu trobar la resposta a la pregunta, “Quant de temps trigaria a aprendre a operar en divises”. També hem tractat el tema del nostre curs d’Educació comercial i com en un mes podeu aprendre el comerç de divises seguint el nostre programa.

Ara volíem parlar de la combinació de coneixement, qualitats personals i regles necessàries per maximitzar l’èxit al mercat de divises..

Els comerciants amb èxit no només gaudeixen d’un bon retorn de la seva inversió, sinó que també ho poden fer aprofiteu d’un dels mercats més dinàmics per allà.

Les operacions de divises es poden obtenir de forma rendible tant en mercats a la baixa com en borses (preus alts o baixadors), de manera que, independentment del que aporti el mercat, un comerciant fort el pot convertir en el seu avantatge.

El comerç de divises és flexible suficient per combinar-ho amb altres projectes: sens dubte no és una oportunitat de 9 a 5.

Durant el curs, aprendràs a aprofitar el mercat de divises i quins mètodes de treball són més propensos a obtenir els resultats que busques..

Una cosa més; No podem parlar de temps i donar una resposta directa a la pregunta “Quant de temps trigaria a aprendre a operar amb divises”, sense esmentar alguns altres passos que heu de fer abans ni tan sols de somiar amb convertir-vos en un operador de divises ric i reeixit.

S’han de començar a formar moltes regles i hàbits personals mentre apreneu a operar, així com al llarg de tota la vostra carrera comercial. Parlem-ne més:

 • Feu un pla comercial:

  Un pla de comerç és imprescindible per ser un comerciant d’èxit. Un pla de negociació és simplement una recopilació de regles que especifiquen els punts d’entrada i sortida, les estratègies de gestió de diners i molts altres criteris. El vostre pla serà la vostra font d’arribada definitiva per comprovar les vostres dades històriques, idees comercials de pluja d’idees i molt més. També podreu veure l’esperança de la lògica del vostre pla i si és realment viable.

 • La tecnologia és el teu amic:

  Com que el comerç de divises està descentralitzat i es fa principalment completament en línia, heu d’estar molt a gust amb la tecnologia i aprendre a aprofitar-la al màxim. Hi ha moltes maneres a través de les quals podeu veure i analitzar els mercats, incloses diverses plataformes de gràfics, programari d’anàlisi tècnica, eines comercials i altres. Obtenir actualitzacions al telèfon intel·ligent també us permetrà operar pràcticament a qualsevol lloc. Una connexió a Internet d’alta velocitat també és important per augmentar el rendiment comercial.

 • Arrisqueu només el que us podeu permetre perdre:

  Una de les regles per convertir-se en un comerciant d’èxit és arriscar només allò que es pot permetre el luxe de perdre. Recordeu que el comerç de divises és un entorn d’alt risc i els diners del vostre compte haurien de ser gastables. No cal dir-ho: no comercieu amb els diners assignats a la matrícula universitària dels vostres fills, per exemple.

  Estigueu preparats per perdre diners del vostre compte comercial en qualsevol moment. Imagineu el traumàtic que seria si perdés els diners de la vostra hipoteca?

 • Paciència i autocontrol:

  Seguiu el vostre pla de negociació i aprengueu a no transvasar. Emocions, situacions d’estrès, cobdícia, por, etc. – Totes tenen un paper important en el comerç i cal controlar-les si voleu tenir èxit. En cas contrari, seria víctima d’una operació excessiva i perdríeu els vostres diners perquè actuàveu irracionalment i en el calor del moment, cosa que provocaria que les vostres emocions s’interposessin en la vostra ment pacient i empresarial..

Seguiu aprenent:

Com més apreneu sobre el comerç de divises, més possibilitats teniu de millorar les vostres habilitats i tenir encara més èxit. Recordeu que el forex és un mercat dinàmic que ofereix moltes possibilitats, estratègies, plataformes, eines, programari, etc. També es veu molt afectat per les notícies econòmiques i altres esdeveniments. Per tant, heu d’acostumar-vos a llegir notícies, perfeccionar els vostres moviments comercials i afegir-ne més a la taula.

També us pot agradar: Com començar a negociar Forex des de casa en 5 senzills passos

Apreneu estratègies comercials que realment poden marcar la diferència

Si alguna vegada heu pensat a operar al mercat de divises, és probable que hagueu cercat en línia estratègies d’èxit, només per enfrontar-vos a una desconcertant gamma de suposadament "provat" formes d’explotar el mercat al vostre favor.

Una estratègia de comerç de divises és bàsicament una tècnica que utilitzeu per ajudar-vos a determinar si heu de comprar o vendre un parell de divises en cada moment. Disposar d’un conjunt d’estratègies comercials, a més d’un esplèndid sistema de gestió de diners, són les dues coses que cada operador ha de tenir per tenir èxit. L’adopció d’un estil de negociació sense planificació ni estratègia només us portarà al fracàs. El comerç caòtic no és el camí a seguir.

El que heu de saber sobre les estratègies de comerç de divises és que es poden basar en anàlisis tècniques o anàlisis fonamentals. A més, els comerciants també utilitzen senyals comercials que els poden ajudar en la seva decisió. Les estratègies es basen en principis financers sòlids i us permeten conèixer millor els diferents enfocaments que es poden utilitzar i com us poden funcionar..

Dedicar temps a aprendre sobre estratègies de comerç de divises i oferir un estil personal o una tècnica comercial per adoptar allargarà el procés per convertir-se en un operador eficaç, així que tingueu-ho en compte quan creeu la vostra cronologia i intenteu respondre a la pregunta de quant trigaria a aprendre el comerç de divises?

Moltes estratègies de comerç de divises s’expliquen en línia i s’ensenyen en diversos cursos i programes d’educació comercial.

El nostre Curs d’educació comercial parla detalladament sobre les estratègies comercials, per a què serveixen, per a qui serveixen i per què és important desenvolupar el vostre propi estil, escollir el millor per a vosaltres i seguir el vostre pla. Podeu obtenir més informació si consulteu la nostra divisió de capítols i sol·liciteu el curs aquí.

En última instància, heu d’entendre que, si esteu buscant aquella estratègia o tècnica comercial “daurada” que us pugui garantir l’èxit, no esteu buscant res. Qualsevol que et vengui aquesta estratègia tampoc no serveix de res. Ningú i res no us poden prometre una infinitat de riqueses quan es tracta de comerç de divises.

Estratègies de gestió de riscos per protegir la vostra inversió

estratègies de gestió de riscos per protegir la vostra inversió

Un ximple i els seus diners es separen fàcilment, així que diu la dita: no siguis tan ximple!

Viouslybviament, qualsevol inversió comporta un cert risc: es pot perdre al mercat de divises i guanyar, de manera que no operi mai més del que es pot permetre perdre.

La gestió del risc de divises és sens dubte una de les coses més essencials que heu d’aprendre fins i tot abans de deixar-vos somiar amb enriquir-vos i tenir èxit gràcies al comerç de divises.

Aprendre a gestionar adequadament els vostres alts riscos suposa temps i esforç i, sens dubte, haureu de passar mentre apreneu el comerç de divises. De fet, probablement sigui el component més important i essencial de la vostra formació i hi haureu de prestar una atenció addicional.

Quan arribi el moment i esbrineu quant de temps trigareu a aprendre forex, tingueu en compte que no haureu de supervisar la gestió del risc i la seva importància i que no seguiu amb el vostre procés d’aprenentatge tret que hàgiu dominat completament. l’art dels diners i la gestió de riscos. Sens dubte, millorareu amb el pas del temps amb experiència i estudis posteriors, però, aquest és el punt del nostre curs de negociació on heu de passar algunes hores addicionals..

Dit això, hi ha diverses tàctiques que podeu adoptar per minimitzar la vostra exposició financera i, sens dubte, us heu de familiaritzar. Comparteix-ne alguns per comoditat i informació:

 • Invertiu diners que no necessiteu:

  Ja n’hem parlat, però tornem a destacar el fet que, en cap cas, heu de comerciar amb diners o estalvis que necessiteu per a la vostra vida diària i les vostres responsabilitats personals / familiars. És possible perdre tot el capital comercial i pot afegir tensions o pressions addicionals al seu negoci, cosa que el fa encara més difícil del que és. El mercat de divises és molt imprevisible. Intercanvieu només el que us pugueu permetre perdre.

 • Aturar les pèrdues:

  No comercieu sense un stop-loss. Actua com una xarxa de seguretat i no l’hauríeu d’enderrocar. Una ordre de stop-loss està dissenyada per reduir les pèrdues amb una posició llarga o curta. L’ús d’una ordre de stop loss també eliminarà les emocions que puguin afectar les vostres decisions comercials. Quan un no és capaç de veure la posició, és crucial implementar un stop-loss.

 • Utilitzar Tendències:

  La tendència és la teva amiga. Si decidiu ser comerciant de posicions i mantenir la vostra posició durant un temps prolongat, no hauríeu de combatre les tendències / moviments actuals del mercat. L’èxit amb les inversions forex sol estar lligat a la capacitat del comerciant d’identificar tendències i posicionar-se ràpidament per obtenir punts d’entrada i sortida rendibles..

 • La relació de risc / recompensa s’ha d’establir en un mínim d’1: 3

  Si coneixeu la vostra relació risc / recompensa (RRR), podeu millorar les vostres possibilitats de reduir les pèrdues i ser més rendibles a la llarga. El que fa RRR és mesurar i comparar la distància entre el vostre punt d’entrada, les vostres comandes de stop-loss i de beneficis.

 • Limiteu i controleu el vostre ús del palanquejament:

  Pot ser molt temptador utilitzar el palanquejament i ho aconseguim; utilitzar-lo pot obtenir beneficis significatius. Tot i això, també és fàcil perdre grans quantitats de capital. No agafeu un palanquejament enorme. En una fracció de segon, el mercat pot canviar i el vostre compte es pot buidar de sobte. Practiqueu l’autodisciplina per minimitzar els riscos de palanquejament.

Fer un curs complet d’educació comercial us proporcionarà una visió més completa de la gestió del risc i de com gestionar les vostres finances, emocions i altres factors que juguen un paper important a l’hora de minimitzar o ampliar el risc..

Una última cosa: recordeu, els comerciants amb èxit sovint són aquells que adopten un enfocament objectiu i prudent del seu treball.

Vegeu també: Quina és la importància de la gestió de riscos en el comerç de divises??

Quina és la psicologia darrere de l’èxit del comerç??

quina és la psicologia que hi ha darrere de la negociació amb èxit

Potser més important que qualsevol estratègia de comerç de divises, adoptar la mentalitat adequada per operar és sovint el secret de l’èxit. Recordeu, això també suposa temps i esforç i és una cosa que probablement haureu d’aprendre i practicar al llarg de tota la vostra carrera comercial.

De fet, hi ha moltes habilitats necessàries perquè els comerciants tinguin èxit. Tanmateix, la capacitat de contenir emocions, prendre una decisió ràpida, exercir una bona disciplina i tenir la mentalitat correcta; totes aquestes coses són el que podríem anomenar psicologia comercial.

Pel que fa al comerç de divises, la psicologia és tan important com qualsevol altre aspecte del comerç; si no, el més important.

El temps que necessiteu per dominar l’art de la psicologia comercial i obtenir la força mental tan necessària per fer front al mercat també és una cosa a tenir en compte quan us pregunteu a vosaltres mateixos. quant trigaria a aprendre el comerç de divises.

Com a part del nostre curs GRATU ,T, analitzem les qualitats personals dels comerciants amb èxit; què els diferencia dels menys reeixits??

Què fan (o no fan) que maximitza els seus rendiments? Descobrireu els diversos estils de comerç que hi ha, trobant un mètode de treball adequat per als vostres punts forts i trets de personalitat..

La disciplina, l’objectivitat, els enfocaments sistemàtics de mercat, la gestió del risc, la coherència i la dedicació són freqüentment les característiques distintives d’un comerciant d’èxit..

Tot i que, a primera vista, un enfocament més forçat i basat en el coneixement de les divises pot semblar menys emocionant que el comerç ràpid i frenètic, la realitat és que és probable que es produeixi una estratègia considerada combinada amb un comerç segur quan el temps i el preu siguin adequats els resultats que busqueu.

Us proporcionem les eines per esbrinar quin enfocament tindrà en funció dels vostres punts forts, cosa que us permetrà crear i adaptar una estratègia comercial que us ajudarà a assolir els vostres objectius..

En última instància, el nostre curs GRATU tradingT de comerç de divises no només us permetrà aprendre sobre el comerç de divises, sinó que també us proporcionarà un ampli coneixement sobre les diverses estratègies comercials disponibles i com podrien funcionar al vostre avantatge..

Des de la psicologia dels comerciants d’èxit fins a consells i trucs per desenvolupar els trets necessaris per fer que el comerç de divises us funcioni, el nostre curs us ofereix els fets que necessiteu no només per operar, sinó també per operar bé..

Registre ara el seu interès a Trading Education per aprofitar el nostre curs de negociació de divises GRATU .T.

Punts clau

Si recordeu alguna cosa d’aquest article, feu-ne aquests punts clau.

 • El temps que es necessita per aprendre a negociar divises, així com l’enfocament o l’estil d’aprenentatge difereixen d’un comerciant a un altre.
 • Configureu una cronologia i sigues realista pel que fa al temps que podeu dedicar a aprendre a negociar divises i començar la vostra carrera comercial.
 • Hi ha una barreja de coneixements, qualitats personals i regles que són necessaris per maximitzar l’èxit al mercat de divises.
 • Dediqueu tot el temps necessari per aprendre estratègies comercials perquè això és el que realment pot marcar la diferència.
 • Seguir el nostre programa d’educació comercial amb diligència, trigarà aproximadament un mes per obtenir les habilitats necessàries per operar al mercat de divises amb un cert grau de confiança.
 • Aprendre a gestionar els riscos elevats requereix temps i esforç i és el component més essencial del comerç de divises.
 • El temps que et porta dominar l’art de la psicologia comercial i guanyar la força mental tan necessària fer front al mercat és una cosa a tenir en compte quan us pregunteu quant de temps trigareu a aprendre a operar amb divises.

Com s’ha esmentat anteriorment,La guia definitiva per al comerç de divisesestà disponible per GRATU .T.

Mireu-ho i apliqueu-vos mentre encara queden posicions obertes.

Al llarg del nostre curs, obtindreu més informació sobre cadascun dels aspectes esmentats anteriorment del comerç de divises. Valorem el nostre temps i volem assegurar-nos que apreneu de manera ràpida però eficient.

El nostre curs està en línia perquè pugueu estudiar i provar els vostres coneixements en el vostre moment.

Com es pot aconseguir?

És bastant fàcil!

Apunteu-vos a un dels nostres socis i obtindreu el curs de franc.

Un cop us hàgiu registrat i hàgiu fet un ingrés, envieu el número de compte per correu electrònic a [protegit per correu electrònic] i us farem començar amb el vostre curs.

Si us ha agradat llegir aquest article de Trading Education, doneu-li un “like” i compartiu-ho amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map