Com comprar Siacoin (SC) el 2021 [Guia de compra pas a pas]

Fer una còpia de seguretat dels fitxers i de les dades al núvol pot salvar la vida. Ja sigui perquè és possible que necessiteu accedir a un fitxer en concret o recuperar dades després que l’ordinador us hagi fet un cop d’ull, disposar de còpies remotes de la vostra informació pot ser una benedicció..

Per això, els serveis d’emmagatzematge en línia com Google Drive, Dropbox i Box, entre d’altres, prosperen. I, de la mateixa manera que la tecnologia blockchain està configurant el futur en molts aspectes de la nostra vida quotidiana, com ara l’educació, les finances, els valors, el comerç, el dret i altres àrees, els desenvolupadors també pretenen crear serveis blockchain per a l’emmagatzematge en línia.

Aquí és on Sia entra en escena; un servei d’emmagatzematge en núvol basat en blockchain, impulsat pel testimoni Siacoin (SC). Si ja n’heu sentit a parlar i us pregunteu com comprar Siacoin, llegiu-lo per obtenir un pas a pas complet.

GUIA RÀPIDA: Com comprar Siacoin

 1. Creeu i inicieu sessió al vostre compte de Binance
 2. Aneu a Wallets – Spot Wallets per obtenir la vostra adreça Binance BTC
 3. Transfereix fons a Binance
 4. Aneu a la pàgina Binance Markets
 5. Cerqueu la pàgina de mercat del parell de negociació SC / BTC
 6. Escriviu la quantitat de BTC que voleu gastar i feu clic a “Comprar SC”

Aneu a Binance

On comprar Siacoin: els cinc millors intercanvis

Com que és un altcoin relativament menor (actualment ocupa el lloc número 66 de totes les criptomonedes segons la capitalització borsària), no hi ha una gran quantitat d’intercanvis on es pugui comprar Siacoin, però apareix en alguns dels millors. Aquí teniu una descripció ràpida dels 5 millors intercanvis de Siacoin:

NameDeposit MethodCompra
Binance

intercanvi binance

 • Transferència bancària (ACH)
 • transferència bancària
 • Criptomoneda
 • Targeta de dèbit
 • Transferència bancària
Valoració: 5

Ves a Comprar

Kraken

 • Transferència electrònica de fons
 • Transferència bancària (SEPA)
 • Transferència bancària
 • Ethana Custody
Valoració: 5

Ves a Comprar

Bittrex

 • Targeta de crèdit
 • Transferència bancària
 • Criptomoneda
Valoració: 5

Ves a Comprar

OKEx

 • Targeta de crèdit
 • Transferència bancària
 • Criptomoneda
 • Alipay
Valoració: 5

Ves a Comprar

Poloniex

 • Criptomoneda
Valoració: 5

Ves a Comprar

Tots els intercanvis anteriors són llocs fantàstics per comprar Siacoin. Triar entre ells pot dependre d’algunes funcions específiques que vulgueu. Per exemple, si voleu comprar Siacoin amb USD o convertir Siacoin a USD, només podreu veure els parells comercials Siacoin Bittrex i Siacoin Kraken que inclouen USD.

Per descomptat, hi ha altres intercanvis on podeu obtenir tokens SC. Per obtenir una llista completa d’intercanvis i parells de negociació, podeu consultar l’entrada de coinmarketcap.com fent clic aquí.

Guia pas a pas sobre com comprar Siacoin

Suposem que voleu comprar Siacoin a Binance. Tot i que Binance accepta dipòsits amb targeta de crèdit, els parells comercials de Siacoin Binance no inclouen USD.

Primer hauríeu d’utilitzar el vostre dòlar americà per comprar una de les fitxes que s’uneixen a Siacoin (BTC, ETH, USDT i BNB) o bé utilitzar alguna criptomoneda que ja tingueu per fer la vostra compra..

Suposarem que teniu Bitcoin en una cartera personal i que voleu utilitzar-ne alguns per comprar SC.

Pas 1: creeu un compte a Binance

Si ja teniu un compte de Binance, aneu al pas següent. Si no, seguiu llegint.

Dirigiu-vos a www.binance.com i feu clic al botó groc “Registra” al bàner superior.

com comprar siacoin

Empleneu la vostra adreça de correu electrònic, escriviu una contrasenya segura i feu clic a “Crea un compte” i seguiu tots els passos per verificar i activar el vostre compte. No oblideu configurar l’autenticació de dos factors (2FA) per obtenir més seguretat.

Pas 2: ingressar fons

Ara que ja teniu el vostre compte de Binance configurat, heu de dipositar els fons que utilitzeu per comprar Siacoin. Per fer-ho, heu de transferir Bitcoin de la vostra cartera personal a la vostra cartera BTC de Binance.

Primer, inicieu sessió al vostre compte de Binance i, des de la cinta superior, feu clic a “Wallet” i després a “Spot Wallet”.

Aquesta pàgina mostra el vostre saldo general. En altres paraules, el valor combinat de les fitxes de totes les vostres carteres. Feu clic a “Diposa” al menú de l’esquerra.

En aquesta pàgina, seleccioneu el testimoni que vulgueu dipositar al menú desplegable. En aquest cas, Bitcoin. La vostra adreça de cartera BTC de Binance apareixerà a la dreta. Aquí podeu copiar l’adreça al porta-retalls o mostrar un codi QR que podeu escanejar.

Ara aneu a la cartera on heu emmagatzemat el vostre Bitcoin i transfereu l’import desitjat a l’adreça de cartera que teniu a sobre. En pocs minuts, després de completar totes les confirmacions de la xarxa, les vostres fitxes estaran a Binance llestes per a la compra.

Pas 3: comprar Siacoin

Ara que el vostre BTC és a Binance, haureu d’anar al mercat de criptomonedes. Feu clic a “Mercats” a la cinta superior.

Com que comprem amb Bitcoin, feu clic a la pestanya “Mercats BTC” i, a continuació, escriviu SC al quadre de cerca de la dreta.

El parell comercial SC / BTC apareixerà a la finestra. Feu-hi clic per anar a la pàgina de negociació.

Aquesta és la pàgina de mercat del parell comercial Siacoin / Bitcoin. La primera part mostrarà informació sobre els preus. La part que necessiteu per fer la compra es troba a la part inferior, així que desplaceu-vos cap avall.

La columna de la dreta serveix per comprar BTC amb SC, de manera que hem de mirar la columna de l’esquerra. Al quadre “Total”, empleneu la quantitat de BTC que voleu gastar. En aquest exemple, 0,0003 BTC. Aquí podem veure que obtindrem 882 SC. Un cop omplert tot, feu clic al botó “Comprar SC” per completar el procés. En pocs minuts, les vostres fitxes Siacoin seran a la vostra cartera.

Millors carteres per mantenir Siacoin

Si invertireu en Siacoin, necessitareu una cartera per emmagatzemar les vostres fitxes. Recordeu que no és una bona idea deixar la vostra criptomoneda (Siacoin o qualsevol altra) en una cartera d’intercanvi durant llargs períodes. A continuació, es mostren les cinc carteres principals de Siacoin:

NameTypeBuy
Sia IU

Client d’escriptori Valoració: 5

Obteniu Wallet

Emmagatzematge frigorífic Sia

Client d’escriptori Valoració: 5

Obteniu Wallet

Ledger Nano S

Maquinari Valoració: 5

Obteniu Wallet

Cartera Android Sia

Mòbil (Android) Valoració: 5

Obteniu Wallet

Cartera Sia Central

Client d’escriptori Valoració: 5

Obteniu Wallet

Ledger Nano S és una cartera de maquinari que pot contenir no només Siacoin sinó més de 1.300 fitxes criptogràfiques diferents. És una opció excel·lent per mantenir segures les vostres criptomonedes.

Si esteu pensant a invertir molt en criptografia, penseu definitivament a adquirir una cartera de maquinari. Sia UI és la cartera oficial desenvolupada per l’equip Sia.

Sia Cold Storage és una interfície que genera adreces de cartera que us permeten mantenir Siacoins fora de línia. Necessitareu una cartera real (com Ledger o Sia UI) per accedir als vostres tokens.

L’equip de Sia no desenvolupa la cartera Sia Android, però és una bona opció per mantenir i fer transaccions a Siacoins.

Més informació sobre Siacoin [PMF]

Què és Siacoin?

En poques paraules, Siacoin és la criptomoneda nativa que impulsa la cadena de blocs Sia, una plataforma descentralitzada basada en cadenes de blocs per emmagatzemar informació en línia.

Com funciona la plataforma Sia?

Sia permet als usuaris comprar i vendre espai d’emmagatzematge de dades. Els serveis d’emmagatzematge centralitzats i tradicionals, com Dropbox, us permeten emmagatzemar fitxers als seus servidors i sempre podeu adquirir espai addicional segons sigui necessari.

Però aquests servidors pertanyen a Dropbox i, si alguna vegada pugen, podríeu acabar perdent dades valuoses. Però coneixeu Bob? Aquell noi de la feina que va comprar un ordinador amb un disc dur d’1 TB i que només utilitza el seu PC per enviar correus electrònics i veure vídeos de gats? Té un munt d’espai en disc no utilitzat.

Sia li permetria llogar aquest espai als usuaris que ho necessitessin. Els fitxers es dividirien entre diversos ordinadors i es codificarien criptogràficament, de manera que Bob no pot saber mai què s’emmagatzema al seu espai de disc llogat, ni molt menys l’accés a aquests fitxers..

Els fitxers estan protegits per claus criptogràfiques que només teniu vosaltres, de manera que els fitxers sempre són segurs. I com que la plataforma està descentralitzada, no hi ha cap servidor que, en cas d’error, us faci perdre les dades.

Comprar espai en disc a Sia és molt més barat que fer-ho a les plataformes tradicionals … fins a un 90% menys car!

Siacoin és una bona inversió?

Aquesta és la gran pregunta, no? Heu d’invertir diners a Siacoin? Com passa amb totes les coses relacionades amb la criptografia, la resposta de vegades no és fàcil. Al cap i a la fi, qui hauria considerat el propi Bitcoin una bona inversió el 2009?

L’èxit a llarg termini de qualsevol altcoin depèn de l’èxit de la seva plataforma basada en blockchain. Siacoin no és una excepció, així que anem a veure què ofereix la cadena de blocs: una alternativa segura, eficient, descentralitzada i de baix cost a les plataformes tradicionals d’emmagatzematge en núvol.

Sembla que Sia ofereix un servei que pot ser de gran valor per a molta gent. Siacoin té bones coses des d’aquest angle.

Les prediccions de preus de Siacoin tendeixen a coincidir. 1 SC té actualment un valor de 0,003261 USD. Es preveu que aquest preu augmenti fins a 0,006061 USD a finals del 2020 o principis del 2021, amb un augment del valor de gairebé el 86%.

A finals del 2021, el preu previst és de 0,007023 USD; Un 115% més que el preu actual. I després d’això, s’espera que les coses millorin encara. La predicció de preus a cinc anys és de 0,069064 USD, un impressionant augment del 2.000% del valor respecte al preu actual. Doncs sí. Siacoin sembla una bona inversió a llarg termini.

En conclusió

La cadena de blocs Sia ofereix un servei emocionant. L’emmagatzematge al núvol de dades és una eina essencial, ja sigui per a la disponibilitat de fitxers en moviment o per recuperar-se d’un error de l’ordinador.

La gent de tot el món inverteix milions de dòlars en serveis d’emmagatzematge en núvol cada any i Sia ofereix un servei més segur a només una fracció del cost.

Sia sembla tenir un futur brillant, i això significa que Siacoin també ho fa. Us hem mostrat com comprar Siacoin. Ara ja sabeu com comprar Siacoin i heu llegit les prediccions de preus.

Només queda que seguiu endavant i realitzeu la vostra primera compra de SC i potser us plantegeu llogar l’espai de disc que no utilitzeu. Potser algun dia aviat alguns dels meus fitxers s’emmagatzemaran al vostre PC, tot i que ni vosaltres ni jo ho sabrem mai.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map