La millor criptomoneda per comprar ara

Quina és la millor criptomoneda per comprar ara?

La millor criptomoneda per comprar ara és Bitcoin o Ethereum.

L’any 2020 romandrà en la història de les finances com un dels anys més dramàtics que va provar les economies a nivell mundial.

Al mateix temps, molts inversors ho van veure la inversió en criptomonedes com una gran oportunitat i una protecció contra les amenaces econòmiques i la recessió.

A més, la tecnologia blockchain es va adoptar àmpliament en àrees com la medicina, la identificació i fins i tot el vot, a causa del seu potencial per facilitar la interoperabilitat i la seguretat..

Fins i tot als gegants tradicionals els agrada JP Morgan es va dedicar a la banca criptogràfica.

Si també heu reflexionat sobre la criptomoneda, vegem les 7 criptomonedes més importants per invertir ara en termes d’adopció, temps de processament, entusiasme del mercat i potencial de creixement.

Des d’algunes monedes populars fins a competidors menys coneguts, aquí teniu les millors monedes per comprar ara:

Les 7 millors criptomonedes per comprar ara:

1. Bitcoin

2. Bitcoin Cash

3. Litecoin

4. Ethereum

5. Binance Coin

6. TRON

7. IOTA

Si voleu endinsar-vos al mercat de criptografia de forma ràpida i senzilla, feu servir 0% comissió, fes un cop d’ull eToro Exchange!

Com triar la millor criptomoneda per comprar

A l’hora de recollir la millor moneda criptogràfica, heu de tenir en compte diversos factors importants.

Un dels factors més importants que afecten els preus de les criptografies és oferta i demanda. Com sabem, com més gran sigui la demanda, més alt serà el preu i viceversa. Com que moltes monedes tenen un subministrament limitat, els experts creuen que això pot conduir a un augment dels preus.

Quan l’oferta de bitcoins arribi als 21 milions, per exemple, els preus ja no dependran del mecanisme d’inflació artificial de la reducció a la meitat de les recompenses de Bitcoin.

No oblidem que, tot i que les criptomonedes no tenen cap forma física, tenen un cost real de producció. Els Cryptos que depenen de la mineria, per exemple, depenen del cost de l’extracció. Si els costos continuen augmentant, els preus també es veuran afectats.

Quan es tracta de Bitcoin, hem d’esmentar que Bitcoin requereix grans quantitats d’energia i equips cars. Les xifres ho demostren Mineria de Bitcoin consumeix més energia que tota Dinamarca!

Normes criptogràfiques són un altre factor a tenir en compte a l’hora d’escollir la millor criptografia per comprar. Tot i que les regulacions poden ser positives, les normes restrictives poden conduir a la repressió i a una disminució dels preus de les criptografies. Malauradament, en estar en una zona gris legal, els cryptos encara intenten trobar un equilibri entre tecnologia i regulacions.

Els mitjans de comunicació són un altre catalitzador dels augments de preus. No hi ha dubte que el sentiment i l’especulació del mercat generen estats d’ànim als sectors criptogràfics i afecten la demanda. Manipulacions provocades per cripto balenes també tenen un impacte en la inversió en criptomoneda.

La competència, les innovacions tecnològiques i el govern intern són un altre dels motors que impulsen els preus. Amb les noves ofertes inicials de moneda (ICO) constantment a l’horitzó, la competència pot ser ferotge, sobretot pel que fa a la velocitat i l’escalabilitat.

Aquí hem d’esmentar això la disponibilitat d’intercanvis criptogràfics també és crucial. Com més popular sigui l’intercanvi, més popular és la moneda. La popularitat de Binance, per exemple, ha ajudat Binance Coin a consolidar-se com un dels líders en la matèria.

Finalment, però no menys important, a l’hora d’escollir una criptografia per comprar, hem de tenir en compte la situació econòmica del país en qüestió. L’any 2020 va ser un clar exemple que les crisis financeres afecten els preus criptogràfics. Quan els sistemes tradicionals s’enfonsen, molts inversors recorren a actius alternatius; com més gent recorri a la inversió en criptografia, major serà la capitalització del mercat de criptografia.

De totes maneres, les millors criptomonedes per comprar a continuació us ofereixen l’opció de triar entre diferents tipus de criptomonedes.

Així que només heu de triar les monedes que pugueu entendre. Seguiu llegint per descobrir les 7 criptomonedes principals que podeu comprar ara.

1. Bitcoin (BTC)

Amb un límit de mercat de 686.328.177.991 dòlars, Bitcoin és sens dubte una de les millors criptomonedes que val la pena veure ara..

Des del seu llançament el 2009, Bitcoin ha estat creant història. Va transformar tot el sector financer i va donar lloc a la creació de milers d’altcoins.

Bitcoin, però, és més que un mètode criptogràfic i digital per executar pagaments transfronterers! Bitcoin és, possiblement, l’estàndard d’or en la inversió en criptografia.

I encara que altres monedes també han obtingut guanys sorprenents, Bitcoin continua sent la criptomoneda més negociada i adoptada el 2021. Bitcoin és com un actiu blau!

Malgrat el seu viatge accidentat i les seves associacions amb la Web fosca, Bitcoin va augmentar a més de 40.000 dòlars el gener de 2021, amb bitcoins que representaven més del 69% del mercat criptogràfic. Per als titulars a llarg termini va ser una gran oportunitat.

Dit això, Bitcoin continua sent molt volàtil. Tingueu en compte que després que BTC hagi assolit els màxims històrics, va perdre gairebé el 26% del seu valor en menys de 32 hores, cosa que va suposar una dràstica venda.

Tot i això, els analistes són optimistes sobre els preus de BTC basats en la demanda institucional i en actituds negatives envers les polítiques monetàries tradicionals. Tingueu en compte que, si el dòlar nord-americà recupera el poder, això pot exercir pressió sobre BTC i altres actius digitals.

Veiem, doncs, què té l’any 2021 per a Bitcoin i per a tot el mercat de criptomonedes!

2. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash és un altre cripto que val la pena considerar ara. Bitcoin Cash està, com el seu nom indica, naturalment vinculat a Bitcoin. Bitcoin Cash és una de les forquilles de Bitcoin més populars creades el 2017.

De fet, amb una capitalització de mercat de 7.900.800.002 dòlars i una comunitat d’usuaris impressionant, Bitcoin Cash és una de les forquilles Bitcoin més grans. Donat el suport que rep al sector criptogràfic, amb Roger Ver (conegut com el Bitcoin Jesus), entre els seus defensors més apassionats, no hi ha cap sorpresa que valgui la pena veure Bitcoin Cash ara..

No ho oblidem Bitcoin Cash també va conduir a una tendència a bifurcar la cadena de blocs de Bitcoin.

Aquí hauríem d’explicar que Bitcoin Cash va ser dissenyat per resoldre els problemes d’escalabilitat de Bitcoin canviant el límit de mida de blocs d’1 MB a 8 MB, augmentat encara més a 32 MB.. Els blocs més grans també comporten temps de processament més ràpids i tarifes més baixes.

A causa del seu potencial, molts experts creuen que BCH augmentarà el seu valor en el futur i pot ser una inversió rendible. Tingueu en compte que, segons algunes prediccions optimistes, els preus de BCH poden oscil·lar entre els 500 $ (mínim) i els 1.900 $ (màxim) en els propers anys.

L’adopció massiva pot augmentar encara més el seu preu poc després del gener del 2021, així que mantinguem BCH a la nostra llista de seguiment!

3. Litecoin (LTC)

Si sou nou al món de la inversió en criptomonedes, poseu Litecoin també a la vostra llista. Aquesta criptografia es va crear per ajudar els usuaris a entendre la tecnologia subjacent del mercat i la criptografia creeu una versió simplificada de Bitcoin.

Com diu molta gent, Litecoin és la plata de l’or de Bitcoin.

Litecoin va ser creada el 2011 per Carlie Lee per tal de millorar els temps de processament de Bitcoin. De fet, Litecoin és un dels cryptos amb menys temps de processament en termes de mineria.

Tingueu en compte que, a diferència de Litecoin, triga fins a 10 minuts a validar les transaccions a Bitcoin.

No és d’estranyar que, tot i que Litecoin no sigui la primera moneda amb millors resultats, mai no ha abandonat els deu primers; actualment ocupa el lloc número 8 segons CoinMarketCap. Molts experts creuen que el 2021 no serà una excepció, afirmant que LTC pot pujar fins a 347 dòlars en pocs anys.

Segons algunes prediccions encara més optimistes fetes per CoinSwitch, LTC podria arribar als 600 dòlars el 2021!

Hem d’esmentar que els preus poden estar impulsats encara més per innovacions i projectes, com ara el primer videojoc de rol basat en Litecoin. LiteBringer. Com sabem, el joc és una de les indústries més grans i amb més ràpida expansió a tot el món, essent la tecnologia blockchain una de les principals forces en el desenvolupament de jocs actualment..

Tan Definitivament, LTC encara està en joc!

4. Ethereum (ETH)

Ethereum és una de les millors criptomonedes per comprar per a inversors nous de la classe d’actius.

Tot i que una de les idees principals darrere de Bitcoin i altres monedes és la descentralització de diners i pagaments, Ethereum va fer un pas més i va descentralitzar no només els pagaments sinó els serveis. La introducció de contractes intel·ligents i aplicacions descentralitzades (dApps) va provocar una revolució completa en el sector financer.

Ethereum també va crear World Computer d’Ethereum, un ordinador per a tot el món amb nodes repartits per tot el món.

A més, moltes monedes es van desenvolupar inicialment a la cadena de blocs Ethereum, cosa que ha augmentat la popularitat d’Ethereum.

Ethereum també admet diferents plataformes de criptografia que estan actives a l’àrea de finançament descentralitzat (DeFi). Tingueu en compte que el 2020, l’ecosistema DeFi va assolir nous màxims i una afluència d’usuaris.

No és d’estranyar que l’Eter (ETH), la moneda nativa d’Ethereum, sigui una de les monedes més comercialitzades del sector criptogràfic. Amb una capitalització de mercat de 161.726.694.608 dòlars, Ethereum només ocupa el segon lloc després de Bitcoin.

Ethereum va mostrar un excel·lent rendiment durant el 2020, que va ser un any difícil per a les economies, i va experimentar un inici alcista de l’any 2021. Segons les xifres, l’ETH va augmentar un 13,09% els darrers dies (el 24 de gener).

Els experts creuen que l’ETH pot superar els nivells de 1.500 dòlars i pot provar la resistència a 1.750 dòlars. Només podem esperar i veure!

5. Moneda Binance (BNB)

Binance Coin és una altra criptomoneda que val la pena comprar aquest any. Binance Coin es va crear originalment a la cadena de blocs Ethereum, però més tard es va traslladar a la seva pròpia cadena de blocs, Binance Chain. Va completar la seva oferta inicial de monedes el 2017 i en pocs anys es va convertir en una de les millors monedes que val la pena considerar.

Binance Coin va ser creada pel popular intercanvi Binance com a mètode alternatiu per pagar comissions de negociació i actuar com a cupó de descompte. Aquesta estratègia de descompte és sens dubte un imant per als usuaris!

No oblidem que les ofertes per valor de milers de milions es produeixen a Binance, que és una de les raons per les quals Binance s’estableix com a líder en el camp de la criptografia.

Binance Coin, però, és molt més que això i es va expandir fins a convertir-se en una de les monedes amb els millors casos d’ús. Binance Coin es pot utilitzar per executar pagaments de béns i serveis, inclosos béns, viatges i regals virtuals.

Per la seva àmplia gamma d’usos, BNB es va convertir en una moneda amb grans fons de liquiditat i una capitalització de mercat de 6.776.923.662 dòlars.

Tot i que molts factors poden afectar els preus de BNB, inclòs el final dels descomptes oferts, els experts prediuen que Binance Coin augmentarà el seu valor.

Segons TradingBeasts, BNB arribarà als 34,557 dòlars a principis de febrer, amb un preu màxim esperat de 43,584 dòlars i un preu mínim de 29,637 dòlars.

6. TRON (TRX)

I, tot i que associem els criptos amb el comerç i la inversió en criptografia, la veritat és que els actius digitals poden transformar àrees molt més enllà de les finances, inclosa la indústria de l’entreteniment. TRON és un dels líders que té com a objectiu democratitzar i millorar la creació de contingut i l’experiència d’usuari.

TRON és una xarxa peer-to-peer creada el 2017 que també es pot utilitzar com a plataforma per compartir contingut. Els que creen contingut reben recompensa. TRON és molt més transparent que els canals de xarxes socials i no requereix un intermediari com AppStore.

En altres paraules, TRON no es tracta de robar dades com altres serveis, sinó de protegir els seus clients i fins i tot recompensant-los mitjançant Tronix (TRX).

Ens ho creieu o no, les transaccions dApp de TRON van superar fins i tot Ethereum en termes de volum, cosa que converteix TRON en un dels principals competidors d’Ethereum. No és estrany que TRON col·labori amb empreses de gran perfil com Samsung i Baofeng, coneguda com la xinesa Netflix.

Tot i el seu èxit, el desenvolupament de TRON no s’ha aturat: el 2020 Protocol de Gran viatge de TRON 4.0 es va implementar com a actualització, introduint funcions de privadesa. Això fa que els experts siguin positius sobre el futur alcista de TRON.

Així, el 2021 pot ser un any positiu per a TXR, que actualment ocupa el lloc 21. TradingBeasts prediu que a finals d’aquest any, TRON té bones possibilitats d’arribar a 0,4 dòlars durant un període determinat.

7. IOTA (MIOTA)

I pel que fa a criptomonedes alternatives, no podem ignorar IOTA i el seu potencial inversor el 2021!

IOTA va ser dissenyat per convertir-se en una nova capa de transferència de dades i liquidació de transaccions per a Internet de les coses (IoT).

IOTA té el potencial de recopilar dades entre milions de persones, màquines i dispositius quotidians, millorant la interoperabilitat entre serveis.

Com Internet de les Coses es basa en sensors, programari i altres innovacions per extreure i intercanviar dades, molts ho creuen l’Internet de les coses és més intel·ligent que Internet. Tingueu en compte que, segons les dades, hi ha milers de milions de dispositius connectats a Internet de les coses.

La seva tecnologia de llibre major distribuïda subjacent Enredar és el que fa que aquesta moneda sigui única al sector de la criptografia; molts creuen que el Tangle és més segur i eficaç que les cadenes de blocs utilitzades per altres cryptos.

Tot i que el límit de mercat d’IOTA va baixar dels màxims del 2017, molts creuen que IOTA seguirà millorant al llarg del 2021. Algunes prediccions per a El febrer de 2021, per exemple, suggereix que MIOTA arribarà a 0,502 dòlars.

Hauria de comprar criptomonedes ara mateix?

Tot i que hi ha molts factors a tenir en compte abans de comprar criptomonedes, sempre heu de realitzar investigacions independents i tenir en compte la vostra tolerància al risc. Consulteu gràfics històrics, dades d’anàlisi tècnica i anuncis de criptografia.

Tingueu en compte que els preus actuals no són l’únic factor a tenir en compte; presteu atenció al sentiment, la circulació i la capitalització del mercat. Intenteu entendre la tecnologia i els problemes que la criptografia que us interessa està intentant resoldre.

Els ICO, per exemple, us ofereixen una bona oportunitat per obtenir grans guanys sense confiar en dades passades, sinó en tendències recents.

Investigueu també el lideratge de la moneda. Per posar un exemple, tot i que ara Tezos és una de les plataformes més innovadores, el projecte va tenir un inici accidentat, ja que al seu ICO li van seguir drames interns i diversos problemes legals..

Per difondre el risc, busqueu estabilitat i enforteu la vostra cartera diversificant-la. Les monedes amb fluctuacions de preus baixes són ideals, especialment per a principiants en criptografia. Dit això, tot i que Bitcoin és altament volàtil, encara es considera una inversió segura!

Abans de triar una criptografia, seguir els fets, no les decisions emocionals, i estar alerta per assegurar possibles rendibilitats lucratives.

Paraules finals sobre la millor criptografia per comprar

L’any 2021 ha començat amb brillants promeses per a l’adopció generalitzada de criptomonedes i tecnologies blockchain.

Enmig del coronavirus pandemic, l’interès pel sector de les criptomonedes continua augmentant. Simplement perquè molta gent considera els criptos una alternativa segura als sistemes tradicionals col·lapsats!

La pujada de Bitcoin a 40.000 dòlars al gener del 2021 va ser només un dels signes que van demostrar que els criptos han arribat per quedar-se molt després de finals del 2021.

Així, tot i que els cryptos continuen sent arriscats i volàtils, els experts creuen que aquest any serà un bon any per a tot el mercat. Cada vegada es produeixen més productes nous en entorns regulats, amb cada vegada més casos d’ús a l’horitzó.

A més, l’augment d’interès entre els inversors institucionals continuarà augmentant els preus fins al 2021. Els bancs centrals també s’uniran a la tendència i començaran a produir els seus propis tokens. El iuan digital de la Xina és un clar exemple de l’augment de la criptomoneda!

La veritat és que el 2021 permetrà que els criptos prosperin encara més. Per tant, com que les llistes dels millors criptos per comprar sovint varien, val la pena considerar altres gegants com Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink i Tezos, cadascun amb els seus avantatges i reptes.

Cardano, per exemple, és una de les monedes més prometedores el 2021 que té una estructura de dues capes per millorar les transaccions i el desenvolupament de contractes intel·ligents. Tezos, en canvi, segueix atraient cada vegada més inversors amb la seva governança democràtica; mentre que ChainLink pretén revolucionar el sector en permetre a les plataformes blockchain accedir a dades del món real.

La llista de monedes populars i menys conegudes, sovint infravalorades, continua i continua. Una cosa és segura: fins i tot si la vacunació massiva demostra ser efectiva, les criptomonedes són aquí per quedar-se molt després de finals del 2021

eToro: la millor plataforma de criptomonedes

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Clau Punts

  • La millor criptomoneda per comprar ara és Bitcoin o Ethereum.
  • L’any 2020 va ser un any desafiant per a les economies de tot el món. Tot i això, mentre el virus infectava les inversions, els cryptos van aconseguir una nova cobertura contra la inflació i la recessió.
  • Bitcoin segueix sent la moneda més negociada, amb la capitalització de mercat més gran i l’adopció al detall.
  • Bitcoin Cash és una de les alternatives més populars a Bitcoin que ofereix temps de procés més ràpids i blocs més grans.
  • Litecoin, coneguda com la plata de l’or de Bitcoin, també ofereix temps de processament ràpids.
  • Ethereum, conegut com el rei dels contractes intel·ligents, és només segon de Bitcoin, que ofereix impressionants oportunitats per al desplegament intel·ligent de contracte i dApp.
  • Binance Coin augmenta en popularitat, cosa que compta amb les impressionants credencials de Binance, un dels intercanvis de criptografia més grans..
  • TRON és una de les millors monedes que pot transformar el sector de l’entreteniment i millorar la creació de contingut.
  • IOTA ofereix alternatives impressionants a les cadenes de blocs i pot transformar l’ecosistema de l’Internet de les coses en el seu conjunt.
  • Altres criptos a tenir en compte ara són Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink i Tezos..

Les criptomonedes són aquí per quedar-se. Per tant, si voleu triar els millors cryptos per comprar ara, només cal que us inscriviu a eToro que us permet comprar i vendre criptos, així com intercanviar CFD de més de 90 parells amb una comissió del 0%.

Si us ha agradat el nostre article La millor criptomoneda per comprar ara, compartiu-lo amb qualsevol persona interessada en invertir en criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map