Predicció del preu del Golem (GNT) per al 2021, 2022 i 2025

El ràpid desenvolupament de la tecnologia informàtica i la insaciable demanda dels consumidors de dispositius més potents han creat una situació en què hi ha un poder informàtic inactiu significatiu en milions de llars a tot el món..

És una potència de càlcul inexplotable que es pot utilitzar en molts treballs informàtics extensos. Tot i que hi ha hagut moltes iniciatives per aprofitar aquest recurs, no ha obtingut gaire suport ja que no hi ha prou incentius perquè la gent participi en aquests esforços..

Un d’aquests projectes que pot tenir la clau per fer front a aquest repte és Golem, un projecte basat en blockchain que se centra en la construcció d’infraestructures descentralitzades per compartir el poder de l’ordinador de manera incentivada..

Això permet als usuaris compartir diversos recursos informàtics i obtenir recompenses de tokens Golem (GNT), que al seu torn es poden negociar amb altres criptomonedes o fiat. El seu cas d’ús únic i el creixement de la demanda previst per la indústria de la informàtica en núvol la converteixen en una addició emocionant a la cartera de qualsevol inversor.

Però, fins a quin punt pot arribar el GNT? En aquest Predicció del preu Golem, analitzarem tot el que fa al projecte per ajudar els inversors a determinar si és una bona inversió o no.

predicció de preus golen

Anàlisi de preus històrics de Golem 

El projecte Golem va aconseguir recaptar al voltant de 8 milions de dòlars americans en una venda de tokens GNT que van realitzar el novembre del 2016, només uns mesos després del segon esdeveniment a la meitat de Bitcoin.

Cada GNT tenia un preu de 0,01 dòlars, cosa que va donar molta festa a aquells que van participar en aquell moment, ja que el testimoni cotitza actualment a 0,04 dòlars, cosa que permet als primers inversors un ROI del 400% enorme si han mantingut des del principi.

Per desgràcia, alguns inversors van saltar al carro del Golem durant finals de 2017 i principis de 2018, cripta corrent, que va veure com el preu del GNT arribava a 1 dòlar.

Per dir-ho francament, aquells que van entrar al mercat del Golem en la darrera tirada de criptografia s’han convertit en tenidors de bosses d’aquest alt potencial.

El preu del GNT es va recuperar una mica quan es va llançar el mainnet a l’abril del 2018, però va ser de curta durada, ja que el seu preu va començar a baixar gradualment fins als nivells actuals i s’ha negociat lateralment des del 2019.

La prolongada acció de preus sense problemes ha donat el temps perquè els partidaris més ardents del projecte acumulin GNT just a temps per al proper esdeveniment de reducció a la meitat de bitcoins. Sembla que GNT està preparat per fer alguns moviments tard o d’hora.

Preu actual, capitalització de mercat, & Detalls del subministrament

golemGolem (GLM)

Rang: 114$ 0,415711 Preu (BTC) .00 0,00000800 Marketcap$ 415,58 M Volum$ 8,23 M24h Canvi 3,31% Subministrament total 1.000,00 M GLM

Golem (GNT) Prediccions futures de predicció de preus

Sentiment general del mercat

El sentiment general del mercat a curt termini és alcista.

El mercat criptogràfic actual està en auge, amb els preus a l’alça.

Estem vivint un estiu altcoin. GNT ha anat bé en aquestes condicions.

El sentiment del mercat a mitjà termini és baixista, ja que no hem superat els màxims històrics. El preu d’aquí un any podria ser més baix.

El sentiment del mercat a llarg termini és alcista. Els reguladors estan pressionant per la fiscalitat. Sembla que això augura el futur, creant legitimitat per a tota la indústria criptogràfica.

Cada trimestre, cada vegada hi ha més empreses que adopten tecnologia blockchain per al seu negoci o les implementen en els seus processos comercials.

Augment de la utilitat i la demanda

Una consideració clau en aquesta predicció de preus Golem és la utilitat i la demanda. Un projecte que no tingui cap aplicació del món real no tindrà un futur llarg.

Malauradament, l’increment de la utilitat té un ritme lent amb Golem. En la seva defensa, publiquen un producte molt sofisticat que necessita treballar i competir amb les grans empreses.

Si els serveis web d’Amazon fallen en una empresa pel motiu que sigui, la culpa és del departament de TI d’aquesta empresa.

Els productes i serveis criptogràfics es mantenen a un nivell més alt i, si el producte no lliura una institució més gran, l’efecte ondulació podria destruir la credibilitat d’una xarxa descentralitzada.

Golem ho ha tingut en compte amb una cronologia del projecte de vuit anys que podria oferir un competidor descentralitzat mundial a la indústria de la computació en núvol.

Els principals actors del mercat de la informàtica en núvol actual són:

 • Serveis web d’Amazon
 • Microsoft Azure
 • IBM
 • Aliyun
 • Google Cloud Platform
 • Força de vendes
 • Espai de cremallera
 • SAP
 • Oracle
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Prestació de diversos serveis:

 • Infraestructura com a servei (IaaS)
 • Plataforma com a servei (PaaS)
 • Programari com a servei (SaaS)

Tot i que aquests són i no són competidors directes de Golems, actualment competeixen en la mateixa indústria per oferir serveis al nombre limitat de clients amb pressupostos limitats..

Un cop el Golem ha desplegat completament el Golem de llautó, el Golem d’argila, el Golem de pedra i el Golem de ferro. Competirà directament amb la majoria d’aquestes empreses d’alguna manera per obtenir quota de mercat.

Predicció de Golem Price

Interès rejovenit de criptografia pública

La reducció a la meitat de Bitcoin ha reactivat l’interès criptogràfic a curt termini. Els altcoins han estat pressionant amb força per robar la dominància de Bitcoin (el valor del mercat total en comparació amb el valor dels bitcoins expressat en percentatge).

Com més alt sigui el percentatge de domini, el preu generalment significa que els preus de l’altcoin seran més baixos a mesura que la confiança dels inversors s’hagi desplaçat a Bitcoin sobre altres monedes altcoins.

A més, els de Dapp ho han estat fent excepcionalment bé. Tant en transaccions financeres com en aplicacions creades.

Els fons flueixen a la xarxa Ethereum. Els desenvolupadors estan acudint a construir cadenes de blocs de contractes intel·ligents, ja que les universitats se centren més en el desenvolupament de criptografia als seus departaments d’informàtica i negocis..

Claredat reguladora

L’eteri és una mercaderia i no una seguretat. Golem és un testimoni ERC20 de la xarxa Ethereum. Aquest ha estat un dels motius pels quals Dapp s’ha expandit en producció i ús.

El DeFi (promès descentralitzat) d’Ethereum se n’ha beneficiat molt. Aquest èxit ha conduït a un desenvolupament precipitat i a vulnerabilitats marginals.

DeFi necessita solucions immediates ja que el seu dapp ha tingut algunes gestions greus recentment i al llarg del passat.

Això es podria culpar a la comunitat d’intercanvis descentralitzats i als usuaris que hagin de provar nous productes i serveis immediatament abans que els experts en seguretat els provin eficaçment..

La causa principal té més a veure amb el ritme de desenvolupament. És frenètic i descentralitzat. Aquesta no coordinació descentralitzada fa gairebé impossible assegurar completament aquestes cadenes de blocs de contractes intel·ligents.

En aquest sentit, el GNT que pren temps per llançar un producte completament funcional que han provat és més positiu per a la predicció de preus que negatiu.

Els problemes d’escala d’Ethereums també són una preocupació important que podria provocar el fracàs d’aquest projecte. Etherium treballa activament en aquest tema.

Previsió a curt termini

AfterPriceChange
1 dia 0,0460 USD 15%
1 setmana 0,0416 dòlars 4%
1 mes 0,0440 dòlars 10%
6 mesos 0,0840 dòlars 210%
1 any 1,50 USD 3695%

Previsió a llarg termini

AfterPriceChange
1 any 1,50 USD 3695%
2 anys 0,90 dòlars 2217%
3 anys 1,25 USD 3079%
4 anys 2,50 USD 8170%
5 anys 5,25 USD 17157%

Predicció del preu Golem 2020

Esperem veure un moviment de preus emocionant per al testimoni Golem GNT després de l’esdeveniment de la reducció a la meitat dels bitcoins. Els sentiments alcistes són elevats, ja que s’espera que la criptomoneda líder de la indústria faci alguns moviments positius importants després de reduir la taxa d’inflació.

És un fenomen àmpliament conegut que els preus de la majoria d’altcoins estan directament relacionats amb el moviment de preus del bitcoin.

Per tant, a curt termini, esperem que el preu del GNT experimenti algun moviment alcista important, que pot variar des de 15% -200% en funció del rendiment de bitcoin.

El preu actual del GNT en el moment d’escriure aquest article és d’uns 0,04 dòlars, cosa que significa que estem predint un moviment de preus de 0,046 $ – 0,084 $ en sis mesos.

També esperem que aquest impuls continuï fins a l’any que ve, on històricament les criptomonedes experimenten una acció alcista de preus més significativa després d’un esdeveniment a la meitat.

Si es demostra que és correcte, esperem que el preu del GNT pugi fins a 1,50 dòlars.

Predicció del preu Golem 2022

Els efectes del tercer esdeveniment a la meitat de Bitcoin s’haurien dissipat en el moment en què arribem aquest any. En aquest moment, s’hauria assolit un nou màxim històric (ATH) i esperem que es produeixin beneficis.

Aquesta és la raó per la qual pronostiquem una certa retirada del seu preu d’un nou màxim d’1,50 a 0,90 dòlars.

Hi ha la possibilitat que el preu del GNT pugui disminuir; no obstant això, ens agradaria creure que l’equip Golem hauria lliurat molts dels productes que han promès durant 6 anys de l’existència del projecte.

La nostra predicció del preu del GNT a mig termini oscil·la entre De 0,90 a 1,25 dòlars, i creiem que els preus comercials del GNT es mouran al llarg d’aquest rang de preus.

El GNT cotitzarà horitzontalment en aquest interval i pot experimentar algun repunt ocasional i caigudes que generalment reaccionen al moviment de preus de BTC.

L’any 2022-2023 serà un any apassionant per a GNT, ja que entra en la seva fase de desenvolupament l’onzena hora i un any abans del quart esdeveniment de reducció de bitcoins.

Predicció del preu Golem 2025

En aquest moment, s’hauria produït un altre esdeveniment a la meitat del bitcoin, cosa que va indicar l’inici d’una nova corrida de criptomonedes a tota la indústria.

Més important encara, totes les peces de la infraestructura de Golem s’haurien llançat si l’equip de Golem seguís el seu període de desenvolupament de 8 anys.

És probable que el GNT arribi al nou ATH a 2,50 dòlars cada GNT i pot ser parabòlic l’any següent. Si tot va bé, no ens sorprendrà veure el preu de El GNT arriba als 5,25 dòlars per USD.

El preu del GNT pot augmentar si serà capaç de capturar fins i tot una fracció de la indústria de la informàtica en núvol l’any 2025.

Golem és una bona inversió?

GNT és un projecte ben establert, amb un producte llest per utilitzar. Aquest producte té casos d’ús interessants i pràctics i té sentit empresarial si poden oferir-se més barats que els seus competidors. GNT fa aquesta afirmació, però cal revisar-la segons els casos d’ús.

Hi ha hagut complicacions i retards en la finalització del projecte i el mercat ha perdut interès des del 2017.

El preu negatiu des del 2017 és el resultat directe d’això. Això no vol dir que els agents del mercat actuals hagin resolt cap dels casos d’ús.

Golem necessita seriosament assumir empreses provades per demostrar els seus casos d’ús i no només sobreviure sinó prosperar. El màrqueting és vital en aquest sentit.

El màrqueting de Golems ha estat terrible a l’hora de posar la tecnologia en mans d’usuaris que podrien beneficiar-se molt d’aquest producte.

El desemborsament de capital per a un nou ordinador o servidor està afectant les empreses més modernes i consolidades. Les empreses estan preocupades contínuament per les despeses generals i el flux de caixa.

El lloguer és l’opció lògica, ja que redueix el temps d’aturada quan la màquina no funciona i genera ingressos.

Golem treballa en màrqueting, però no és prou ràpid, ja que l’equip està ple de desenvolupadors. Tenen un departament dedicat de màrqueting dedicat a la contractació.

L’elecció de Golem de no comercialitzar tan fort podria ser per raons estratègiques. Podrien estar esperant el moment adequat per interactuar amb empreses i usuaris finals.

Creiem que Golem necessita molt de desenvolupament abans que estigui a punt per competir amb els jugadors mundials de cloud computing. Golem s’utilitza activament per a CGI representació.

El potencial de volatilitat dels preus aviat és molt alt. El Golem té un alt nivell de liquiditat i es pot canviar fàcilment contra Etherium (ETH), Bitcoin (BTC) i monedes estables (USD).

Golem va sobreviure als mercats baixistes del 2018 i, el 2019, el preu va baixar dràsticament. Però els desenvolupadors treballen molt. Es va plantejar com un projecte de vuit anys.

La informàtica quàntica podria ser una greu amenaça en els propers 10 a 20 anys. Això només afectaria mínimament el mercat de recursos compartits, ja que els costos de recerca i desenvolupament són astronòmics.

El primer producte que es comercialitzarà serà molt costós per arrendar i podria ser utilitzat inicialment només pels governs i les mega-empreses.

Si les reduccions de costos segueixen la corba general d’adopció de tecnologia, els ordinadors quàntics podrien ser tan accessibles públicament com els ordinadors de sobretaula en 40 a 60 anys.

Això no afectaria el model de GNT, ja que es podrien integrar ordinadors quàntics si el desenvolupament continua durant tant de temps.

Com comprar Golem?

Els inversors interessats poden comprar Golem a molts dels principals intercanvis centralitzats (CEX) de tot el món. Ha cotitzat a més de 90 mercats i es pot comprar fàcilment mitjançant les diferents opcions de pagament disponibles en aquests llocs de negociació.

Alguns dels intercanvis més destacats on els comerciants poden comprar i vendre Golem inclouen Binance, Coinbase Pro style = “font-weight: 400;”>, Bitfinex, Bittrex, Huobi, Poloniex, i OKEx.

Tots aquests intercanvis tenen una qualificació de confiança relativament alta i us recomanem que els utilitzeu per comprar aquest actiu digital.

Com a alternativa, aquells que no vulguin comprar Golem en intercanvis centralitzats poden utilitzar intercanvis descentralitzats (DEX) basats en Ethereum, com ara IDEX, un dels principals intercanvis descentralitzats de tokens ERC-20.

Els comerciants també poden comprar GNT a Uniswap i Kyberswap, que es classifiquen com a DEX de liquiditat instantània.

Cal tenir en compte que l’única manera de comprar en aquests llocs de negociació és mitjançant l’ús de carteres sense custòdia mitjançant Ether o altres fitxes ERC-20..

Una altra manera de comprar fitxes Golem és mitjançant intercanvis de criptografia instantània com Canvi de forma, ChangeNow, i Changelly.

Els compradors poden utilitzar criptografia i fiat per comprar GNT en aquests intercanvis; tot el que han de fer és indicar on volen rebre el seu GNT.

A diferència dels intercanvis descentralitzats, no requereix carteres sense custòdia. Les carteres dels intercanviadors i dels proveïdors de carteres estan totalment bé, però són menys segures en comparació amb les carteres sense custòdia.

Més informació sobre Golem

Què és Golem?

Golem (GNT) és un projecte basat en Ethereum, enfocat a compartir el poder de l’ordinador. La seva visió és crear un superordinador global descentralitzat.

Això permet als usuaris llogar els seus recursos inactius d’ordinador, portàtil i servidor. Aquests inclouen diversos components informàtics, com ara CPU, unitats de disc dur, memòria RAM i GPU (targetes gràfiques).

Els casos d’ús inclouen, entre d’altres, la renderització CGI i altres processos VFX (efectes visuals) per a la indústria de la pel·lícula i la publicitat, l’aprenentatge automàtic, la informàtica científica, la transcodificació de vídeo i molts altres. Això augura bé la predicció del preu Golem.

Com funciona Golem (GNT)?

El sol·licitant (persona que necessita la feina feta) envia la tasca a la xarxa Golem. A continuació, seleccionen un o més proveïdors (ordinador responsable de treballar en la tasca) en funció dels recursos i del seu nivell de confiança dins de l’ecosistema.

La tasca es transmet al proveïdor o proveïdors, que completen els càlculs i els retornen a la xarxa Golem. Els paquets de dades es tornen a muntar i es tornen a enviar al sol·licitant.

El pagament s’envia a través de contractes intel·ligents a la xarxa i es distribueix al proveïdor o proveïdors.

L’equip Golem

El equip consta de 31 membres, apilats amb enginyers de programari. Piotr Janiuk és el conseller delegat en funcions, CTO i cofundador. Aleksandra Skrzypczak és el COO i cofundador en funcions. Tots dos treballaven anteriorment junts a Imapp des del 2014.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=price+prediction&atb=v184-1&ia=web

La cronologia del projecte Golem no ha anat com s’esperava. L’equip ha produït una funcionalitat Golem de llautó, funcionant a la xarxa principal. Golem està a punt per descarregar-lo i utilitzar-lo.

Brass Golem és la primera etapa. També han començat a Clay Golem, la segona etapa i Golem il·limitat, que està gairebé llest per a la producció.

Encara queda molt per recórrer. L’equip treballa a Golem des del 2016.

Els seus Github està viu amb les confirmacions (les confirmacions mostren canvis al codi, revisions i actualitzacions), aquest projecte és molt actiu i està pressionant per canviar la manera com es gestionen problemes informàtics complexos.

L’equip fort i Github es comprometen a impulsar la noció que aquesta aplicació funcionarà bé en el futur, cosa que s’afegeix a una predicció positiva de preus a llarg termini.

La manca de terminis compleix tot el contrari amb la predicció de preus.

Els retards en el desenvolupament de programes no són dolents si el producte acabat és estable i funciona com s’esperava.

Les limitacions financeres no semblen encara ser un problema per a Golem per assolir els seus objectius malgrat els retards.

Conclusió de la predicció del preu del Golem

GNT avança en el desenvolupament de serveis d’avantguarda que funcionen avui. El seu desenvolupament no és complet i el poder real de Golem vindrà de la seva versió completament desenvolupada, que és a anys de la seva finalització.

Es desconeix el temps que pot necessitar aquest equip per completar el Golem i podria passar anys després del seu objectiu original.

Golem (GNT) va vendre un testimoni ICO a +/- 0,01 $. Com a tal, l’equip Golem té un reserva seriosament gran d’ETH.

La realització del projecte no hauria de ser un problema si gestionen els seus fons amb prudència. Tots els participants a l’ICO segueixen tenint un benefici significatiu malgrat els preus del GNT.

Si mirem les gràfiques, el pronòstic de Golem es veu negre, ja que el preu baixa cada cop més.

Si Golem baixa per sota d’un cèntim, les seves possibilitats de supervivència són reduïdes, amb només els inversors més dedicats.

El valor previst de la computació global en núvol el 2025 serà 712.83 milions de dòlars. Si Golem capta l’1% d’aquest mercat, cada testimoni es podria valorar en 7,12 dòlars. Pot el GNT aconseguir aquesta quota de mercat?

Totes les inversions a llarg termini haurien de ser transferides des del vostre intercanvi de criptomonedes preferit i recolzades per un cartera de maquinari—Còpia de seguretat addicional de la cartera de maquinari en diverses ubicacions.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map