UFX Review

revisió ufx 2020

Què és UFX?

UFX és una empresa de corretatge en línia de processament directe (STP) que proporciona als clients una plataforma de negociació per al comerç de contractes per diferències (CFD). Els CFD són valors derivats que permeten als comerciants especular sobre el preu dels actius sense tenir-los realment als seus comptes. UFX proporciona als seus clients plataformes per negociar divises i CFD en índexs, matèries primeres, accions, ETF i criptomonedes..

UFX està operat per Reliantco Investments Limited. L’empresa privada amb seu a Limassol, Xipre, va rebre una llicència per operar a Xipre el 22 de desembre de 2010. L’empresa es va establir per primera vegada al Regne Unit el 30 de novembre de 2013 amb el número d’empresa FC031723. Va tancar la seva presència al Regne Unit el 6 de novembre de 2017. UFX està degudament registrat segons les lleis de la República de Xipre amb el número de registre HE 270726, amb la llicència i l’autorització necessàries de la Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) amb el número de llicència 127 / 10. UFX té la seu a Reliantco Investments Limited a Limassol, Xipre. L’empresa també té una sucursal a la República Txeca.

 UFX està disponible a la majoria de països importants, inclosos els següents:

 Regne Unit, Xipre, Emirats Units, Alemanya, França, Rússia, Turquia, Romania, Bahrain, Xina, Singapur, Espanya, Polònia, Canadà, Noruega, Dinamarca, Suècia, Finlàndia, República Txeca, Hongria.

 IMPORTANT: Els CFD no estan disponibles als EUA a causa de la normativa local i els corredors regulats no accepten ciutadans dels Estats Units ni residents dels Estats Units com a clients.

Està disponible en els idiomes següents:

 Anglès, turc, portuguès, espanyol, hindi, àrab, holandès, suec, polonès, italià, finès, francès, japonès, rus, noruec, indonesi, danès, alemany, vietnamita, romanès, xinès, hongarès, txec, malai.

La reputació global d’UFX

Pel que fa a la supervisió reguladora, UFX es troba sota la jurisdicció de la Comissió de Serveis Financers de Vanuatu i està regulada amb el número de llicència 14581. UFX s’ha guanyat una bona reputació al llarg dels anys, obtenint els següents guardons de la indústria financera:

 2016 & 2017: millors eines de comerç de divises: tecnologia MassInsights ™: premis de divises del Regne Unit

 2016 & 2017 – FX Broker of the Year – Els Premis Europeus de Banca i Finances mundials

 2016 – Millor programa de fidelització de comerciants – Recompenses UFX – Premis FX Report

 2016 – Millor plataforma de negociació – MassInsights ™ Technology – FX Report Awards

Instruments de negociació disponibles a UFX

UFX ofereix als seus clients instruments financers per al comerç que abasten sis categories: divises, productes bàsics, criptomonedes, futurs, accions i ETF. Aquests inclouen més de 484 instruments diferents i més de 49 parells de divises.

Plataformes de negociació UFX

Els comerciants UFX tenen accés a tres (3) plataformes comercials: 

 ParagonEx Web Trader 4.0: Aquesta plataforma basada en web va ser desenvolupada per UFX per negociar diverses classes d’actius. ParagonEx Web Trader 4.0 incorpora la tecnologia MassInsights ™, que és la tecnologia comercial exclusiva d’UFX. Proporciona una transmissió en directe completa d’esdeveniments del mercat i comportament agregat dels comerciants. La idea és que els comerciants puguin agafar el pols del mercat i veure el que mou diferents classes d’actius en cada moment.

 MetaTrader4 (MT4): Una plataforma estàndard del sector amb funcions gràfiques avançades.

 Aplicació de comerç UFX: Una versió mòbil de la plataforma UFX Web Trader.

Comptes de negociació

UFX ofereix sis tipus de comptes de negociació en viu. Creiem que són una mica massa excessius, ja que poden confondre els comerciants. Hem tabulat els diferents comptes i les seves funcions:

    Compte de Micro Trading

Dipòsit mínim de 100 $

Assistència en directe les 24 hores

Accés a la videoteca

Recomanacions diàries

Ressenyes diàries

    Mini compte de negociació

Dipòsit mínim de 500 $

Assistència en directe les 24 hores

Accés a la videoteca

Recomanacions diàries

Ressenyes diàries

Entrenador personal

  Compte de negociació estàndard

Dipòsit mínim de 1000 $

Assistència en directe les 24 hores

Recomanacions diàries

Ressenyes diàries

Actualitzacions exclusives

Entrenador personal

Accés a la videoteca

Assistència VIP

    Compte de negociació d’or

Dipòsit mínim de 5.000 dòlars

Assistència en directe les 24 hores

Recomanacions diàries

Ressenyes diàries

Actualitzacions exclusives

Accés a la plataforma MT4 

Entrenador personal

Alertes per SMS

Accés a la videoteca

Assistència VIP

  Compte de negociació Platinum

Dipòsit mínim de 10.000 $

Totes les funcions del compte Gold

    Compte de comerç islàmic

Dipòsit mínim de 100 $

Assistència en directe les 24 hores

Accés a la videoteca

Recomanacions diàries

Ressenyes diàries

Entrenador personal

NOTA: Tots els comptes estan denominats en dòlars nord-americans.

UFX també té l’opció d’un compte de demostració per ajudar els nous operadors a familiaritzar-se amb la plataforma de negociació. Un avantatge addicional és que reben un llibre electrònic gratuït i 10.000 dòlars en diners virtuals.

Obertura d’un compte

Com que UFX està regulat per CySEC, tots els nous clients han de passar unes quantes comprovacions bàsiques de compliment per assegurar-se que comprenen els riscos del comerç i se’ls permet operar. Aquest és el procés que heu de seguir en obrir el compte:

 Pas 1: Després de fer clic al botó verd “Registra’t” del lloc web, UFX et fa algunes preguntes, incloses les teves dades personals i quin tipus de compte vols obrir. Un cop emplenada aquesta informació, heu iniciat la sessió al sistema de negociació.

Pas 2: Aleshores podeu anar al menú desplegable situat a la part dreta de la pantalla per proporcionar a UFX la informació que necessiten per verificar la vostra identitat. Haureu de respondre a unes quantes preguntes bàsiques de compliment per confirmar la vostra experiència comercial, així que és millor deixar de banda almenys deu minuts aproximadament per completar el procés d’obertura del compte.

Pas 3: Per passar la verificació de la seva identitat, haureu de penjar aquests documents o enviar-los per fax, escanejar-los i enviar-los per correu electrònic a UFX: 

-Una còpia del passaport o d’un altre document d’identificació emès pel govern

– Una còpia d’una factura o extracte (per exemple, factura telefònica o extracte bancari) en què s’imprimeixi clarament la vostra adreça residencial actual.

– Una còpia de les dues cares de la targeta de crèdit.

Pas 4: L’equip de conformitat UFX comprova tots els documents enviats a revisió i us notificarà immediatament si falta algun document, no es pot llegir o no és adequat.

NOTA: Tot i que és possible que pugueu explorar la plataforma d’UFX immediatament, és important tenir en compte que no podreu fer cap operació fins que no aproveu el compliment, cosa que pot trigar fins a diversos dies, en funció de la vostra situació..

Fent ingressos i retirades

Un cop s’hagi verificat correctament el seu compte i estigui a punt per començar a negociar, pot ingressar i retirar fons amb UFX mitjançant un dels diversos mètodes següents: 

MasterCard, iDEAL, Visa, Skrill, Neteller, SOFORT, ELV, Giropay, Visa Electron Maestro, Diners Club, Transferència bancària local, Neosurf, China Union Pay, CashU, Qiwi, WebMoney, POLi, Paysafecard, Bitcoin.

-UFX no cobra comissions pels dipòsits. El corredor no accepta dipòsits de tercers. Si el dipòsit inicial es va fer mitjançant targeta de crèdit, UFX només pot enviar una retirada a la targeta de crèdit utilitzada per fer el pagament original. Si el dipòsit inicial es va fer mitjançant transferència bancària, UFX només pot enviar una retirada al compte des d’on s’ha originat la transferència inicial..

-UFX ofereix un apalancament de fins a 400: 1 per a molts productes. Cada CFD també té requisits específics de marge UFX que han de mantenir els comerciants. Podeu veure el vostre marge gratuït disponible per operar a la plataforma UFX. Els comerciants que es troben per sota dels requisits de marge UFX corren el risc de rebre una trucada de marge i de tancar la seva posició abans de temps.

-Per retirar fons del vostre compte UFX, inicieu la sessió al vostre compte de negociació, feu clic a l’avatar del perfil a l’extrem superior dret i trieu “Retirar fons” al menú desplegable. UFX només processarà i transferirà fons mitjançant la forma de pagament que vau utilitzar per fer el vostre ingrés

-No hi ha cap comissió de retirada, però, UFX requereix que els imports de retirada superin els 25 dòlars i siguin inferiors al saldo gratuït que tingueu al compte.. 

-Les retirades triguen de 3 a 10 dies laborables a processar-se.

Resum de càlculs i taxes

Untables

UFX rep la seva compensació en forma de diferències de mercat en cada instrument. El broker és un broker STP (Straight-Through-Processing), és a dir, que no pren el costat contrari de les operacions dels seus clients. En el seu lloc, cobreix els negocis que realitza amb els seus clients immediatament al mercat. UFX ofereix spreads fixos i estables. Els diferencials per negociar varien segons els instruments financers particulars que es negocien i la plataforma per negociar

Les comissions i els spreads que es mostren a continuació es basen en els spreads mínims que apareixen al lloc web d’UFX.

spreads

Els comerciants s’han de posar en contacte amb el servei d’atenció al client per obtenir spreads personalitzats. És possible que algunes monedes i productes bàsics no estiguin disponibles en determinades regions. Tot i que és poc freqüent, els spreads UFX poden variar en condicions de negociació extremes o en horaris no comercials. Si intenteu operar en aquestes condicions, UFX us informarà a la plataforma dels spreads rellevants.

Tarifes

∙ Comissions: UFX no cobra comissions en operacions, només el spread per a cada instrument.

 ∙ Transferències de diners: UFX no cobra comissions per transferències de diners. 

∙ Despeses de manteniment: UFX no cobra comissions de manteniment periòdiques, però es reserva el dret de cobrar una comissió de 50 dòlars EUA en comptes oberts cada tres mesos..

 ∙ Despeses d’inactivitat: UFX es reserva el dret de cobrar una comissió d’inactivació de 50 dòlars EUA quan un compte de client ha estat inactiu durant un període de tres mesos (i sempre que el client tingui com a mínim 50 dòlars EUA al seu compte).

∙ Despeses de finançament durant la nit: Aquesta comissió (o crèdit) nocturn s’afegeix o es resta del compte d’un comerciant quan una posició roman oberta més enllà d’un període de temps determinat. Els comerciants poden obtenir informació sobre les taxes de finançament durant la nit a la secció Condicions de negociació del lloc web UFX.

 ∙ Lliscament: UFX informa que el lliscament és una pràctica normal del mercat i una característica habitual dels mercats de divises en condicions com la poc liquiditat i la volatilitat a causa dels anuncis de notícies, esdeveniments econòmics i obertures del mercat. Per tant, no es pot garantir la negociació segons les notícies. ∙ Comissions de dipòsit: UFX no cobra comissions de dipòsit 

∙ Comissions de retirada: UFX no cobra comissions de retirada, però el vostre banc pot imposar comissions de transferència. 

Execució d’oficis

-UFX us permet executar un comerç mínim de 125 dòlars. Pot variar en funció del compte que obriu. Els requisits comercials màxims varien en funció del comerciant i de l’instrument. Com que UFX ofereix una execució STP, podeu esperar diferències més estretes amb més transparència sobre el preu que pagueu per executar les vostres operacions..

-Com a creador de mercats, UFX pot tenir requisits d’entrada més baixos en comparació amb un corredor d’ECN que es beneficia d’un major volum d’operacions i que sol tenir requisits comercials i de capital més grans. Els creadors de mercats solen tenir un dipòsit mínim inferior, requisits comercials mínims més reduïts i cap comissió sobre operacions.

-Com passa amb la majoria dels corredors, els requisits de marge varien en funció del comerciant, dels comptes i dels instruments. Podeu veure els requisits de marge més recents al seu lloc web.

-UFX també ofereix una sèrie de funcions útils de gestió de riscos, com ara aturar les pèrdues (amb parades posteriors), limitar les comandes d’alertes de protecció de saldo negatiu i molt més.

Funcions de la plataforma UFX Paragonex Web Trader 4.0

Interfície i funcionalitat general: 

La plataforma de comerç propietària de UFX, ParagonEx, té una aparença diferent a la de la majoria de plataformes de negociació.

La pantalla principal s’organitza amb l’agrupació d’instruments que podeu canviar a la plataforma al mig de la pantalla, les eines de tecnologia MassInsights ™ a la dreta de la pantalla i, a continuació, dos menús desplegables a la part superior esquerra de la pantalla i un menú desplegable addicional sota l’avatar a la part dreta de la pantalla. El menú desplegable situat a la part superior esquerra us permet ordenar els instruments per classe d’actius, mentre que el menú que hi ha al costat permet ordenar-los segons els més populars, alfabèticament, per canvi diari i per volatilitat..

La pantalla principal sembla una mica molesta i ocupada. Creiem que la majoria dels comerciants prefereixen tenir la llista tradicional d’instruments al costat esquerre de la pantalla i la possibilitat d’ordenar i organitzar aquesta llista segons sigui necessari. En definitiva, tots aquests instruments ocupen molts béns immobles de pantalla. Els comerciants que vulguin centrar-se en un grapat més petit d’instruments probablement preferiran tenir més béns immobles de pantalla dedicats a diversos gràfics o feeds de notícies. Cada instrument es presenta amb el nom a la part superior. Els comerciants poden fer clic a la icona d’estrella i afegir un instrument als preferits. Hi ha funcions per configurar alertes i una icona de gràfic al centre de cada quadre.

Funcionalitat de gràfics: El nombre d’indicadors tècnics i eines de dibuix és adequat.

Eina de sentiments del comerciant: Es pot trobar al costat dret de la plataforma i conté la cronologia de les estadístiques generades per les eines de tecnologia MassInsights ™. 

Calendari d’esdeveniments de màrqueting: La plataforma UFX inclou un calendari d’esdeveniments de màrqueting ben dissenyat.

Historial de negociació de comptes: Quan obriu la secció Historial de negociació del lloc, obtindreu una pantalla amb accés a comandes tancades, posicions tancades, un extracte i un resum del compte. Per accedir a cadascun d’ells, heu d’establir els paràmetres de data mitjançant una icona de calendari. No està clar on s’enumeren les comandes UFX obertes per als comerciants.

Una altra gran característica de la plataforma UFX són els recursos educatius:

Revisió diària del mercat & Anàlisi financera: Aquesta secció del lloc resumeix els principals desenvolupaments de les classes d’actius negociats a la plataforma. L’anàlisi té un enfocament gairebé exclusiu en els factors tècnics que mouen els diversos mercats.

Calendari econòmic: Una revisió dels esdeveniments i anuncis clau que tenen el potencial de moure els mercats.

Atenció al client: El servei d’atenció al client a UFX està disponible 24/5 a través del xat en directe, del formulari de contacte web i del telèfon. Pel que fa a l’assistència telefònica localitzada, UFX té un representant d’assistència a 23 països diferents.

Fiabilitat i proteccions addicionals

La Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) és l’agència reguladora financera de Xipre. Xipre és membre de la Unió Europea i és un centre de la indústria de serveis financers. Els clients dels països regulats per CySEC poden obtenir una indemnització de fins a 20.000 € si falla UFX. UFX és un nom comercial de Reliantco Investments Limited, que està autoritzat i regulat per Cyprus Securities and Exchange Commission (llicència CySEC núm. 127/10). 

Els fons de clients a UFX es mantenen en comptes separats en bancs de primer nivell. 

A més, UFX utilitza la tecnologia Verisign SSL i sistemes de còpia de seguretat en capes en centres de dades segurs en ubicacions separades. Com a resultat, UFX pot assegurar la informació personal dels clients en tot moment.

Pensaments finals a la plataforma

La plataforma UFX és una bona plataforma que ofereix una gran varietat d’instruments comercials. Els comerciants poden negociar en parells de divises, matèries primeres, ETF, índexs de mercat i accions. Hi ha més de 60 parells de divises, 7 tipus d’índexs de mercat, 10 fons ETF, 29 tipus d’accions i 7 tipus de mercaderies. 

Tot i això, hem trobat que la interfície ParagonEx Web Trader 4.0 era una mica molesta i no massa fàcil d’utilitzar. El nombre d’opcions del compte també és una mica excessiu.

Els processos d’obertura, ingressos i retirades de comptes són bastant fàcils i convenients i la qüestió de la fiabilitat encara ens destaca. A més de ser una plataforma guardonada, UFX ha tingut una bona part de problemes amb CySEC i aconsellem als inversors que investiguen la plataforma acuradament abans d’obrir un compte. 

Principals corredors de Crypto CFD

24opció eToro Plus500
FXTB 101Inversions EuropeFX
FXVC Alvexo UFX
Comerç360 Exness

Glossari CFD

Termini  Definició
Contracte per diferència (CFD) Un contracte per diferència és un tipus d’instrument financer derivat conegut, com els índexs, els productes bàsics, les monedes, etc..
Contractes per diferència (CFD)  Un acord formal entre dues parts / persones per pagar la diferència de preu des de l’obertura del contracte fins al tancament del contracte.
CFD Trading  Els inversors tenen l’opció d’anar a curt termini (vendre un CFD) si creuen que disminuirà el preu o s’allargaran (comprar un CFD) si creuen que augmentarà el preu. 
Marge El marge fa referència al dipòsit mínim requerit. 
Marge inicial La quantitat inicial necessària per obrir la posició. Sovint també s’anomena dipòsit inicial.
Interval vertader mitjà ATR es refereix a la mesura de la volatilitat del mercat durant un període de temps específic. 
Proves posteriors  Les proves posteriors es produeixen quan es posa a prova una estratègia mitjançant l’ús de dades històriques per a la validació. 
Moneda base La primera moneda cotitzada en un parell.
CFD de productes bàsics Un tipus de CFD que obté el seu valor per a una mercaderia subjacent a la qual es vol fer un seguiment. 
Mercat de consolidació Un mercat estancat, que no puja ni baixa. 
Parell de divises El Forex cotitza en parells de divises. Es refereix al preu citat en termes dels valors relatius d’una moneda contra una altra.
Comerç amb palanquejament També es coneix com a comerç de marge. El procés mitjançant el qual un inversor pren prestades una gran quantitat de diners d’un corredor per obrir una posició més gran.
Ràtio de palanquejament La quantitat de palanquejament / diners proporcionats per un corredor per canviar un producte palanquejat. Els imports que s’ofereixen normalment són 5: 1, 10: 1 i 30: 1.
Marge de manteniment La quantitat de fons mínims necessaris per mantenir obertes les posicions al compte. 
Marge usat La quantitat de diners que s’utilitza actualment per mantenir les posicions obertes.
Patrimoni net El valor total d’un compte d’inversors. 
Marge gratuït Fons disponibles en un compte per negociar (que actualment no utilitzen posicions obertes).
Càrrecs nocturns Una comissió que cobra un corredor per ocupar un lloc durant la nit. També es coneix com un càrrec financer durant la nit i està relacionat amb el tipus d’interès de la moneda que es negocia. 
Comprar posició (“va molt de temps”) Una posició llarga és la compra d’un actiu, amb l’esperança que el seu valor augmenti. 
Posició de venda (“va curt”)  Una posició curta es refereix a la venda d’un actiu. amb l’esperança que el seu valor de mercat disminueixi.
Lliscament La diferència entre un preu de mercat sol·licitat i el preu real en què es va omplir el comerç. 
Ràtio de deute-renda variable Relació entre el deute total d’una empresa i la quantitat de capital que els accionistes han invertit a la companyia.
Derivats Instrument financer que obté el seu preu a partir de valors subjacents, índex, parell de divises o mercaderia. 
Canal Donchian Un indicador que té dues línies límit determinades pels punts més alts i més baixos.
Tendència descendent Una sèrie de màxims i mínims més baixos al mercat de criptomonedes. 
Guanys per acció (EPS) El benefici que obté l’empresa es divideix pel nombre d’accions pendents de què disposa. 
Data d’exdividend El primer dia, un comprador d’una acció ja no estava obligat a pagar el dividend que ofereix l’acció (o CFD). 
Exposició La suma del valor total de totes les vostres posicions al mercat en un moment concret.
Càrrec de finances  El preu cobrat per mantenir una posició determinada d’un dia de negociació a l’endemà. Generalment, aquest càrrec es calcula en funció de la taxa d’efectiu del país més un petit interès.
Model de dòlars fixos Un determinat model de dòlars fixos, en el qual un determinat import s’assigna al risc en un dia determinat. 
Percentatge fix de risc per operació Es refereix a un model de gestió de riscos on es destina una determinada quantitat de diners al capital comercial global. 
Proves endavant Provar una estratègia en temps real, mentre es desenvolupen els moviments del preu. 
Anàlisi fonamental Un mètode desenvolupat per avaluar el valor d’una empresa es basa en estats financers, ràtios PE, projeccions de creixement futur i estats financers de l’empresa. 
Subhasta post-comercialització L’última oportunitat de negociació disponible per al dia anterior al tancament del mercat. 
Subhasta prèvia a la comercialització La coincidència idèntica fora de preus
Relació preu-guanys (PE) Determinació del valor projectat d’un projecte dividint el preu de mercat actual pels beneficis per acció.
Declaració de divulgació de productes (PDS) Un document de totes les empreses de serveis financers per proporcionar als seus clients quant als seus productes o serveis. En aquest document es descriurà el funcionament del producte en qüestió, els seus beneficis potencials i els riscos associats.
Piràmide Una regla en què els comerciants s’afegeixen a les posicions existents en un intent de maximitzar els beneficis potencials de les operacions guanyadores.
Comerç a distància Negociació en un interval on el valor fluctua entre dos punts principals. Els dos punts se solen anomenar “Suport” i “Resistència”.
Rendibilitat del patrimoni net (ROE) El retorn que genera una empresa en funció dels actius nets que posseeix.
Retorn de la inversió (ROI) La quantitat de rendibilitat que heu realitzat sobre el vostre capital ingressat.
Ampliació Iniciar una operació obrint una posició petita per determinar la vostra disposició a portar-la a una posició normal. 
Escalant Tanqueu gradualment el vostre comerç a mesura que avanci al vostre favor o assoliu algun objectiu de benefici especificat.
Anàlisi tècnica Qualsevol fórmula matemàtica utilitzada al llarg de la història de preus i / o volums del mercat per determinar el proper moviment probable d’un actiu en particular.
Comerç de volatils Un tipus d’estratègia comercial que intenta aprofitar els moviments curts i forts del mercat durant períodes de temps relativament curts.
Volum Mesura del nombre d’accions o contractes que es solidifiquen durant un període de temps determinat.
Negociació que segueix la tendència Una estratègia comercial que intenta treure profit de mercats que tendeixen a moure’s cap amunt o cap avall durant períodes de temps prolongats. 
Línia de tendència Una línia traçada a través d’un gràfic per alinear fons successivament més alts en mercats en tendència ascendent

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map