RAMP DEFI: Com es desbloqueja el valor dels actius participats?

RAM DeFi busca obrir més oportunitats agrícoles de rendiment per als usuaris que ja han apostat per les seves fitxes en plataformes que no són ERC20 i permetre’ls així maximitzar les seves posicions de palanquejament. La participació és la pràctica de bloquejar fons en contractes intel·ligents o bé mitjançant la compra de tokens de plataformes de finançament descentralitzat (DeFi) amb l’objectiu d’obtenir beneficis en una data posterior. Tot i això, això també implica que els actius participats no es podrien utilitzar per a qualsevol propòsit que vulguin els usuaris, tret que estiguin disposats a deixar de banda les seves posicions. RAMP DeFi té com a objectiu canviar-ho i permetre als usuaris continuar utilitzant la seva liquiditat de manera flexible fins i tot quan el seu capital està tancat en contractes de participació..

Antecedents

L’explosiu èxit de l’ecosistema DeFi, que supera els 13.000 milions de dòlars en valor del mercat, ha permès que diversos projectes floreixin en resposta a les seves creixents demandes. Tot i això, el problema encara existeix en termes de comoditat, accessibilitat i flexibilitat.

Lawrence Lim, cofundador de RAMP DeFi, va liderar la creació d’un ecosistema que busca resoldre aquests problemes. Tenint en compte les preocupacions de l’espai DeFi, es va conceptualitzar RAMP per proporcionar als usuaris l’oportunitat de maximitzar el valor dels seus actius amb una flexibilitat optimitzada..

A hores d’ara, RAMP té el potencial de desbloquejar 22.000 milions de dòlars en actius participats a l’espai DeFi. No obstant això, el seu objectiu humil a finals de 2021 és assolir almenys 1.000 milions de dòlars en valor total desbloquejat (TVU). TVU es refereix als actius participatius que RAMP intenta obrir per potenciar potencialment.

Consulteu la nostra entrevista amb Lawrence Lim a continuació:

Valor de desbloqueig en cada entrevista de blockchain amb Lawrence Lim

Què és RAMP DeFi?

RAMP és una plataforma de rampa on / off de liquiditat de diverses cadenes enfocada a proporcionar als corredors de tokens que no són ERC20 l’oportunitat d’utilitzar aquests actius a la part superior de la cadena de blocs d’Ethereum. Això es fa a través de la stablecoin de RAMP, el rUSD, que actua com a pont de passarel·la entre plataformes que no són ERC20 i la cadena Ethereum. A més, els usuaris també poden dipositar els seus tokens ERC20 a les agrupacions de liquiditat de RAMP per crear eUSD.

Tots dos titulars de rUSD i eUSD poden accedir als serveis financers de RAMP, com ara préstecs, préstecs i intercanvis entre rUSD i eUSD. Aquesta rampa d’activació / desactivació permet als usuaris treure el màxim profit dels seus recursos en joc encara que estiguin bloquejats en plataformes que no siguin ERC20.

Fins ara, la seva primera venda privada ha aconseguit recaptar més d’un milió de dòlars. Alguns dels seus inversors de venda privada inclouen Alameda Research, Blockwater Capital, IOST, ParaFi Capital, Ruby Capital, Signum Capital i Arrington XRP Capital.

Ecosistema RAMP

Ecosistema RAMPEcosistema RAMP

rMint i rStake

Aquesta és la plataforma on es poden col·lateralitzar els tokens que no són ERC20 per produir rUSD. Les garanties designades a rStake s’agrupen per diferents nodes de cadenes de blocs que no són ERC20 associades. També guanyen recompenses interessants per això.

eMind i eFarm


eMint permet el dipòsit d’establecoins ERC20 per crear eUSD, un testimoni que representa el valor de la quantitat dipositada pels usuaris. La quantitat dipositada es transfereix a eFarm per tal de crear oportunitats agrícoles de rendiment per als usuaris.

rFinançament

El servei de préstec i préstec de la plataforma el proporciona rFinance. Els titulars de rUSD i eUSD poden prestar-se lliurament entre ells. A més, els oracles ajuden a mantenir la fixació dels tipus d’interès a un nivell just mitjançant fórmules que giren al voltant d’indicadors de demanda i oferta i de relativitat de mercat..

rPool

RAMP té el seu propi grup de liquiditat que permet als usuaris generar valor per als seus actius, assegurances de garantia, execució de liquidacions i permutes entre cadenes. rPool guanya valor amb recompenses de participació, obté recompenses agrícoles i ingressos per taxes, que després es distribueixen als titulars de tokens RAMP.

En cas que rUSD pateixi un bloqueig, primer s’utilitza rPool per donar suport al seu valor. Si el valor de la posició col·lateralitzada d’un usuari baixa per sota de la ràtio de col·lateralització permesa establerta dins dels paràmetres específics, les seves posicions es liquiden al rPool.

rCanviar

Els usuaris poden canviar les monedes estables ERC20 amb qualsevol altre testimoni que no sigui ERC20, sempre que aquestes fitxes formin part dels socis blockchain de RAMP. Ho fan facilitant l’intercanvi d’establecoins ERC20 amb les criptomonedes emmagatzemades al rPool. El tipus de conversió està establert per oracles de preus.

Testimoni RAMP

RAMP és el testimoni d’utilitat natiu que s’utilitza per alimentar tot el valor de l’ecosistema, així com per alinear el benestar de tots els participants de la xarxa. En la venda pública de RAMP DeFi, es vendran 10 milions de tokens RAMP als participants. La data d’aquesta venda pública encara no s’ha anunciat. Després de la venda, està previst que RAMP aparegui a Uniswap.

RAMP és alimentat per un ecosistema compost per diferents projectes DeFi que també permet la seva acumulació de valor entre cadenes. Parts del seu ecosistema estan dissenyades per respondre a cada interacció de transaccions entre els usuaris i la cadena de blocs.

Venda pública del testimoni RAMP

La data de venda pública del testimoni RAMP encara no s’ha anunciat. Consulteu-ne telegrama oficial per a les darreres notícies.

rUSD Stablecoin: Què és?

rUSD és l’establecoin de RAMP recolzat per tokens no ERC20 dissenyats per interactuar amb stablecoins ERC20 com USDC, USDT i TUSD. El rUSD d’encunyació segueix una ràtio de col·lateralització similar a MakerDAO per tal d’assegurar-se que tinguin un suport total.

La ràtio mínima de col·lateralització és del 200%. Per exemple, es pot fer servir un testimoni que no sigui ERC20 per valor de 200 dòlars per produir rUSD per valor de 100 dòlars.

La ràtio de liquidació comença al 120%. Si s’inicia la liquidació, les fitxes col·lateralitzades es venen a rPool. A continuació, aquestes fitxes s’utilitzaran per recuperar el rUSD encunyat per l’usuari la posició del qual es liquida.

Avantatges de mantenir rUSD i eUSD a RAMP

Per als titulars de rUSD:

 • Aprofiteu el valor de les fitxes que no són ERC20 participades en altres cadenes de blocs sense renunciar a les seves posicions existents.
 • Accediu a oportunitats ERC20, com ara el cultiu de rendiments o el comerç, sense haver d’invertir més dels seus actius.
 • Rebeu recompenses de participació fins i tot quan han encunyat rUSD.
 • Mantenir els ingressos potencials de posicions existents i carteres garantides.
 • Els tokens RAMP agrícoles després de col·lateralitzar les seves criptomonedes per produir rUSD.

Els titulars d’eUSD poden gaudir de:

 • Comissions d’interessos pel préstec dels seus actius.
 • Participa en múltiples grups de rendiment a la granja.
 • Oportunitat d’obtenir rendiments agrícoles d’altres projectes DeFi associats amb RAMP.
 • Agregueu els tokens RAMP proporcionant actius al conjunt de liquiditat de RAMP.

Avantatges de RAMP DeFi

RAMP ofereix alguns avantatges únics sobre altres plataformes DeFi de cadena creuada.

rUSD té un propòsit clar

L’equip RAMP ha reconegut que iniciar l’adopció d’una stablecoin no és una tasca fàcil. Per exemple, Makerdao va trigar força temps a impulsar l’àmplia acceptació del mercat de DAI.

Per aquest motiu, han emès l’stablecoin rUSD amb una utilitat bàsica com a pont d’estabilitat del valor.

El rUSD no requereix cap taxa d’estabilitat

El pagament de taxes d’estabilitat és comú entre els protocols DeFi, ja que ajuda a amortir els desplaçaments massius del mercat. I hem estat testimonis de les taxes per augmentar molt, sobretot durant un mercat baixista.

Afortunadament, la plataforma RAMP DeFI no incorre en una tarifa d’estabilitat en encunyar rUSD. Això permet als usuaris accedir a RAMP amb menys fricció i estalviar més.

Té contingències al seu lloc en cas de bloqueig de Flash

Una caiguda ràpida és poc probable quan el valor dels actius disminueix significativament en un període de temps molt curt, cosa que provoca la insuficiència de garanties de rUSD. En aquest cas, RAMP utilitzarà el conjunt de liquiditat universal com a assegurança de garantia de la moneda estable.

Capa d’integració d’escala ràpida

En ser un pont cap a cadenes de blocs aïllades, el valor de la xarxa RAMP augmenta amb cada nova cadena que s’hi afegeix. Per aquest motiu, l’ecosistema RAMP s’ha fet accessible a diversos desenvolupadors de diferents fundacions de blockchain per fomentar la seva adopció.

Això permet als fonaments integrar fàcilment les seves stablecoines natives a l’ecosistema RAMP, cosa que donaria lloc al ràpid creixement de RAMP.

Conclusió

El propòsit de DeFi és desbloquejar el potencial de la cadena de blocs i el poder dels diners en benefici de la comunitat i els seus usuaris. RAMP és un desenvolupament prometedor en aquest aspecte concret.

La seva característica obre possibilitats perquè els tokens ERC20 i no ERC20 interaccionin entre ells per proporcionar una nova oportunitat als usuaris de guanyar amb els actius que introdueixen als protocols DeFi. No només atrau a les plataformes existents a la plataforma, sinó que també expandeix els canals on els usuaris de criptografies poden produir rendiments.

Sèrie de finances descentralitzades (DeFi): tutorials, guies i molt més

Amb contingut tant per a principiants com per a usuaris més avançats, consulteu la nostra sèrie YouTube DeFi que conté tutorials sobre les EINES ESENCIALS que necessiteu per negociar a l’espai DeFi, per exemple. MetaMask i Uniswap. A més d’una immersió en temes populars de DeFi com Reef.finance ($ REEF) i Polkadot ($ DOT)

La sèrie DeFi d’aquest lloc web també inclou temes que no s’han explorat a YouTube. Per obtenir una introducció al que és DeFi, consulteu Descripció general de les finances descentralitzades (DeFi): una guia de la tendència més CALENT en criptomoneda.

Tutorials i guies per a les EINES DE DEFI ESSENCIALS:

 • Guia MetaMask: Com configurar un compte? PLUS consells i pirates informàtics per a usuaris avançats
 • Revisió i tutorial d’Uniswap: guia per a principiants i consells i trucs avançats
 • Guia i revisió del sèrum DEX
 • SushiSwap ($ SUSHI) explicat
 • 1inch Exchange, Mooniswap i Chi GasToken: la revisió i la guia màximes

Per obtenir informació detallada sobre altres projectes específics de DeFi, consulteu les nostres guies de fitxes DeFi. Aquí teniu algunes de les nostres guies més populars:

 • AAVE ($ LEND)
 • Revisió d’Ampleforth ($ AMPL): la guia essencial d’aquest protocol DeFi
 • Guia ChainLink ($ LINK): un enllaç clau a l’espai DeFi
 • Cream Finance ($ CREAM): què és??
 • Guia Curve Finance ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): un proveïdor revolucionari de liquiditat en cadena
 • Finances lineals ($ LINA): el futur de les plataformes d’intercanvi sintètic?
 • Polkadot ($ DOT): tot el que necessiteu saber sobre el DeFi estimat de la Xina
 • RAMP DeFi: Com desbloqueja el valor dels actius participats?
 • Reef Finance ($ REEF): la plataforma Defi All-In-One (Tot en Un)
 • Solana ($ SOL) va explicar
 • The Graph ($ GRT): el següent nivell d’aplicacions descentralitzades
 • Trustswap ($ SWAP) explicat: propera generació de transaccions DeFi
 • Yearn. Finançament que fusiona l’ecosistema DeFi
 • Wing Finance ($ WING): una plataforma de préstecs DeFi basada en el crèdit

Aviat hi haurà més vídeos i articles com a part de la nostra sèrie DeFi, així que assegureu-vos de SUBSCRIBIR-NOS Canal de Youtube i (de moment) Butlletí setmanal GRATU .T de manera que se us notificarà tan aviat com surtin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map