Guia de llançament de tokens de Swag Finance

Swag.live és una popular plataforma d’entreteniment per a adults amb més de 10 milions d’usuaris a tot el món amb més de 12.000.000 de dòlars d’ingressos anuals (font). SWAG va ser pionera en la indústria asiàtica d’entreteniment per a adults, oferint vídeos de streaming i de pagament per visualització a més de 10.000 productors de contingut. L’equip està dirigit per Sam Liu i tenia origen a Taiwan. Actualment, SWAG ha establert oficines a Montreal encarregades d’ampliar les operacions a Amèrica del Nord i a tot el món. SWAG ha signat talents mundials de primer ordre com Eva Elfie per produir contingut per a la plataforma.

Swag ofereix un testimoni de govern de la comunitat descentralitzat (SWAG) per continuar l’expansió i passar a Organització autònoma descentralitzada (DAO). En general, SWAG emet un total de 540 milions de fitxes per aconseguir una governança descentralitzada.

Fitxes de governança de Swag

Plataforma SWAG Live

SWAG ha decidit que, en lloc de fer créixer la comunitat de manera centralitzada amb pocs participants, opten per adoptar el govern de la comunitat. La clau és permetre més participants en el seu ecosistema, permetent una iteració més ràpida del producte i un millor disseny del producte, incloent comentaris i creació de dissenys de la comunitat. La clau és aprofitar el poder de la comunitat i descentralització per impulsar el creixement de SWAG al següent nivell. En molts sentits, l’oferta simbòlica de SWAG és un experiment, ja que la indústria per a adults ha estat tradicionalment senvoltat de secret: els grans jugadors prenen la majoria de les decisions i obtenen la major part dels beneficis.

Cada testimoni SWAG té dret a un vot en la governança de la comunitat. Els votants de la governança seran recompensats mitjançant un “grup de squirt” que tingui recompenses valuoses (vegeu més avall).

Informació del testimoni:

Preu inicial d’oferta: 0,10 dòlars per SWAG

Subministrament total SWAG: 625.000.000 de fitxes SWAG.

Per garantir la governança de la comunitat SWAG, l’equip ha declarat el següent

  • L’equip no coordinarà cap decisió en privat
  • L’equip no participarà activament en el govern de DAO
  • L’equip no pagarà pel manteniment de DAO i l’equip no contracta la gestió de DAO.

Oferta de token SWAG: primer esdeveniment d’intercanvi

Swag oferirà fitxes mitjançant un “Primer esdeveniment d’intercanvi”(FSE) aguantat Crema.finançament (tu pots llegiu la nostra visió de CREAM aquí). L’esdeveniment FSE tindrà lloc el 14 d’octubre de 2020 a les 14:00 (UTC), amb un preu inicial de 0,10 dòlars per SWAG. Cream ofereix la possibilitat d’intercanviar tokens mitjançant el seu component d’intercanvi descentralitzat. El FSE començarà amb cada testimoni SWAG a través de dos grups 50/50:

SWAG / USDC (500.000 / 50.000)

SWAG / CREAM (500.000 / 50.000 USDC equiv)

Per canviar SWAG a la FSE, els participants hauran de tenir tant $ USDC com $ CREAM, juntament amb $ ETH (per despeses de gasolina). L’equip recorda a la gent que després d’enviar una transacció, la confirmació pot trigar 1-2 minuts. A més, CreamSwap funciona amb un mecanisme Automated Market Maker (AMM). Per tant, és possible que els preus de SWAG puguin canviar mentre la transacció estigui pendent de confirmació. Tanmateix, si això passa, la transacció simplement fallarà, però les vostres fitxes no es perdran.

Després de la FSE, els participants també podran guanyar fitxes SWAG addicionals mitjançant un esdeveniment de producció agrícola a CREAM. Els usuaris podran proporcionar liquiditat als parells de negociació de SWAG, augmentant així la mida dels fons de liquiditat de SWAG. Els grups de liquiditat crema funcionen igual que Balancer, de manera que, com més liquiditat s’afegeixi, més estable serà un parell de negociació. Per obtenir més informació sobre els grups de liquiditat i el seu funcionament, consulteu el nostre article sobre Equilibri i fons de liquiditat.

Per premiar els proveïdors de liquiditat de la comunitat, aquells que proporcionin liquiditat al parell SWAG / USDC i SWAG / CREAM podran jugar els seus tokens de liquiditat (CRPT) per obtenir recompenses SWAG addicionals. S’han assignat un total de 1.015.000 SWAG a l’agricultura de cultiu. Aquest esdeveniment està dissenyat per permetre a la comunitat proporcionar un comerç de tokens de liquiditat addicional.

Com participar al primer esdeveniment d’intercanvi canviant SWAG

Per participar, haureu de continuar Cream Finance. Allà podeu triar els tokens ERC-20 ($ CREAM o $ USDC) que vulgueu canviar per SWAG; recordeu seleccionar $ SWAG a la fila inferior. A continuació, desbloqueja i canvia les fitxes ERC 20 fent clic a “Desbloqueja” i, a continuació, a “Intercanvia”.

Piscines de recompenses SWAG

SWAG tindrà característiques agrícoles de rendiment. Hi haurà 2 grups de recompenses: $ SWAG / $ CREAM i $ SWAG / $ USDC. Els titulars de SWAG que vulguin unir-se a aquestes agrupacions de recompenses han de proporcionar les seves fitxes, conegudes com a liquiditat. El propòsit d’això és augmentar la profunditat dels parells de negociació, reduir la probabilitat de caiguda del preu i mantenir l’estabilitat dels tokens SWAG. A canvi, els hotels SWAG poden beneficiar-se obtenint rendiments passius mitjançant tarifes de permuta.

Com afegir liquiditat a SWAG Reward Pools

Aneu al Piscines de finançament de crema i seleccioneu el parell de negociació (és a dir, $ SWAG / $ CREAM i $ SWAG / $ USDC). Per desbloquejar el permís per transferir els tokens ERC-20, feu clic a la icona de bloqueig per als dos tokens. Feu clic a “Afegeix liquiditat”; després de fer-ho, obtindreu tokens CRPT.

Després, aneu al Recompenses Cream Finance pàgina. Allà, trieu el grup de recompenses (és a dir, $ SWAG / $ CREAM i $ SWAG / $ USDC). Feu clic a “Activa” per desbloquejar el permís de transferència CRPT. A continuació, feu clic a “Estaca” per apostar les vostres fitxes.

Reclamar les recompenses és fàcil, només cal que feu clic a “Reclama recompensa” a la pàgina Recompenses de la barra lateral.

SQUIRT i recompenses per als participants de DAO

La comunitat SWAG és recompensada en forma de “SQUIRTS” (sí, això és el que realment l’estan anomenant). SQUIRTS és una recompensa per als titulars de tokens SWAG que participen en la governança de la comunitat aportant el seu temps per debatre qüestions importants, investigar i debatre qüestions comercials importants per ajudar a fer créixer la plataforma. Per unir-se a SQUIRTS, els titulars de SWAG poden debatre sobre una proposta de govern particular i, després, apostar per les seves fitxes SWAG per votar.

Els squirts poden ser recompenses en forma de moneda estable, fitxa SWAG o altres fitxes i estan dissenyats per ser premiats proporcionalment a tots els votants del SWAG DAO. Les recompenses es divideixen segons els vots introduïts, amb 1 testimoni que és 1 vot. Això millorarà dràsticament la governança de SWAG i la participació de la comunitat, ja que els usuaris són recompensats per participar al DAO.

SQUIRT 2 està en curs i acabarà a les 10:59 del 30 d’octubre de 2020 (UTC) i tingueu en compte que les vostres fitxes estaran bloquejades durant 7 dies des del moment del vot. Hi haurà un total de 4 ESQUIRTS al novembre de 2020, amb un total d’1 milió de USDC que es distribuirà de la següent manera:

Novembre 2020 SQUIRTSNovembre 2020 SQUIRTS

SQUIRT 3: 30 d’octubre a 6 de novembre: 300.000 USDC

SQUIRT 4: del 6 de novembre al 13 de novembre: 200.000 USDC

SQUIRT 5: del 13 de novembre al 20 de novembre 300.000 USDC

SQUIRT 6: 20 de novembre a 27 de novembre 200.000 USDC

Com apostar SWAG per unir-se a SQUIRTS

Aneu a la pàgina de votació. Allà, estigueu els vostres tokens SWAG fent clic a “Token Token”. Registreu-vos per votar una proposta fent clic a “Registra per votar” i a “Per” o “En contra” en funció de la vostra inclinació. A continuació, podeu recollir les recompenses de SQUIRT fent clic a “Recull”.

Grup d’intercanvi SWAG a Uniswap

Els titulars de tokens SWAG poden canviar les seves fitxes a través de la piscina SWAG / USDC per obtenir fitxes Uniswap LP (UNI-V2). L’equip també ha establert un nou grup de recompenses per als proveïdors de liquiditat Uniswap que poden apostar pels seus tokens LP al conjunt de recompenses.

Entre el 22 i el 28 d’octubre de 2020, com a incentiu inicial per als proveïdors de liquiditat, estarà disponible la distribució de recompenses de token LP. Es donaran recompenses a cada bloc amb 25.000 SWAG disponibles diàriament, que sumen 175.000 SWAG per a les fitxes SWAG / USDC Uniswap LP. Tingueu en compte, però, que hi haurà un bloqueig de 3 dies per a qualsevol fitxa LP que estigui en joc.

Com a nota lateral, la nostra comunitat ha constatat que hi ha una discrepància de preus entre CREAM i Uniswap. Per tant, els usuaris que vulguin vendre el seu SWAG poden comprovar i comparar els preus d’aquestes dues plataformes!

Projecte: Recompenses de referència: remetre un amic i obtenir SWAG

Des de El 14 d’octubre de 2020 a les 12:00 del 14 de novembre a les 12:00 (UTC + 8) SWAG tindrà el seu programa de referència. Es lliuraran un total de 50.000 SWAG com a recompensa per a aquells que ajuden a promoure i fer créixer la comunitat SWAG.

Per participar, aneu al lloc web del seu esdeveniment: https://referrals.swag.finance/ i completeu la llista de comprovació de Recompenses de referència. Aquesta llista de comprovació inclou tasques com ara seguir Twitter, Discord i Telegram i completar el formulari del lloc. Aleshores podreu obtenir un codi d’invitació per enviar als vostres amics.

En completar la llista de comprovació de Recompenses de referència, obtindreu 1 entrada. Llavors, si remeteu un amic, tant vosaltres com el vostre amic obtindreu una entrada. Per exemple, si feu referència a 5 amics, obtindreu un total de 6 entrades. A 18:00 h. el 14 de novembre de 2020 (UTC + 8) , l’equip sortejarà 1.000 guanyadors que rebran 50 SWAG com a recompensa. No hi ha restriccions a diverses entrades, de manera que podeu derivar més amics per augmentar les vostres possibilitats de guanyar més SWAG!

SWAG NFT

SWAG farà fitxes no fungibles (NFT), només era qüestió de temps. El mercat de NFT és una gran oportunitat per als artistes incipients, i pel que sembla ara també són les desenes de milers de SWAGGER (és a dir, creadors de contingut SWAG).

Els SWAG NFT estaran disponibles aviat a Opensea– un mercat NFT i amb els millors SWAGGER a la plataforma de SWAG. Seran NFT d’edició limitada que també s’adscriuran a diversos esdeveniments i recompenses de SWAG.

SWAG NFT. Pròximament. #SWAG #SWAGFinance #NFT pic.twitter.com/Cxb7LDd5oQ

– SWAG.Finance (@swag_finance) 17 d’octubre de 2020

Full de ruta SWAG: què vindrà a continuació??

Piscines de recompenses

L’equip SWAG va observar que molts titulars de fitxes SWAG que van participar en els grups de recompenses no van poder participar en les sessions de votació de SQUIRTS. Per tant, en el futur, SWAG acollirà menys esdeveniments de pool de recompenses que resultarien en una participació disminuïda a SQUIRTS.

Goteig de diamants SWAG

SWAG.Live és una de les principals plataformes de contingut per a adults d’Àsia i molts titulars de $ SWAG també tenen comptes a SWAG.Live. Per tant, per premiar aquests titulars, a partir del novembre de 2020, les finances de SWAG crearan un sistema que detectarà la quantitat de $ SWAG a les carteres dels membres registrats de SWAG.Live. El finançament SWAG eliminaria els diamants SWAG que es poden recollir i utilitzar a l’aplicació SWAG.Live per xat en directe, accés a històries, reproduccions en directe i regals als creadors de contingut..

Temps de distribució del diamant: 16:00 cada dilluns (UTC +8).

Relació de diamants: 1 SWAG. Diamant en viu per cada SWAG de 50 $ a la cartera (inclou totes les fitxes apostades a les piscines SQUIRT)

Mètode de distribució: els diamants SWAG.Live s’enviaran directament al vostre compte SWAG.Live.

Restriccions: només es pot vincular una adreça Ethereum a un compte SWAG.Live.

Com inscriure’s al goteig de diamants SWAG

Enllaça la teva cartera i SWAG.Live ID:

  1. Anar a diamonds.swag.finance i connecteu la vostra cartera Ethereum.
  2. Introduïu el vostre SWAG.Live ID i feu clic a “Signa i vincula”. El vostre identificador SWAG.Live es pot trobar al lloc SWAG.Live a “Jo”.
  3. Un cop finalitzat el procés d’enquadernació, els diamants SWAG.Live s’enviaran al vostre compte SWAG.Live cada setmana.

Grup VIP

Els titulars de més de 200 $ SWAG poden unir-se a un grup VIP Discord. A més d’accedir a aquest canal de discussió més exclusiu amb altres titulars de SWAG, l’equip de SWAG.Live també ha acordat proporcionar una sèrie d’avantatges, com ara accés a les darreres escenes al procés de creació de contingut SWAG.Live, accés limitat a SWAG pel·lícules i obsequis de diamants SWAG.

Intercanvi de llistats per $ SWAG

SWAG apareix actualment a Uniswap i Hotbit. La negociació començarà a Bitmart a partir de les 20:00 del 6 de novembre de 2020 (HKT) en endavant.

L’equip esmentat a la seva última versió article que la seva estratègia a mig termini és maximitzar el nombre de compradors potencials de SWAG i estan en converses amb els següents intercanvis per llistar el seu testimoni: Binance, Upbit, Bitflyer, Bitthumb, Huobi, Bitkub, Probit, Kucoin i ZG.

Consulteu aquí les nostres opcions per obtenir els millors intercanvis de criptomonedes.

Conclusió

SWAG està adoptant fermament la descentralització i la governança descentralitzada permet la participació en la direcció futura de la seva plataforma de la indústria per a adults. SWAG és un negoci ja rendible que supera els 12.000.000 de dòlars d’ingressos anuals (font) i una audiència creixent de més de 10 milions d’usuaris. Aquesta organització autònoma descentralitzada (DAO) està dissenyada per portar SWAG al següent nivell, alimentant els desenvolupaments futurs i l’expansió mundial.

Recursos:

Swag Live (només per a majors de 18 anys): https://app.swag.live/

Mitjà de finançament Swag: https://medium.com/@swag.finance

Cobertura Asia Crypto Today: https://www.asiacryptotoday.com/swagfinance/

Cobertura de bloqueig de temps: https://www.blocktempo.com/adult-streaming-platform-swag-finance-will-issue-swag/

SQUIRTS, piscina de recompenses & Guia de participació de FSE: https://medium.com/@swag.finance/squirt-voting-rewards-pool-fse-participation-walkthrough-1dad83cb4348

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map