Revolució de Bitcoin Revolution: és una estafa o és legítim?

Contents

Què és Bitcoin Revolution?

Actualment no se sap qui és el principal creador de Bitcoin Revolution, però es diu que un grup de corredors que estan ben connectats amb Bitcoin es van reunir per crear el sistema de negociació definitiu. A més, com que tenen tota la informació sobre el comerç dins de les seves pròpies plataformes, només es tractava de modificar l’algoritme general i fer que la plataforma fos fàcil d’utilitzar per als principiants. Bitcoin Revolution és un programari de tecnologia comercial que es va crear el 2017. La tecnologia comercial El sistema afirma realitzar operacions 0,01 segons més ràpid que les tendències dels seus competidors.

És segur dir que ho han aconseguit i aquesta aplicació és una de les plataformes més senzilles i efectives disponibles per a la inversió..

Com funciona Bitcoin Revolution?

El programa de tecnologia comercial és d’ús gratuït per als usuaris. Comença molt sense esforç. 

Els usuaris només han de dipositar la seva inversió inicial al corredor, configurar la configuració de risc recomanada i començar a negociar. Tot aquest procés no triga més de 20 minuts diaris.

Tingueu en compte per supervisar el rendiment de la plataforma. Hi ha molta volatilitat a l’entorn de criptomonedes. Us recomanem que realitzeu una inversió moderada de 250 £ / 250 €.

La revolució de Bitcoin és legítima? Sí!

Un dels objectius dels comerciants de criptomonedes és obtenir més beneficis després de cada sessió de negociació. És a dir, busquen constantment la millor plataforma comercial per tenir aquest avantatge competitiu respecte a altres operadors del mercat de criptomonedes. Tenint en compte la naturalesa competitiva del mercat, cal prendre la millor decisió sobre les plataformes de negociació. Per tant, hem estudiat a fons la Revolució Bitcoin i els nostres descobriments han estat més que satisfactoris i el podem recomanar a tots els professionals del comerç.. 

El primer que ens va cridar l’atenció sobre la plataforma Bitcoin Revolution són les seves característiques úniques, que la van distingir de la resta. Podeu gaudir de les funcions sistematitzades i continuar negociant amb una apreciació constant dels vostres guanys.

Els desenvolupadors han demostrat que estan compromesos a oferir als comerciants una plataforma de negociació impecable i senzilla per a la criptomoneda més popular: el Bitcoin.

Com fer una operació

Per començar a operar, primer heu de registrar-vos i crear un compte al seu lloc web. Recordeu que el programari és d’ús gratuït, però heu de tenir la inversió inicial per fer-lo servir en mode directe.


A continuació, es detallen els passos per obrir un compte:

1. Inscripció

El primer pas és fer-ho creeu un compte gratuït mitjançant el formulari següent. Després del registre amb èxit, se us assignarà un agent personal que us guiarà durant el procés de configuració:

Bitcoin Revolution ha pres totes les mesures necessàries per garantir la seguretat de les dades dels usuaris, inclosos el xifratge de llocs, la protecció de dades i el compliment del GDPR.

2. Dipòsit

Ara que heu explorat totes les vostres opcions amb Bitcoin Revolution i heu decidit començar pel compte en viu, heu de fer el dipòsit inicial i deixar que el sistema funcioni. Per començar, preferim fer una inversió modesta de 250 £ / 250 €. Si obteniu beneficis, reinvertiu-los i no us oblideu de retirar-ne alguns. L’element de l’estalvi és particularment important en el procés de negociació.

Els mètodes de pagament acceptats són les targetes de crèdit i dèbit Visa i Master, Neteller, American Express i Discover Network.

Un cop efectuat el dipòsit inicial, ja podreu començar a negociar.

3. Compte de demostració

Bitcoin Revolution té un compte de demostració disponible per als seus usuaris. En seleccionar un compte de demostració, se us redirigirà a una visita ràpida sobre les funcionalitats del compte. Per experimentar l’aplicació al màxim, el programa de tecnologia de negociació us concedeix un crèdit de 1.500 €.

Podeu utilitzar aquesta quantitat per iniciar els vostres propis oficis en mode de demostració i practicar-los si sou principiants. Ara només queda fer clic al botó “Comerç automàtic” i deixar que l’aplicació s’executi automàticament.

4. Compte en viu

En aquesta etapa, heu creat el compte i, a continuació, us dirigirà a la sala de negociació; aquí és on divulgueu al sistema exactament com voleu que comercie amb Bitcoin i altres criptomonedes. A continuació, podeu trobar la descripció d’algunes de les funcions:

 • Panell de control“Us permet veure la configuració i el progrés de la vostra cartera i us dóna accés per fer modificacions i gestionar el comportament del sistema de negociació.
 • Historial de negociació”Us permet veure la història de les transaccions positives i negatives.
 •  “Transaccions obertes”Us permet obrir la consola d’operacions en temps real. D’aquesta manera podeu avaluar el rendiment del robot en aquell moment concret.
 • Accedeix a un compte / demostració en directe“Canvia el mode de compte i us porta a l’operació de demostració o en directe.

Les criptomonedes disponibles per operar són Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Ripple. Els parells que cotitzen contra EUR o USD, i cripto / cripto. Un cop hàgiu seleccionat els parells amb què vulgueu negociar, haureu de seleccionar la quantitat d’operacions simultànies que voleu configurar i la quantitat d’operacions que voleu començar per a cada operació..

Característiques de la Revolució Bitcoin

registreu-vos per a l’evolució del bitcoin

Tots els usuaris registrats tenen accés a l’ús gratuït de totes les funcions de la Revolució Bitcoin. Aquesta decisió es va prendre per animar més comerciants a utilitzar l’aplicació de negociació, cosa que ha ajudat els desenvolupadors a obtenir operacions de gran volum. Després d’un comerç reeixit, l’usuari aporta l’1% dels seus guanys al sistema. Per començar a negociar amb Bitcoin Revolution, heu de registrar un compte, enllaçar-lo a un dels corredors, finançar-lo i començar. És un procés oportú que es pot completar en pocs minuts. La remesa d’operacions amb èxit s’ha establert a un valor baix perquè els desenvolupadors tenen la seguretat que tots els usuaris del sistema obtindran bons beneficis.

Creació del vostre compte

A la plataforma, hi ha una llista d’agents que es poden enllaçar amb els usuaris. Després de dipositar els fons necessaris per a la negociació, s’espera que l’usuari triï un corredor de la llista i enllaci el seu compte de negociació.

La característica de comerç sistematitzada

Després d’enllaçar un compte a un agent, els usuaris poden activar la funció sistematitzada i permetre que el sistema realitzi les transaccions. No obstant això, es poden establir límits per mesurar el volum de comerç realitzat dins del sistema. També s’ha de considerar que l’usuari hauria de seleccionar la configuració comercial basada en el mercat i les projeccions actuals, ja que la naturalesa de les criptomonedes pot ser extremadament volàtil..

Realització d’un ofici

És gratuït; els usuaris poden crear un compte sense cap cost. Per activar operacions en directe, és essencial que el compte es finanqui prèviament.

Característiques clau

Pagaments:

El lloc web oficial de Bitcoin Revolution afirma que els usuaris poden guanyar una mitjana de 1.300 € al dia. Si esteu aprenent, pot ser que no obtingueu diners tan grans de seguida, però Bitcoin Revolution podria ser el lloc adequat per començar. Probablement obtindreu beneficis menors, però a mesura que avanceu podreu invertir més diners i augmentar el vostre potencial de beneficis.

Sistema de verificació:

El sistema de verificació és bastant senzill i directe al punt. Per registrar-vos haurà d’inserir algunes dades personals al formulari de registre. Tot el que se us demana és una adreça de correu electrònic, un nom complet i un número de telèfon. Posteriorment, se us demanarà que depositeu fons al vostre nou compte. Per fer-ho, heu de proporcionar les vostres dades de pagament. Haureu d’especificar si es tracta d’una targeta de crèdit / dèbit, el número de la targeta, la data de caducitat i el codi de verificació de la targeta seran substancials. No cal que proporcioneu extractes bancaris, factures de serveis públics ni res de naturalesa privada.

Retirades i ingressos:

Durant el nostre experiment, vam intentar retirar diners. La sol·licitud s’ha processat en menys d’un dia. Podeu retirar diners en qualsevol moment i probablement trigareu menys de 24 hores a rebre’ls al vostre compte bancari. Com la majoria dels sistemes de tecnologia de negociació fiables, Bitcoin Revolution també proporciona molts mètodes de pagament diferents per als dipòsits. Això mostra un intent del sistema per satisfer les necessitats del client que puguin sorgir.

Costos / comissions:

El sistema de negociació no té comissions ocultes. El registre és completament gratuït i tampoc no hi ha comissions ni comissions d’intermediari.

Testimonis de l’usuari:

El lloc web proporciona algunes proves socials d’usuaris reals que han guanyat diners a través de Bitcoin Revolution. Es van mostrar satisfets pel fet que la plataforma tecnològica de negociació els donés l’oportunitat de “viure el somni” a causa dels beneficis que suposadament havien obtingut a la plataforma..

Servei d’atenció al client:

Podeu posar-vos en contacte amb l’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant xat en directe o correu electrònic Confieu que un dels membres del personal respondrà en poc temps. Són molt professionals i amables i, sens dubte, podran resoldre qualsevol problema que pugueu experimentar.

Corredors:

Bitcoin Revolution és un sistema de comerç criptogràfic, és a dir, per funcionar, canalitza fons a través d’agents en línia. Per tant, quan configureu l’aplicació en un mode sistematitzat, els vostres diners passen per un intermediari i s’inverteixen en actius. Es tracta d’un procés automàtic del qual no s’ha de desconfiar. Els brokers que utilitza la plataforma es troben entre els millors del mercat i són fiables.

Bitcoin Revolution vs. Altres sistemes comercials:

Revolució Bitcoin

Altres sistemes de negociació

✔️ Bitcoin Revolution presenta una taxa d’èxit que oscil·la entre el 88% i el 95%. Altres sistemes de negociació Crypto no solen tenir taxes d’èxit tan altes.
✔️ Bitcoin Revolution ofereix un compte de demostració que us permetrà familiaritzar-vos amb la interfície de la plataforma de negociació.  Alguns sistemes de negociació no ofereixen demostracions comercials amb l’objectiu d’atraure la gent a començar a negociar amb diners reals immediatament.
✔️ El procés d’inscripció és molt senzill i només triga un parell de minuts.  Alguns sistemes comercials requereixen moltes dades personals perquè els usuaris nous completin el procés de registre.
✔️ Obtenir beneficis és molt assolible i les retirades es processen en menys de 24 hores. Internet està ple de sistemes comercials fraudulents dissenyats per robar-vos els diners.
✔️ Per començar a operar, heu de dipositar com a mínim 250 £ / 250 €, que és una quantitat raonable.  Molts sistemes de negociació requereixen quantitats molt més altes perquè els usuaris puguin començar a operar, cosa que exposa als nous operadors riscos innecessaris de perdre capital.

Per què operar amb Bitcoin Revolution??

Hi ha una gran quantitat de sistemes de negociació disponibles al mercat, i alguns afirmen tenir taxes de conversió i rendiment extraordinàries. El problema és que sempre trobareu una característica que no fa que altres sistemes comercials siguin tan bons. En comparació amb altres sistemes de negociació de Bitcoin, això és el que aporta Bitcoin Revolution al comerciant:

 • És fàcil d’utilitzar. El programari és un algorisme avançat, però té una interfície senzilla i fàcil d’utilitzar. És bastant fàcil configurar la configuració i tot el que necessiteu és 20 minuts al dia per aconseguir que el sistema operi correctament.
 • Afirma tenir una alta taxa d’èxit. La Revolució Bitcoin informa que tindrà una alta taxa d’èxit. D’un dipòsit de 250 lliures esterlines / 250 euros, podeu fer moltes operacions simultànies de tan sols 25 USD cada un. Tingueu en compte que es tracta d’actius complexos, com ara les criptomonedes, que són altament volàtils.
 • Compte de demostració i tutorials. Bitcoin Revolution té una plataforma comercial que permet als seus usuaris familiaritzar-se amb el programari abans de comprometre’s amb ell. Un altre punt sòlid és la funció d’intermediari i els seminaris web educatius, així com el contingut que es proporciona al seu lloc web. Podeu accedir-hi quan realitzeu un dipòsit o quan exploreu les vostres opcions en un dels corredors oferts a la plataforma.
 • Atenció al client dedicada. Podeu accedir a l’equip d’assistència al client a la plataforma Bitcoin Revolution en qualsevol moment. La millor manera de fer-ho és mitjançant el seu xat en directe. Tot el que heu de fer és enviar un missatge a un dels seus representants i aviat resoldreu el problema.

Es pot guanyar diners amb Bitcoin Revolution?

Aquesta és l’àrea més crucial que hem investigat, perquè un dels objectius principals dels comerciants és obtenir beneficis. Hem de confirmar que la Revolució Bitcoin no és un dels sistemes de comerç fraudulents anunciats en línia i hem de saber si es pot obtenir un valor real d’ella. Vam observar molts testimonis al lloc web; hi ha usuaris satisfets que s’han beneficiat del sistema. Els testimonis van ser encoratjadors, però vam anar més enllà per investigar el sistema.

El nostre equip de revisió va procedir a realitzar transaccions reals al sistema i vam obtenir beneficis. No obstant això, la naturalesa generalment volàtil del mercat de criptomonedes no es pot passar per alt i s’hauria de tenir molt en compte a l’hora de prendre decisions d’inversió. Els desenvolupadors de la Revolució Bitcoin han dissenyat atentament el sistema per fer-lo adequat per a comerciants nous i experimentats.

Consells per a nous comerciants:

Comenceu amb inversions mínimes:

Us aconsellem que el vostre primer dipòsit financer sigui l’import mínim de 250 €. Aquest dipòsit us pot ajudar a entendre la plataforma i començar a obtenir beneficis abans de fer dipòsits més grans.

Reinvertiu:

Podeu guanyar més diners quan torneu a invertir. Us aconsellem que retireu els vostres ingressos i reinvertiu-ne una part per operar. Es tracta d’un enfocament millor perquè pugueu estalviar part dels diners i no perdre’ls alhora.

Apreneu dels experts:

Els corredors afiliats a Bitcoin Revolution són líders de l’espai comercial i de criptomonedes. Afortunadament, comparteixen aquesta informació al lloc web com a blocs i tutorials. Podeu llegir i aprendre d’aquest contingut per obtenir més informació sobre el mercat.

Inversió acurada:

Estem ferms amb la necessitat d’aprendre i millorar els vostres coneixements sobre el comerç de criptomonedes de manera constant. Aquesta informació us ajudarà a prendre millors decisions d’inversió. La naturalesa incerta de les criptomonedes ha obligat a invertir només en allò que es pot permetre el luxe d’apostar en lloc de dipositar tota la vida. Les nostres troballes revelen que les característiques úniques de la Revolució Bitcoin no han impedit que alguns usuaris perdin els seus fons a causa de decisions descurades i poc pensades..

Seguiu aquests consells i hauríeu d’estar entre els primers guanyadors de Bitcoin Revolution. Tot i que és evident que les inversions elevades augmenten els vostres guanys, prendre decisions informades basades en les tendències del mercat és el camí correcte, sobretot quan sou estudiant..

Ha aparegut Bitcoin Revolution a la televisió?

Dragons Den

Tank Shark

Aquest matí

Hi ha hagut diverses afirmacions que Bitcoin Revolution s’ha aprovat en programes de televisió com Dragon’s Den, Shark Tank i This Morning. Hi ha hagut moltes celebritats que han donat suport als projectes de bitcoins i criptomonedes, i les criptomonedes s’han convertit en un tema candent en les actualitzacions de notícies. Vam decidir investigar plataformes avançades de negociació de criptomonedes, com ara Bitcoin Revolution, que s’han esmentat als mitjans de comunicació.

Vegem alguns dels motius pels quals la gent vol que Bitcoin Revolution aparegui en aquests programes de televisió:

Va aparèixer Bitcoin Revolution a Dragons Den?

Dragons Den és un famós programa britànic on els aspirants a empresaris tenen 3 minuts per presentar la seva idea de negoci a un grup d’empresaris d’èxit amb l’esperança d’invertir i portar la seva idea de negoci a la següent fase. Qualsevol producte associat a aquest programa obtindria èxit d’un dia per l’altre. No hem trobat cap vincle entre Bitcoin Revolution i Dragons Den

Va aparèixer Bitcoin Revolution a Shark Tank?

Shark Tank és un programa d’inversions nord-americà similar a Dragons Den. Als empresaris se’ls dóna uns minuts per presentar la seva idea a un grup de milionaris amb l’esperança que aquests milionaris invertiran diners en la seva idea. Si Bitcoin Revolution comptava amb el suport de Shark Tank, és segur dir que passaria per totes les notícies, però és molt improbable, ja que Bitcoin Revolution no té llicència als estats..

Va aparèixer Bitcoin Revolution a This Morning?

This Morning és un programa de televisió diürn popular a iTV, el programa britànic s’executa des del 1988. El programa és una barreja d’entrevistes a famosos, notícies d’empreses d’espectacles, debats d’actualitat, competicions, salut i altres temes generals. Si Bitcoin Revoltion aparegués en aquest programa, milions de persones al Regne Unit s’exposarien a Bitcoin i Bitcoin Revolution, les xarxes socials i els llocs de notícies també s’inundarien de notícies, preguntes i hashtags sobre Bitcoin Revolution.

La revolució de Bitcoin ha estat avalada per famosos??

Hi ha hagut afirmacions que Bitcoin Revolution ha estat aprovada per famosos internacionals. Vam decidir investigar aquestes afirmacions investigant totes les celebritats que afirmaven estar donant suport a la Revolució Bitcoin. A continuació es mostra una llista de famosos que hem investigat:

Gordon Ramsay dóna suport a la revolució Bitcoin?

Gordon Ramsay és un dels xefs més famosos del món. El xef britànic, restaurador, escriptor i personalitat televisiva amb estrelles Multi-Michelin té una marca enorme, de manera que el seu aval donaria credibilitat a qualsevol producte. Vam recórrer la xarxa i YouTube per esbrinar si ha recolzat Bitcoin Revolution, però malauradament no hem trobat res. Així, els rumors són falsos.

Peter Jones recomana la revolució Bitcoin?

Peter Jones és un home de negocis britànic i estrella de televisió de realitat al popular programa d’inversions Dragons Den i al programa de televisió nord-americà American Inventor. Té un patrimoni net estimat proper als 500 milions d’euros, per tant, si algú de la seva situació financera avala un producte d’inversió, molta gent també hi invertiria. Hem buscat incidències que Peter Jones hagi aprovat la Revolució Bitcoin, però no hem trobat res.

Utilitza Elon Musk Bitcoin Revolution?

Elon Musk és l’excèntric multimilionari amb tres nacionalitats: sud-africana, canadenca i americana. És l’home darrere de Tesla i SpaceX. Els tuits d’Elon Musk afecten el mercat de valors, si aprovés Bitcoin Revolution, seria una notícia i el lloc web de Bitcoin Revolution s’estavellaria. Hem cercat a Internet qualsevol evidència vàlida que indiqui que Elon Musk va recolzar Bitcoin Revolution, de nou no vam poder verificar aquestes afirmacions.

Trevor Noah aprova la revolució Bitcoin?

Trevor Noah és un còmic sud-africà, comentarista polític, actor i presentador del popular programa de tertúlies nord-americà, The Daily Show. Hi ha hagut rumors que Trevor Noah utilitza Bitcoin Revolution a causa dels anuncis que circulen per Internet sobre el fet que Trevor s’enriqueixi a causa de Bitcoin. Se sap que la font de riquesa de Trevor Noah és el seu contracte amb The daily show i les seves gires de comèdia. No se sap si Trevor Noah inverteix o no en bitcoin. No es pot confirmar que utilitzi Bitcoin Revolution.

Kate Winslet recomana la revolució Bitcoin?

Kate Winslet és una famosa actriu britànica coneguda pel seu treball sobre el Titanic i els drames d’època. Hi ha hagut un augment de les cerques de persones que es preguntaven si Kate Winslet admet alguna plataforma avançada de negociació de criptomonedes. Hem investigat i no hem trobat proves de que Kate Winslet avalés cap plataforma comercial.

Holly Willoughby aprova la revolució Bitcoin?

Holly Marie Willoughby és una autora, model i presentadora de televisió britànica a This Morning and Dancing on Ice. Igual que la resta de famosos d’aquesta llista, hi ha hagut afirmacions que admet el sistema avançat de comerç criptogràfic, però no hi ha proves que ho avalin.

Idris Elba aprova la revolució Bitcoin?

Idris Elba és un actor, DJ, productor, raper i compositor anglès. És conegut sobretot pels seus papers protagonistes a les sèries de televisió The Wire de la cadena HBO, a la sèrie Luther de la BBC ONE i per interpretar al famós polític sud-africà Nelson Mandela a la pel·lícula, Mandela: Long Walk to Freedom. Vam intentar trobar proves que Idris donés suport a la Revolució Bitcoin, malauradament per ara no es pot confirmar aquesta afirmació.

Ant McPartlin aprova la revolució Bitcoin?

Ant McPartlin és un presentador de televisió, músic, actor i productor de televisió d’Anglaterra. Es rumoreja que va ser un inversor darrere de Bitcoin Revolution en moltes campanyes de màrqueting en línia, però no hem trobat proves d’això. Es tracta d’un esquer de clic que es fa viral a les campanyes d’afiliació.

Nicole Kidman ha invertit la revolució Bitcoin?

Nicole Kidman és una famosa actriu i productora premiada a Hollywood. Té un patrimoni net estimat de 183 milions d’euros. Hi ha rumors que circulen per Internet que inverteix en Bitcoin i Bitcoin Revolution. No hem trobat proves que avalessin o invertissin en Bitcoin Revolution. Invertir en bitcoin és una manera de diversificar els seus fluxos d’ingressos, és possible que tingui una inversió en bitcoin, però les seves inversions no són de coneixement públic. Pel que podem dir, la seva font de riquesa és la indústria del cinema, on ha estat una de les actrius més ben pagades el 2006, 2018 i 2019.

Andrew Forrest i Bitcoin Revolution?

Andrew Forrest és un home de negocis australià per valor d’uns 9.000 milions d’euros, la seva font de riquesa és la indústria minera (no la mineria de bitcoins) i les estacions ramaderes. Hi ha hagut rumors que associen Andrew Forrest amb Bitcoin Revolution, però aquestes afirmacions semblen falses, l’home ha guanyat els seus diners en negocis tradicionals. Si té alguns diners invertits en bitcoin o no, segueix sent un misteri.

No hem trobat cap prova que aquestes afirmacions siguin certes i, ara per ara, aquestes afirmacions d’aprovació de celebritats s’han de descartar com a especulacions. Tot i així, és important tenir en compte que la plataforma Bitcoin Revolution és un sistema legítim de comerç criptogràfic avançat i que no es pot associar a les reclamacions dels venedors per obtenir més clics als anuncis..

Què diuen dels famosos sobre bitcoin

 1. “Estic molt intrigat per Bitcoin. Té tots els signes. Canvi de paradigma, als pirates informàtics els encanta, tot i que és ridícul com una joguina. Igual que els microordinadors ”. – Paul Graham (botiga Yahoo)
 2. “Bitcoin farà als bancs el que va fer el correu electrònic a la indústria postal”. – Rick Falkvinge (fundador del partit pirata suec)
 3. “Ara mateix Bitcoin se sent com Internet abans que el navegador”. – Wences Casares (fundador de Banco Lemon)
 4. “[Les monedes virtuals] poden tenir promeses a llarg termini, sobretot si les innovacions promouen un sistema de pagament més ràpid, més segur i més eficient”. – Ben Bernanke (president de la Reserva Federal)
 5. “Crec que Bitcoin és el primer [diners xifrats] que té el potencial de fer alguna cosa així com canviar el món”. – Peter Thiel (cofundador de Paypal)
 6. “Hi ha tres èpoques de divises: basades en productes bàsics, basats políticament i ara basats en matemàtiques”. – Chris Dixon (cofundador de Hunch ara propietat d’Ebay, cofundador de SiteAdvisor ara propietat de McAfee)
 7. “Falten classes senceres d’errors.” – Dan Kaminsky (expert en penetració de seguretat per a Cisco i Avaya)
 8. “Són diners 2.0, un gran negoci enorme”. – Chamath Palihapitiya (anterior cap de missatgeria instantània AOL) 
 9. “No es pot aturar coses com Bitcoin. Serà a tot arreu i el món haurà de reajustar-se. Els governs mundials hauran de reajustar-se ”. – John McAfee
 10. “Bitcoin és aquí per quedar-se. Hi hauria un rebombori de pirates informàtics per a qualsevol persona que intentés guanyar-se la patent de la criptomoneda. I no voldria estar a punt de rebre la fúria dels pirates informàtics “. – Adam Draper

Quines celebritats tenen interès en les criptomonedes?

Roseanne Barr – Un dels primers partidaris de Bitcoin. El 2013, ella va tuitejar:

primera llei post-apocalíptica: l’esclavitud en totes les formes ara és il·legal, inclosa l’esclavitud del deute. #BITCOIN.

Mel B – El 2013, Mel B va anunciar que acceptava els pagaments de Bitcoin pel seu nou senzill.

Ella va dir:

M’encanta com la nova tecnologia ens facilita la vida, i per a mi això és emocionant. Bitcoin uneix els meus fans de tot el món amb una sola moneda. Només poden pagar amb bitcoins.

Drew Carey – Un cop fet un tuit:

 Acabo de provar de comprar esmorzars amb bitcoins. Rebutjat. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – El 2017, va tuitejar una foto seva amb un títol que deia “Gastar bitcoins ethereum i altres tipus de criptomoneda a Beverly Hill”.

Richard BransonUn article es va publicar informant que Richard Branson va invertir 30 milions de dòlars en la plataforma de pagaments de criptomoneda BitPay.

Preguntes freqüents:

Bitcoin Revolution és una estafa?

No, és un programa de negociació de tecnologia creat el 2017 per un grup de corredors establerts que realitza operacions comercials per als seus usuaris prement un sol botó. És un dels sistemes Bitcoin més antics del mercat i, amb diferència, un dels més coneguts. 

Hi ha una aplicació Bitcoin Revolution?

Malauradament, Bitcoin Revolution no té cap aplicació per a mòbils. La plataforma és mòbil i funciona si hi accediu mitjançant el navegador web del vostre telèfon.

Bitcoin Revolution és una estafa o no? El veredicte

Hi ha hagut afirmacions sobre que Bitcoin Revolution és una estafa i hi ha molts vídeos a YouTube sobre els sistemes comercials. El fet és, però, que hi ha molta volatilitat a l’hora de negociar amb un actiu complex com Bitcoin i criptomonedes.

Segons els informes, vam descobrir que hi ha un 92% de possibilitats d’èxit en les operacions que hem revisat en aquesta plataforma, que és un nombre molt interessant..

A més de l’afirmada taxa d’èxit del 92%, hi ha un altre detall que també s’ha de tenir en compte, i és que, malgrat això, hi ha riscos significatius a l’hora de negociar, però es poden reduir si es fa l’examen adequat..

La mala reputació dels sistemes de comerç tecnològic es va estendre per internet a causa de diversos factors. Per exemple, un dels factors podria ser els usuaris insatisfets que no van aconseguir el que esperaven i van començar a distribuir informació falsa en funció de la seva experiència, cosa que és molt habitual. Això fa que ara es passi per alt la credibilitat d’algunes d’aquestes eines. A causa de l’alta fluctuació, invertir amb Bitcoin i criptomonedes comporta molts riscos i no sempre són una garantia. Aquesta és només una altra afirmació de suport sobre el motiu pel qual tothom hauria d’utilitzar sempre una eina com Bitcoin Revolution per col·locar les seves operacions automàtiques.

Els nous inversors sempre haurien de començar amb una inversió mínima per provar el sistema de negociació. Per començar, molts llocs web recomanen una inversió inicial de 250 €. Seleccioneu marcs de temps de 20 minuts i no arrisqueu més de 25 € per operació.

Glossari de termes

Termini Definició
Fiat Fiat es coneix tradicionalment com a paper moneda, que no té cap valor intrínsec, però el valor del qual és essencialment establert pel creador, en la majoria dels casos aquest seria el govern.
Bitcoin Es diu que Bitcoin és la criptomoneda més popular del món. Bitcoin funciona amb una cadena de blocs de Bitcoin i és una moneda descentralitzada que opera independentment dels bancs centrals i de l’autoritat
Ethereum Ethereum, com Bitcoin, és una criptomoneda descentralitzada. Aquí, els inversors poden transferir i canviar valor.
Litecoin Litecoin també és una criptomoneda i una cadena de blocs que reflecteix Bitcoin.
Intercanvi L’intercanvi criptogràfic és bàsicament una plataforma en línia on els inversors criptogràfics poden canviar diferents criptomonedes per altres criptomonedes.
Mineria de Bitcoin La mineria de Bitcoin es produeix quan es verificen i confirmen les transaccions de Bitcoin abans d’afegir-se a la cadena de blocs de Bitcoin.
Cartera Crypto Una cartera criptogràfica és un programa que emmagatzema les claus públiques i privades dels inversors. També permet als usuaris transferir, rebre, gastar, emmagatzemar i comprovar els seus saldos.
Subministrament circulant Es refereix a la quantitat d’una criptomoneda o fitxes que estan disponibles públicament i que circulen al mercat entre compradors i venedors.
Capitalització de mercat La capitalització de mercat es refereix al valor de mercat de totes les criptomonedes disponibles al mercat per dia.
Altcoins Bitcoin va ser la primera i més exitosa de totes les criptomonedes. La resta de monedes s’agrupen sota la categoria d’altcoins.
Explorador de blocs Una eina en línia per explorar i analitzar la cadena de blocs d’una criptomoneda.
Altura del bloc L’altura del bloc fa referència al nombre de blocs connectats a la cadena de blocs.
Recompensa de blocs Un incentiu donat a un miner bitcoin que ha calculat amb èxit el hash (verificació) en un bloc.
Enllaç de cadena Transferència d’una criptomoneda a una altra. Això requereix que la transacció s’allotgi en dues cadenes de blocs diferents.
Consorci Blockchain Una cadena de blocs de propietat i explotació privada.
Criptografia El procés de xifrar i desxifrar la informació.
Organització autònoma descentralitzada Es refereix a organitzacions gestionades per programes o programes d’ordinador en lloc de contribucions humanes. No hi ha cap autoritat central al respecte.
Testimoni Les fitxes estan fortament associades a les ICO i sovint es basen en estàndards preexistents a partir de cadenes de blocs de ‘contracte intel·ligent’ establertes com Ethereum.
ICO Això significa l’oferta inicial de monedes i es refereix a un nou mètode disruptiu perquè els projectes guanyin finançament.
Forquilla En termes de criptomoneda, una bifurcació és un esdeveniment en què una criptomoneda existent es divideix en dues variacions del codi.
Cartera Una cartera de criptomonedes és la manera principal en què els propietaris de criptomonedes poden accedir a les seves monedes.
Emmagatzematge en calent i fred Es refereix a on s’allotja una cartera concreta. L’emmagatzematge en calent fa referència a una cartera accessible des d’una connexió a Internet, on l’emmagatzematge en fred fa referència a allotjar la vostra cartera fora de línia en un maquinari separat.
Fideïcomís Un dipòsit en dipòsit és un acord financer en què un tercer manté i regula el pagament dels fons necessaris per a dues parts implicades en una transacció determinada.
Contracte intel·ligent La cadena de blocs d’Ethereum permet desplegar-hi codi en forma de contracte intel·ligent. Aquest contracte és essencialment un conjunt de regles matemàtiques que dicten el funcionament de les transaccions
Prova del treball (PoW) Perquè les transaccions es confirmin i s’afegeixin al llibre major de Blockchain, s’han desenvolupat diversos enfocaments per completar aquest procés.
Prova de participació (PoS) A les criptomonedes basades en PoS, el creador del següent bloc es tria mitjançant diverses combinacions de selecció aleatòria i riquesa o edat.
Prova d’importància (PDI) Aquest és un estil de prova iniciat per la moneda NEM com a tercera alternativa a PoW i PoS.
TA Taquigrafia per a una anàlisi tècnica o l’anàlisi de valors de moneda basada en moviments de preus històrics i indicadors sofisticats.
Node un equip que està connectat a la xarxa d’una criptomoneda en particular.
Mineria La mineria és el procés de validació de noves transaccions en un llibre major distribuït en criptomonedes.
Lluna de lluna Es refereix a una criptomoneda que dispara dràsticament cap amunt.
Mercats de Bear i Bull Un mercat alcista es refereix a la pujada de preus i al sentiment optimista que anima a comprar. Els mercats baixistes es consideren l’oposat als mercats borsaris, amb tendències de preus a la baixa i un sentiment pessimista que fomenta la venda
Balena Es refereix a algú que té una gran quantitat de criptomoneda
HODL Fa referència a l’estratègia d’inversió passiva d’ignorar les turbulències del mercat i esperar rendiments a llarg termini.
Forquilla dura Es refereix a un tipus de forquilla que crea un canvi permanent al protocol estàndard d’una moneda digital
Posició Llarga / Llarga Es refereix a apostar que un determinat actiu acabarà augmentant de valor.
Clau privada Informació que es presenta com una cadena de lletres i números que un inversor pot utilitzar per accedir a la seva moneda digital
Clau pública Una adreça on un inversor pot rebre la seva moneda digital mitjançant una combinació de lletres i números.
Rekt Es produeix quan un inversor perd grans sumes de diners al mercat de criptomonedes
Short / Shorting Es produeix quan un inversor adopta una posició curta, apostant perquè un actiu o una moneda cauran en valor
Incentius miners Una recompensa que reben els miners per confirmar les transaccions i minar-les en blocs
Novell Es refereix a nous inversors al mercat de criptomonedes.
DApp Es refereix a una aplicació descentralitzada.

Altres sistemes de comerç criptogràfic

Crypto Trader Comerciant de Bitcoin Escletxa de Bitcoin Estil de vida de Bitcoin
Bitcoin Rush Bitcoin Evolution Benefici de Bitcoin Codi Bitcoin

Exempció de responsabilitat: El contingut d’aquesta pàgina no s’ha de prendre com a consell financer. És només amb finalitats informatives. No invertiu mai el que no us podeu permetre el luxe de perdre. Investigueu sempre el màxim possible abans de prendre qualsevol decisió financera i consulteu un assessor financer certificat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map