Revisió de Bitcoin Up: és una estafa o és lícit?

Què és Bitcoin Up

Bitcoin Up és una tecnologia automatitzada amb intel·ligència artificial per extreure i analitzar dades del mercat de criptomonedes. Aquesta tecnologia també utilitza el processament del llenguatge natural per llegir notícies relacionades amb Bitcoin i obtenir-ne informació valuosa. Bitcoin Up està 0,01 segons per davant dels mercats, cosa que hauria de donar als inversors un avantatge competitiu. Bitcoin Up és bastant nou als mercats, però alguns informes suggereixen que és una de les tecnologies més efectives del mercat actual.

Amb la pandèmia COVID-19 que afecta les economies de tot el món, avui no hi ha millor moment per comerciar-ho. Hi ha hagut informes que el preu de Bitcoin arribarà als 100.000 dòlars a finals del 2020, ja que el dòlar americà continua perdent atractiu com a actiu refugi mundial segur per al grup de divises digitals. Aquesta pot ser la finestra d’oportunitats que tots els inversors han esperat.

És Bitcoin Up Legit?

Hi ha signes positius que indiquen que Bitcoin Up és una plataforma fiable. En primer lloc, la plataforma està afiliada als corredors regulats líders mundials; en segon lloc, abans de negociar amb diners reals, la plataforma us permet operar en mode demostració mitjançant condicions reals de mercat i diners falsos, de manera que us acostumeu a la plataforma i als mercats abans de negociar amb diners reals i, finalment, només heu de dipositar 250 $. Aquests 250 dòlars us faran servir quan estigueu preparats per operar de debò després d’haver practicat al compte de demostració.

Tingueu en compte que tota inversió comporta riscos, ja sigui en el mercat de valors o en qualsevol altre mercat. Bitcoin Up és una eina per facilitar el comerç de tothom amb facilitat i minimitzar el risc, però, el mercat de criptomonedes és volàtil i la responsabilitat dels inversors és investigar el màxim possible per obtenir la màxima comprensió possible..  

Creació d’un compte amb Bitcoin Up

Obrir un compte amb Bitcoin Up és bastant fàcil, simplement seguiu els passos següents.

Inscripció

Per registrar-vos, comenceu creant un compte gratuït a través del formulari següent. Després de registrar-se amb èxit, se us assignarà un agent personal que us indicarà la verificació del compte & procés de configuració:

Feu un dipòsit 

Bitcoin Up requereix un dipòsit mínim de 250 dòlars per activar operacions en viu. Els dipòsits són segurs i directes. Tot el que ha de fer un nou inversor és fer clic al botó de dipòsit i triar el mètode que preferiu. Es pot fer un ingrés amb una targeta de dèbit \ crèdit, transferències bancàries, carteres electròniques o bitcoin. Els dipòsits es processen a l’instant i no es requereixen comissions de dipòsit. La tecnologia es basa en corredors regulats per gestionar els dipòsits. Aquests corredors s’encarreguen de garantir que tots els dipòsits siguin segurs. 

Comerç de demostracions

Un cop un nou inversor hagi fet el dipòsit inicial, tindrà accés a la funció de negociació de demostració o a la guia de negociació. Aquesta guia proporciona a l’inversor una pràctica a la plataforma sense cap cost addicional. Recomanem que cada nou inversor faci ús de la funció de negociació de demostracions abans que comenci la negociació en directe. Ajudarà l’inversor a adquirir l’experiència i el coneixement necessaris abans de col·locar operacions.

Comerç en directe


Un cop el nou inversor estigui còmode amb l’experiència de negociació de demostracions, ara podrà passar a la negociació en viu. Tot el que ha de fer l’inversor és ajustar la configuració del risc segons les instruccions i fer clic al botó Activa. La tecnologia realitza operacions automàticament. Això vol dir que no necessiteu cap experiència per utilitzar-lo. No obstant això, recomanem que els inversors nous i experimentats passin com a mínim 30 minuts als seus comptes cada dia. 

Com funciona Bitcoin Up?

Imatge de la funció Bitcoin up

 • Els usuaris de Bitcoin Up intel·ligència artificial per impulsar la seva tecnologia. La tecnologia utilitza un subconjunt d’intel·ligència artificial coneguda com a aprenentatge automàtic per extreure i analitzar coneixements del mercat i notícies relacionades i, a continuació, presenta a l’inversor els oficis més rendibles. 
 • Bitcoin Up només funciona amb corredors regulats. La majoria dels seus corredors estan supervisats per la FCA del Regne Unit i l’ASIC d’Austràlia. 
 • La tecnologia està oberta a tothom, inclosos els nous inversors que tenen poca o cap experiència comercial. La majoria dels usuaris han assenyalat que no tenen antecedents previs a Bitcoin ni a cap altre intercanvi de criptomonedes relacionat. La plataforma és senzilla d’utilitzar i el procés de negociació és senzill. 
 • Bitcoin Up també aplica tecnologia blockchain per assegurar-se que l’entorn comercial és transparent. 
 • S’informa que la tecnologia Bitcoin Up ha tingut una inversió de retorn de fins al 300%. Si aquesta informació és exacta, és possible obtenir fins a tres vegades el capital original invertit en menys d’una setmana de negociació. 

Consells sobre el comerç de Bitcoin Up

La tecnologia Bitcoin Up pot estar basada en la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic, però hem seleccionat alguns consells útils per ajudar-vos durant el vostre viatge comercial.. 

Comenceu poc 

Us recomanem que utilitzeu el dipòsit inicial per fer la primera operació. Els usuaris nous sempre poden dipositar més capital després de rebre el primer retorn de la seva inversió. 

Intercanvieu almenys vuit hores diàries 

Assegureu-vos que el vostre compte cotitzi en directe durant almenys vuit hores al dia. La tecnologia realitza la major part del treball per si mateixa, de manera que el comerç no interferirà amb les responsabilitats del dia a dia dels inversors. 

Comerç en temps dels Estats Units 

El millor moment per operar al mercat de criptomonedes és quan és de dia a Nova York. Això es deu al fet que el bitcoin tendeix a ser altament volàtil en aquest moment.

Invertiu de nou el 80% dels beneficis

Reinvertir els beneficis us permet aprofitar la màgia del compostatge.

Avantatges del comerç amb Bitcoin Up

Hi ha molts avantatges que comporten la negociació a Bitcoin Up. Això inclou una alta rendibilitat i una plataforma fàcil d’utilitzar que és fàcil de navegar pels inversors. La majoria dels inversors que han revisat la tecnologia no han tingut cap experiència comercial prèvia. El comerç tradicional de criptomonedes pot ser complex i requereix molt de temps, especialment per als comerciants sense experiència. Bitcoin Up proporciona als nous inversors una forma convenient i suposadament rendible de negociar Bitcoin. Les retirades són senzilles i ràpides. Un cop processada la retirada, els fons no triguen més de 48 hores a reflectir-se al compte. La tecnologia també considera la seguretat i la seguretat dels inversors com una prioritat. Si un inversor es troba amb algun problema, pot posar-se en contacte amb la línia d’atenció al client disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. 

Ha aparegut Bitcoin Up als mitjans de comunicació? 

Hi ha hagut molts informes que afirmen que Bitcoin Up s’ha presentat en programes de televisió populars, com ara The Simpsons, Silicon Valley i The Good Wife. Vam decidir investigar aquestes afirmacions per esbrinar si són certes o falses. 

Els Simpson han recolzat Bitcoin Up en un episodi? 

The Simpsons és una comèdia de cinema d’animació nord-americana creada per Matt Groening per a la companyia Fox Broadcasting. Els Simpsons són una aventura satírica d’una família obrera de la ciutat inadaptada de Springfield. Hi ha hagut informes que els Simpson van recolzar Bitcoin Up en un dels seus episodis, però aquestes afirmacions són falses. 

Silicon Valley ha mencionat Bitcoin Up en un episodi? 

Silicon Valley és una sèrie de televisió de comèdia nord-americana creada per Mike Judge, John Altschuler i Dave Krinsky. Es va estrenar a HBO el 6 d’abril de 2014, durant un total de sis temporades de 53 capítols. El final de la sèrie es va emetre el 8 de desembre de 2019. Silicon Valley no ha fet cap menció a Bitcoin Up en cap dels seus episodis. 

Ha aparegut Bitcoin Up a The Good Wife? 

The Good Wife és un programa en sèrie que inclou diversos arcs històrics que es reprodueixen en diversos episodis, així com històries independents que es conclouen al final de cada episodi. Hi ha hagut informes que The Good Wife ha presentat Bitcoin Up en un episodi. Tot i això, podem confirmar que aquestes afirmacions són falses. 

Bitcoin Up ha estat aprovat per celebritats?

Hi ha hagut afirmacions que Bitcoin Up ha estat recolzat per famosos internacionals. Vam decidir investigar cada cas en què una celebritat ha estat enllaçada a Bitcoin Up o a qualsevol altra aplicació de comerç criptogràfic.

Gordon Ramsay dóna suport a Bitcoin Up?

Gordon Ramsay és un dels xefs més famosos del món. El xef britànic, restaurador, escriptor i personalitat televisiva amb estrelles Multi-Michelin té una marca enorme, de manera que el seu aval donaria credibilitat a qualsevol producte. Vam recórrer la xarxa i YouTube per saber si ha recolzat Bitcoin Up, per desgràcia, no hem trobat res. Així, els rumors són falsos.

Peter Jones aprova Bitcoin Up?

Peter Jones és un home de negocis britànic i estrella de televisió de realitat al popular programa d’inversions Dragons Den i al programa de televisió nord-americà American Inventor. Té un patrimoni net estimat proper als 500 milions de dòlars, per tant, si algú de la seva situació financera avala un producte d’inversió, molta gent també hi invertiria. Hem buscat la incidència que Peter Jones hagi aprovat Bitcoin Up, però no hem trobat res.

Elon Musk aprova Bitcoin Up?

Elon Musk és l’excèntric multimilionari amb tres nacionalitats: sud-africana, canadenca i americana. És l’home darrere de Tesla i SpaceX. Els tuits d’Elon Musk afecten el mercat de valors, si aprovés Bitcoin Up, seria notícia i el lloc web Bitcoin Up s’estavellaria. Hem buscat a Internet qualsevol evidència vàlida que indiqui que Elon Musk va recolzar Bitcoin Up; de nou no vam poder verificar aquestes afirmacions.

Trevor Noah recomana Bitcoin Up?

Trevor Noah és un còmic sud-africà, comentarista polític, actor i presentador del popular programa de tertúlies nord-americà, The Daily Show. Hi ha hagut rumors que Trevor Noah utilitza Bitcoin Up a causa dels anuncis que circulen per Internet sobre el fet que Trevor s’enriqueixi a causa de Bitcoin. Se sap que la font de riquesa de Trevor Noah és el seu contracte amb The daily show i les seves gires de comèdia. No se sap si Trevor Noah inverteix o no en bitcoin. No es pot confirmar que utilitzi Bitcoin Up.

Kate Winslet utilitza Bitcoin Up?

Kate Winslet és una famosa actriu britànica coneguda pel seu treball sobre el Titanic i els drames d’època. Hi ha hagut un augment de les cerques de persones que es preguntaven si Kate Winslet admet alguna plataforma avançada de negociació de criptomonedes. Hem investigat i no hem trobat proves de que Kate Winslet avalés cap plataforma comercial.

Holly Willoughby i Bitcoin Up?

Holly Marie Willoughby és una autora, model i presentadora de televisió britànica a This Morning and Dancing on Ice. Igual que la resta de famosos d’aquesta llista, hi ha hagut afirmacions que admeten aplicacions avançades de comerç criptogràfic, però no hi ha proves que ho avalin.

Patrice Motsepe fa servir Bitcoin Up?

Patrice Motsepe és un dels sud-africans més rics, amb un patrimoni net de més de 1.600 milions de dòlars. Va fer la seva riquesa a partir dels seus interessos miners. És el fundador i president executiu de African Rainbow Minerals, que té interessos en or, metalls fèrrics, metalls bàsics i platí. Ha guanyat els seus diners amb negocis tradicionals, no hem trobat proves de la seva participació a Bitcoin ni a Bitcoin Up.

Aliko Dangote fa servir Bitcoin Up?

Aliko Dangote és un multimilionari nigerià i l’home més ric d’Àfrica, valorat en més de 8.500 milions de dòlars. És el fundador i president del conglomerat industrial Dangote Group. Ser l’home més ric d’Àfrica el fa famós, això fa que la gent vulgui associar productes amb ell, sobretot si els productes tenen a veure amb guanyar diners. Si l’home més ric d’Àfrica inverteix en bitcoin, altres africans també voldrien invertir en bitcoin amb l’esperança d’acumular una fracció del seu patrimoni net. Malauradament, no hi ha proves que suggereixin que Aliko Dangote utilitzi Bitcoin Up o si inverteix o no en Bitcoin.

Tot i que cap de les recomanacions de celebritats no ha estat verificada, és important tenir en compte que cap dels reclams els van fer realment els creadors de Bitcoin Up. Són els venedors afiliats els que fan servir els noms de famosos com a esquer de clic. El sistema Bitcoin Up ofereix el que diu que pot fer.

Què diuen les celebritats sobre Bitcoin

Bitcoin és la classe d’actius amb millor rendiment de la darrera dècada, amb aquest tipus de resultats que ha atret l’atenció dels milionaris en forma de famosos i empresaris. Literalment, està canviant la nostra manera de veure i utilitzar els diners. Això és el que han dit els famosos sobre bitcoin i criptomonedes:

1. “Hi ha 3 èpoques de divises: basades en productes bàsics, basats políticament i ara basats en matemàtiques.” – Chris Dixon (cofundador de Hunch ara propietat d’Ebay, cofundador de SiteAdvisor ara propietat de McAfee)

2. “Falten classes senceres d’errors.” – Dan Kaminsky (expert en penetració de seguretat per a Cisco i Avaya)

3. “Són diners 2.0, un gran negoci enorme”. – Chamath Palihapitiya (anterior cap de missatgeria instantània AOL)

4. “No es pot aturar coses com Bitcoin. Serà a tot arreu i el món haurà de reajustar-se. Els governs mundials hauran de reajustar-se ”. – John McAfee

5. “Bitcoin és aquí per quedar-se. Hi hauria un rebombori de pirates informàtics per a qualsevol persona que intentés guanyar-se la patent de la criptomoneda. I no voldria estar a punt de rebre la fúria dels pirates informàtics “. – Adam Draper

6. “Si hi ha alguna cosa positiva per eliminar el col·lapse de Mt. Gox, és la voluntat d’una nova generació d’empreses de Bitcoin de treballar junts per garantir el futur de Bitcoin i la seguretat dels fons dels clients”. – Brian Armstrong (CEO de Coinbase)

7. “Bitcoin sembla ser una idea molt prometedora. M’agrada la idea de basar la seguretat en el supòsit que la potència de la CPU dels participants honestos supera la de l’atacant. És una noció molt moderna que explota el poder de la cua llarga ”. – Hal Finney

8. “Bitcoin permet certs usos que són molt únics. Crec que ofereix possibilitats que cap altra moneda permet. Per exemple, la capacitat de gastar una moneda que només es produeix quan dues parts separades accepten gastar la moneda; amb un tercer que no podria fugir amb la moneda mateixa “. – Pieter Wuille

9. “Ei, òbviament, aquest és un moment molt interessant per estar a Bitcoin ara mateix, però si voleu discutir si això és realitat o no, un Bitcoin alimentarà més de 40 persones sense llar a Pensacola ara mateix. Si voleu demostrar que Bitcoin és real, envieu-me’ls, els cobraré i alimentaré les persones sense llar “. – Jason King

10. “Blockchain és la tecnologia. Bitcoin és només la primera manifestació principal del seu potencial “. – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin es va crear per servir a una intenció molt política, una xarxa gratuïta i sense censura on tots puguin participar amb accés igualitari”. – Amir Taaki

12. “A mesura que augmenta el valor, els caps comencen a girar i els escèptics comencen a estovar-se. Començar una nova moneda és fàcil, tothom ho pot fer. El truc és aconseguir que la gent l’accepti, perquè és el seu ús el que dóna valor als “diners” ”. – Adam B. Levine

13. “En el seu nucli, Bitcoin és una moneda intel·ligent, dissenyada per enginyers molt avançats. Elimina la necessitat de bancs, elimina les comissions de la targeta de crèdit, les de canvi de divises, les comissions de transferència de diners i redueix la necessitat d’advocats en transicions … tot allò bo ”. – Peter Diamandis

14. “Bitcoin i les idees que hi ha al darrere seran un trastorn per a les nocions tradicionals de moneda. Al final, la moneda serà millor per a això ”. – Edmund C. Moy

15. “Hi ha molt potencial, … només estic esperant que sigui una indústria de mil milions de dòlars”. “Vaja, la Ruta de la Seda en realitat funciona” – Charlie Shrem

La nostra conclusió

Segons la investigació que hem dut a terme, sembla que Bitcoin Up sembla ser creïble. Hi ha molts testimonis d’usuaris positius en línia que consoliden aquestes afirmacions. També s’informa que aquesta tecnologia també ha rebut excel·lents ressenyes per part de llocs de revisions professionals. La tecnologia Bitcoin Up s’ha verificat i ha divulgat tota la informació que els inversors necessiten per prendre decisions informades. Bitcoin Up també funciona amb tecnologia blockchain que garanteix un entorn de negociació transparent. 

Preguntes freqüents

 • És fiable Bitcoin Up?

Segons la nostra investigació, Bitcoin Up sembla ser una plataforma legítima. 

 • Puc guanyar diners amb Bitcoin Up?

Les possibilitats d’obtenir beneficis amb Bitcoin Up són elevades. No obstant això, els nous inversors haurien d’assegurar-se que inspeccionen a fons la tecnologia abans de negociar en directe. 

 • Quant he d’invertir amb Bitcoin Up?

Recomanem només dipositar la inversió mínima necessària, que és de 250 $. Els inversors sempre poden dipositar més capital després de rebre la seva primera rendibilitat. 

 • Puc fer una retirada de la plataforma Bitcoin Up? 

Sí! Bitcoin Up permet retirades ràpides i fluides. El bot no cobra cap comissió de transacció.

 • Bitcoin és gratuït?

Sí! Bitcoin Up és un robot de lliure comerç. Tanmateix, pot ser que no es mantingui durant molt de temps. Hauríeu d’aprofitar la llicència gratuïta i registrar-vos ara. També és important tenir en compte que abans que comenci la negociació en viu es requereix un dipòsit. No hi ha despeses de dipòsit. 

 • Ha aparegut Bitcoin Up als mitjans de comunicació?

Segons la nostra investigació, Bitcoin Up no ha aparegut als mitjans de comunicació. 

Glossari de termes de criptomoneda

Bitcoin Es diu que Bitcoin és la criptomoneda més popular del món. Bitcoin funciona amb una cadena de blocs de Bitcoin i és una moneda descentralitzada que opera independentment dels bancs centrals i de l’autoritat
Ethereum Ethereum, com Bitcoin, és una criptomoneda descentralitzada. Aquí, els inversors poden transferir i canviar valor.
Litecoin Litecoin també és una criptomoneda i una cadena de blocs que reflecteix Bitcoin.
Intercanvi L’intercanvi criptogràfic és bàsicament una plataforma en línia on els inversors criptogràfics poden canviar diferents criptomonedes per altres criptomonedes.
Mineria de Bitcoin La mineria de Bitcoin es produeix quan es verificen i confirmen les transaccions de Bitcoin abans d’afegir-se a la cadena de blocs de Bitcoin.
Cartera Crypto Una cartera criptogràfica és un programa que emmagatzema les claus públiques i privades dels inversors. També permet als usuaris transferir, rebre, gastar, emmagatzemar i comprovar els seus saldos.
Subministrament circulant Es refereix a la quantitat d’una criptomoneda o fitxes que estan disponibles públicament i que circulen al mercat entre compradors i venedors.
Capitalització de mercat La capitalització de mercat es refereix al valor de mercat de totes les criptomonedes disponibles al mercat per dia.
Altcoins Bitcoin va ser la primera i més exitosa de totes les criptomonedes. La resta de monedes s’agrupen sota la categoria d’altcoins.
Explorador de blocs Una eina en línia per explorar i analitzar la cadena de blocs d’una criptomoneda.
Altura del bloc L’altura del bloc fa referència al nombre de blocs connectats a la cadena de blocs.
Recompensa de blocs Un incentiu donat a un miner bitcoin que ha calculat amb èxit el hash (verificació) en un bloc.
Enllaç de cadena Transferència d’una criptomoneda a una altra. Això requereix que la transacció s’allotgi en dues cadenes de blocs diferents.
Consorci Blockchain Una cadena de blocs de propietat i explotació privada.
Criptografia El procés de xifrar i desxifrar la informació.
Organització autònoma descentralitzada Es refereix a organitzacions gestionades per programes o programes d’ordinador en lloc de contribucions humanes. No hi ha cap autoritat central al respecte.
Testimoni Les fitxes estan fortament associades a les ICO i sovint es basen en l’estàndard preexistent a partir de cadenes de blocs de ‘contracte intel·ligent’ establertes com Ethereum.
ICO Això significa l’oferta inicial de monedes i es refereix a un nou mètode disruptiu perquè els projectes guanyin finançament.
Forquilla En termes de criptomoneda, una bifurcació és un esdeveniment en què una criptomoneda existent es divideix en dues variacions del codi.
Cartera Una cartera de criptomonedes és la manera principal en què els propietaris de criptomonedes poden accedir a les seves monedes.
Emmagatzematge en calent i fred Es refereix a on s’allotja una cartera concreta. L’emmagatzematge en calent fa referència a una cartera accessible des d’una connexió a Internet, on l’emmagatzematge en fred fa referència a allotjar la vostra cartera fora de línia en un maquinari separat.
Fideïcomís Un dipòsit en dipòsit és un acord financer en què un tercer manté i regula el pagament dels fons necessaris per a dues parts implicades en una transacció determinada.
Contracte intel·ligent La cadena de blocs d’Ethereum permet desplegar-hi codi en forma de contracte intel·ligent. Aquest contracte és essencialment un conjunt de regles matemàtiques que dicten el funcionament de les transaccions
Prova del treball (PoW) Perquè les transaccions es confirmin i s’afegeixin al llibre major de Blockchain, s’han desenvolupat diversos enfocaments per completar aquest procés.
Prova de participació (PoS) A les criptomonedes basades en PoS, el creador del següent bloc es tria mitjançant diverses combinacions de selecció aleatòria i riquesa o edat.
Prova d’importància (PDI) Aquest és un estil de prova iniciat per la moneda NEM com a tercera alternativa a PoW i PoS.
TA Taquigrafia per a una anàlisi tècnica o l’anàlisi de valors de moneda basada en moviments de preus històrics i indicadors sofisticats.
Node un equip que està connectat a la xarxa d’una criptomoneda en particular.
Mineria La mineria és el procés de validació de noves transaccions en un llibre major distribuït en criptomonedes.
Lluna de lluna Es refereix a una criptomoneda que dispara dràsticament cap amunt.
Mercats de Bear i Bull Un mercat alcista es refereix a la pujada de preus i al sentiment optimista que anima a comprar. Els mercats baixistes es consideren l’oposat als mercats borsaris, amb tendències de preus a la baixa i un sentiment pessimista que fomenta la venda
Balena Es refereix a algú que té una gran quantitat de criptomonedes
HODL Fa referència a l’estratègia d’inversió passiva d’ignorar les turbulències del mercat i esperar rendiments a llarg termini.

Exempció de responsabilitat: El contingut d’aquesta pàgina no s’ha de prendre com a consell financer. És només amb finalitats informatives. No invertiu mai el que no us podeu permetre el luxe de perdre. Investigueu sempre el màxim possible abans de prendre qualsevol decisió financera i consulteu un assessor financer certificat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map