Revisió de Bitcoin Superstar: és una estafa o és lícit?

Què és Bitcoin Superstar?

Bitcoin Superstar és una tecnologia de negociació automatitzada que permet a la gent normal invertir en el mercat de criptomonedes. La tecnologia elimina el tediós i sovint arriscat procés de compra de Bitcoin fent tot el treball dur per vosaltres. Hem provat a fons Bitcoin Superstar i hem trobat uns resultats realment interessants. Entenem que pot ser escèptic a causa de les nombroses estafes de Bitcoin en línia, per això hem decidit revisar Bitcoin Superstar per saber si aquesta tecnologia és creïble o no. 

Bitcoin Superstar és una estafa o és fiable?

Hem provat a fons la tecnologia Bitcoin Superstar i podem confirmar que és segura i fiable. Si teniu més preguntes sobre la fiabilitat d’aquesta tecnologia, aquí teniu algunes de les nostres conclusions:

 • Bitcoin Superstar té un alt nivell de transparència. Ha divulgat informació sobre els seus corredors associats i té un mecanisme de preus de transparència, sense costos ocults.
 • La tecnologia comercial és una de les poques que ofereix a tots els usuaris una funció de compte de demostració sense costos addicionals.
 • Bitcoin Superstar recomana que tots els usuaris facin una inversió moderada inicialment i inverteixin més en una etapa posterior o un cop obtingut un benefici.
 • Hem trobat testimonis d’usuaris positius en línia que indiquen que els usuaris nous han experimentat una alta rendibilitat al principi del seu viatge comercial. 
 • Bitcoin Superstar és segur d’utilitzar i tota la vostra informació està protegida mitjançant xifratge.

Com funciona: la vostra guia per registrar-vos a Bitcoin Superstar

Per operar al mercat de criptomonedes amb tecnologia de negociació avançada com Bitcoin Superstar, cal obrir un compte. El registre d’un compte us permetrà accedir completament a la tecnologia comercial i a totes les seves funcions. Us farem els passos següents:

Inscripció

El registre és la part més important de la configuració del vostre compte. No us heu de preocupar de completar un ampli procés de registre. Podeu registrar-vos omplint el formulari següent. Bitcoin Superstar no cobra cap quota de registre.

Dipòsit

Perquè comenci la negociació en directe, haurà de pagar un dipòsit de 250 Є. Aquest dipòsit també és la vostra primera inversió de capital i s’utilitzarà per col·locar els vostres primers negocis amb la tecnologia Bitcoin Superstar. Us recomanem que invertiu el mínim inicialment, sempre podeu invertir més en una etapa posterior. 

Compte de negociació de demostracions 

Bitcoin Superstar proporciona a tots els seus usuaris una funció de compte de comerç de demostració. Es va crear per ajudar els nous usuaris a adquirir experiència i familiaritzar-se amb el funcionament de la tecnologia comercial. Podreu fer operacions de demostració basades en dades històriques. 

Negociació en directe 

Podreu viure el comerç un cop registrat. Si esteu còmode amb el comerç, podeu ometre el compte de demostració i passar directament al comerç en viu. El vostre gestor de comptes us ajudarà a configurar la configuració. Aquesta és una part molt important que pot minimitzar les pèrdues i protegir-se de riscos innecessaris. 


Les nostres primeres impressions després de revisar la tecnologia Bitcoin Superstar

Després de les nostres proves i experiments, podem dir amb seguretat que Bitcoin Superstar augmenta la rendibilitat dels usuaris al mercat de criptomonedes. Com qualsevol inversió, hi ha riscos si no gestioneu la tecnologia correctament, mitjançant configuracions incorrectes o compartint les vostres dades amb altres persones. És important que el vostre gestor de comptes us orienti en aquest procés. Bitcoin Superstar no obliga els usuaris a invertir grans quantitats, de fet només requereix una inversió moderada de 250 €. Ens va impressionar la funció del compte de demostració, que bàsicament us permet operar abans d’entrar en directe. Penseu en això com una ronda de pràctiques. L’ús del compte de demostració és opcional, però hem d’admetre que és una característica brillant. Bitcoin Superstar és molt transparent i qualsevol pregunta que tingueu la pot respondre l’equip d’atenció al client. 

Què diferencia Bitcoin Superstar a part d’altres tecnologies? 

Hem trobat algunes funcions convincents que no hem trobat en altres tecnologies comercials. Vam decidir compartir-ho amb vosaltres, ja que proporciona informació valuosa que us ajudarà a entendre Bitcoin Superstar. 

 • Ràpid i fàcil

Aprendre a utilitzar Bitcoin Superstar és fàcil i ràpid. La tecnologia té molts recursos incrustats a les seves funcions que us ajudaran en el camí. També hi ha un compte de demostració que us ajudarà a familiaritzar-vos amb la plataforma. També se us permetrà fer ingressos i retirades fàcilment.

 • Gran seguretat amb poc esforç

Bitcoin Superstar us ofereix fiabilitat i seguretat. El lloc està protegit amb un certificat SSL per assegurar-se que les vostres dades personals estan encriptades. Bitcoin Superstar no compartirà les vostres dades amb ningú. 

 • Comissions baixes

No hi ha comissions ocultes amb Bitcoin Superstar i la tecnologia no cobra comissions addicionals, només les ja establertes. El registre és gratuït i us permet accedir a totes les funcions de la tecnologia

 • S’utilitzen corredors regulats

Bitcoin Superstar s’ha associat amb corredors regulats que bàsicament fan tota la feina per vosaltres amb l’ajut de l’automatització. Tot el que heu de fer amb el vostre gestor de comptes és configurar la vostra configuració i la tecnologia us farà la feina.

Comparem Bitcoin Superstar amb altres tecnologies comercials 

Bitcoin Superstar Altres tecnologies comercials
 • El registre és senzill i ràpid. No es triga més de 30 minuts a registrar un compte i començar. Un gestor de comptes es posarà en contacte amb vosaltres un cop hàgiu acabat. 
 • Alguns impliquen processos molt lents i pesats amb formes inútils llargues.
 • Té una taxa d’èxit del 88% o superior, cosa que el converteix en una de les millors tecnologies comercials que existeixen actualment.
 • Poques tecnologies donen aquest avantatge, fent-ho tot automàticament sense ser exactament del vostre gust.
 • Perquè comenci la negociació en directe, haurà de pagar un dipòsit de 250 Є. Aquest dipòsit també és la vostra primera inversió de capital i s’utilitzarà per col·locar els vostres primers negocis amb la tecnologia Bitcoin Superstar.
 • Algunes tecnologies no són tan fiables a l’hora de fer dipòsits o requereixen grans quantitats de dipòsits abans de començar la negociació en viu.

Hi ha una aplicació Bitcoin Superstar?

Malauradament, no hi ha cap aplicació Bitcoin Superstar. Tot i això, no ho descartarem. A jutjar per la creixent popularitat de Bitcoin Superstar, els desenvolupadors només podrien decidir crear una aplicació per als usuaris. Tot i que encara no existeix cap aplicació, es pot accedir a Bitcoin Superstar mitjançant iOS i Android. També podeu accedir a la tecnologia mitjançant un navegador web. Tot el que necessiteu bàsicament és una connexió a Internet activa. 

És lícit Bitcoin Supreme? Paraules finals!

Bitcoin Superstar és legítim al nostre parer. És una tecnologia totalment transparent i fiable que és capaç de proporcionar als usuaris nous i experimentats oportunitats comercials rendibles. És una de les poques tecnologies comercials que us ofereixen l’oportunitat de fer demostracions comercials. Tot el que heu de fer és registrar el vostre compte i veure com la tecnologia funciona.

Personatges famosos implicats en projectes de criptografia

Celebritat Projectes de criptografia
Richard Branson Richard Branson hauria invertit 30 milions de dòlars en BitPay.
Mel B va anunciar que acceptava els pagaments de Bitcoin pel seu nou senzill.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher ha defensat Bitcoin i va invertir en una cadena de blocs d’apostes esportives, Unikrn
William Shatner Implicat amb Solar Alliance, una empresa amb seu a Vancouver que opera una granja minera de bitcoins amb energia solar
Mike Tyson Tyson va llançar la seva pròpia línia de caixers automàtics bitcoin a Las Vegas el 2015.
50 Cent Es va vendre un àlbum per a la criptomoneda titulat: mantenir-lo i oblidar-se’n
Gwyneth Paltrow Es va unir a la startup de Bitcoin Wallet Abra com a assessor durant un episodi de la sèrie Apple, Planet of the Apps.
Snoop Dogg El 2017, Snoop Dogg va rebre 1.500 SparkleCOIN de la companyia per valor aproximat de 55.500 dòlars com a donació per al seu programa de futbol juvenil..
Dennis Coles Dennis Coles, va anunciar la seva inversió al món de les criptomonedes com a cofundador de Cream Capital, una empresa que pretén construir una xarxa de caixers automàtics blockchain per facilitar l’ús de monedes com Ethereum i bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx va saltar al carro de les criptomonedes quan va començar a promoure la venda simbòlica de Cobinhood, un intercanvi gratuït de criptomoneda.
Richard Sherman Richard Sherman va anunciar a Facebook que la seva botiga oficial en línia començaria a acceptar pagaments amb bitcoin, anomenant-la “la moneda del futur”.
Johnny Depp A la tardor del 2018, l’actor es va convertir en soci de la start-up TaTaTu blockchain, que s’ocupa de la realització de pel·lícules.
Luis Suárez Luis Suárez ara també vol guanyar diners predint qui guanya un partit. L’estrella del futbol uruguaià va convidar 25 milions dels seus seguidors a Instagram a unir-se a ell per inscriure’s a la plataforma del mercat de prediccions basada en Ethereum, Stox, i fer les seves prediccions per al US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus s’hi va incorporar com a ambaixador de futbol, ​​ja que, com va afirmar, descentralitzant l’exploració de talents, TokenStars té un gran potencial per assegurar-nos que veurem les noves maradones i ronaldos en un futur proper..
Gianluca Zambrotta Se centra a entrenar el club de futbol de la Xina i del món criptogràfic com a ambaixador de futbol de TokenStars.
Redfoo És un programador que treballa en un projecte Ethereum. Està molt interessat en la cadena de blocs i va donar diversos articles personals per a la subhasta de caritat de Nadal TokenStars Crypto.
Roger Ver Actualment participa en nombrosos projectes, com Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger va donar la seva samarreta a la subhasta Crypto Charity de TokenStars.
Tommy Haas És ambaixador de tennis de TokenStars.

Revisió de Bitcoin Superstar: conclusió

La tecnologia Bitcoin Superstar és atractiva tant per als inversors nous com per als experimentats, i alguns nous inversors afirmen obtenir enormes beneficis en qüestió de dies des de l’obertura d’un compte.

S’informa que Bitcoin Superstar només permet als inversors negociar quatre criptomonedes. La tecnologia tampoc no té cap funció de compte de demostració per als nous inversors. Altres tecnologies similars com Bitcoin Trader i Bitcoin Revolution ofereixen aquestes funcions.

Recomanem que qualsevol inversor nou no entri al mercat de criptomonedes sense investigar sobre la tecnologia que utilitza. Bitcoin Superstar és simplement una eina per ajudar-vos a operar.

Preguntes freqüents

Puc utilitzar Bitcoin Superstar al mòbil i a l’escriptori?

Sí. Bitcoin Superstar és accessible des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. No té cap aplicació mòbil, però podeu accedir a la plataforma mitjançant un navegador mòbil. Tanmateix, val la pena assenyalar que el programari és molt més fàcil d’utilitzar en un escriptori.

Puc canviar actius amb palanquejament??

Sí. S’ha informat que Bitcoin Superstar s’ha associat amb corredors que permeten el comerç apalancat en criptomonedes. Podeu negociar amb un apalancament de fins a 1: 1000. 

Puc obrir posicions llargues i curtes?

Sí, podeu obrir posicions llargues i curtes a través de Bitcoin Superstar a causa de la xarxa d’intermediaris amb els quals s’associa la plataforma.

Quins són els mètodes de pagament i els límits de retirada / ingrés?

L’import mínim del dipòsit a Bitcoin Superstar és de 250 €. Els mètodes de pagament disponibles són variats i inclouen Visa, Mastercard, transferència bancària, Skrill i Neteller. 

Hi ha despeses i despeses relacionades?

No, tal com afirma el seu lloc web Bitcoin Superstar no cobra cap comissió ni cap comissió.

Com puc retirar els meus diners??

S’informa que el procés de retirada requereix que empleneu una sol·licitud, se us demanarà que envieu les vostres dades bancàries i els vostres beneficis es transfereixin al vostre compte. No hi ha límits i podeu demanar els vostres pagaments diàriament.

Quin és el procés de registre i verificació?

El procés de registre és senzill i triga uns minuts. Heu de proporcionar dades bàsiques com el vostre nom, número de contacte, correu electrònic i establir una contrasenya alfanumèrica. Un cop hàgiu enviat totes les vostres dades, el vostre compte es verificarà en pocs minuts.  

Com és el servei d’atenció al client?

Només podeu contactar amb el lloc web mitjançant un formulari de contacte. Un cop sigueu un usuari registrat de Bitcoin Superstar, podeu accedir al servei d’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per correu electrònic i xat en directe.

Glossari de termes de criptomoneda

Termini Definició
Fiat Fiat es coneix tradicionalment com a paper moneda, que no té cap valor intrínsec, però el valor del qual és essencialment establert pel creador, en la majoria dels casos aquest seria el govern.
Bitcoin Es diu que Bitcoin és la criptomoneda més popular del món. Bitcoin funciona amb una cadena de blocs de Bitcoin i és una moneda descentralitzada que opera independentment dels bancs centrals i de l’autoritat
Ethereum Ethereum, com Bitcoin, és una criptomoneda descentralitzada. Aquí, els inversors poden transferir i canviar valor.
Litecoin Litecoin també és una criptomoneda i una cadena de blocs que reflecteix Bitcoin.
Intercanvi L’intercanvi criptogràfic és bàsicament una plataforma en línia on els inversors criptogràfics poden canviar diferents criptomonedes per altres criptomonedes.
Mineria de Bitcoin La mineria de Bitcoin es produeix quan es verificen i confirmen les transaccions de Bitcoin abans d’afegir-se a la cadena de blocs de Bitcoin.
Cartera Crypto Una cartera criptogràfica és un programa que emmagatzema les claus públiques i privades dels inversors. També permet als usuaris transferir, rebre, gastar, emmagatzemar i comprovar els seus saldos.
Subministrament circulant Es refereix a la quantitat d’una criptomoneda o fitxes que estan disponibles públicament i que circulen al mercat entre compradors i venedors.
Capitalització de mercat La capitalització de mercat es refereix al valor de mercat de totes les criptomonedes disponibles al mercat per dia.
Altcoins Bitcoin va ser la primera i més exitosa de totes les criptomonedes. La resta de monedes s’agrupen sota la categoria d’altcoins.
Explorador de blocs Una eina en línia per explorar i analitzar la cadena de blocs d’una criptomoneda.
Altura del bloc L’altura del bloc fa referència al nombre de blocs connectats a la cadena de blocs.
Recompensa de blocs Un incentiu donat a un miner bitcoin que ha calculat amb èxit el hash (verificació) en un bloc.
Enllaç de cadena Transferència d’una criptomoneda a una altra. Això requereix que la transacció s’allotgi en dues cadenes de blocs diferents.
Consorci Blockchain Una cadena de blocs de propietat i explotació privada.
Criptografia El procés de xifrat i desxifrat de la informació.
Organització autònoma descentralitzada Es refereix a organitzacions gestionades per programes o programes d’ordinador en lloc de contribucions humanes. No hi ha cap autoritat central al respecte.
Testimoni Les fitxes estan fortament associades a les ICO i sovint es basen en estàndards preexistents a partir de cadenes de blocs de ‘contracte intel·ligent’ establertes com Ethereum.
ICO Això significa l’oferta inicial de monedes i es refereix a un nou mètode disruptiu perquè els projectes guanyin finançament.
Forquilla En termes de criptomoneda, una bifurcació és un esdeveniment en què una criptomoneda existent es divideix en dues variacions del codi.
Cartera Una cartera de criptomonedes és la manera principal en què els propietaris de criptomonedes poden accedir a les seves monedes.
Emmagatzematge en calent i fred Es refereix a on s’allotja una cartera concreta. L’emmagatzematge en calent fa referència a una cartera accessible des d’una connexió a Internet, on l’emmagatzematge en fred fa referència a allotjar la vostra cartera fora de línia en un maquinari separat.
Fideïcomís Un dipòsit en dipòsit és un acord financer en què un tercer manté i regula el pagament dels fons necessaris per a dues parts implicades en una transacció determinada.
Contracte intel·ligent La cadena de blocs d’Ethereum permet desplegar-hi codi en forma de contracte intel·ligent. Aquest contracte és essencialment un conjunt de regles matemàtiques que dicten el funcionament de les transaccions
Prova del treball (PoW) Perquè les transaccions es confirmin i s’afegeixin al llibre major de Blockchain, s’han desenvolupat diversos enfocaments per completar aquest procés.
Prova de participació (PoS) A les criptomonedes basades en PoS, el creador del següent bloc es tria mitjançant diverses combinacions de selecció aleatòria i riquesa o edat.
Prova d’importància (PDI) Aquest és un estil de prova iniciat per la moneda NEM com a tercera alternativa a PoW i PoS.
TA Taquigrafia per a una anàlisi tècnica o l’anàlisi de valors de moneda basada en moviments de preus històrics i indicadors sofisticats.
Node un equip que està connectat a la xarxa d’una criptomoneda en particular.
Mineria La mineria és el procés de validació de noves transaccions en un llibre major distribuït en criptomonedes.
Lluna de lluna Es refereix a una criptomoneda que dispara dràsticament cap amunt.
Mercats de Bear i Bull Un mercat alcista es refereix a la pujada de preus i al sentiment optimista que anima a comprar. Els mercats baixistes es consideren l’oposat als mercats borsaris, amb tendències de preus a la baixa i un sentiment pessimista que fomenta la venda
Balena Es refereix a algú que té una gran quantitat de criptomoneda
HODL Fa referència a l’estratègia d’inversió passiva d’ignorar les turbulències del mercat i esperar rendiments a llarg termini.
Forquilla dura Es refereix a un tipus de forquilla que crea un canvi permanent al protocol estàndard d’una moneda digital
Posició Llarga / Llarga Es refereix a apostar que un determinat actiu acabarà augmentant de valor.
Clau privada Informació que es presenta com una cadena de lletres i números que un inversor pot utilitzar per accedir a la seva moneda digital
Clau pública Una adreça on un inversor pot rebre la seva moneda digital mitjançant una combinació de lletres i números.
Rekt Es produeix quan un inversor perd grans sumes de diners al mercat de criptomonedes
Short / Shorting Es produeix quan un inversor adopta una posició curta, apostant perquè un actiu o una moneda cauran en valor
Incentius miners Una recompensa que reben els miners per confirmar les transaccions i minar-les en blocs
Novell Es refereix a nous inversors al mercat de criptomonedes.
DApp Es refereix a una aplicació descentralitzada.

Altres sistemes de comerç criptogràfic

Crypto Trader Escletxa de Bitcoin Era Bitcoin Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Circuit Bitcoin Benefici de Bitcoin Codi Bitcoin

Exempció de responsabilitat: El contingut d’aquesta pàgina no s’ha de prendre com a consell financer. És només amb finalitats informatives. No invertiu mai el que no us podeu permetre el luxe de perdre. Investigueu sempre el màxim possible abans de prendre qualsevol decisió financera i consulteu un assessor financer certificat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map