The PIT Exchange Review: l’arma secreta de Blockchain.com

El PIT és un intercanvi de criptomonedes d’alt rendiment que admet un rendiment, seguretat i accés extremadament alts a una xarxa de bancs per a operacions fiduciàries. El PIT està fet per Blockchain.com, un veterà de la indústria de les criptomonedes que explora i gestiona blockchain per milions. Per construir l’intercanvi, Blockchain.com va contractar veterans comercials de NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS i TD Ameritrade. El punt clau de venda de The PIT és l’eficiència i l’equitat del motor de comerç “Mercury” personalitzat juntament amb l’àmplia audiència de 40 milions que Blockchain.com ja té.

En aquesta revisió aprofundirem en les funcions de negociació del PIT, negociació i retirada de comissions, seguretat i avaluació de la liquiditat.

 “Vam decidir prendre les coses a les nostres mans i vam crear un intercanvi que posés els usuaris en primer lloc, incloses les carteres 40M de la nostra plataforma”.

Peter Smith, conseller delegat de Blockchain.com

Comprar Crypto directament amb USD o EUR

Un dels principals punts de venda de The PIT és la possibilitat de comprar criptomonedes amb USD o EUR. Com a canvi regulat, The PIT té comptes bancaris en bon estat tant als EUA com a la Unió Europea. Aquests clients poden comprar Bitcoin sense pagar costos de les targetes de crèdit (l’emissor de la targeta de crèdit de Binance cobra un 5% per comprar criptomonedes). Estar regulat també significa que el PIT ja ha obtingut les auditories i els permisos necessaris per operar una borsa.

Compensació diària a Fiat

Una característica important de venda per al PIT és la compensació diària de Fiat a una xarxa de principals bancs d’Europa i els Estats Units. Això evita dràsticament els problemes de liquiditat quan es tracta de fiat, com ara les fallades en retirar Fiat. Aquesta característica serà més atractiva per als inversors institucionals (Amb el suport de PIT Pro) que necessiten accés directe a grans quantitats de fiat.

Quant a Blockchain.com

Blockchain.com permet als usuaris accedir a l’intercanvi PIT directament a la seva cartera.

El PIT és creat per Blockchain.com, el primera empresa per establir un explorador de blockchain per a Bitcoin. Blockchain.com es va llançar el 2011 amb el lloc web blockchain.info i blockchain.com. El 2013, van llançar una cartera Bitcoin per a iOS i Android. El 2014 Blockchain.com va tancar el segon finançament de divises digitals més gran d’uns 30,5 milions de dòlars per recaptar fons de Lightspeed Venture Partners i Moasiac Ventures.

Interfície de negociació senzilla

La interfície comercial PIT

El PIT ofereix una interfície de negociació senzilla i fàcil de llegir. L’historial de negociació, el llibre de comandes i l’historial de preus es presenten molt netament a la interfície de negociació. El frontal també admet un gran grau de personalització, permetent als usuaris utilitzar TradingView per dibuixar patrons i tendències.

Les comissions de canvi PIT

El PIT cobra comissions de negociació mitjançant un sistema per nivells basat en la quantitat de dòlars negociats. Al nivell inicial, les tarifes comencen en un 0,14% per als fabricants i en un 0,24% per als compradors. Les comissions de fabricants disminueixen substancialment a mesura que augmenta el volum de comerç, amb la taxa de fabricant més baixa, del 0,02%, per a volums de comerç superiors a 1 mil milions de dòlars.

Nivell Volum en 30 dies Creador Assassí
1 0,00 $ – 99,999,99 $ 0,14% 0,24%
5 2.500.000,00 $ – 4.999.999,99 $

0,04%

0,18%
10 20.000.000,00 $ – 24.999.999,99 $ 0,03% 0,14%
15 1.000.000.000,00 dòlars+ 0,02% 0,05%

El PIT és segur

Tot i que el PIT és un nou intercanvi de criptomonedes, Blockchain.com ha estat a la indústria de les criptomonedes des dels principiants. Blockchain.com ha proporcionat carteres a milions d’usuaris de criptomonedes amb un registre de seguretat excel·lent. Això dóna a Blockchain.com una forta reputació i presència a la indústria. Això situa Blockchain al capdamunt de la llista per seguretat (no obstant això, sempre recomanem als usuaris que treguin fons de les borses per emmagatzemar-les a llarg termini i que entrin a la seva pròpia cartera, com ara el Ledger Nano X).

Com a mesura de seguretat addicional, hi ha una funció opcional per enllaçar el compte PIT amb la cartera mòbil Blockchain. Això proporcionarà seguretat addicional al compte.

Quines monedes podeu canviar a The PIT

Actualment, el PIT admet el comerç de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD, Bitcoin Cash (BCH), Stellar (XLM), Paxos Standard (PAX), Litecoin (LTC) i USDT.

The PIT Exchange Review

Puntuació de la ressenya: 4,5 / 5

El PIT té tres avantatges principals: abundància d’usuaris, accés a una xarxa de comptes bancaris als EUA & UE i reputació a llarg termini a l’espai criptogràfic. Tot i que el 2019 es va produir una afluència sobtada d’intercanvis, la majoria no tenen llicències per treballar amb bancs ni han aprovat auditories. Amb una interfície senzilla d’utilitzar, però molt personalitzada, el PIT és fàcil d’utilitzar per a nous comerciants i també ofereix funcions riques per a experts.

{ "@context": "http://schema.org/", "@ tipus": "Producte", "marca": "Blockchain", "nom": "L’intercanvi PIT", "imatge": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/11/the-PIT.jpg", "descripció": "El PIT és un intercanvi de criptomonedes d’alt rendiment que admet un rendiment, seguretat i accés extremadament alts a una xarxa de bancs per a transaccions fiduciàries", "revisió": { "@ tipus": "Revisió", "titular": "The Pit Exchange Review: l’arma secreta de Blockchain.com", "nom": "L’intercanvi PIT", "descripció":"El PIT és un intercanvi de criptomonedes d’alt rendiment que admet un rendiment, seguretat i accés extremadament alts a una xarxa de bancs per a transaccions fiduciàries", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/pit-exchange-review/", "reviewBody": "El PIT és un intercanvi de criptomonedes d’alt rendiment que admet un rendiment, seguretat i accés extremadament alts a una xarxa de bancs per a operacions fiduciàries. El PIT el fabrica Blockchain.com, un veterà de la indústria de les criptomonedes que explora blockchain i que utilitza la cartera per milions. Per construir l’intercanvi, Blockchain.com va contractar veterans comercials de NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS i TD Ameritrade. El PIT té tres avantatges principals: abundància d’usuaris, accés a una xarxa de comptes bancaris als EUA & UE i reputació a llarg termini a l’espai criptogràfic. Tot i que el 2019 es va produir una afluència sobtada d’intercanvis, la majoria no tenen llicències per treballar amb bancs ni han aprovat auditories. Amb una interfície senzilla d’utilitzar, però molt personalitzada, el PIT és fàcil d’utilitzar per a nous comerciants i també ofereix funcions riques per a experts. ", "dataPublicat": "2019-11-1", "reviewRating": { "@ tipus": "Valoració", "ValorValoració": "4.5", "pitjor valoració":"0", "millor valoració": "5" }, "autor": { "@ tipus": "Persona", "nom": "Michael Gu" }, "editor": { "@ tipus": "Organització", "nom": "Boxmining", "logotip": { "tipus": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ofertes": { "@ tipus": "Oferta", "priceCurrency": "USD", "preu": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map