Comissions de Coinbase: com evitar-les

Coinbase, com la majoria dels càrrecs d’intercanvi comissions de retirada. No obstant això, hi ha un truc ordenat que permet evitar les despeses de retirada. Coinbase és l’intercanvi de criptomonedes més popular als Estats Units i al Regne Unit, a causa de la capacitat de comprar directament criptomonedes amb fiat, a més de ser un dels pocs intercanvis que permet als ciutadans nord-americans comerciar. Molts no només utilitzen Coinbase per comprar criptomonedes, sinó també per emmagatzemar-les. Per tant, amb l’ús freqüent d’intercanvi, les taxes de retir poden augmentar. Aquests són alguns consells i trucs principals per evitar o reduir les taxes de Coinbase.

Per obtenir més informació sobre els millors intercanvis de criptomonedes a la nostra guia.

Reduïu les taxes de Coinbase en enviar Bitcoin

Coinbase i Coinbase Pro (anteriorment conegut com GDAX són dues de les plataformes més populars a tot el món on les persones poden comprar, vendre i negociar criptomonedes. Coinbase i Coinbase Pro operen actualment als EUA, Europa, Regne Unit, Canadà, Austràlia i Singapur. Els usuaris poden negociar criptomonedes com Bitcoin, Ethereum i Litecoin.

Coinbase vs Coinbase Pro: quines diferències hi ha??

Coinbase i Coinbase Pro són en realitat dos productes separats però relacionats. Coinbase es va llançar per primera vegada el 2012 i tenia com a objectiu proporcionar una plataforma fàcil d’utilitzar a les persones sense experiència per comprar i vendre bitcoins mitjançant transferències bancàries. El 2015, amb el creixent interès i popularitat per les criptomonedes, la companyia es va expandir per crear Coinbase Exchange, un intercanvi de bitcoins amb seu als Estats Units per permetre el comerç de bitcoins i criptomonedes. Com que Coinbase Exchange estava fora de l’abast original per als seus usuaris més “ocasionals”, van decidir canviar-lo a GDAX – Global Digital Asset Exchange (que ara es coneix com a Coinbase Pro).

GDAX i Coinbase comparats

GDAX i Coinbase comparats

Coinbase – un lloc on els clients poden comprar, vendre, enviar, rebre i emmagatzemar les vostres criptomonedes.

Coinbase Pro (anteriorment GDAX o Coinbase Exchange) – un intercanvi per a comerciants professionals. A part de tenir les mateixes funcions que Coinbase, Coinbase pro també permet als usuaris fer el següent:

  • Comerç entre diferents criptomonedes;
  • realitzar comandes de mercat, limitar i aturar; i
  • teniu gràfics comercials més detallats per analitzar les tendències a curt termini (per exemple, llibre de comandes, volum, etc.).

El més important, Coinbase Pro té tarifes més baixes i en algunes transaccions limitades, zero comissions.

Quins són els honoraris de Coinbase i Coinbase Pro?

Comissions de transaccions de compra / venda de Coinbase

Coinbase té les tarifes més cares en comparació amb altres que considerem intercanvis de criptomoneda de nivell 1. Coinbase cobra un Comissió del 0,50% per a compres i vendes de criptomonedes. A més, Coinbase també cobra una tarifa Coinbase. La tarifa Coinbase és la més gran de (1) una tarifa plana en funció de la mida de la comanda; (2) a percentatge variable en funció de la vostra regió i del tipus de pagament.

A continuació, es detallen les tarifes planes que cobra Coinbase:

Import total de la transacció Comissió de transacció (USD, EUR, GBP)
Menys de 10 dòlars 0,99 $, 0,99 €, 0,99 £
Més de 10 dòlars, menys de 25 dòlars 1,49 dòlars, 1,49 euros, 1,49 lliures
Més de 25 dòlars, menys de 50 dòlars 1,99 USD, 1,99 €, 1,99 GBP
Més de 50 dòlars, menys de 200 dòlars 2,99 $, 2,99 €, 2,99 £

Tarifa plana

A continuació es mostra el percentatge variable dels usuaris als EUA. Consulteu aquí el fitxer percentatges variables per a altres països.

Percentatge variable dels EUAPercentatge variable dels EUA

Aquí teniu una il·lustració de com calcular la comissió de transacció de compra / venda. Per exemple, estic als Estats Units i vull comprar Bitcoin per valor de 20 dòlars amb la meva targeta de dèbit. La meva tarifa plana seria d’1,49 dòlars nord-americans perquè la transacció total supera els 10 dòlars, però menys de 25 dòlars. Tot i que el percentatge variable seria del 3,99% perquè estic pagant amb targeta de dèbit. En aquest cas, Coinbase em cobraria 1,49 USD perquè la quota plana és superior al percentatge variable.

Comissions de conversió de criptografia a criptografia de Coinbase

Per a conversions de criptografia a criptografia, per exemple De USDC a BTC o BTC a ETH, Coinbase cobra un marge diferencial de fins al 2%. El marge exacte dependria de les fluctuacions del mercat en aquell moment.

Comissions de negociació de Coinbase Pro

Coinbase Pro, en canvi, funciona amb un model de tarifa de fabricant. Et considerarien un “pres”Si feu una comanda al preu de mercat i aquesta comanda s’omple immediatament. D’altra banda, sou un “fabricant”Si la comanda que heu fet no coincideix immediatament amb una comanda existent. En el cas que només coincideixi una part de la vostra comanda de manera immediata, només pagareu la tarifa per a aquella porció. A continuació, pagareu la tarifa del fabricant per la resta del total de la comanda quan coincideixi.

Les comissions de Coinbase Pro es cobren com a percentatge de la transacció en qüestió. Quant al percentatge, dependria de l’import total negociat pels usuaris en un mes de la següent manera:

Comissió de negociació de Coinbase ProComissió de negociació de Coinbase Pro

Segons l’anterior, per a usuaris de poc volum, p. en aquells que comercialitzen menys de 10.000 dòlars EUA al mes, els seus honoraris serien el 0,50% de cada transacció.

Per descomptat, un mètode possible per reduir les comissions de negociació és treballar cap a un nivell superior augmentant el volum de comerç mensual. Per exemple, si es cotitzen més de 10.000 dòlars en un mes, les comissions de Maker i Taker baixen al 0,35%, cosa que significa una reducció del 15% de les comissions de negociació..

Hack de Coinbase: utilitzeu Coinbase Pro (GDAX) per evitar les despeses de retirada de Coinbase

Coinbase comissions de retirada pot ser molt alt. Quan els usuaris retirin les seves monedes de la plataforma Coinbase, Coinbase cobrarà als usuaris una tarifa en funció de la seva estimació de les comissions de transacció de xarxa que preveuen que pagaran. Coinbase ha afirmat que, en algunes circumstàncies, la quota que paga Coinbase pot ser diferent de l’estimació. Per tant, hi ha la possibilitat que la quota estimada que han de pagar els usuaris sigui MÉS ALTA que la quota de transacció de xarxa realment pagada per Coinbase.

Tot i això, pot haver-hi una manera d’evitar les taxes de retirada de Coinbase. Segons Coinbase, no cobren per transferir criptomoneda d’una cartera Coinbase a una altra. Com que Coinbase i Coinbase Pro (GDAX) són propietat de la mateixa empresa, l’enviament de fons de Coinbase a Coinbase Pro seria instantani i gratuït, ja que es tracta d’una transferència d’una cartera Coinbase a una altra.

Coinbase Pro ofereix tarifes de retirada GRATU forTES per a actius digitals com BitcoinCoinbase Pro ofereix tarifes de retirada GRATU forTES per a actius digitals com Bitcoin

La clau aquí és que Coinbase Pro no cobra cap comissió de retirada. A continuació, podeu enviar les vostres criptomonedes des de Coinbase Pro a qualsevol altra cartera fora de la plataforma Coinbase sense pagar cap comissió de transferència de xarxa..

Retireu-vos en una altra criptomoneda

Bitcoin té les tarifes de transferència més costoses a Coinbase. Una manera de reduir les comissions de transferència és canviar Bitcoin a una altra moneda criptogràfica com Litecoin o Bitcoin Cash. Aquestes monedes seran més econòmiques de transferir i es podrien tornar a canviar a Bitcoin un cop finalitzada la transferència a l’intercanvi receptor.

Utilitzeu un altre Exchange

Si els honoraris de Coinbase són massa cars per a vosaltres, sempre podeu utilitzar un altre intercanvi, com ara Binance o FTX Exchange. Aquests intercanvis ofereixen taxes de retirada més competitives i també tenen més tipus d’opcions de criptomoneda. Per obtenir més informació sobre els millors intercanvis de criptomonedes a la nostra guia.

Coinbase és car d’utilitzar?

Les comissions de Coinbase estan en línia amb altres intercanvis de criptomonedes, i es cobren 2,99 dòlars per transaccions entre 50 i 200 dòlars. No obstant això, per a transaccions més grans, Coinbase cobra una taxa percentual variable de l’1,49%. Per a qualsevol cosa que superi els 10.000 dòlars, us recomanem que utilitzeu taulells de negociació sense recepta (OTC) que siguin millors per gestionar grans volums amb tarifes més flexibles. Aquí teniu una llista dels 5 millors escriptoris OTC.

Per llegir més

Per obtenir més informació sobre Bitcoin, criptomonedes i com començar, consulteu el meu curs creat en col·laboració amb Jeff Kirdeikis d’Uptrennd- Bitcademy: aprèn, inverteix & Comerç Bitcoin: en menys d’una hora

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map