Top 10 de llibres sobre psicologia del comerç de divises

Llibres principals sobre psicologia del comerç de divises

La psicologia del comerç de divises és un tema important. Cobreix una àmplia varietat de temes relacionats amb la nostra personalitat.

Si no aconseguim el nostre psicologia comercial correcte, pot ser perjudicial i afectar negativament la nostra forma comerç.

Tot i que la vessant tècnica del comerç és complexa, es pot aprendre i poques vegades canvia. Probablement, és encara més difícil conèixer-nos a nosaltres mateixos.

La psicologia del comerç de divises, però, no és l’única cosa en què us heu de centrar. També heu d’entendre com utilitzar l’anàlisi fonamental i tècnica.

També heu de tenir precaució a l’hora de llegir llibres de comerç de divises sobre psicologia.

No us deixeu escombrar per com us motiven a ser més positius, heu de buscar lliçons que pugueu implementar al vostre pla comercial..

Voleu aprendre a fer-ho comerç de divises com un professional? Agafeu el nostre negociació de divises per descomptat!

Top 10 de llibres sobre psicologia del comerç de divises

Aquí teniu la nostra llista. Assegureu-vos que els obteniu tots i comenceu a aprendre!

1. Comerç d’alt rendiment: 35 estratègies i tècniques pràctiques per millorar la vostra psicologia i rendiment comercials

Trobeu-lo a Amazon>> portada del llibre comercial d’alt rendiment

High Performance Trading està escrit per Steve Ward, que també té altres llibres sobre motivació que són molt útils per als comerciants de divises que volen augmentar la seva confiança..

El llibre té bones crítiques a Amazon i està orientat en gran part a les persones que volen convertir-se en comerciants de dia.


També es ideal per evitar que la gent cometi errors, cosa que sens dubte és més important que guanyar diners.

El llibre està ben escrit i de fàcil lectura, és el començament perfecte per capbussar-se en la psicologia del comerç de divises.

És un lloc ideal per començar a entendre la psicologia comercial.

2. L’essència de la psicologia comercial en una sola habilitat

Trobeu-lo a Amazon>> l’essència de la portada del llibre de psicologia comercial

Aquest llibre és del comerciant Yvan Byeajee i és perfecte per esbossar moltes de les trampes en què cauen els comerciants relacionats amb la psicologia comercial..

Una de les coses clau Byeajee aconsella la meditació, cosa que també aconsellen diversos escriptors d’aquesta llista.

Diu que l’ajuda a posar el cap al lloc adequat i suposadament ho fa abans de començar a comerciar.

El llibre també és un lectura ràpida i és poc fluix o qualsevol informació que el lector no necessiti.

Byeajee va passar de ser un comerciant perdedor a un d’èxit en traçar activament com comercia i és una cosa que parla al seu llibre..

3. Market Mind Games: una psicologia radical de la inversió, la negociació i el risc

Trobeu-lo a Amazon>> Portada del llibre Market Mind Games

Market Mind Games està escrita per Denise Shull i està escrita com a ficció, una forma interessant d’explorar la psicologia comercial que rarament es fa.

La lliçó clau per treure d’aquest llibre de comerç de divises és que cal vigilar les seves emocions en tot moment.

Tot i que és útil saber com reaccionar en situacions difícils, identificar-les massa tard no és prou eficaç. Heu d’estar actius a l’hora de detectar-los.

Conèixer constantment les vostres emocions és una de les coses més difícils que qualsevol comerciant pot fer i, en alguns sentits, és el primer pas per conquerir la seva mentalitat.

Shull també ens ho ensenya nostre negociació les pràctiques i la vida privada estan relacionades. El que ens passi a casa afectarà el nostre comerç i viceversa.

Per això, és important observar-los en tot moment.

4. Comerç Atentament: aconseguiu el vostre rendiment comercial òptim amb atenció i psicologia d’avantguarda

Trobeu-lo a Amazon>> Canvia la portada del llibre Mindfully

Escrit pel doctor Gary Dayton, aquest llibre de comerç de divises és una gran combinació de diferents treballs anteriors d’altres comerciants i autors sobre psicologia comercial..

També és psicòleg i comercia des del 1999 (és a dir, 20 anys d’experiència) i també ensenya tècniques importants als comerciants.

Trade Mindfully és perfecte per a una visió sòlida de diferents idees, ajudant a ajuntar-los d’una manera lògica.

Una de les coses principals que ensenya el llibre és que hauríeu de fer-ho accepta les teves emocions, no lluita contra elles ni deixa’t atrapat per elles.

El llibre està ple de consells i exercicis útils per ajudar-vos a controlar i treballar en el vostre “mindfulness”..

Algunes de les coses més útils que ensenya el llibre són com meditar i com pot ser útil per als comerciants i com sortir d’una caiguda comercial..

5. Com treure’s la vida diàriament: una guia per a principiants sobre eines i tàctiques comercials, gestió de diners, disciplina i psicologia comercial

Trobeu-lo a Amazon>> Com fer un comerç diari per cobrir un llibre viu

Andrew Aziz és un comerciant i molt conegut el llibre està dirigit més al dia comerciants, tot i que això no vol dir que les seves tècniques no siguin aplicables als comerciants de swing.

Es va formar com a enginyer químic i va treballar com a científic investigador. Després de perdre la feina, va decidir començar a cotitzar.

A la visió general del llibre, parla de com quan va començar a negociar va tenir sort i va guanyar 6.000 dòlars en un dels seus primers negocis..

Després va continuar perdent-ho tot en una sèrie de males operacions amb els diners que va guanyar.

Aziz predica la importància de tenir una bona rutina del matí abans d’obrir el mercat, no és suficient dir amb despertar-se 15 minuts abans i donar-vos cops d’aigua a la cara.

Per a Aziz, s’ha de despertar aviat, anar a córrer, dutxar-se i esmorzar tot abans que s’obri el mercat o no se sentirà preparat mentalment.

També podeu seguir Aziz a Bear Bull Traders a YouTube.

6. La psicologia del comerç: eines i tècniques per controlar els mercats

Trobeu-lo a Amazon>> La portada del llibre The Psychology of Trading

The Psychology Of Trading està escrit per Brett N. Steenbarger PhD, professor associat de psiquiatria i ciències del comportament a la SUNY Upstate Medical University de Syracuse, Nova York..

S’especialitza en psicologia breu i explica conceptes pràctics per al comerç, combinant ambdós mons de manera efectiva.

Aquest llibre de comerç de divises no només tracta de psicologia comercial, també integra moltes pràctiques psicològiques reals, no només tècniques per ajudar-vos a comerciar millor.

Steenbarger, com Aziz, també aconsella fer exercici als matins per preparar-vos mentalment per operar.

També explica que no som només una personalitat, en realitat estem formats per una combinació de personalitats i hem de convertir-nos en un ‘observador’ i identificar quina personalitat controla..

Els comerciants també haurien de consultar els seus altres llibres de comerç de divises, que inclouen:

Steenbarger també té un bloc anomenat TraderFeed, un lloc ideal per recollir consells de negociació.

7. El nou Comerç per viure: psicologia, disciplina, eines i sistemes comercials, control de riscos, gestió del comerç

Trobeu-lo a Amazon>> Portada del llibre The New Trading for a Living

The New Trading for a Living va ser escrit per Alexander Elder, un altre comerciant amb experiència com a psicòleg i és la versió actualitzada del llibre anterior.

Vell originalment format com a psicòleg abans d’aprendre a fer-ho comerç, cosa que el fa més fiable per escoltar que la majoria dels altres comerciants que escriuen sobre el tema.

Ell ensenya un enfocament tranquil i disciplinat negociació, per evitar que els comerciants prenguin decisions irracionals i no planificades.

El llibre té una secció excel·lent sobre gestió de riscos, una de les coses més importants que han d’encertar els comerciants quan comencen

El comerç per viure també ho és més adequat per al swing comerciants, tot i que també hi ha algunes tècniques clau que els comerciants poden treure del llibre.

També ofereix molts consells pràctics i és per als comerciants que vulguin establir objectius realistes.

8. Reminiscències d’un operador de valors

Trobeu-lo a Amazon>> Reminiscències d’una portada del llibre de Stock Operator

Suposadament, es recorda a un operador de valors basat en la vida de famosos comerciant Jesse Livermore, i va ser escrit per Edwin Lefèvre.

Lefèvre va ser en un moment donat un corredor de valors i un escriptor financer i va portar una vida apassionant sota nombrosos papers. En un moment donat, va ser l’ambaixador a Panamà a Espanya i Itàlia.

Livermore va ser un dels comerciants amb més èxit i èxit que ha viscut mai, acumulant una fortuna abans de perdre-ho tot i recuperar-lo diverses vegades..

El llibre va ser escrit originalment com una sèrie de 12 articles a The Saturday Evening Post i és ideal per entendre’l multitud Psicologia i el calendari del mercat, una cosa que Livermore dominava.

Hi ha moltes lliçons per aprendre sobre el funcionament del mercat.

Livermore va ser una de les primeres persones a adonar-se’n no hi ha res de nou al mercat, tot el que ha passat tornarà a passar.

El mercat funciona per cicles i es repeteix. No hi ha res de nou en el comerç.

9. Assistents del mercat: entrevistes amb els principals comerciants

Trobeu-lo a Amazon>> Portada del llibre Market Wizards

Escrit per Jack Schwager, Market Wizards és, amb diferència, un dels llibres de comerç més coneguts mai escrits.

Al llarg del llibre, Schwager entrevistes diferents comerciants sobre les seves estratègies i potser és la millor llibre per obtenir una idea de com alguns dels més famosos comerciants pensar.

Amb aquest llibre, els comerciants de divises poden aprendre a tenir en compte els comerciants d’èxit i aprendre a pensar com ells.

També va escriure molts altres llibres entrevistant comerciants de diferents especialitats, inclosos:

Una cosa que Schwager ha assenyalat abans és que a alguns operadors tècnics no els agrada el comerç fonamental i viceversa.

No creuen en l’altre tipus de negociació. Tot i això, tots dos tenen èxit, destacant el fet que els comerciants han de trobar allò que els funciona.

Una altra cosa vital que Schwager assenyala és que és més important no perdre diners que guanyar diners.

10. Comerç a la zona: domineu el mercat amb confiança, disciplina i actitud guanyadora

Trobeu-lo a Amazon>> Negociació a la portada del llibre de zones

El comerç a la zona està escrit per Mark Douglas i molts comerciants feu-hi referència com psicologia comercial bíblia.

Mark Douglas era un comerciant experimentat i va posar a la taula diverses coses que els comerciants han de tenir en compte sobre la seva mentalitat a l’hora de negociar.

Un dels éssers més significatius com quan som nens, la forma en què afrontem la pèrdua i el fracàs afecta com comerciants fer-hi front a mesura que creixin.

A més, pot ensenyar als comerciants habilitats útils per superar aquests problemes i fer millors operacions.

Douglas també va escriure molts altres llibres sobre psicologia comercial. A continuació, es mostren algunes altres:

Tot i que la majoria dels seus llibres cobreixen mentalitat comercial, Trading in the Zone és potser el millor treball de Douglas. Li va valer nombrosos premis, inclòs el premi Bull / Bear el 2006, 2008, 2011, 2015 i 2017.

Si voleu obtenir més informació sobre Mark Douglas i Trading In The Zone, podeu llegir aquest article aquí on tractem el tema extensament.

Punts clau

Si recordeu alguna cosa d’aquest article, feu-ne aquests punts clau.

  • Psicologia del comerç de divises és vital per aconseguir-ho comerç eficaçment. No tenir la mentalitat adequada us pot portar a prendre decisions comercials deficients.
  • L’anàlisi fonamental i tècnica també és important. Els comerciants no han d’oblidar-los d’entendre’ls, sinó que han de treballar al costat de la psicologia comercial.
  • Psicologia del comerç de divises també és important per a la vostra vida habitual. Estan connectats i s’afecten els uns als altres.
  • Llibres de negociació de divises són un gran lloc per començar, però l’experiència també és important. En algun moment, heu de deixar els llibres i començar a negociar.

Apreneu la psicologia del comerç de divises amb el nostre curs de comerç de divises

Voleu obtenir més informació sobre el comerç de divises? A continuació, inscriviu-vos al nostre curs de negociació de divises!

Si us ha agradat llegir els 10 millors llibres sobre psicologia del comerç de divises de Negociació Educació, Si us plau, doneu-li un like i compartiu-lo amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map