L’última llista de lectura d’estiu per a inversors

Potser és l’estiu, però el món de la inversió no para de girar. Fins i tot si aprofiteu al màxim el sol, és probable que penseu en els propers passos per millorar la vostra cartera.

Aquesta època de l’any és l’oportunitat perfecta per seure i trobar inspiració. Per tant, per assegurar-vos que esteu al davant del joc amb els coneixements més recents en psicologia i teoria dels inversors, el nostre Educació comercial l’equip ha elaborat la llista de lectura definitiva de l’estiu.

Ja sigui a la platja o simplement al jardí del darrere, assegureu-vos que l’estiu sigui el més profitós possible per a vosaltres i per a la vostra cartera.

1. Contra els déus: la notable història del risc de Peter L. Bernstein

Trobeu-lo a Amazon>> Contra els déus: la notable història del risc de Peter L. Bernstein

D’un dels gegants de la inversió de Wall Street, Peter L. Bernstein, en surt un estudi distintiu en el món de la teoria i la psicologia de les inversions. Contra els déus apareixen diversos moments històrics en què la gent utilitzava la gestió del risc per separar-se de la societat. En examinar aquests moments i els resultats que la gent va experimentar, Bernstein ofereix diverses tàctiques diferents que podem utilitzar en la nostra vida personal i empresarial per gestionar el risc i aconseguir millors resultats..

Un estudi complet i inspirador d’un dels grans pensadors del món de la inversió, Against the Gods és un clàssic modern i de lectura obligada per a qualsevol inversor seriós.

També us pot agradar: 4 passos per convertir-vos en comerciant de divises

2. Black Edge: informació privilegiada, diners bruts i la recerca de fer caure l’home més buscat a Wall Street per Sheelah Kolhatkar

Trobeu-lo a Amazon>> vora negra de Sheelah Kolhatkar

La primera de diverses biografies d’aquesta llista, Black Edge no només fa una mirada interior a la vida d’un dels inversors més reconeguts de Wall Street, sinó que examina les zones grises de la meca del comerç mundial.

Steven Cohen ha estat acreditat com l’home que va canviar Wall Street. Un dels casos d’èxit més grans de la inversió, va ser un actor principal durant la transició de la indústria d’invertir al món real a guanyar milions especulant al mercat..

L’escriptora Sheelah Kolhatkar traça l’enigmàtic augment de Cohen i la seva captivació igualment captivadora, durant els quals SAC Capital es va convertir en objecte d’una important investigació de l’FBI. Encara existeixen aquestes zones grises a Wall Street i quin impacte té això sobre la riquesa i el poder de les persones que hi ha a les seves parets? Aquestes són algunes de les moltes preguntes que planteja el llibre.

3. L’almanac de Charlie pobre: ​​l’enginy i la saviesa de Charles T. Munger, tercera edició ampliada per Peter D. Kaufman

Trobeu-lo a Amazon>> Pobre Charlie's Almanack: The Wit and Wisdom of Charles T. Munger

Amb un patrimoni net del 2018 estimat recentment per Forbes en 1.65 mil milions de dòlars, Charles Munger no és certament pobre. Construït pensant en l’almanac del pobre Richard de Ben Franklin, el famós soci comercial de Warren Buffett exhibeix el seu enginy i la seva visió en aquesta col·lecció de xerrades, conferències i comentaris públics..

Compilat amb els ànims de Munger i Buffett, aquest volum ofereix un accés sense precedents a la ment i al món de Munger: el seu negoci, les seves inversions i la seva vida a Wall Street. No només és una lectura d’estiu fantàstica, sinó també inspiradora.

A la gent també li agrada: Charlie Munger: l’inversor pragmàtic que sap crear riquesa

4. Buffett: The Making of an American Capitalist de Roger Lowenstein

Trobeu-lo a Amazon>> Buffett: The Making of an American Capitalist de Roger Lowenstein

Fruit de tres anys d’accés a la família, els negocis i els amics de Buffett, Lowenstein ens presenta un relat únic sobre la vida d’un dels gegants inversors del món..

Tan famós per la seva brillantor inversora com pel seu estil de vida sorprenentment modest, aquesta biografia ofereix un relat privilegiat sobre com va construir el seu imperi de 10.000 milions de dòlars, així com els seus pensaments sobre la riquesa i el món de la inversió que segur que us inspiraran..

5. One-Way Pockets: The Book of Books on Wall Street Speculation de Don Guyon

Trobeu-lo a Amazon>> One-Way Pockets Books on Wall Street Speculation de Don Guyon

Don Guyon, un altre clàssic de lectura obligatòria per als inversors, examina en profunditat la mecànica de l’especulació de Wall Street examinant com triomfen i prosperen els millors dels millors..

Guyon (pseudònim), membre d’una empresa d’intermediació, mira a diversos comerciants actius de la seva pròpia empresa per conèixer les seves tàctiques i consells per a l’èxit en el món inestable de l’especulació..

Entre aquests consells, Guyon discuteix com comprar durant el descens, com determinar les tendències, l’ús correcte de les ordres de parada i moltes altres complexitats d’inversió..

Vegeu també: Consells d’experts: com invertir de manera intel·ligent entre 50 i 50 mil lliures

6. L’home que sabia: la vida & Temps d’Alan Greenspan de Sebastian Mallaby

Trobeu-lo a Amazon>> The Man Who Knew: The Life & amp; Temps d’Alan Greenspan de Sebastian Mallaby

Una altra biografia d’una altra llegenda econòmica, aquest llibre examina el llegat d’un dels financers més complexos d’Amèrica.

Un boc expiatori de la caiguda financera del 2008, el gran èxit d’Alan Greenspan es va produir quan els seus estudis de dades van demostrar que els judicis d’un banc central d’impressió de diners podrien ajudar a assegurar l’economia. Això contrastava amb la seva completa defensa del patró d’or i, en última instància, significava que es convertia en el culpable de la crisi financera, tot i haver advertit altres persones contra la despesa precipitada al mercat..

Guanyador de FT i McKinsey Business Book of the Year, aquesta peça investigada a fons i considerada representa la vida i els temps de Greenspan i ofereix un punt de vista alternatiu de la seva obra..

7. La vida és el que la fas: troba el teu propi camí cap a la realització de Peter Buffett

Trobeu-lo a Amazon>> La vida és el que la fas: troba el teu propi camí cap a la realització de Peter Buffett

Fill del multimilionari Warren, Peter Buffett surt de l’ombra de l’èxit del seu pare per considerar la part més rica de la seva herència: els valors que la seva família li va inculcar..

Compositor, músic i filantrop per si mateix, Buffett dóna una visió de la seva vida familiar i examina l’ètica que se li va donar durant els seus anys de formació, contrastant-la amb l’ètica social més àmplia que exalta la riquesa en lloc de treballar..

En les seves reflexions personals sobre la importància de la vida i el seu veritable significat, Buffett revela els secrets del seu èxit, a més de lliurar una lectura profundament personal i captivadora..

No us ho perdeu: The Rise of Cryptocurrency: Encara necessitem bancs?

Si us ha agradat llegir aquest article de Trading Education, doneu-li un “like” i compartiu-ho amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map