Predicció de preus Holo: predicció HOT 2021-2025

Holochain és una plataforma de desenvolupament d’aplicacions descentralitzades amb molta energia. Permet desenvolupar connectivitat entre iguals. Aquesta guia us donarà una idea del Holochain predicció de preus i el seu creixement esperat, tot des de l’anàlisi tècnica fins a la història fonamental dels preus. Al final d’aquesta guia, tindreu una bona imatge sobre l’elevat preu dels HOT. També sabreu si Holochain té potencial en el futur o no. Comencem.

Sobre Holochain

Holochain és una xarxa informàtica distribuïda que pot funcionar millor que la tecnologia Blockchain. S’ha informat que té una capacitat d’escala infinita a través de la xarxa P2P, de manera que no hi ha cap disminució de l’eficiència de la xarxa a mesura que s’implementen aplicacions distribuïdes. Holochain està dissenyat per proporcionar als desenvolupadors una plataforma per construir aplicacions descentralitzades (Dapps) com a alternativa al Blockchain.

Normalment, les empreses Blockchain estan descentralitzades; no obstant això, en establir una xarxa global, la cadena Holo ha adoptat un camí diferent. És simplement una petita variació en el relleu de congestió i ombres. Afirmen que han dissenyat una xarxa corporativa de nova generació que no es pot anomenar Blockchain i, per tant, s’ha denominat Holochain. La xarxa va ser dissenyada i cofundada per Eric Harris-Braun i Arthur Brock.

Holochain contra Blockchain

En comparació amb els dos Blockchains, Holochain i l’estructura bàsica de Blockchain mostra diverses variacions. En concret, l’estructura dels dos difereix molt, mentre que el propòsit té algunes similituds. Curiosament, Holochain és una tecnologia futurista que pretén donar la volta a gairebé tot.

Igual que Blockchain, Holochain pretén que les transaccions siguin segures i transparents entre els participants de la xarxa. Criptogràficament, la informació de tots els sistemes és segura i la informació no es pot manipular ni alterar. A més, les dues xarxes permeten als usuaris connectar-se entre iguals. Això els ajuda a comunicar-se individualment sense una autoritat central.

Els nodes depenen de la xarxa única per executar i verificar transaccions a la xarxa Blockchain. A mesura que més blocs s’uneixen a les cadenes, també ho fan la càrrega computacional i les comissions de transacció. Més aviat, els nodes funcionen a les seves cadenes a Holochain. Hi ha més espai computacional.

Història i anàlisi de preus de Holochain (HOT)

Holo va entrar al mercat amb un ICO que va tenir lloc entre el 29 de març i el 28 d’abril de 2018. Va recaptar més de 20 milions de dòlars. L’esquema va tenir un èxit relatiu, que es va veure reforçat per una major volatilitat del mercat. El testimoni es va valorar en 0,0001 dòlars durant l’ICO. El 6 de maig de la setmana posterior, les taxes es van incrementar fins a 0,002 dòlars i es va afegir un terç de mil milions de dòlars en capitalització total. Aleshores, però, el ritme va trontollar dramàticament i Holo va fluctuar entre 0,0003 i 0,0006 $ fins a gener de 2019.


A mitjan gener, les criptomonedes van entrar en una nova ronda de desenvolupament i fins ara no s’ha produït cap falla significativa en el preu de holochain. La ronda màxima es va iniciar el 21 de maig, quan es va valorar un testimoni en 0,0022 dòlars, amb gairebé 300 milions de dòlars en capitalització de mercat.

Ara bé, el tipus de canvi ha baixat de nou i ha oscil·lat fins als 0,0006864 dòlars, amb una capitalització borsària de 114 milions de dòlars. Holo ocupa ara el lloc 51 amb aquest paràmetre en criptografia.

  1. Predicció del preu de Polkadot 2021 a 2025: arribarà als 40 $?
  2. Predicció de preus estel·lars 2021-2025 XLM 5 $ possibles?

Predicció de preus Holochain 2021,2022,2023,2024 i 2025

Predicció Hol0 de preus 2021

Holochain ha tingut molts alts i baixos. Hi ha molts moments en què Holochain no va deixar de sorprendre’ns. Els desenvolupaments també han estat més lents del que s’esperava. També s’esperava que la moneda estigués constant durant tot l’any, per desgràcia!

Segons les previsions de TradingBeasts, s’espera que el 2021 acabi amb una bona nit. Es preveu que el preu serà de 0,0008879 dòlars el desembre de 2021. Wallet Investor també ha mostrat certa esperança respecte a la moneda. Segons ells, es preveu que la moneda cotitzarà per 0,00739 dòlars a finals d’aquest any. Holochain’s DigitalCoinPrice la predicció també és molt lògica. Segons el fòrum, els preus d’Holo (HOT) augmentaran fins a 0,00102300 dòlars al final de l’any.

Predicció de preus Holochain 2022

Holochain cotitzava a 0,0006 dòlars a principis de gener de 2021, amb un petit augment del seu volum. El preu va començar a pujar en una tendència alcista. En els propers mesos, els preus podrien augmentar perquè Holochain utilitza les seves tecnologies especials d’ecosistema. Segons l’informe de previsions de TradingBeasts, el preu podria oscil·lar entre 0,0008844 i 0,0,0010404 $ a finals de novembre. D’acord amb Inversor de cartera, Holochain podria arribar als 0,000750 dòlars a finals del 2022.

Predicció de preus Holochain (HOT) 2023

A causa dels esforços dels creadors de la xarxa Holo HOT, el preu de la moneda va augmentar a principis de 2019 i 2020. El 2021 va començar en un bon moment. Per a l’any en curs, la moneda digital del preu va estimar el preu HOLO. Esperaven que HOT podria arribar a 0,00141089 dòlars a finals del 2023. Mentrestant, TradingBeasts també esperen molt el futur de la moneda. Estan projectant un preu de gairebé 0,0010509 $ a 0,00015454 $. En el mateix eslògan, Wallet Investor espera un preu d’un mínim de 0,000042 $ a un màxim de 0,000127 $.

Predicció de preus Holochain (HOT) 2024

En aquesta data, creiem que s’haurien d’aclarir els obstacles en els desenvolupaments. A mesura que més i més desenvolupadors adopten la visió d’Holochain, continuarà creixent. TradingBeasts, un dels millors predictors de monedes del mercat, ha suggerit que el preu d’un Holochain (HOT) podria rondar els 0,0012076 a 0,0017759 dòlars. Mentre que Wallet Investor s’acosta de forma diferent a la moneda. Segons la seva previsió, els preus mantindran el rancor de 0,000124 $ a 0,0000062 $.

Predicció de preus Holochain 2025

DigitalCoinPrice té una aproximació perfecta a aquesta moneda. Aquesta plataforma de predicció creu que la moneda Holochain es manté estable durant molt de temps al seu nivell actual. HOT té el potencial de fer-se càrrec del mercat aviat. Es preveu que la moneda valdrà 0,00211283 dòlars el 2025. Si ens apropem a la xifra d’1 dòlars, és difícil dir que pot trigar cinc anys a partir del 2025 o que podria ser possible si Holochain participa al mercat Bull..

No obstant això, en contrast directe amb DigitalCoinPrice, Wallet Investor s’està apropant a la moneda de manera diferent. Segons les seves previsions, s’espera que el 2025 Holochain cotitzi entre 0,000069 i 0,000035 dòlars amb un preu mitjà de 0,0001040 dòlars durant tot l’any.

Les nostres prediccions de preus Holochain (HOT)

Holochain va obrir la seva carrera el 2021 a un preu comercial de 0 000 000 $. Els membres de l’equip i els desenvolupadors tenen una formació adequada i són ràpids en implementar tecnologies d’última generació com BUIDL, la qual cosa indica que HOLO serà important a causa del seu creixement i desenvolupament tècnic. A finals de 2025, Holochain serà de 0,0458 dòlars a canvi i en el futur podria arribar als 0,56 dòlars.

On comprar CALENT?

Es poden comprar fitxes Holo per obtenir un rendiment més suau i fiable. Segons les notícies de Holo Hot Coin, HOLO ha creat un gran impuls al mercat. És per això que aquesta moneda està disponible en tots els intercanvis importants com:

  • Binance
  • UniSwap Exchange
  • Hotbit

On emmagatzemar HOT

Si heu comprat HOT, assegureu-vos que teniu una cartera segura per guardar-la. Diverses carteres us poden ajudar a emmagatzemar i invertir en criptografia (maquinari i programari). Les perspectives de preus dels token calents indiquen un augment prometedor, cosa que val la pena fer inversions. Una cartera segura fa que l’emmagatzematge i el comerç de les vostres monedes sigui més senzill i eficaç. Hi ha diferents tipus de carteres disponibles per emmagatzemar fitxes actuals. Alguns d’ells ho són

  • Llibre major
  • MetaMask
  • Trust Wallet
  • ImToken

Preguntes més freqüents sobre predicció de preus Holochain (HOT)

Pot Holochain arribar a 1 dòlar??

La xifra anterior depèn de la volatilitat del mercat. La moneda arriba a 1 $, però no només ara. Ha de participar en un mercat alcista i el preu arribarà automàticament a la marca d’1 $.

Holo és una bona inversió?

Sí, si continueu invertint en Holo al mercat criptogràfic per raons a llarg termini, en el futur serà rendible i lucratiu..

Quina diferència hi ha entre Holochain i Holo??

Holochain és un motor d’agregació de dades que ajuda els usuaris a gestionar la seva identificació i transaccions. Holo és una xarxa d’allotjament distribuït que permet als desenvolupadors de programari de Holochain allotjar les seves aplicacions.

Es pot explotar Holochain?

Holochain és una xarxa de codi obert i NO, no es pot extraure. Els nodes Holochain no emmagatzemen tot Blockchain a la seva xarxa i els validen. Aquesta és la raó per la qual Holochain no es pot explotar.

La nostra conclusió

És possible que sigui massa aviat per concloure el preu de Holo tenint en compte les diferents previsions de preus de Holo. Fins i tot si s’espera que l’altcoin creixi d’aquí a cinc anys, heu de determinar si val la pena invertir Holo. La part interessant és que el preu de Holo va augmentar després que l’any passat es mantingués estable. A causa del creixement de 20 vegades en el passat, dues vegades els titulars de l’ICO van rebre uns ingressos dignes de Holo. Es diu lucratiu i per a Holochain el futur encara és brillant. Començar a invertir ara és rendible.

Tot i això, teniu preguntes que cal respondre? T’hem cobert. Comenta a continuació i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map