10 maneres de guanyar diners amb Bitcoin [2021]

Bitcoin ara fa poc més de deu anys i ha agafat el món per la tempesta. Ha creat molts milionaris d’un dia per l’altre a través de les seves diverses curses de bous, el valor més alt assolit el gener del 2021, quan va arribar al màxim a poc més de 38.000 dòlars. Per la seva naturalesa complexa i els seus alts beneficis, atrau tota mena de persones, algunes que s’aprofiten de la manca de coneixement d’altres persones. Molta gent ha caigut presa d’estafes de bitcoins i esquemes de ponzi. Per tant, és important saber què és el bitcoin i com es pot guanyar diners realment amb Bitcoin.

Què és bitcoin?

pompa alcista sobre bitcoin

Bitcoin és una criptomoneda i un sistema de pagament mundial. És la primera moneda digital descentralitzada, ja que el sistema funciona sense un banc central ni un administrador únic. La xarxa és peer-to-peer i les transaccions es realitzen entre usuaris directament, sense intermediari.

Bitcoin aconsegueix aquesta nova independència mitjançant la nova tecnologia i la confiança en una prova matemàtica increïblement complicada, anomenada criptografia.

Atès que cap administrador únic no és responsable del manteniment ni del suport de Bitcoin, les transaccions emeses en Bitcoin es verificen i es registren en un llibre major distribuït. Aquest llibre major públic s’anomena blockchain.

Com funciona Bitcoin?

criptomoneda neta fosca

Una cadena de blocs, tal com va esbossar per primera vegada l’autor anònim Satoshi Nakamoto, és essencialment un llibre major que es distribueix i manté per ordinadors de tot el món a través d’Internet..

En canvi, la cadena de blocs és un llibre major compartit en què es basa tota la xarxa Bitcoin. El Blockchain pren el seu nom de la seva estructura de dades subjacent que consisteix en fitxers d’1 megabyte anomenats ‘blocs’, que són essencialment llibres propis. Els blocs s’encadenen a través d’una complexa prova matemàtica.

En poques paraules, la cadena de blocs és una forma de llibre major que, en lloc de ser guardat per un banc, es comparteix entre “miners” i “nodes” de Bitcoin a tot el món..

Tots els nodes de xarxa (equips que executen programari Bitcoin) tenen el potencial d’accedir a Blockchain i veure transaccions autenticades sense barreres que impedeixin l’accés (com ara que un banc cobri els seus serveis per mantenir un historial de transaccions).

La cadena de blocs es basa en la criptografia (l’art d’escriure o resoldre codis) com a prova, en lloc de confiar en un tercer per autenticar i verificar totes les transaccions pendents abans que es produeixin. El procés d’autenticació de les transaccions pendents i recollida en un bloc per incloure-les al Blockchain s’anomena “Mineria”. Aquest procés el realitzen membres de la comunitat Bitcoin que es diuen “Miners”.

La mineria treu el seu nom de la metàfora que els miners reben Bitcoin com a recompensa d’una manera similar a la forma en què s’extreuen matèries primeres rares, com ara l’or. Els miners són usuaris d’ordinadors amb un maquinari increïblement potent que resolen problemes matemàtics complexos per verificar criptogràficament un bloc de transaccions i després connectar-los a totes les transaccions anteriors de la xarxa Bitcoin..


Els miners serveixen la comunitat Bitcoin assegurant la xarxa. El procés de resolució de la prova criptogràfica per a un bloc requereix un gran recurs. En guanyar la cursa per obtenir “blocs” de transaccions d’1 megabyte, els miners reben una “recompensa” o “recompensa” a Bitcoin. També és així com s’assignen els nous bitcoins i com entren al sistema.

Quan fan transaccions a Bitcoin, les parts aprofiten el que s’anomena “Bitcoin Wallet” per canviar denominacions en Bitcoin (BTC). Bitcoin Wallets proporciona als seus usuaris tant una clau pública (l’adreça des de la qual s’envia o des de la qual es rep Bitcoin) com una clau privada.

Una clau privada és una “signatura” increïblement important per als usuaris de Bitcoin, que s’utilitza per confirmar les transaccions pendents donant una prova matemàtica que provenien del propietari de la cartera en qüestió..

Quan un usuari vol fer transaccions a Bitcoin, la seva intenció es marca a la cadena de blocs enviant una transacció signada amb la clau privada de l’usuari. A continuació, la xarxa Bitcoin valida la transacció comprovant que les adreces d’anada i tornada són vàlides, que la clau privada és vàlida i que té accés a fons suficients per dur a terme la transacció. Normalment, la transacció es confirma a la xarxa durant els deu minuts següents.

Bitcoin, com a sistema financer, està dissenyat per autorregular-se. Una transacció maliciosa requereix tanta informàtica (i, per tant, electricitat) que en gairebé tots els casos és més rendible utilitzar la mateixa potència de càlcul per assegurar la xarxa i recollir la recompensa per bloc. Això és el que impedeix als actors atacar la xarxa i evita que Blockchain registri entrades malicioses o fraudulentes.

Els usuaris de tot el món poden obtenir Bitcoin com a recompensa per minar i protegir la xarxa, rebre la criptomoneda com a regal o com a licitació pels serveis prestats o poden compra Bitcoin d’un canvi de moneda en línia que triïn.

Conceptes equivocats

Igual que amb l’aparició de qualsevol nova tecnologia, diverses idees errònies envolten Bitcoin que no descriuen amb precisió el funcionament de la xarxa Bitcoin (o de les criptomonedes en general).

Malgrat els rumors populars, no és factible «piratejar» la xarxa Bitcoin i crear o emetre Bitcoins de manera fraudulenta; per a això caldria fer el “consens” de tots els nodes del món. De manera similar a com es pot robar la cartera física amb moneda dins, no obstant això, les carteres de Bitcoin poden tenir diverses vulnerabilitats en funció del seu emissor i origen i es pot atacar a les mateixes carteres..

Les parts en transacció són pseudònimes, ja que Blockchain no il·lustra els noms de les parts, sinó que proporciona una llista aleatòria de números i lletres per representar les parts en transacció..

Tot i que es pot confiar en un banc per garantir la privadesa del seu compte bancari (un llibre major), tots els ordinadors de la xarxa Bitcoin tenen el potencial de veure la cadena de blocs i normalment poden veure el saldo de cada Wallet.

A més, totes les transaccions són visibles a la xarxa Bitcoin. Tot i que els noms de les parts que operen no es divulguen a la xarxa quan s’intercanvien Bitcoin, una anàlisi sofisticada de la cadena de blocs podria permetre a tercers rastrejar els fluxos a través de la xarxa..

El futur dels diners?

Bitcoin ofereix una alternativa sorprenent al sistema bancari tradicional, es basa en proves matemàtiques immutables per a la seva fundació i, per primera vegada en la història de la humanitat, ofereix una moneda descentralitzada on la confiança entre dues parts es pot escalar fins al nivell on una comunitat global tingui accés igualitari. a un sistema monetari global que és digitalment natiu.

L’èxit de Bitcoin, en el futur, estarà determinat per la quantitat de persones i mercats de tot el món que estiguin disposats a acceptar-la com a moneda digital de facto i com els bancs i altres reguladors de tot el món podrien percebre la xarxa Bitcoin com una amenaça per a la seva sobirania i la seva pròpia existència.

Com guanyar diners amb Bitcoin

HODLing: Compreu i manteniu

Compra bitcoins des d’un intercanvi de criptomonedes i HODL fins a una data futura en què el seu valor hagi augmentat significativament. El terme HODL va sorgir quan un comerciant va escriure malament la paraula hold en un fòrum de bitcoins quan volia dir que mantindrà els seus beneficis en lloc de vendre. HODLing és una forma d’inversió bitcoin a llarg termini on es compra ara sense la intenció de vendre en un futur proper i apostar pel valor a llarg termini de les monedes.

Negociació de Bitcoin

El comerç de Bitcoin és la compra i venda d’intercanvis avançats de criptocurrency mitjançant gràfics comercials similars al comerç de divises per provar i pronosticar els moviments de preus causats per factors externs del mercat, com ara esdeveniments com la reducció a la meitat de Bitcoin, la regulació i les notícies de la indústria. Utilitzant tècniques com el sentiment, l’anàlisi tècnica i fonamental per ajudar a prendre decisions comercials.

Arbitratge de Bitcoin 

El comerç d’arbitratge és quan es compra bitcoin a un preu baix al canvi més barat i després el ven a un preu més alt en un altre canvi. El comerciant d’arbitratge aprofita les diferències de preus entre diferents borses per obtenir beneficis ràpids de baix risc.

Negociació de futurs de Bitcoin

Els futurs de Bitcoin permeten als comerciants especular sobre el preu del bitcoin sense tenir-ne cap. Aposta llarg o curt contra el preu del bitcoin durant un període determinat. Els contractes de futurs de Bitcoin funcionen de la mateixa manera que els contractes de futurs d’actius financers tradicionals.

Bitcoin Mineria en solitari

 Podeu ser miner-solista si heu creat el vostre propi miner de bitcoins. Aquesta és una manera difícil de fer-ho, ja que pot trigar més a generar blocs en funció del vostre equip, ja que necessiteu hashrates massius.

Grups de mineria de Bitcoin

 Un conjunt de mineria de bitcoins és quan els miners de bitcoins uneixen forces per augmentar el poder de hash, de manera que generen blocs més ràpidament a mesura que augmenta la dificultat. En agrupar els seus recursos, generen blocs a un ritme més ràpid i les recompenses es divideixen segons les contribucions.

Mineria al núvol de Bitcoin 

Vostè signa un contracte per contractar equips miners en una ubicació remota durant un període de temps especificat. La mineria es realitza de forma remota en llocs on és assequible explotar criptomonedes. No cal que us ocupeu de la compra de maquinari, la configuració, els costos de funcionament que inclouen els costos d’electricitat, la calor i el soroll generats pels ventiladors. Invertint obtindreu pagaments diaris que es basen en la vostra inversió sense haver de minar directament.

Màrqueting en xarxa Bitcoin

Hi ha hagut un augment de les empreses que ofereixen inversions en mineria de bitcoins mitjançant una estructura on la gent rep comissions de referència. Ho afirmen combinar criptomonedes i màrqueting en xarxa. Una empresa de màrqueting de xarxes de mineria de bitcoins típica requereix que compreu un contracte per a la mineria de bitcoins similar a la mineria en núvol i, a continuació, comenceu a guanyar dividends en funció del paquet que compreu. El vessant del màrqueting en xarxa s’inclou a través d’un esquema on obteniu bonificacions i comissions de totes les persones a les quals feu referència a la xarxa de màrqueting en xarxa de Bitcoin. Una d’aquestes xarxes és Ciutat Minera.

Programes d’afiliació de Bitcoin 

Les recompenses de pagament de les empreses de criptomonedes en bitcoin per a les persones que remeten nous clients als seus negocis. Això és molt comú en els intercanvis de criptomonedes per tenir programes d’afiliació que els seus clients comparteixen a través de les xarxes socials per atraure altres usuaris. Per exemple, uniu-vos a un programa d’afiliació bitcoin i, a continuació, creeu vídeos de youtube sobre el producte amb l’enllaç d’afiliació a la descripció i pagareu per tothom que s’hi inscrigui a través del vostre enllaç.

Aixetes de Bitcoin 

Les aixetes de Bitcoin són llocs que us paguen a Satoshis (la fracció més petita d’un bitcoin, 0,00000001 BTC) per completar tasques senzilles com veure vídeos, fer clic a anuncis, descarregar aplicacions i completar enquestes..

Ara ja sabeu una mica més sobre què és el bitcoin i com la gent guanya diners amb Bitcoin. Llegiu més del nostre article a la secció d’aprenentatge i obteniu informació sobre els intercanvis de criptomonedes aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map