Top 3 predicció de preus Bitcoin, Ethereum i Ripple: BTC rebota cap als 60.000 dòlars després del xoc flash de Yellen

  • Bitcoin veu una inversió en forma de V després de la immersió dirigida per Yellen, que recupera 50.000 dòlars i més.
  • Ethereum col·lapsa a 1500 dòlars, a mesura que els compradors intenten un rebot cap als 1800 dòlars.
  • Ripple gaudeix de gronxadors salvatges però es manté molt per sobre dels 0,50 dòlars, donant suport al rebot.

Bitcoin va romandre en risc de correcció des que el fundador de Tesla Inc. i el multimilionari Elon Musk van tuitejar que el seu valor “sembla alt” dissabte passat. L’explicació es va produir dilluns després que la moneda insígnia va erosionar gairebé 10.000 dòlars en qüestió de minuts i va arribar a un mínim de 46.700 dòlars a Coinbase abans de recuperar el nivell de 50.000 dòlars..

Els comentaris de la secretària del Tresor dels Estats Units, Janet Yellen, sobre Bitcoin i els recursos digitals, tot i que van sorgir com a enemics del col·lapse de dilluns. Yellen va dir que l’àvia de les criptomonedes és extremadament ineficient per dur a terme transaccions. Va advertir a la gent que anés amb compte, citant-ho com un actiu altament especulatiu.

El recurs digital més dominant del món va actualitzar diumenge els màxims històrics, a 58.367, després d’haver superat el bilió de dòlars en capitalització de mercat. Tant Ethereum com Ripple van patir el pes de la caiguda a Bitcoin en el comerç americà de dilluns, tot i que una ràpida recuperació manté els compradors esperançats.

La principal qüestió dels mercats aquí és si el registre que s’executa a l’espai criptogràfic roman intacte o és un signe d’una correcció potencial?

Bitcoin es corregeix abans de reprendre la tendència alcista

Després de l’accident, BTC / USD no renuncia a la seva lluita pels 60.000 dòlars, ja que els venedors no van aconseguir l’acceptació per sota del suport crític al voltant dels nivells de 46.900 dòlars. Aquest nivell és el punt de trobada de la mitjana mòbil simple (SMA) de 21 dies en pendent ascendent i el nivell de retrocés de Fibonacci (Fibo) del 61,8% de l’augment parabòlic del 22 de gener al 21 de febrer.

En el seu camí cap a la recuperació, els bous han recuperat de manera convincent el 78,6% de Fibo del mateix ral·li, situat a 51.991 dòlars. La moneda núm. 1 cotitza al voltant de 53.000 dòlars, en el moment de la redacció.

Mentre es mantingui el suport ferotge esmentat per sota de 47.000 dòlars, la moneda digital més preferida podria mantenir els seus ulls màxims.

gràfic diari btc / usd 022221

BTC / USD: gràfic diari

D’altra banda, no es pot descartar una correcció més profunda cap als nivells de 39.800 dòlars si cedeix aquest últim. En aquest moment, l’alça alcista SMA de 50 dies coincideix amb el nivell Fibo del 38,2%.

Tanmateix, amb l’índex de força relativa (RSI) de 14 dies que continua tendint per sobre de la línia mitjana al voltant dels 65 anys, el biaix a l’alça sembla intacte.

No us ho perdeu: el preu de Bitcoin explotarà més enllà dels 100.000 dòlars, diu una mètrica en cadena


Ethereum a la vora d’un desglossament de la falca creixent

Ethereum, com Bitcoin, ha iniciat un descens correctiu després d’aconseguir màxims rècord prop de mitjans de 2000 dòlars el dissabte. El preu de l’ETH va experimentar una caiguda ràpida fins als nivells de 1516 dòlars, tot i que els compradors van recuperar ràpidament el control i van tornar la moneda a la maneta.

L’actiu digital ha recuperat terreny per sobre de l’anterior suport estable a 1.690 dòlars, tal com suggereix el model Global In / Out of the Money (GIOMA), on gairebé 2 milions d’adreces van comprar aproximadament 8,9 milions d’ETH.

Malgrat el repunt, els inversors esperen la confirmació d’una creixent caiguda baixista si el no. 2 monedes tanca el canelobre de 12 hores per sota del suport del patró a 1800 $.

Una forta caiguda una vegada més cap al 100-SMA alcista a 1463 dòlars podria estar a la baixa en la validació del patró.

Més al sud, la confluència del punt més baix de la falca i el baixista 200-SMA al voltant de 1030 dòlars estaria als radars dels venedors.

Tingueu en compte que l’RSI ha travessat la línia mitjana i ara s’acosta al territori sobrevendut, reflectint el biaix baixista enfortidor..

gràfic eth / usd 022221

ETH / USD: gràfic de 12 hores

No obstant això, les últimes notícies segons les quals Binance, l’intercanvi criptogràfic, ha suspès temporalment les retirades a causa de "alta congestió de la xarxa", podria oferir una recuperació temporal als bous ETH.

Ripple manté un suport crític mentre es troba dins d’un triangle

Tot i ser testimoni d’alteracions salvatges durant les primeres operacions nord-americanes aquest dilluns, Ripple ha aconseguit defensar un nivell crític de 0,4935 dòlars, que és la convergència del suport de la línia de tendència creixent i el 50-SMA alcista dels palets de 12 hores.

Val a dir que el setè actiu criptogràfic més cotitzat ha estat en mode consolidat des que va assolir els màxims de la vida a 0,76 dòlars. La consolidació, amb màximes i mínimes més altes en aquest període de temps, ha pres la forma d’un triangle simètric.

Un trencament en qualsevol direcció podria aparèixer a les cartes, tot i que un dens conjunt de nivells de suport saludables suggereixen que les perspectives semblen més constructives..

El parell XRP / USD ara lluita contra el 21-SMA al voltant dels 0,55 dòlars. L’acceptació per sobre d’aquest últim és fonamental per desencadenar nous guanys de recuperació després que el preu es redueixi a l’esmentat suport clau.

La següent parada dels borses XRP es veu amb la resistència del triangle de 0,6510 dòlars. Un canelobre de 12 hores tancat per sobre d’aquest nivell podria produir un brot alcista i obrir portes per tornar a provar els màxims parabòlics.

gràfic xrp / usd 022221

XRP / USD: gràfic de 12 hores

Com a alternativa, es podria confirmar un desglossament del triangle en un moviment sostingut per sota del suport de 0,4935 dòlars.

El 200-SMA horitzontal a 0,4234 dòlars podria desafiar el compromís dels óssos. Mentrestant, el 100-SMA a 0,3871 dòlars podria ser l’últim recurs per als borsistes XRP.

En general, el camí de menor resistència de XRP / USD apareix a l’alça, amb un alcista RSI que aporta credibilitat a la visió optimista. El RSI se situa a 55.04, en el moment de la premsa.

El preu del preu Ripple XRP ha estat testimoni d’una concentració massiva del 90% en el que va de mes.

Feu una ullada: val la pena comprar Ripple el 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map