Predicció del preu d’Ethereum: l’ETH baixa per sota de la zona de 1.400 dòlars després de la correcció baixista

Anàlisi tècnica Ethereum ETH diària

  • Els óssos Ethereum van intervenir per corregir el mercat després de cinc dies alcistes seguits.
  • Els miners d’Ethereum han venut les seves fitxes, cosa que s’afegeix a la pressió de venda.

Des del 13 de gener, Ethereum va saltar de 1.050 a 1.380 dòlars aquest dimecres. ETH va tocar el seu màxim nivell històric aquest dimarts, però des de llavors ha retrocedit. Aquest dijous, els óssos han saltat després de cinc sessions verdes consecutives.

Els óssos Ethereum prenen el control

El preu d’Ethereum va caure de 1.380 a 1.330 dòlars i va perdre prop de 50 dòlars en la seva valoració global. En el procés, els venedors van aconseguir canviar la línia de 1.345 dòlars, des del suport a la resistència. L’índex de força relativa (RSI) tendia al llarg de la vora de la zona de sobrecompra, abans que aconseguís introduir-se de nou.

gràfic diari eth / usd 012121

Imatge: gràfic diari ETH / USD

Quan veiem l’IOMAP d’IntoTheBlock, podem visualitzar una zona d’assistència molt saludable a 1.275 dòlars. Anteriorment en aquest nivell, 125.200 adreces havien comprat 6,65 milions de tokens ETH. Aquesta zona sembla prou robusta per absorbir una enorme quantitat de pressió de venda.

gràfic de volum eth / usd 012121

Imatge: IntoTheBlock

D’on ve aquesta pressió de venda?

Amb el preu d’Ethereum en un període de correcció baixista, aquí es fa una pregunta viable: d’on prové tota aquesta pressió negativa? Sembla que Santiment té la resposta per a nosaltres.

gràfic de santiment eth / usd 012121

Imatge: Santiment

Sembla que els miners d’ETH han obtingut alguns beneficis el 2021 des del 3 de gener, cosa que podria haver contribuït a aquest impuls negatiu.

Ether arriba a ATH després de Bitcoin Assist

Ether (ETH) va assolir recentment un nou màxim històric, en part a causa de la volatilitat del preu de Bitcoin. Segons l’índex de volatilitat de Bitcoin (BVIN) de CryptoCompare, la creixent volatilitat de Bitcoin ha augmentat un 51% fins a la data. Probablement, això ha provocat que els inversors recorrin a altres actius digitals com ETH.

Vijay Ayyar, cap de desenvolupament de negocis de Luno, va dir:

Bitcoin ha estat en un rang durant les últimes setmanes, cosa que dóna temps perquè el capital giri [cap a altres actius criptogràfics].

Basant-se en els nivells de retrocés de Fibonacci, diversos analistes creuen que el proper moviment de Bitcoin pot fer o trencar la seva carrera. Els nivells de retrocés de Fibonacci són línies horitzontals que indiquen on és probable que es produeixi suport i resistència. Pel que fa a ETH, el màxim històric de l’actiu arriba a mesura que Ethereum 2.0 avança.

El sector de les finances descentralitzades (DeFi) ha vist recentment que el seu valor total bloquejat (TVL) superava els 25.000 milions de dòlars. A més, ETH bloquejat al contracte de participació Ethereum 2.0 s’ha eliminat de la circulació fins que es llança l’actualització de la prova de participació (PoS) de la xarxa. Ara hi ha més de 3.000 milions de dòlars en valors d’ETH, que generen interès als seus titulars.

Alex Krüger, un popular economista, va esmentar quatre nivells de preus de l’Eter a tenir en compte: 1.500, 1.600, 1.920 i 2.000 dòlars. Va dir que aquests nivells són l’extensió de Fibonacci, els preus d’atac d’opcions i els números rodons.

Ethereum es beneficiarà de la llei de Metcalfe

Ethereum (ETH) va establir recentment un rècord de preus alts de tots els temps, superant el seu màxim pic anterior el 2017. D H Taylor, economista i comerciant, va dir que Ethereum aviat seguirà els passos de Bitcoin per aconseguir els 20.000 dòlars. Al gener de 2018, poques setmanes després que Bitcoin aconseguís el seu rècord de 20.000 dòlars, ETH va superar els 1.419 dòlars a Coinbase.

Taylor ha basat el seu objectiu previst en la “Llei de Metcalf [sic]”. Segons un resum citat en un informe Bitcoinist, la llei de Metcalfe pot assignar “la taxa de creixement d’una xarxa” utilitzant “el quadrat del nombre” dels seus usuaris. Utilitzant aquesta llei, l’analista afirma que Ether repetirà “el que va fer Bitcoin” i pujarà fins a 20.000 dòlars per ETH.

comparació bitcoin ethereum

Imatge: Tradingview

Ether haurà de veure un guany del 1400% dels seus preus actuals per arribar als 20.000 dòlars. No obstant això, altres experts com Claude Erb, de l’Oficina Nacional d’Investigacions Econòmiques de Cambridge, han utilitzat el model per limitar el preu màxim de Bitcoin a només 73.000 dòlars per BTC. Seguint aquest límit a BTC, un objectiu de 20.000 dòlars a Ether no sembla realista.

TVL In Ethereum 2.0 creua 4 mil milions de dòlars

Ethereum 2.0, poc més d’un mes després del llançament, té actualment 2,7 milions d’ETH (3.800 milions de dòlars). El creixent nombre d’apostes i la recent pujada de preus d’ETH han ajudat ETH 2.0 a convertir-se en la tercera cadena de blocs més gran per fons participats. La xarxa segueix Polkadot, amb els seus 10.400 milions de dòlars bloquejats i Cardano, amb 8.300 milions de dòlars.

En comparació amb els seus rivals en joc, el percentatge d’oferta d’Ethereum compromès amb la participació és notablement menor. Tot i que només el 2% del subministrament d’Ether està compromès amb el contracte de dipòsit, Cardano i Polkadot veuen més del 60% de les fitxes compromeses amb la participació.

Segons Beaconcha.in, el rendiment d’aposta és d’aproximadament un 9%, un rendiment relativament mitjà. Aquest rendiment és inferior a les recompenses de Polkadot i Avalanche, però superior a la majoria de les altres cadenes de bloqueig d’apostes, segons stakingrewards.com.

En comparació amb altres, els corredors d’Ethereum tenen l’obstacle addicional de no poder retirar els seus fons fins que els desenvolupadors finalitzin la transició a la xarxa de prova de participació (PoS). Fins que això es faci, les entitats poden accedir a la seva liquiditat a través de serveis de tercers. Diverses borses com Kraken i Binance ofereixen participacions de custòdia amb la possibilitat de vendre ETH a la borsa.

Es preveu que els nivells de preus d’Ethereum arribin a aquest nivell

El MACD del gràfic de 4 hores mostra un impuls baixista creixent.

gràfic eth / usd de 4 hores 012121

Imatge: ETH / USD de 4 hores

Això ens indica que s’espera una nova baixada de preus. En aquest cas, probablement es provarà la barrera de suport de 1.275 dòlars. Una nova pausa per sota d’aquest nivell portarà ETH al SMA de 200 barres (945 dòlars) al gràfic de 4 hores.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map