Predicció de preus Ethereum: ETH es retira del nivell de 1.800 dòlars

Anàlisi tècnica Ethereum ETH diària

  • El preu Ethereum ha trobat suport a la SMA de 20 barres.
  • La resistència de 1.765 dòlars és una forta barrera.

Aquest dimecres, el preu d’Ethereum va arribar als 1.800 dòlars, però des de llavors s’ha retirat. Els óssos han aconseguit empènyer l’ETH per sota dels 1.750 dòlars i actualment cotitzen al voltant dels 1.735 dòlars. Vegem més de prop l’anàlisi tècnica.

El preu d’Ethereum té una forta resistència a 1.765 dòlars

L’índex de força relativa té tendència a la vora de la zona de sobrecompra, de manera que és possible un nou creixement del preu d’Ethereum. No obstant això, tal com estan les coses, hi ha una robusta barrera de resistència a 1.765 dòlars que empeny ETH cap avall.

gràfic diari eth / usd 021121

Imatge: ETH / USD diàriament

Segons l’IOMAP, anteriorment a aquest nivell, 182.250 adreces havien comprat 922.000 tokens RTH. A l’inconvenient, el preu d’Ethereum se situa en diverses parets de suport saludables.

gràfic de volum eth / usd 021121

Imatge: IntoTheBlock

Al gràfic de preus Ethereum de 4 hores, ETH va ser capaç de capgirar el SMA de 20 barres de suport a resistència. A més, el MACD mostra un impuls baixista creixent. Tots dos són signes molt negatius.

gràfic eth / usd de 4 hores 021121

Imatge: ETH / USD de 4 hores

La sucursal de la Reserva Federal crida a DeFi un canvi de paradigma

La Reserva Federal de Sant Lluís, una sucursal del banc central dels Estats Units, ha compartit recentment un document sobre finances descentralitzades (DeFi) al seu lloc web. El treball està escrit per Fabian Schär, professor de la Universitat de Basilea, que té experiència en blockchain i tecnologies DeFi..


En el document, Schär explicava que DeFi podria conduir a un “canvi de paradigma en la indústria financera”. El document diu que, tot i que DeFi encara és petit en comparació amb els serveis financers tradicionals, hi ha molts avantatges en termes d ‘”eficiència” i altres factors d’un sistema financer..

“Conclou que DeFi segueix sent un nínxol de mercat amb certs riscos, però que també té propietats interessants en termes d’eficiència, transparència, accessibilitat i composibilitat. Com a tal, DeFi pot contribuir potencialment a una infraestructura financera més robusta i transparent “.

El document també analitza com els contractes intel·ligents d’Ethereum són composables, és a dir, poden treballar junts per donar pas a innovacions i beneficis importants. A més, Schär va explicar els components clau de com funcionen els protocols descentralitzats (com Aave i Uniswap) i per què són millors que els serveis centralitzats.

Molts experts en criptografia van respondre positivament al document. Fred Ehrsam, el cofundador de Paradigm, va anar a Twitter per compartir els seus pensaments.

“Una sucursal de la Reserva Federal diu a DeFi un canvi de paradigma potencial. No es poden inventar aquestes coses”.

Cal destacar que, tot i que una sucursal de la Reserva Federal va compartir el document, no és un aval del seu sentiment. La sucursal simplement va acollir la discussió. El document arriba en un moment en què la viabilitat de l’espai DeFi sembla ser més forta que mai.

Pot EIP-1559 enviar el preu d’Ethereum a 20.000 dòlars?

Les taxes de gas a la xarxa Ethereum s’han disparat durant els darrers mesos, amb el preu mitjà de la transacció actualment al voltant dels 25 dòlars. Ryan Berckmans, el fundador de Predictions Global, va dir recentment que el nivell actual de comissions hauria de reflectir un preu dels actius de 2.500 dòlars.

Amb l’esperada proposta de millora d’Ethereum EIP-1559, la xarxa blockchain espera mitigar aquestes tarifes increïblement altes. Berckmans va suggerir que, una vegada que això passi, potencialment en algun moment d’aquest any, algunes de les comissions començaran a augmentar als titulars d’ETH mitjançant un mecanisme de gravació, que podria augmentar el preu de l’actiu fins a 20.000 dòlars.

L’EIP-1559 té com a objectiu modificar el sistema actual de subhasta de taxes perquè tothom pagui l’oferta més baixa que es va incloure al bloc. Les taxes s’ajustarien en funció de la càrrega i la demanda de la xarxa. Això permetrà que els protocols de tercers que hi estiguin connectats puguin establir automàticament preus més baixos del gas.

El sistema proposat cremaria dinàmicament les taxes, cosa que també repercutiria en el subministrament d’ETH. Amb el temps, això hauria de reduir l’emissió quan s’iniciï la prova de participació. Segons l’opinió de Berckmans, l’EIP-1559 retornarà Ether als titulars i no als miners, ja que l’actiu augmenta en escassetat a causa de cremades de tarifes.

Actualment, els miners han de vendre els seus ETH per cobrir els costos. Així, sense aquesta pressió de venda, l’actiu té més marge per créixer en valor. El futur d’Ethereum no implicarà la mineria i reduirà l’emissió i el subministrament mitjançant la tokenòmica ETH 2.0.

A mesura que les taxes continuen creixent, l’EIP-1559 es llança a finals d’aquest any i Ethereum passa a la prova de participació en dos anys, sembla que les comissions acumulades als titulars de l’ETH, IMO, impulsaran l’ETH a 20.000 dòlars.

S’espera que el preu d’Ethereum arribi a aquests nivells

És probable que el preu d’Ethereum caigui tp el SMA de 50 barres (1.675 dòlars) al gràfic de 4 hores abans de tornar a pujar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map