Predicció de preus d’Ethereum: ETH ha recuperat i superat el nivell de 1.600 dòlars

Anàlisi tècnica Ethereum ETH diària

  • El preu d’Ethereum ha canviat el SAR parabòlic de baixista a baixista.
  • ETH ha llançat el senyal de compra en forma de canelobre vermell nou.

El preu d’Ethereum va caure de 1.935 a 1.570 dòlars, caient gairebé 350 dòlars en els darrers dos dies. Durant aquest moviment descendent, ETH ha aconseguit capgirar diversos nivells crítics. Vegem més de prop l’anàlisi tècnica.

El preu d’Ethereum s’ha recuperat després de la correcció de 350 dòlars

El gràfic diari de preus d’Ethereum ha presentat tres senyals de venda diferents:

  1. Canviar l’SMA de 20 dies de suport a resistència.
  2. Invertir el SAR parabòlic de positiu a negatiu.
  3. MACD mostra un impuls baixista creixent.

gràfic diari eth / usd 022421

Imatge: ETH / USD diàriament

Ara els compradors s’enfronten a una resistència sòlida a 1.700 dòlars, en què 493.000 adreces havien comprat fitxes ETH de 2,83 milions. Aquest nivell és prou fort per absorbir molta pressió de compra.

gràfic de volum eth / usd 022421

Imatge: IntoTheBlock

Tanmateix, quan veiem el gràfic de preus Ethereum de 4 hores, podem veure que després de parpellejar el senyal de compra en forma de canelobre vermell-nou, el preu s’havia recuperat a 1.700 dòlars, convertint l’SMA de 200 dies de resistència a suport.

eth / usd gràfic de 4 hores 022421

Imatge: ETH / USD de 4 hores

Aquests dos motius demostren per què el preu d’Ethereum podria recuperar 2.000 dòlars

Després d’assolir nous màxims històrics, Ether (ETH) ha caigut significativament enmig d’una correcció més àmplia del mercat de criptomonedes. La caiguda del preu de l’ETH ha portat l’actiu a nivells de 1.300 dòlars, i els óssos preveuen noves caigudes.


L’èter no va ser l’únic recurs que va caure en picat. Bitcoin va caure un 21,72% des del seu màxim actual de la setmana. El BNB de Binance Coin, el DOT de Polkadot i el LINK de Chainlink també van caure per marges similars o superiors. Mentrestant, molts experts han dit que la correcció de preus en curs és una oportunitat per adquirir criptomonedes a preus més econòmics, ateses les perspectives alcistes generals del mercat contra la incertesa econòmica mundial..

Michaël van de Poppe, analista de mercat independent, va dir:

Hauríeu d’utilitzar aquests descensos per augmentar les vostres posicions o per acumular-vos si esperaveu una posició als mercats. La majoria dels mercats estan assolint nivells de suport de períodes de temps més alts i estan rebotant. És bonic.

Els informes suggereixen dos catalitzadors que podrien impulsar els tipus ETH / USD més alts. En primer lloc, l’anunci dels desenvolupadors d’Ethereum que han programat l’esperada forquilla dura de Berlín per a mitjans d’abril. Aquesta actualització permetria intercanviar en directe els tokens ETH d’una cadena de proves de treball a una cadena de blocs de prova d’estaca, un moviment que espera resoldre el problema de les taxes de gas a la xarxa..

En segon lloc, el creixement del nombre total d’adreces a la xarxa Ethereum. Santiment va il·lustrar la taxa d’adopció de l’ETH, i va assenyalar que indica oportunitats de compra al mercat. Retrospectivament, un nombre més elevat de carteres noves ha indicat que els comerciants poden comprar l’actiu subjacent en algun moment del futur.

Ethereum torna a un preu de mercat de 1.779 dòlars, un 12,6% menys que el #ATH realitzat el dissabte “, va escriure Santiment. “No obstant això, la tendència a l’alça de les adreces actives i les noves adreces creades a la xarxa $ ETH continua sent evident. Les oportunitats de compra poden sorgir aviat mitjançant els nostres senyals de dades.

La “congestió de la xarxa” obliga Binance a suspendre les retirades d’Ethereum

Binance exchange ha anunciat recentment que “ha suspès temporalment les retirades de tokens basats en ETH i Ethereum a causa de l’alta congestió de la xarxa”. Aquesta és la segona vegada en els darrers set dies que Binance suspèn les seves retirades d’Ethereum.

El 19 de febrer es va produir un esdeveniment similar en què Binance va suspendre les retirades d’ETH i ERC-20, citant també la “congestió de la xarxa” com a motiu. L’intercanvi va assegurar als inversors que els seus “fons són SAFU”, però no van proporcionar cap informació addicional ambdues vegades.

Durant l’incident del 19 de febrer, l’analista de blockchain Larry Cermak havia dit que la xarxa d’Ethereum no semblava estar congestionada i que no podia retirar l’ETH fins i tot abans de l’anunci de suspensió. En aquell moment, Ether estava al punt màxim i estava a punt de superar la marca de 2.000 dòlars. No obstant això, a causa de la suspensió, els preus de l’ETH es van estancar just per sota del marge de 2 mil dòlars. Mentrestant, Binance Coin (BNB) va augmentar els 60 dòlars.

Això va conduir a especular sobre els motius de la suspensió, inclosa la negociació potencial de rentat de BNB.

S’espera que el preu d’Ethereum arribi a aquests nivells

Probablement, el preu d’Ethereum millorarà fins als 1.700 dòlars abans de caure a causa de la forta resistència.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map