Anàlisi tècnica de Bitcoin: BTC es consolida per sota dels 33.000 dòlars

Anàlisi diària de preus Bitcoin BTC

  • El preu de Bitcoin s’enfronta a una forta resistència al voltant dels 35.000 dòlars.
  • El sentiment general del mercat ha canviat de baixista a baixista en el gràfic de 4 hores.

Dimecres, 20 de gener, el preu de Bitcoin va aconseguir desviar la SMA de 20 dies de la resistència del suport i va baixar de 36.000 a 31.000 dòlars. Des de llavors, el preu s’ha mogut horitzontalment per sota del nivell de 33.000 dòlars. Vegem més de prop l’anàlisi tècnica.

El preu de Bitcoin es mou horitzontalment

Tal com estan les coses, el nivell de suport de 31.250 dòlars és crucial, ja que assegura que el preu de Bitcoin no passarà per una caiguda catastròfica. Tot i això, el MACD demostra que l’impuls general del mercat és cada vegada més baixista. Per tant, seria molt probable que aquesta paret de suport es provi regularment.

gràfic diari btc / usd 012521

Imatge: BTC / USD diàriament

IOMAP d’IntoTheBlock també ens mostra la importància d’aquest nivell. Com podeu veure, si el preu aconsegueix baixar d’aquesta zona, BTC pot arribar als 28.000 dòlars.

gràfic de volums btc / usd 012521

Imatge: IntoTheBlock

Tanmateix, el gràfic de preus de 4 hores ens mostra que una caiguda tan descarada del preu pot ser inesperada, ja que els canelobres estan actualment asseguts a la part superior de les SMA de 20 i 200 barres. Tanmateix, com passa amb el gràfic diari, el sentiment general del gràfic de 4 hores també és baixista. Com podeu veure, el SAR parabòlic ha canviat de baixista a baixista aquest diumenge.

gràfic de 4 hores btc / usd 012521

Imatge: BTC / USD de 4 hores

Tether juga un paper clau en el preu de Bitcoin que es manté per sobre dels 30.000 dòlars

Santiment, una plataforma d’anàlisi en cadena, va compartir un gràfic interessant que ens indica que les entrades de Tether han aconseguit mantenir BTC per sobre dels 30.000 dòlars.


gràfic santiment btc / usd 012521

Imatge: Santiment

Els compradors han recollit ràpidament els últims abocaments de preus de Bitcoin per mantenir la criptografia principal per sobre dels 30.000 dòlars. Els seus darrers estudis d’investigació mostren com l’entrada d’intercanvi de Tether juga un paper decididament essencial en la identificació d’oportunitats de compra per immersió observant $ USDT.

BlackRock busca adoptar Bitcoin a continuació

BlackRock, una de les corporacions d’inversió més grans del món, va dir recentment que podria incorporar futurs de Bitcoin en alguns dels seus fons. Amb més de 7 bilions de dòlars d’actius sota gestió (AUM), BlackRock és un marcador del sector financer.

Invertir en futurs de Bitcoin no és el mateix que invertir en criptomonedes. Els futurs permeten apostar pel preu d’un actiu sense una compra directa. No obstant això, l’espai criptogràfic està entusiasmat amb el nou moviment.

Segons un informe de Decrypt, Alex Wearn, el CEO de l’intercanvi de criptografia IDEX, va dir:

[Blackrock és] una altra addició a una llarga llista d’institucions que anteriorment van acomiadar Bitcoin però que ara estan construint la base legal i operativa per canviar-lo. Aquesta decisió assenyala la demanda dels seus clients d’invertir en Bitcoin i que l’actiu i la criptografia en general s’accepten de manera més àmplia com a classe d’actius invertibles..

El 2018, el conseller delegat de BlackRock, Larry Fink, va dir que els seus clients no estaven interessats en criptomonedes. “No crec que cap client hagi buscat exposició a criptografia”, havia dit a Bloomberg. No obstant això, al novembre, el CIO Rick Rieder va dir en una compareixença a CNBC que “la criptografia és aquí per quedar-se”.

Les noves presentacions de la SEC no aclareixen si o quan l’empresa adoptarà Bitcoin. Tot i això, el fet que permetin el comerç de futurs és una esperança suficient per a molts membres de la comunitat.

El nominat al secretari del Tresor és alcista a Bitcoin

El president dels Estats Units, Joe Biden, va escollir recentment Janet Yellen com a secretària del Tresor. En una anterior audiència virtual del Comitè de Finances del Senat dels Estats Units, es va preguntar a Yellen com respondria a la “tecnologia financera emergent” que s’utilitzava per finançar organitzacions criminals i terroristes. Ella havia respost que la criptografia era una “preocupació creixent” als EUA, ja que s’utilitzaven “principalment per a finançament il·lícit”.

No obstant això, les seves opinions sobre la criptografia poden no ser tan baixes com aquestes observacions indicades. Yellen va publicar recentment una declaració escrita al lloc web del Comitè de Finances del Senat. Va assenyalar que, tot i que cal reduir l’ús de criptografia per a activitats il·legals, planeja fomentar l’ús d’actius digitals per a “activitats legítimes”.

Crec que és important que considerem els beneficis de les criptomonedes i altres actius digitals, i el potencial que tenen per millorar l’eficiència del sistema financer.

Yellen també va dir que volia que els Estats Units fossin un “líder en les àrees d’actius digitals i tecnologia financera”. Va afegir que ajudaria a desenvolupar un marc regulador per a la criptomoneda i altres innovacions fintech “treballant amb la Junta de la Reserva Federal.

Yellen va ocupar la presidència de la Reserva Federal sota el president dels Estats Units, Barack Obama, i ha mantingut silenci sobre les seves opinions sobre l’espai criptogràfic des que va trucar a Bitcoin "qualsevol cosa menys útil" l’octubre del 2018.

Es preveu que el preu de Bitcoin arribi a aquests nivells

Amb diversos indicadors (MACD i SAR parabòlic) parpellejant senyals baixistes, sembla que el preu de Bitcoin pot provar nivells de suport crítics. Si BTC supera aquests 31.250 dòlars, pot arribar als 28.000 dòlars.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map