Anàlisi tècnica de Bitcoin: BTC amenaça amb superar els 52.000 dòlars a mesura que el preu és parabòlic

Anàlisi diària de preus Bitcoin BTC

  • Actualment, el preu de Bitcoin es consolida per sobre dels 50.000 dòlars.
  • Durant els darrers tres dies, BTC ha guanyat >4.000 dòlars.

El preu de Bitcoin ha passat de 33.000 a gairebé 52.000 dòlars durant aquest mes, gairebé guanyant 20.000 dòlars és la seva valoració global. La principal qüestió de la ment de tots ara és: BTC superarà els 52.000 dòlars i ingressarà 53.000 dòlars.

El preu de Bitcoin entra en territori no explorat

Durant els darrers tres dies, el preu de Bitcoin ha passat de 47.800 a 51.900 dòlars, guanyant >4.000 dòlars en valoració global. A causa d’aquest salt, el RSI, que planejava per la vora de la zona de sobrecompra i va pujar més amunt. Això podria indicar que hi ha una correcció baixista a la cantonada.

gràfic diari btc / usd 021821

Imatge: BTC / USD diàriament

No obstant això, si es produeix una correcció, és probable que el preu de Bitcoin no baixi massa, ja que se situa a la part superior de murs de suport robustos a 49.000, 47.500 i 47.000 dòlars. El nivell de 49.000 dòlars és particularment fort ja que prop de 400.000 adreces havien comprat 273.000 tokens BTC sorprenents en aquesta zona.

gràfic de volum btc / usd 021821

Imatge: IntoTheBlock

El gràfic de preus de Bitcoin de 4 hores ens indica que l’impuls general del mercat encara és alcista, de manera que definitivament hi ha un nou creixement a les cartes..

gràfic de 4 hores btc / usd 021821

Imatge: BTC / USD de 4 hores

Peter Brandt: el preu de Bitcoin va a parabòlic

Peter Brandt, un veterà comerciant, va dir que Bitcoin es troba enmig d’un altre avanç parabòlic.

gràfic parabòlic btc / usd 021821

“Bitcoin està experimentant el seu tercer avanç parabòlic en l’última dècada. Un avanç parabòlic en una escala aritmètica és extremadament rar: tres en una escala de registre és històric ”

Segons el gràfic, l’avanç parabòlic es va iniciar a finals del 2018, quan Bitcoin era d’aproximadament 3.100 dòlars. L’actiu ha augmentat un 1.331% des d’aquest nivell. Brandt va dir que veure tres avenços parabòlics en un gràfic logarítmic en el lapse de deu anys és realment “històric”. Té gairebé 45 anys d’experiència comercial.

Matemàticament, els avenços parabòlics s’identifiquen per l’angle de pujada creixent. Generalment, els comerciants estan a l’espera d’aquestes formacions a causa dels rendiments immensos que prometen. Brandt també havia advertit de no invertir quan es fa evident un avanç parabòlic.

“Un missatge de precaució sobre els avenços parabòlics: una vegada que l’avanç parabòlic és obvi, és tard per ser comprador. El tren ha sortit de l’estació. Si encara no teniu un mercat per assenyalar una tendència parabòlica, no compreu segons el meu gràfic ”.

Les tendències parabòliques poden ser molt incertes, ja que és molt difícil superar quan el frenesí de compra es maximitza i els números continuen augmentant. No obstant això, els moviments ascendents immensos no es poden mantenir durant molt de temps. És per això que solen seguir-se amb fortes inversions de tendència.

Al gener del 2018, Brandt va notar que s’havia incomplert l’avanç parabòlic anterior de Bitcoin. La va seguir una correcció del 80%, que havia predit amb precisió. Ara, Brandt espera que es pugui produir una reducció similar tan bon punt acabi el moviment parabòlic en curs.

Les correccions del 80% són més freqüents quan es violen els avenços parabòlics.

El 5% dels finançadors financers corporatius comprar Bitcoin el 2021: enquesta

Gartner va realitzar una enquesta recent que va trobar que el 5% de les empreses pretenien invertir en Bitcoin (BTC) com a actiu corporatiu el 2021. L’11% dels 77 enquestats en total van dir que podrien fer-ho el 2024.

Tots els participants de l’enquesta, inclosos 50 directius financers i altres executius, van mostrar opinions molt diferents basades en diverses indústries. El sector tecnològic va liderar el major interès per Bitcoin. El 50% dels enquestats d’aquesta indústria espera mantenir la criptomoneda en el futur, independentment de la mida de l’organització.

La majoria dels enquestats (84%) van manifestar les seves principals preocupacions per invertir en el risc financer que prové de l’alta volatilitat de Bitcoin. D’altres semblen haver adoptat un enfocament d’esperar i veure.

Més del 70% dels participants van declarar que una de les coses principals que volen saber és el que fan altres amb Bitcoin. El cap de recerca de Gartner, Alexander Bant, va assenyalar:

Els líders financers encarregats d’assegurar l’estabilitat financera no són propensos a fer salts especulatius cap a un territori desconegut. És important recordar que es tracta d’un fenomen naixent en el llarg període de temps dels actius corporatius. Els líders financers encarregats d’assegurar l’estabilitat financera no són propensos a fer salts especulatius cap a un territori desconegut.

Altres preocupacions expressades pels enquestats van incloure l’aversió al risc de la junta (39%), l’adopció lenta com a forma de pagament acceptada (38%), la manca d’entesa (30%), els ciber riscos (25%) i el tractament comptable complex (18%) ).

L’estudi representa un augment significatiu de la consciència de l’enquesta de 2018 de Gartner, en què només el 66% dels CIO coneixien la tecnologia blockchain.

Es preveu que el preu de Bitcoin arribi a un nou nivell alt

Esperem que el preu de Bitcoin superi els 52.000 dòlars i es consolidi per sobre d’aquest nivell psicològic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map