Anàlisi de preus de Bitcoin: BTC troba assistència en SMA de 20 dies mentre Square compra el dip

Previsió diària de preus Bitcoin BTC

  • El preu de Bitcoin ha superat el nivell de 50.000 dòlars.
  • El MACD està a punt de revertir baixista a alcista.

Bitcoin va passar de 57.300 a 48.800 dòlars el 22 de febrer i el 23 de febrer. Actualment, BTC està assegut a la part superior de la SMA de 20 dies i ha tornat a pujar fins a 50.500 dòlars. Vegem més de prop l’anàlisi tècnica.

El preu de Bitcoin torna a superar els 50.000 dòlars

Durant els darrers dos dies, el preu de Bitcoin va augmentar en 2.000 dòlars i va arribar als 50.300 dòlars al moment de la premsa. No obstant això, la caiguda del 22 de febrer es va assegurar que BTC revertís el SAR parabòlic de baixista a baixista. Això demostra que el sentiment actual del mercat és negatiu.

gràfic diari btc / usd 022521

Imatge: BTC / USD diàriament

A la part superior, el preu de Bitcoin s’enfronta a un mur de resistència de moderada a forta, a 51.500 dòlars, on 465.000 adreces havien comprat 201.000 fitxes BTC. Si els compradors superen aquesta zona, BTC assolirà la resistència de 54.000 dòlars.

gràfic de volums btc / usd 022521

Imatge: IntoTheBlock

Veient el gràfic de preus de Bitcoin de 4 hores, podem veure que el MACD està a punt de revertir de baixista a alcista, cosa que demostra que BTC es recuperarà encara més.

gràfic de 4 hores btc / usd 022421

Imatge: BTC / USD de 4 hores

El Congrés nord-americà es preocupava pel finançament del cripto terrorisme nacional


Actualment, un subcomitè del Congrés dels Estats Units examina si els extremistes nacionals utilitzen la criptografia com a font de fons per a les seves activitats. El subcomitè de seguretat nacional, desenvolupament internacional i política monetària celebra avui una audiència titulada “Dòlars contra la democràcia: finançament del terrorisme nacional després de la insurrecció”.

Un memoràndum del comitè va afirmar que “a mesura que augmenta l’escrutini dels bancs tradicionals i les plataformes de pagament, els extremistes recorren a la sol·licitud de criptomonedes”. Al memoràndum, es citen dos incidents principals que impliquen que la criptografia pot haver ajudat a finançar la insurrecció del Capitoli.

En primer lloc, el 8 de desembre, un extremista francès que es va suïcidar va enviar 28,15 BTC (per valor de 522.000 dòlars en aquell moment) a 22 adreces. Algunes d’aquestes 22 adreces pertanyen a activistes d’extrema dreta coneguts i personalitats d’Internet. Més de 250.000 dòlars de la BTC que va transferir van anar a parar a l’activista Nick Fuentes, que es va identificar al Capitoli durant la insurrecció. Tot i això, ha negat expressament l’entrada a l’edifici.

En segon lloc, el memoràndum feia referència a un vídeo en directe de la protesta del Capitoli en què el transmissor rebia aproximadament 222 dòlars en consells de criptomoneda. Segons el document, la plataforma de transmissió de vídeo Dlive va pagar “centenars de milers de dòlars als extremistes des de la seva fundació”. La plataforma va ser adquirida per BitTorrent, propietat de la Fundació Tron.

El comitè creu que, a mesura que es regulen cada vegada més les finances tradicionals, és probable que els futurs insurreccionistes recorrin a formes no tradicionals de finançar les seves activitats. Va afegir que “algunes de les detencions relacionades amb l’atac del 6 de gener” van tenir èxit a causa dels mètodes d’informes que fan servir els bancs i altres instituts financers regulats.

L’inversor criptogràfic que es diu “El monjo criptogràfic” va dir que fins i tot les targetes Pokemon serien millors per al pagament que Bitcoin a causa de la capacitat de la moneda per rastrejar fons.

CryptoMonkTweet

CEO de MicroStrategy: el límit de mercat de Bitcoin superarà els 100 milions de dòlars

Micheal Saylor, el conseller delegat de MicroStrategy, va dir recentment que el valor de mercat de Bitcoin superarà els 100 bilions de dòlars en el futur. Va afegir que la criptografia insígnia es convertirà en una “influència estabilitzadora” per al sistema financer mundial.

En declaracions a “Squawk Box” de CNBC, Saylor va dir que Bitcoin superarà la capitalització borsària de l’or.

Aleshores, subsumirà el deute sobirà de rendibilitat negativa i altres índexs monetaris fins a arribar als 100 bilions de dòlars. Un cop arribi als 10 bilions de dòlars, la seva volatilitat serà dramàticament menor.

Va afegir que a mesura que BTC puja a 100 bilions de dòlars, les taxes de creixement i la volatilitat baixaran, ja que la moneda es convertirà en “una influència estabilitzadora en tot el sistema financer del segle XXI”. Els comentaris de Saylor es produeixen enmig d’una correcció del mercat criptogràfic que va veure caure el preu de BTC un 20% des d’un nou màxim de 58.000 dòlars.

Saylor va revelar que, a part dels notables fons BTC de MicroStrategy, també ha invertit ell mateix en la criptomoneda més gran. Segons el conseller delegat, la demanda de Bitcoin augmentarà en els propers anys, no només de les institucions, sinó també dels inversors minoristes.

Va afegir que podem esperar que “mil milions de persones emmagatzemen el seu valor, bàsicament, un compte d’estalvi, en un dispositiu mòbil d’aquí a cinc anys i voldran utilitzar alguna cosa com el bitcoin”.

Square Compra The Dip. Inverteix altres 170 milions de dòlars

La companyia de serveis financers Square ha anunciat recentment que ha adquirit Bitcoin addicional. En un comunicat públic, la companyia va assenyalar que “ha comprat aproximadament 3.318 bitcoins a un preu de compra agregat de 170 milions de dòlars”.

Va afegir:

Combinat amb la compra anterior de 50 milions de dòlars en bitcoin de Square, això representa aproximadament el cinc per cent del total d’efectiu, equivalents d’efectiu i títols comercialitzables de Square al 31 de desembre de 2020.

En els darrers dies, Bitcoin ha caigut significativament respecte al seu nou preu històric. Segons els 170 milions de dòlars que Square va pagar per uns 3.318 BTC, sembla que va pagar una mitjana de 51.235 dòlars per moneda.

Square va afegir que creu que la criptomoneda és un “instrument” d’empoderament econòmic, ja que proporciona a les persones la manera de participar en un sistema monetari global i assegurar el seu futur financer. També va assenyalar que la recent inversió forma part del compromís permanent de la companyia amb Bitcoin. Square va comprar Bitcoin per valor de 50 milions de dòlars el 2020, que va anunciar la tardor passada.

Es preveu que el preu de Bitcoin arribi a aquests nivells

El preu de Bitcoin arribarà a la resistència de 51.500 dòlars i després tocarà 54.000 dòlars.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map