Anàlisi de preus de Bitcoin: BTC s’enfronta a un rebuig repetit a una línia de resistència de 24.000 dòlars

Previsió diària de preus Bitcoin BTC

  • Bitcoin es troba a la part superior d’una pila de suport saludable.
  • El MACD en el període de 4 hores està a punt de revertir de baixista a alcista.
  • Les opcions de 100.000 bitcoins estan previstes per caducar el Nadal

Els bulls de Bitcoin van recuperar el control del mercat aquest dimarts. No obstant això, el preu s’enfronta a rebuigs reiterats a nivell psicològic de 24.000 dòlars. Sembla que els titulars venen les seves monedes en el moment que arriben a aquest nivell.

Bitcoin falla al nivell de 24.000 dòlars

Entre el 12 i el 19 de desembre, la criptomoneda principal va passar per un mític rally en què va passar de 18.000 a 24.000 dòlars. No obstant això, un rebuig a la barrera de resistència de 24.000 dòlars va obligar el preu a baixar a 22.675 dòlars abans que es recuperés. Malauradament, sembla que el preu tornarà a baixar després d’un altre rebuig.

gràfic diari btc / usd 122320

Imatge: gràfic diari BTC / USD

Actualment, el preu se situa a la part superior de zones de suport saludables, cosa que és un senyal encoratjador per als titulars de BTC. Hi ha un fort suport entre els 23.000 i els 23.300 dòlars, que hauria d’absorbir molta pressió de venda. Per sota d’això, l’SMA de 20 dies hauria de ser prou robust per absorbir la pressió de venda residual.

gràfic de volums bitcoin 122320

Imatge: IntoTheBlock

El gràfic de 4 hores hauria de ser encoratjador per als titulars. Sembla que l’impuls del mercat a curt termini està a punt de revertir de baixista a alcista.

gràfic de 4 hores btc / usd 122320

Imatge: BTC / USD de 4 hores

Argentina es converteix en Bitcoin com a cobertura

A mesura que la crisi financera de l’Argentina empitjora, la gent cada vegada recorre més a les criptomonedes com a protecció contra les males polítiques públiques. Maximiliano Hinz, director d’operacions de Binance per a Amèrica Llatina, va dir que el nombre de nous argentins que operen a Binance és cinc vegades més gran avui que el 2019.


Tenint en compte tots els proveïdors de serveis, l’equip llatinoamericà de Binance calcula que el nombre de nous usuaris de criptomonedes a l’Argentina s’ha triplicat aquest any. Un informe de Télam citat:

Des del gener fins avui, el nombre d’usuaris argentins a Binance s’ha multiplicat per cinc. Però no va ser així en totes les plataformes. Si parlem d’una mitjana de mercat, podríem dir que el nombre d’usuaris va créixer un 300% aquest any.

Hinz va dir que, tot i que la pandèmia va jugar un paper important en l’augment d’interès per les criptomonedes, l’espurna ja va estar cremant des de feia força temps. Va mencionar que les males polítiques públiques han portat el país a un nivell de crisi que només és superat per les de Veneçuela.

Hinz va afegir que els argentins tenen una preferència particular per les inversions a termini fix en actius digitals. Télam explica que una de les opcions preferides pels inversors argentins són els dipòsits amb una rendibilitat assegurada del 6% anual en dòlars, amb opcions de dipòsit de set dies a 90.

David Rosenberg anomena BTC una bombolla

L’analista David Rosenberg ha afirmat que BTC està atrapat dins d’una bombolla. Rosenberg va dir que la majoria de la gent que inverteix en Bitcoin ara només ho fa per la popularitat de la moneda i que la majoria dels inversors no saben res sobre l’actiu.

Segons un informe de Live Bitcoin News, Rosenberg va dir:

Parles amb la majoria de la gent que em demana que posi diners en bitcoin, ni tan sols et poden dir qui era la persona que l’ha desenvolupat ni tan sols com s’explota. És només un comerç clàssic, molt seguit, molt concorregut. Es troba en una bombolla massiva.

Rosenberg també sembla tenir un problema amb l’oferta global de Bitcoin. Bitcoin només té 21 milions d’unitats. Actualment s’han extret uns 18,5 milions. Això significa que queden poc més de dos milions abans que s’acabi el subministrament de BTC. Rosenberg dubta si aquesta xifra de 21 milions serà la nota final donat que hi ha possibles mètodes per ampliar aquest nombre d’alguna manera en cas que arribés.

Aparentment, va donar a entendre que algú podria crear més Bitcoin, de manera que aquest 21 milions es discutiria en el futur. Esmenta:

Sembla que tothom creu que arribarem a aquest límit de 21 milions de restriccions d’oferta, però realment no hi ha res al protocol que suggereixi que l’oferta de bitcoins no pugui augmentar un cop superem aquest límit.

Rosenberg no és l’únic crític de Bitcoin. Entre altres persones que dubten de les habilitats de Bitcoin, hi ha l’inversor multimilionari Mark Cuban. En una declaració recent, cubà va suggerir que, tot i que Bitcoin és invertible, no és l’eina de cobertura àmpliament percebuda.

Les opcions de 100.000 BTC estan a punt de caducar: hi haurà més volatilitat per endavant?

El 25 de desembre, està previst que caduqui uns futurs de Bitcoin d’uns 2.300 milions de dòlars. Això ha fet que la comunitat esperi una setmana volàtil al mercat de criptomonedes. El proveïdor de dades Skew ha fet un tuit recentment que 102.200 opcions de Bitcoin (BTC) caducaran divendres.

Els contractes d’opcions permeten als titulars comprar o vendre BTC a un preu específic conegut com a preu de vaga. Segons Skew, el venciment del divendres té clústers notables al voltant dels 15.000 dòlars i dels 20.000 dòlars.

La data de caducitat dels contractes d’opcions de Bitcoin es considera àmpliament com un esdeveniment volàtil per a la criptomoneda insígnia. Això es deu al fet que a mesura que s’acosta la caducitat, els titulars ajusten els seus contractes. Els comerciants que tinguin beneficis també poden decidir rebre el pagament i bolcar la moneda digital.

Se sap que aquests esdeveniments causen grans fluctuacions en el valor de Bitcoin. Normalment, l’impacte d’un contracte sobre el preu de la BTC es fa més evident un parell de dies abans de la seva caducitat.

Bitcoin es troba actualment enmig d’un important mercat alcista, que és alimentat en part per inversors institucionals i grans operacions sense recepta..

Fins i tot amb la volatilitat prevista dels futurs, sembla que hi ha moltes possibilitats que BTC es mantingui ben recolzat per la demanda institucional i l’augment de les carteres il·lícides..

Nivells clau de preus a veure

Actualment, tots els ulls estaran posats a la zona de suport de 23.000 i 23.300 dòlars. Aquesta àrea ha de mantenir-se ferma perquè els titulars tornin a provar la barrera de resistència de 24.000 dòlars. Un descans per sota d’això portarà el preu a l’SMA de 20 dies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map