Anàlisi de preus de Bitcoin: BTC retrocedeix a nivell de 27.000 dòlars

Previsió diària de preus Bitcoin BTC

  • El RSI del gràfic diari s’ha situat a la zona de sobrecompra.
  • El MACD del gràfic de 4 hores mostra un impuls baixista creixent.
  • Els presentadors de Shark Tank s’enfronten a Bitcoin.

Bitcoin ha tingut una tendència alcista adequada entre el 12 i el 28 de desembre, passant de 18.000 a 27.000 dòlars. Tot i això, sembla que els venedors han escollit el nivell psicològic de 27.000 dòlars per cobrar, ja que el preu s’ha reduït fins als 26.780 dòlars..

Més vendes a les cartes?

Tot i que la tendència general ha estat excessivament alcista, certs indicadors tècnics mostren que els compradors poden estar pensant en vendre les seves monedes. En primer lloc, al gràfic diari, l’índex de força relativa s’ha situat a la zona de sobrecompra. Això demostra que actualment la criptomoneda principal està sobrevalorada.

gràfic diari btc / usd 122920

Imatge: gràfic diari BTC / USD

El gràfic de 4 hores afegeix més credibilitat a la nostra perspectiva baixista. Com es pot veure, la convergència / divergència mitjana mòbil (MACD) mostra un impuls creixent, de manera que una nova caiguda és definitivament a les cartes.

gràfic de 4 hores btc / usd 122920

Imatge: gràfic de 4 hores BTC / USD

La banda de Bollinger en el període de 4 hores també ha començat a apretar-se. La compressió de les bandes és indicativa de la baixa volatilitat del mercat. Sembla que el preu passa per un període de consolidació abans de baixar.

Mark Cuban Praies BTC Política monetària

Enmig de l’alt rendiment de Bitcoin a la temporada de vacances, sembla que un antic crític de BTC ha canviat la seva postura cap a la criptomoneda insígnia. En un tweet anterior, l’inversor multimilionari i propietari de Dallas Mavericks, Mark Cuban, havia anunciat que els fanàtics que compraven equip Mavericks rebrien un 25% de descompte quan feien servir Bitcoin per fer el pagament.

L’oferta de targeta regal i l’acceptació de Bitcoin com a opció de pagament va semblar estrany a molts experts a causa de la història cubana de desmeritació de l’actiu. Al setembre de 2019, havia dit que prefereix els plàtans que Bitcoin com a mercaderia.


En un tuit recent, cubà semblava elogiar la política monetària programàtica de Bitcoin, dient que les empreses que cotitzen en borsa serien prudents restringir la seva inflació de participacions.

Tot i això, sembla que el seu company Shark Tank no comparteix el mateix sentiment.

Wonderful adverteix que els reguladors cauran amb força sobre Bitcoin

“Mr. Meravellós ”Kevin O’Leary ha advertit recentment sobre els reguladors que cauen amb força a Bitcoin. Va afegir que “fins i tot si Bitcoin augmentés un 2.000% més, és completament irrellevant per als clients institucionals”.

En una entrevista recent amb Squawk Box de CNBC, a O’Leary se li va preguntar si havia canviat d’opinió sobre BTC de pensar que “no era una moneda real” per invertir-hi. Ell va respondre, aclarint que ha estat “un criptonià durant anys”. Traient el telèfon, O’Leary va assenyalar la seva cartera de Bitcoin.

Estic involucrat en això perquè és divertit, però no és un producte institucional … Tot aquest mercat, fins i tot si Bitcoin augmentés un 2.000% més, és completament irrellevant per als clients institucionals.

El veritable problema és que si us involucreu en això com a fiduciari, es regula i es redueix a la meitat o es redueix a zero, qui sap què?.

A O’Leary se li va demanar que comentés com Mark Cuban, el propietari de Dallas Mavericks, recentment va començar a oferir descomptes de mercaderies als clients que pagaven amb bitcoin. Cubà també va dir recentment que Bitcoin era més una religió que una solució a qualsevol cosa.

O’Leary va respondre dient que coneix molt bé el cubà. Va dir que també es va citar a Cuba quan va dir que els plàtans són una moneda comuna més gran que Bitcoin. O’Leary va afegir que el cubà “probablement té raó”.

El meu punt principal és per a tots nosaltres … que supervisem i treballem dins de la indústria mundial multimilionària dels serveis financers, no és una hamburguesa? No és ni una sola ameba cel·lular.

O’Leary va continuar dient que “els mercats financers tracten amb reguladors i només es pot operar dins dels límits d’aquestes normes”. Va afirmar que molts inversors institucionals no volen ser propietaris de BTC perquè “temen el regulador”.

L’activitat de Bitcoin a la regió nòrdica Obteniu un impuls gràcies a la mineria assequible

A causa de la caiguda dels preus de l’electricitat, la mineria de criptomonedes ha augmentat significativament a la regió nòrdica. Les fortes pluges a la zona han impulsat la producció de centrals hidroelèctriques, deixant Suècia i Noruega amb alguns dels preus de l’energia més baixos del món.

La sort recent dels miners es produeix després de diversos anys de marges deficients derivats de majors costos d’electricitat i preus més baixos per a la majoria de les monedes digitals. Segons un informe de LiveMint, Philip Salter, cap d’operacions de Genesis Mining, amb seu a Hong Kong, que opera un centre de dades a Boden, Suècia, va dir:

Els que van romandre en el període difícil, com nosaltres, ara estan molt contents. Hi va haver ocasions en què no obteníem cap benefici, però durant l’últim any la nostra rendibilitat s’ha més que triplicat.

Un dels beneficis mediambientals més crítics de basar la mineria a la regió nòrdica és que l’electricitat és gairebé lliure de carboni. L’electricitat comprèn principalment energia hidràulica, nuclear i eòlica. Tenir monedes que flueixin de la regió nòrdica també ajuda a reduir el perfil de risc polític de Bitcoin.

Salter va afegir:

Hi ha un canvi estratègic molt important de la mineria a la Xina a la mineria a països occidentals com Suècia, ja que els inversors de Bitcoin es fan més públics i volen més estabilitat i seguretat crítica. És un dels majors desenvolupaments a la mineria de Bitcoin que cal tenir en compte.

Nivells clau de preus a tenir en compte per a BTC

Si el preu baixa, hi ha dos nivells crucials que hauríem d’estar pendents. En primer lloc, l’SMA de 50 barres (24.500 dòlars) al gràfic de 4 hores i, en segon lloc, l’SMA de 20 dies (22.600 dòlars). Si aquests dos nivells no poden controlar la tendència baixista, el preu baixarà dels 20.000 dòlars.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map