Anàlisi de preus de Bitcoin: BTC arribarà a 146.000 dòlars? JPMorgan ho pensa

Previsió diària de preus Bitcoin BTC

  • Actualment, el preu s’està negociant amb la línia de resistència de 34.500 dòlars.
  • El nombre de noves adreces que entren al protocol ha augmentat dràsticament entre l’1 i el 5 de gener.
  • El nombre d’adreces que contenen almenys 1.000 BTC ha arribat al màxim històric.

Malgrat el repunt constant de preus de Bitcoin, l’or és aproximadament 4,6 vegades la capitalització de mercat actual de 5.858 milions de dòlars de Bitcoin. Tot i això, els estrategs del banc JPMorgan Chase pronostiquen un escenari en què BTC superarà l’or aviat.

Un informe recent de Bloomberg citava una nota dels estrategs del banc, liderada per Nikolaos Panigirtzoglou. A la nota, els experts van esbossar un camí cap a la inversió total del sector privat en Bitcoin que es convertís en igual al valor que s’inverteix actualment en or a través de fons comercialitzats en borses o barres i monedes. No obstant això, aquest camí depèn de la volatilitat de Bitcoin que convergeixi amb l’or. Segons la seva opinió, és probable que això trigui una mica.

Una reducció de l’or com a moneda “alternativa” implica un gran alça per a Bitcoin a llarg termini […] és improbable que es produeixi una convergència de volatilitats entre Bitcoin i or ràpidament i és un procés plurianual al nostre parer. Això implica que l’objectiu teòric del preu de Bitcoin de 146.000 dòlars per sobre s’hauria de considerar un objectiu a llarg termini i, per tant, un objectiu de preu insostenible per a aquest any.

Bitcoin ha estat força volàtil fins i tot dins del seu recent augment de preus. Tot i això, els estrategs van identificar forts signes positius per a la criptomoneda, que assenyalaven una acumulació de posicions llargues especulatives. Tot i això, van advertir que la lectura del panorama de les inversions a mitjà termini continua sent difícil:

El teló de fons de valoració i posició s’ha convertit en molt més difícil per a Bitcoin al començament de l’Any Nou […] Tot i que no podem excloure la possibilitat que la mania especulativa actual es propagui empenyent el preu de Bitcoin cap a la regió de consens entre De 50.000 a 100.000 dòlars, creiem que aquests nivells de preus resultarien insostenibles.

La retirada de Bitcoin a 40.000 dòlars

Bitcoin va passar de 18.000 dòlars el 12 de desembre a 34.500 dòlars, gairebé duplicant-se en valoració. A hores d’ara, la criptomoneda principal està negociant amb la barrera de resistència de 34.500 dòlars. En navegar-hi amb èxit, BTC hauria de poder assolir el nivell de 40.000 dòlars.

gràfic diari btc / usd 010621

Imatge: gràfic diari BTC / USD

El gràfic de quatre hores afegeix més credibilitat a la nostra perspectiva alcista. Hi ha dues coses que heu de tenir en compte aquí. En primer lloc, durant les darreres quatre sessions, BTC ha revertit amb èxit el SAR parabòlic de baixista a alcista. Això demostra que la tendència general del mercat és actualment pesada pels compradors.

gràfic de 4 hores btc / usd 010621

Imatge: gràfic de 4 hores BTC / USD

Juntament amb això, el MACD al gràfic de 4 hores mostra un impuls alcista del mercat creixent. Això també indica que s’espera un major creixement dels preus. Finalment, quan veiem el nombre d’adreces actives diàries que entren a la xarxa, podem veure que ha augmentat constantment de 445.500 a 601.500 entre l’1 de gener i el 5 de gener..

gràfic d'adreces bitcoin 010621

Imatge: IntoTheBlock

Aquest és un senyal molt positiu pel protocol, ja que ens indica que la xarxa creix constantment i es fa més forta que mai.

El nombre de balenes arriba al màxim històric

gràfic santiment btc / usd 010621

Santiment, una plataforma d’anàlisi en cadena, també va assenyalar que el nombre d’adreces amb 1.000 BTC o uns ~ 34 milions de dòlars ha assolit el màxim històric de 2.323 quan la sessió del dimarts es va acabar. Com diu Santiment: “Pot ser que no hi hagi una mètrica alcista més notable que una que assenyali els titulars creixents amb 33,7 milions de dòlars en línia”.

Els bancs nord-americans ja poden utilitzar oficialment Stablecoins i blockchains públics

L’Oficina del controlador de la moneda dels Estats Units (OCC) ha publicat recentment directrius addicionals per a la criptografia. Això permetrà una major participació de les institucions financeres regulades a l’espai dels actius digitals.

En un comunicat de premsa recent, l’OCC va debatre la seva decisió de permetre als bancs i organitzacions contractats federalment l’ús de monedes estables i blockchains públics per a funcions bancàries com ara liquidacions de pagaments. L’OCC va transmetre la notícia a través d’una carta interpretativa que descrivia totes les modalitats dels bancs que participen en xarxes de verificació de nodes independents (INVN).

Segons aquesta carta, qualsevol banc nacional o associació d’estalvi federal pot executar nodes per validar, emmagatzemar i registrar transaccions en xarxes de blockchain públiques. La directriu també esmentava que els bancs poden utilitzar INVN i estables en pagaments sempre que els protocols compleixin les pràctiques actuals de la indústria..

L’ús de xarxes blockchain i de monedes estables podria augmentar l’eficiència de l’arquitectura bancària federal i garantir l’estabilitat dels pagaments. El controlador en funcions de l’OCC, Brian Brooks, va dir:

La nostra carta elimina qualsevol incertesa jurídica sobre l’autoritat dels bancs per connectar-se a cadenes de blocs com a nodes de validació i, per tant, tramitar pagaments de moneda estable en nom de clients que cada cop exigeixen més rapidesa, eficiència, interoperabilitat i baix cost associats a aquests productes..

Això és extremadament alcista per al mercat de criptomonedes.

Nivells clau de preus a tenir en compte per a BTC

A hores d’ara, hem de veure com reacciona el preu a nivell psicològic de 34.500 dòlars. En negociar-ho amb èxit, el preu hauria d’arribar als 40.000 dòlars. Tot i això, si el preu baixa, l’SMA de 20 barres del gràfic de 4 hores (33.000 dòlars) s’ha de mantenir fort per mantenir el preu a la zona de 30.000 dòlars.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map