Anàlisi de preus de Bitcoin: BTC a la vora del senyal de venda intermitent

Previsió diària de preus Bitcoin BTC

  • El preu de Bitcoin ha caigut per sota del nivell psicològic de 56.000 dòlars.
  • El SAR parabòlic del gràfic de preus de Bitcoin de 4 hores s’ha invertit de baixista a baixista.

Entre el 14 i el 21 de febrer, el preu de Bitcoin ha augmentat de 47.150 a 57.300 dòlars. Des de llavors, els óssos han corregit el preu i han reduït BTC a 55.750 dòlars. Vegem més de prop l’anàlisi tècnica.

El preu de Bitcoin està a punt de baixar?

Aquest dilluns, el preu de Bitcoin ha caigut en més de 1.000 dòlars i actualment té un preu de 55.975 dòlars. Abans d’aquest descens, l’índex de força relativa (RSI) planava a la zona de sobrecompra. Ara, el RSI ha començat a capbussar-se cap a la zona neutral. Mirant el detector seqüencial TD, està a punt de parpellejar el senyal de venda en forma de canelobert verd nou..

gràfic diari btc / usd 022221

Imatge: BTC / USD diàriament

Hi ha un suport saludable de 54.000 dòlars, que sembla ser prou robust per absorbir molta pressió de venda. Anteriorment, en aquest nivell, 318.300 adreces havien comprat 308.500 fitxes BTC.

gràfic de volum btc / usd 022221

Imatge: IntoTheBlock

El gràfic de preus de Bitcoin de 4 hores té dos senyals negatius:

  • El MACD mostra un impuls baixista creixent.
  • El SAR parabòlic ha canviat de baixista a baixista.

gràfic de 4 hores btc / usd 022221

Imatge: BTC / USD de 4 hores

JPMorgan Strategists: el valor raonable del preu de Bitcoin és de 25.000 dòlars

En un informe recent, els analistes de JP Morgan han afirmat que Bitcoin cotitza en el doble de la seva valoració justa. L’informe també ofereix informació sobre diversos aspectes de la tecnologia fintech, blockchain i actius digitals.


Els estrategs de JPMorgan creuen que Bitcoin és un aspecte econòmic i que la història real rau en l’augment de les finances digitals. La criptografia més gran segueix lluitant pel seu lloc al costat de l’or com a moneda alternativa des de fa un temps. Per igualar el valor de mercat de l’or, BTC hauria de cotitzar a 146.000 dòlars, va afegir l’informe. Per assolir aquest preu, els inversors institucionals haurien de fer-se càrrec del mercat.

L’atractiu i la competència de Bitcoin amb l’or com a moneda “alternativa” probablement continuaran a mesura que els millennials esdevenen un component més important de l’univers dels inversors i han mostrat la seva preferència per “l’or digital” per sobre de l’or tradicional.

Els analistes també van afirmar que Bitcoin és molt car. Van assenyalar que el valor raonable de l’actiu és de 25.000 dòlars, menys de la meitat del seu preu actual. El cost miner de la moneda, que se situa en 11.000 dòlars, és el límit inferior del seu rang de valor raonable.

De fet, es pot argumentar que el preu de 25.000 dòlars que iguala Bitcoin amb l’or en termes de capital de risc es podria considerar com un límit superior del seu rang de valor raonable, ja que aquest preu ja cobra (amb els nivells actuals de volatilitat) a llarg termini un avantatge per a Bitcoin derivat de l’adopció institucional de diners reals.

L’informe també criticava la narrativa segons la qual la recent inversió de Tesla a Bitcoin atraurà més inversions institucionals. El banc va assenyalar que Tesla és un valor atípic i que la majoria de les empreses encara consideren que Bitcoin és massa volàtil per invertir-hi.

L’informe també esbossava com l’USDT és el risc de cua més gran de Bitcoin. JPMorgan creu que el volum de negociació de Bitcoin depèn massa del USDT. Citant dades del gestor d’actius NYDIG, el banc va afirmar que el 50% al 60% de Bitcoin cotitzava en USDT.

Una pèrdua sobtada de confiança en USDT probablement generaria un fort xoc de liquiditat, que posaria en perill l’accés als grups més grans de demanda i liquiditat..

Tether afirma que USDT té un suport 1: 1 per reserves de USD i altres actius. No obstant això, tal com va observar l’informe, encara no ha demostrat això amb una auditoria independent.

Col·laboreu amb Square Crypto Group per crear més multimillonaris negres de Bitcoin

En un intent de sensibilitzar Bitcoin sobre els inversors negres, Jack Dorset’s Square s’ha associat recentment amb el grup de criptografia més gran de Clubhouse: Black Bitcoin Billionaires. Segons una actualització oficial, l’organitzador del grup, Lamar Wilson, lidera l’associació per tal de crear “més milionaris negres” a través d’una campanya d’un mes que va començar a principis de febrer..

Black Bitcoin Billionaires està dirigint els seus esforços a augmentar l’adopció de Bitcoin entre famílies i inversors negres. El grup utilitzarà CashApp per ajudar a sensibilitzar. Segons un informe Decrypt, l’amfitrió de Black Bitcoin Billionaires, Isaiah Jackson, va dir:

Cash App és una eina que fan servir molts negres nord-americans. Volíem facilitar-ne l’ús i associar-nos amb una empresa que posa els seus diners allà on tenen la boca.

Jackson va afegir que va ser el primer a contactar amb Dorsey i el co-creador de CashApp, Brian Gassadonia, per una possible associació. L’organitzador del grup, Wilson, va dir que esperava que la campanya ajudés a reduir la bretxa generacional de riquesa i establís el to adequat per a altres patrocinadors corporatius.

Elon Musk i Peter Schiff es dirigeixen a Bitcoin

Tesla, dirigida per Elon Musk, va adquirir recentment Bitcoin per valor de 1.500 milions de dòlars i sembla que Musk defensa cada cop més la criptografia insígnia. Recentment no va estar d’acord amb el popular crític de Bitcoin Peter Schiff a Twitter.

En una publicació a Twitter, Schiff havia citat Musk i estava d’acord amb les seves opinions sobre els diners, dient que les monedes fiduciàries i digitals són un disbarat..

“Segons @elonmusk "Bitcoin és gairebé tan elevat com els diners fiduciaris." Així doncs, Musk considera #Bitcoin i fiat com BS. Estic d’acord, només crec que Bitcoin, que és el fiat digital, és fins i tot més BS que el fiat en paper emès pels bancs centrals. #Gold no és BS. Són diners reals i millors que tots dos! ”

Schiff va continuar dient que Musk hauria de ser capaç d’identificar les diferències clau entre les característiques tangibles i “una cadena de nombres”. Va donar a entendre que l’or té un ús més funcional com a moneda que les criptomonedes. Va afegir:

Els diners no són dades. Les dades poden representar diners però no poden substituir-los. Els diners van millorar el troc, l’or va millorar els diners i les dades van millorar #gold. Bitcoin és un retorn al bescanvi. Tots els venedors acceptaran diners. Amb #Bitcoin has de trobar un venedor que tingui allò que vulguis i vulgui allò que tens.

A això, Musk va respondre defensant la criptografia.

“No és el mateix un missatge de correu electrònic que diu que tens or que tenir or. És possible que també tingueu criptografia. Els diners són només dades que ens permeten evitar les molèsties del troc. Aquestes dades, com totes les dades, estan subjectes a latència & error. El sistema evolucionarà fins al que minimitzi tots dos ”.

Musk, però, va afegir un tuit addicional dient:

“Dit això, BTC & ETH sí que sembla alt, jeje ”

S’espera que el preu de Bitcoin assoleixi aquests nivells

Esperem que el preu de Bitcoin baixi al nivell de suport de 54.000 dòlars.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map