Tot el que heu de saber sobre Ripple XRapid

Nota: No sóc escriptor anglès nadiu &# 128577; Però faig tot el possible perquè aquest article sigui clar i fàcil de llegir per a tothom &# 128578;

Com es pot definir XRapid? L’eina XRapid utilitza el fitxer actiu digital XRP, subministrament d’efectiu a la carta per a transferències internacionals de diners. Els clients de RippleNet poden utilitzar XRP per obtenir liquiditat a la carta tot assegurant-se que s’envien i reben els pagaments en moneda local a banda i banda de la transacció. Al maig, Ripple va anunciar que les institucions financeres XRapid van estalviar entre un 40 i un 70% de mitjana en comparació amb els corredors de divises tradicionals que faciliten els pagaments transfronterers. Els pagaments també es van liquidar en menys de dos dies. Fer-lo més ràpid que els mètodes tradicionals.

Aquests dies he llegit a Internet tota mena d’opinions sobre com XRapid funciona. Sembla que molt poques persones entenen com fer una transacció transfronterera a través de XRapid. Tothom s’imagina que quan es llanci XRapid es valorarà per desenes de milions de dòlars, elevant el preu XRP a 10 dòlars..

Aquest és un dels motius pels quals he escrit aquest article. D’acord amb Brad Garlinghouse, conseller delegat de Ripple, a finals de 2018 tindrem les primeres institucions financeres que utilitzaran XRapid per a transferències de diners transfrontereres. Però perquè XRapid tingui èxit, hauria d’haver un ecosistema saludable de socis d’intercanvi d’actius digitals a tot el món.

Ripple va dir a principis d’aquest any que afegir XRP a tants intercanvis seria la seva prioritat aquest any. De fet, darrerament s’afegeix XRP a molts intercanvis. D’aquesta manera, es crearan nous corredors potencials FIAT – XRP – FIAT. Perquè XRapid funcioni bé, la quantitat de liquiditat ha de ser suficient. Aquestes liquiditats són proporcionades per Market Makers, és a dir, per borses.

El 16 d’agost de 2018, Ripple va anunciar: “Avui ens complau anunciar que Bittrex actuarà com l’intercanvi d’actius digitals preferit per a les transaccions xRapid que es mouen a través de dòlars nord-americans. A més, Bitso i Coins.ph seran preferits per als pesos mexicans i els pesos filipins, respectivament “.

En les seves primeres etapes, el desenvolupament de Xrapid, la liquiditat XRP serà força baixa. Això és natural. Què significa liquiditat? La liquiditat és la quantitat d’actiu XRP digital que es negocia a través d’intercanvis. Com més elevada sigui la liquiditat, menor serà el preu. Perquè creixi la liquiditat, XRP ha de figurar en tantes borses com sigui possible. Aquests intercanvis han d’oferir paritats fiduciàries: XRP / USD, XRP / JPY, XRP / MXN, XRP / AUD. Els intercanvis que ofereixen només paritats XRP / BTC no són útils Operació XRapid. Al seu torn, aquests intercanvis han de ser el més fluids possibles. Per exemple, Bittrex ara només representa l’1% del total de transaccions XRP.

READ Ripple col·labora amb la Joint Venture de la Universitat Xinesa per llançar el Programa de Beques de Recerca Blockchain

Imagineu quant creixerà la liquiditat de XRapid en el futur, quan els intercanvis transfronterers com Bitbank realitzin transferències transfrontereres. Bitbank, XRP / JPY, representa ara el 15% de totes les transaccions XRP. Garantir una major liquiditat per a XRapid i crear nous passadissos fiat és un procés llarg.

liquiditat xrp

A continuació, es mostra el flux de pagaments XRapid des dels Estats Units fins a Mèxic:

1. Una institució financera que té un compte a Bittrex inicia un pagament en dòlars nord-americans mitjançant xRapid, que es converteix instantàniament en XRP a Bittrex.

2. L’import del pagament en XRP es liquida a través del llibre major de XRP.

3. Bitso, a través de la seva reserva de liquiditat en Peso mexicà, converteix instantàniament el XRP en un fiat, que després es liquida en un compte bancari de destinació.

Durant els darrers dies, he llegit una explicació utòpica de com augmentarà el preu XRP si hi ha una transferència massiva de diners a través de XRapid. L’home era un bon teòric, però probablement mai va veure com evolucionava el preu, segons el llibre de productes bàsics d’una borsa. L’exemple va ser el següent:

Havia calculat l’import total de XRP posat a la venda en una borsa específica entre 0,25 i 1 USD. Suposem que els càlculs requereixen 10 milions de dòlars americans perquè el preu pugés de 0,25 dòlars a 1 dòlar. Estava convençut que si XRapid realitzés una transferència de 10 milions de dòlars nord-americans en aquest canvi, el preu de XRP augmentaria instantàniament fins a 1 dòlar americà. Bé, això no passarà. Abans de continuar amb l’article hauríem de saber què és el lliscament. Quan proveu de comprar una gran quantitat de XRP, es produeix un lliscament de preus a mesura que mengeu la llibreta de comandes.

RippleNet (XRapid) no permetrà una transferència transfronterera a menys que la quantitat de liquiditat sigui suficient i que el lliscament no superi una quantitat determinada. D’aquesta manera, les tarifes es mantindran el mínim possible i la transferència tindrà èxit. És natural que sigui així. La manca de liquiditat conduirà a un lliscament important i implícitament a uns costos elevats de transferència. Un dels objectius de XRapid és tenir el cost de transferència més baix. Una major liquiditat assegurarà una menor relliscada.

LLEGEIX Dos motius principals pels quals els preus de XRP han augmentat un 18% en l’última hora

I mentre escrivia aquest article em vaig adonar d’alguna cosa. En els propers anys, la liquiditat de XRP en una borsa augmentarà naturalment. Què vull dir? Fa tres anys, Crypto Market i XRP impliquen implícitament molts menys diners. La capitalització borsària és molt superior ara que fa tres anys. Crypto Market és un mercat jove que està en auge. XRP és una de les estrelles de Crypto Market i atraurà cada vegada més diners en el futur. D’aquesta manera, XRP es beneficiarà de quantitats de liquiditat molt més grans.

Si visiteu el Lloc web oficial de Ripple fa unes setmanes, és possible que us hàgiu adonat que hi apareixien tres eines diferents: XCurrent, XRapid i XVia. En aquest moment, el lloc no especifica l’existència clara d’aquests tres instruments. Hi ha una eina: RippleNet.

Quina és la diferència? Sembla que hi ha hagut una unificació. És una estratègia de màrqueting. Un client que tria RippleNet es beneficiaran de les tres eines. Fins ara, els clients han pogut optar per una o més eines. Tot i això, la majoria dels clients de Ripple van escollir XCurrent, només alguns d’ells es van interessar més tard per XRapid. Agrupar les tres eines és una estratègia de màrqueting molt intel·ligent.

Un client podrà utilitzar en qualsevol moment l’eina XRapid, que ara està disponible al paquet de programari RippleNet. L’única condició perquè XRapid pugui utilitzar els clients és que hi hagi suficient liquiditat als passadissos XRP / FIAT. Amb el desenvolupament i l’adopció de XRapid per tantes institucions financeres com sigui possible, el XRP augmentarà. El preu de l’XRP augmentarà a causa de la caiguda de l’oferta i del fet que els inversors institucionals voldran adquirir el millor actiu digital al mercat criptogràfic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map