RIPPLE vs. RÀPID

Publicat el: 20 de desembre de 2017 – Última actualització: 03 de març de 2018

Aquest article era necessari. Per què? Perquè les dues empreses són competidores directes al mateix segment de mercat. Una antiga empresa que domina el mercat de transferències transfrontereres i una nova empresa revolucionària de tecnologia que vol fer-se càrrec d’aquest enorme mercat de transferències transfrontereres.

Ondulació

L’empresa Ripple és la creadora i desenvolupadora del Protocol de pagament Ripple i xarxa d’intercanvi. Originalment anomenada Opencoin i rebatejada com a Ripple Labs fins al 2015, la companyia es va fundar el 2012 i té la seva seu a San Francisco, Califòrnia..

Els seus creadors són: Ryan Fugger, Jed McCaleb i Chris Larsen.

Ripple és una empresa amb finançament privat. Ha tancat cinc rondes de finançament, incloses dues rondes de finançament àngel, una ronda de finançament inicial, una ronda A i una ronda B.

Data

Finançament

tipus

Inversor

Import

(milions de dòlars)

Abril de 2013

Àngel

Andreessen Horowitz, FF Angel LLC, Lightspeed Venture PartnersPantera Capital,  Vast Ventures, Bitcoin Opportunity Fund

2.5

Maig de 2013

Àngel

Google VenturesIDG Capital Partners

3.0

Novembre de 2013

Llavor

Core Innovation Capital, Venture51, Camp One Ventures, IDG Capital Partners

3.5

Maig de 2015

Sèrie A.

IDG Capital Partners,  Tecnologia SeagateAME Cloud Ventures, ChinaRock Capital Management, Capital de creixement de la Xina, Capital de Wicklow, Bitcoin Opportunity Corp, Capital d’innovació bàsic, Rutes 66, RRE Ventures, Vast Ventures, Venture 51

28

Octubre de 2015

Sèrie A.

Santander Inno Ventures

4

Setembre de 2016 Sèrie B. Standard CharteredAccentureSCB Digital VenturesSBI HoldingsSantander InnoVenturesGrup CMETecnologia Seagate 55

Ondulació proporciona una experiència sense friccions per enviar diners a tot el món mitjançant el poder de la cadena de blocs. En unir-se a la creixent xarxa mundial de Ripple, les institucions financeres poden processar els pagaments dels seus clients a qualsevol lloc del món de manera instantània, fiable i rendible. Els bancs i els proveïdors de pagaments poden utilitzar l’actiu digital XRP per reduir encara més els seus costos i accedir a nous mercats.

Amb oficines a San Francisco, Nova York, Londres, Sydney, l’Índia, Singapur i Luxemburg, Ripple té més de 100 clients a tot el món. Actualment compta amb uns 200 empleats.

què és ondulació

A l’estiu d’aquest any, Ripple va crear tres eines especialitzades: xCurrent, xRapid, XVia. Cadascuna de les tres eines que s’utilitzen per abordar un segment concret del mercat de transferències. XCurrent és l’aplicació sota demanda que utilitza els bancs per processar els pagaments dels clients. XVia és l’eina a través de la qual es connecten les empreses RippleNet per enviar pagaments.

XRapid és l’instrument mitjançant el qual es pot oferir liquiditat XRP als interessats. A l’octubre d’aquest any, Ripple va anunciar: “Cuallix s’ha convertit en la primera solució xRapid-Ripple del món per utilitzar el XRP com a eina de liquiditat per reduir el cost d’enviar pagaments transfronterers als Estats Units a Mèxic”. Això significa que aviat XRP s’utilitzarà en les transferències transfrontereres.

LLEGEIX Coinbase discutint amb Omni, empresa de serveis de lloguer finançats per Acqui-Hire

<< El programa Ripple Net Accelerator està dissenyat per assignar fins a 300 milions de dòlars per crear incentius per accelerar l’adopció. No és diferent als primers dies de Visa. La idea aproximada és que “li pagarem al Sr. Banc o a la Sra. Banc per accelerar l’ús d’aquest programa. Us pagarem en XRP. “Si no volen XRP, tenen l’opció d’utilitzar dòlars nord-americans. >>

Aquesta és la resposta donada per Brad Garlinghouse, conseller delegat de Ripple a un periodista que li ha preguntat com convencerà els bancs perquè facin servir la moneda XRP en pagaments transfronterers.

El 28 de novembre de 2017 a les CoinDesk’s consens: Invertiu a Nova York, el fundador de TechCrunch, Michael Arrington, va revelar que havia recaptat 100 milions de dòlars per un fons de cobertura que compraria i mantindria actius xifrats mentre invertia en vendes de token i accions i deutes..

Llançat sota una nova entitat anomenada Arrington XRP Capital, el fons serà el primer que requerirà que tots els socis anònims (LP) inverteixin en XRP, el xifratge que executa el programari Ripple de RippleNet. El fons també utilitzarà XRP per a totes les distribucions i taxes.

A través de la seva tecnologia, Ripple ha revolucionat les transferències transfrontereres de diners. A través de la tecnologia blockchain i XRP, el cost de les transferències transfrontereres ha disminuït un 60%. A més, l’aspecte més important és reduir el temps que solia trigar una transferència de diners. Actualment, mitjançant SWIFT i la cadena de bancs corresponsals obsoleta, una transferència de diners transfronterera dura entre 3 i 5 dies. Mitjançant la tecnologia Ripple i l’XRP, es farà una transferència transfronterera de diners en un termini de 4 segons.

RÀPID

La Global Interbank Financial Telecommunication Company (SWIFT) amb seu a La Hulpe, Bèlgica, es va crear el 1973. El seu camp d’activitat és la transmissió de missatges financers a través de la xarxa internacional SWIFTNet.

Els missatges financers s’utilitzen per facilitar les transferències transfrontereres de diners. Actualment l’empresa compta amb uns 2.000 empleats.

SWIFT porta missatges financers, però no té comptes per als seus membres i no realitza cap forma de compensació o liquidació.

SWIFT no facilita la transferència de fons, sinó que envia ordres de pagament, que ha de ser resolt per comptes de corresponsal que les institucions tenen entre elles. Cada entitat financera, per canviar transaccions bancàries, ha de tenir una relació bancària ja sigui bancària o afiliada a un (o més) per tal de gaudir d’aquestes funcions empresarials particulars.

protocol de pagament ripple

SWIFT s’ha convertit en l’estàndard de la indústria per a la sintaxi dels missatges financers. La majoria dels missatges interbancaris internacionals utilitzen la xarxa SWIFT. SWIFT ara gestiona 150 bilions de dòlars en el seu servei de missatgeria.

El 2016, un robatori de 81 milions d’USD de la Bangladesh banc central a través del seu compte a Nova York Banc de la Reserva Federal va ser rastrejat a pirata informàtic penetració de SWIFT’s Accés a l’Aliança programari, segons un informe del New York Times. La societat va reconèixer que no va ser el primer intent d’aquest tipus, i la seguretat del sistema de transferència estava sotmesa a un nou examen en conseqüència.

LLEGIR Ripple’s Xpring inverteix finançament de llavors de 2,2 milions de dòlars en una empresa de ciberseguretat biomètrica

Poc després dels informes del robatori del banc central de Bangladesh, es va informar que es va produir un segon atac, aparentment relacionat, contra un banc comercial a Vietnam. Tots dos atacs implicats programari maliciós escrit per emetre missatges SWIFT no autoritzats i per ocultar que els missatges havien estat enviats.

Com a resposta al repte plantejat per Ripple, SWIFT va llançar el seu Global Payments Innovation Initiative (GPII) iniciativa. Utilitzant l’actual sistema de missatgeria SWIFT i la correspondència bancària, que és l’eix vertebrador dels antics pagaments transfronterers, el GPII és essencialment un conjunt de normes que obliguen els bancs a comportar-se de manera més racional en els pagaments transfronterers, recolzats en el seguiment de pagaments i dades a supervisar el seu compliment de les noves normes. Tot i això, com veureu a les conclusions d’aquest article, GPII està lluny de ser un autèntic competidor de Ripple. GDPII continua sent un servei de missatgeria millorat i Ripple té una tecnologia blockchain.

Conclusions.

Avui, el món envia més de 150 bilions de dòlars a través de les fronteres. Aquests imports són gairebé totalment gestionats per SWIFT a través del seu servei de missatgeria financera. A continuació, podeu veure una comparació entre RIPPLE i GDPII.

PIB1

Veig molts entusiastes en diversos llocs web que ja veuen a Ripple gestionant aquestes sumes colossals. Jo dic que som més realistes. El camí que recorre Ripple no és fàcil. Ho dic igual: si Ripple aconsegueix gestionar almenys un 2% d’aquests en els primers 5 anys, serà molt bo.

L’equip de 200 empleats de Ripple és molt eficient. Si no tingués un equip eficient, Ripple no estaria en aquesta fase final de desenvolupament. El fet que Ripple hagi convençut més de 100 bancs per provar la seva tecnologia ho demostra. Hi haurà una batalla entre el tradicionalisme i la nova tecnologia blockchain. La guerra per conquerir aquest enorme mercat serà dura i durarà anys. Sens dubte, s’imposarà la tecnologia blockchain. Ripple i XRP a poc a poc guanyarà una porció d’aquest enorme mercat de transferències transfrontereres.

Crec que l’any 2018 serà un any important en el desenvolupament i l’ús de l’XRP com a moneda de memòria intermèdia en pagaments transfronterers. En el moment que escric aquest article, XRP / USD cotitza en 0,70 dòlars. Tothom pregunta quan tenim un nou salt en el preu XRP? Properament s’anunciaran noves associacions amb bancs. Segons la informació més recent, XRP es cotitzarà a Coinbase. Però sens dubte les notícies que mouran el Preu XRP a 3-5 dòlars serà l’ús de XRP en pagaments transfronterers. Per llavors, HOLD!

“No crec que puguis fer que un cavall i un buggy continuïn amb el cotxe de carreres”

(Brad Garlinghouse, CEO de Ripple)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map