Prediccions de preus Ripple XRP / USD

Predicció del preu Ripple: predicció XRP 2021-2025

Com ja us heu acostumat, en aquest moment intentem mirar de manera realista XRP i estimar el preu realista per a finals d’any. Per descomptat, estimar un preu probable per als propers dotze mesos no és una tasca fàcil. Hi ha una elevada dosi de perill en aquestes estimacions. Tot i això, intentarem tenir en compte el màxim nombre de factors possibles en aquesta estimació.

El 2017, XRP va ser l’estrella a Crypto Market amb un ROI del 30000%, un ROI increïble. Cap altra moneda top 10 de Crypto Market ha vist mai un creixement tan gran. En un article de la tardor del 2017, deia que XRP podria tenir un preu entre 0,80 i 1 usd a finals del 2017. Després vaig donar els arguments necessaris pels quals pensava que augmentaria el preu..

Molta gent estava d’acord amb mi, però era vehement i em considerava massa optimista. Pensaven que XRP no arribaria a 1 USD. A finals de 2017, tel preu XRP era d’uns 1,9 dòlars. En conclusió, he estat massa optimista? A més, al gener d’aquest any, XRP va arribar a un màxim de 3,60 dòlars. Vegem què podem esperar-ho el 2018.

1. La capitalització borsària no serà un obstacle per a la pujada dels preus XRP:

Un dels arguments aportats pels que no van estar d’acord l’any passat amb la meva estimació de 1 USD és la capitalització borsària. Segons la seva opinió, XRP no serà capaç d’atraure massa diners per pujar 1 USD. Alguns de vosaltres entenen el meu punt en aquest sentit. Capitalizació del mercat és relativa i molt variable. Quan una moneda està en tendència ascendent i FOMO produeix els seus efectes sobre les masses de gent, atrau quantitats i implícitament la capitalització de mercat pot créixer a un ritme increïble.

És molt poc probable que això XRP arribarà a un preu de tres dígits aquest any o els propers 2-3 anys, però en els propers 5-6 anys pot ser que hi hagi molts. Donat que Bitcoin valia uns quants centenars de dòlars fa un any, qui hauria pensat que arribaria a un màxim de 20.000 dòlars?

Tot i això, això no vol dir això XRP pot arribar als 1.000 USD en el futur. Bé, en aquest moment això sembla utòpic. XRP no es pot comparar amb Bitcoin, perquè el nombre de monedes emeses és enorme, 100.000 milions de monedes. Això requeriria grans quantitats de diners per augmentar el preu. Ningú ha estimat un creixement tan elevat de Capitalització borsària de Bitcoin.

LLEGIR TransferGo presenta TransferGo Now, que utilitza Ripple Solutions per traslladar fons d’Europa a l’Índia

Limitant el Preu XRP l’increment a causa de la capitalització borsària és un argument que utilitzen aquells que han analitzat el problema de la capitalització borsària. En conclusió, tenint en compte la capitalització borsària, estimo preus de dos dígits per al final del 2018.

2. Noves associacions i possibles novetats sobre l’ús de pagaments transfronterers XRP (no test):

Poc després, Cuallix va anunciar el primer XRapid es van realitzar proves d’instruments amb XRP. Segons fonts oficials, les proves van ser un èxit. MoneyGram va ser una agradable sorpresa en unir-se a més de 100 institucions financeres que utilitzen Tecnologia Ripple. Van dir que a la primera fase només utilitzaran la tecnologia Ripple i, a la segona, també utilitzaran la tecnologia Moneda XRP.

IDT i MecuryFX també van anunciar que utilitzaran la tecnologia Ripple. El projecte Ripple es materialitza cada vegada més. No m’estranyaria tenir les primeres notícies d’aquest any sobre l’ús XRP en pagaments transfronterers. Encara que això no passi aquest any, XRP s’utilitzarà per a pagaments transfronterers en el futur. Ripple fa tot el necessari per a això.

3. Els primers efectes del programa Ripple Accelerator, les noves entrades de capital procedents d’altres mercats i el fons Arrington XRP Capital:


Aquest any, espero veure els primers efectes del programa Ripple Accelerator (per valor de 300 milions de dòlars) Liquiditat XRP. Oferir incentius mitjançant aquest programa pot ser un motiu important per atraure nous socis. Podeu trobar més detalls sobre aquest programa en una simple cerca a Internet. Es parla poc a l’entorn en línia dels efectes d’aquest programa, però crec que jugarà a paper molt important el 2018.

Crypto Market és un mercat més jove i atrau cada vegada més diners. Crypto Market és atractiu a causa dels enormes rendiments obtinguts aquí. En altres mercats (WTI Oil, Gold, Forex) aquests rendiments només es poden obtenir amb instruments apalancats (trading de marges). Exactament els diners que guanyeu més difícilment comporten riscos molt més grans. Crypto Market també atraurà més diners del mercat de valors. Aquí, els rendiments són molt inferiors als del mercat de criptografia. Sóc dels que vaig entrar al mercat criptogràfic després d’haver cotitzat deu anys al mercat borsari. Hi ha molts comerciants que van fer el mateix, inclosos els fons d’inversió.

LLEGIR Principals perspectives: per què el 2018 ha estat un gran any per Ripple

El 28 de novembre de 2017, Michael Arrington, fundador i antic editor de TechCrunch, va anunciar el llançament del seu nou fons de capital. El fons, anomenat Arrington XRP Capital, és un dels fons criptogràfics de cobertura més grans del món i està totalment denominat en XRP. A més, el fons començarà amb 100 milions de dòlars i s’utilitzarà XRP invertir-hi tecnologia blockchain i entitats d’actius.

Conclusions finals:

Tenint en compte tots aquests factors, estimo un Preu XRP de 8-10 USD a finals de 2018. Tot i això, cal tenir en compte que aquesta estimació implica condicions normals de mercat. Això significa que Bitcoin no caurà per sota 4.000 dòlars – 5.000 dòlars, i després d’uns mesos de consolidació, tenim un nou mercat alcista.

Si en pocs mesos el mercat no s’estabilitza i no tenim una tendència a l’alça, significa que el mercat tindrà un període de recuperació més llarg. Transformar la sensació de pessimisme de Crypto Market en un sentiment optimista no es pot fer en dues setmanes. Si el mercat no es recupera en pocs mesos, és possible que el nostre preu objectiu no s’aconsegueixi a finals de 2018. Tampoc no hem d’escoltar notícies negatives de Ripple ni d’altres esdeveniments que tinguin un impacte negatiu en tot el mercat de criptografia..

Tant si el mercat tornarà com tard o d’hora, els preus d’accés instantani són molt econòmics. En aquest moment, XRP havia registrat una caiguda del 78% respecte al preu màxim (3,6 USD). Qualsevol comerciant amb experiència sap que ara és el moment de fer-ho compra XRP. Fins i tot si el mercat es fa més dur i no assolirem el nostre objectiu de preu, XRP, sens dubte, pujarà com a mínim al preu anterior. Tots els que ho faran Compra ara tindrà un bon profit a finals del 2021.

No oblidis! La notícia més gran que pot arribar el 2018 és el primer ús (sense proves) de XRP en pagaments transfronterers. Aquesta notícia pot crear un moviment agressiu cap amunt. És probable que es produeixi un augment del 500 al 800% en aquest moment.

Podeu consultar tota la informació de l’article a la pàgina Lloc Ripple (Insights), o en altres llocs d’Internet. Tingueu en compte tots els factors anteriors i, si voleu, feu la vostra pròpia investigació invertiu en la moneda XRP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map