Capitalització de mercat XRP: problema real? Tot el que necessiteu saber

Recentment, cada vegada hi ha més gent que utilitza el terme capitalització de mercat com a argument contra l’augment del preu XRP. He investigat més a fons sobre aquest tema. És un argument correcte d’aquells que l’utilitzen? Veurem la resposta en aquest article i, al final, formareu una opinió. Aquest article ha estat escrit especialment per a aquells que tenen una mica d ‘experiència al Mercat criptogràfic i utilitzar el límit de mercat. A continuació he fet una breu descripció per a aquells que no saben la importància de la capitalització borsària.

Així és com El límit de mercat d’Investopedia es defineix: “La capitalització borsària és només un nom elegant per a un concepte senzill: és el valor de mercat de les accions pendents d’una empresa”. Estic plenament d’acord amb aquesta caracterització.

Capitalització de mercat o majúscules és el valor de mercat de totes les monedes. Es calcula multiplicant el nombre de monedes pel preu de la moneda actual.

El càlcul de majúscules és senzill, a partir d’aquesta fórmula:

Capitalització de mercat = preu actual X nombre total de monedes

Per exemple, si una moneda cotitza a 78 dòlars i el nombre total de monedes és de 10 milions, la seva capitalització serà de 780 milions de dòlars..

Després de saber com es calcula el límit de mercat, anem a l’estudi.

En general, al Mercat criptogràfic, s’utilitza la fórmula del límit de mercat per assolir el preu objectiu en comparació amb BTC o altres empreses estrangeres, si és possible en el futur. En aquesta fórmula, introduirem el preu objectiu al qual creiem que podria estar la moneda en lloc del preu actual. D’aquesta manera, tindrem un límit de mercat. El límit de mercat que resultarà del càlcul es compararà amb el Capitalització del mercat de Bitcoin, o altres empreses cotitzades a la Borsa. Per tant, podem adonar-nos de si el nostre objectiu de preu és realista o no.

  1. D’acord amb la coinmarketcap.com lloc el capitalització de mercat a XRP és actualment: 9.771.586.214 dòlars

Aquest resultat va sorgir de: 0,253000 dòlars  X  38.343.841.883 XRP = 9.771.586.214 dòlars

  1. D’acord amb la lloc oficial de Ripple, el límit de mercat de XRP és actualment: $20.662.155.801

Aquest resultat va sorgir de: 0,253000 dòlars  X   99.994.462.654 XRP = 24.662.155.801 dòlars

Per què tenim aquesta gran diferència en el límit de mercat XRP? A la coinmarketcap.com lloc, el càlcul de la capitalització de mercat es fa mitjançant “subministrament circulant” mentre que al lloc oficial de Ripple es calcula utilitzant el “nombre total de monedes actualment instal·lades”.

En conclusió, molts fan referència a un gran Capitalització de mercat XRP, perquè fan el càlcul amb la fórmula dels 99.000 milions. De fet, la moneda en circulació és d’uns 38.000 milions.

LLEGIR Swiss Crypto Asset Manager 21Shares anuncia l’eliminació de XRP dels seus ETP

Quin seria el càlcul correcte? No ho sé exactament, però per tenir algunes dades de referència iguals, utilitzarem la fórmula a coinmarketcap.com amb “subministrament circulant” al següent article, ja que el límit de mercat de BTC encara es calcula d’aquesta manera.

La frase més habitual que escolto als fòrums és la següent:

XRP mai no assolirà el preu d’1 dòlar perquè hauria de tenir un límit de mercat de 38.000 milions de dòlars.

Aquests 38.000 milions de dòlars serien un mercat més gran que ETH, actualment uns 30.000 milions de dòlars. Sabem molt bé que al maig, durant un breu període de temps, XRP era el segon al límit de mercat que superava l’ETH en aquell moment.

Voldria assenyalar que la fórmula del límit de mercat conté un element variable: el preu.

Si augmenta el preu   >  Creix i capitalització de mercat

I a més:

Nous inversors (Fiat Money)   >  El preu creix   >  Creix i capitalització de mercat.

En aquesta relació, la capitalització del mercat Bitcoin i la capitalització del mercat Crypto funcionen.

També cal destacar que la capitalització del mercat total del mercat Crypto augmenta constantment. El mercat criptogràfic és un mercat jove en creixement i atraurà cada vegada més diners d’altres mercats de capitals, especialment del mercat de valors. Segons, el límit de mercat total d’aquests actius digitals va augmentar fins als 172.200 milions abans CoinMarketCap.

Aquesta xifra representa més de Increment del 850% del seu valor de 17.700 milions a principis d’aquest any. Actualment, hi ha més de 60 fons de cobertura que se centren en aquestes monedes, segons les dades proporcionades per la firma d’anàlisi Fintech Autonomous NEXT i comunicades per Business Insider.

Ara, ja que hem aclarit que tenim un element variable a fórmula de capitalització de mercat, està malament assumir-ho en algun moment del futur Capitalització de mercat XRP serà tan gran com el límit de mercat de BTC? No crec que sigui exagerat en absolut, tenint en compte que el límit de mercat de BTC serà molt més gran en el futur que el límit de mercat actual.

En conclusió, si XRP arribaria a Preu de 2 $, hauria de tenir una capitalització de mercat una mica més gran que l’actual capitalització de mercat de BTC, o 76.000 milions de dòlars. La quota de mercat actual de BTC és de 75.000 milions de dòlars. Potser alguns dels que han llegit aquest article creuen que aquestes xifres són utòpiques.

Podem dir que aquestes xifres són, de moment, pura especulació. Tot i això, si Ripple ens dóna la notícia tan aviat, aquests càlculs es poden convertir en realitat.

LLEGIR Anàlisi tècnica XRP / USD 01/09/2018

Hem de ser molt objectius i realistes quan fem servir la capitalització borsària. És cert, no ens podem creure que XRP sigui 1.000 $ en el futur. Hauríem de tenir una enorme capitalització de mercat. Però la limitació va pensar que XRP no pot arribar als 2 $ perquè el límit de mercat no és bo.

Quant era el límit de mercat de BTC quan era de 100 dòlars? Utilitzant aquest tipus de pensament limitat i basat en el mercat, moltes persones van vendre BTC i es van mostrar satisfets amb un petit benefici. Durant diversos anys, es van adonar que havien comès l’error més gran de la seva vida.

Deixeu-me que us expliqui un secret. Se sap que una quota de baix cost i de baix preu produirà un rendiment anual molt millor que les empreses de primer nivell que són costoses i lideren el mercat. Al mercat de valors, alguns inversors busquen empreses de renda variable a baix preu. Si són bones i fonamentalment, compraran aquestes accions.

Se sap que una quota de mercat de baix preu i de baix preu produirà un rendiment anual molt millor que les empreses de primer nivell amb una quota de mercat elevada. Té XRP les habilitats necessàries per ser adquirits per molts inversors a la borsa que voldrien obtenir un millor randame? Sens dubte, la resposta és afirmativa.

Ara us proposaria un exercici d’imaginació. Tinc un rànquing de mercat entre les deu millors empreses del món. Les xifres de “Capitalització de mercat”Són en milers de milions de dòlars. Us adoneu on es troben XRP i BTC comparant-los amb aquestes deu empreses més importants del món? Cal recordar que les dues monedes tenen un gran potencial per atraure diners. La capitalització de mercat XRP representa ara aproximadament l’1% de la capitalització de mercat d’Apple. BTC representa ara el 9% de la capitalització de mercat d’Apple.

 

Símbol Empresa Cap Rank Cap de mercat
AAPL poma 1 837,2
GOOGL Alfabet 2 652,3
MSFT Microsoft 3 567,0
FB Facebook 4 495,8
AMZN Amazon.com 5 463,7
BRK-A Berkshire Hathaway 6 437,6
BABA Grup Alibaba 7 432,1
JNJ Johnson & Johnson 8 348,7
XOM Exxon Mobil 9 327,0
JPM JPMorgan Chase 10 314,9

 

Ara ja heu vist on XRP i BTC són en comparació amb els millors. Potser cap d’ells assolirà els deu primers llocs. Crec que tenen totes les possibilitats d’entrar al top 20 de capitalització de mercat en el futur. Quants anys necessitaran les dues monedes per aconseguir aquest top? Difícil d’estimar. Veurem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map