Els millors cursos en línia de Blockchain per a formació i certificació 2020

La revolució blockchain està en ple apogeu. Aquesta és la tecnologia d’envelat d’aquesta època pel seu potencial disruptiu, especialment a les institucions financeres.

Per descomptat, molts aficionats a la tecnologia i qualsevol persona en aquest cas voldria participar en l’acció. Això es deu al fet que la tecnologia del llibre major distribuït representa el futur. Hi ha una infinitat de maneres d’aprendre, però el canal més convenient és cursos en línia Blockchain.

Alguns d’aquests cursos poden tenir una persona dedicada d’un cadena de blocs novell per a un desenvolupador en un període de temps realment curt. Això es deu al fet que estan empaquetats i tutoritzats per innovadors i experts experimentats, les seves idees són inigualables.

Anem a fer una visió general d’aquests cursos:

Blockchain Council: expert certificat en blockchain

consell blockchain

En poques paraules, un expert en blockchain és una persona entusiasta que entén què és la tecnologia blockchain. A més d’un simple coneixement, ha d’estar en condicions de crear dApps per a empreses. Aquest curs basat en exàmens està dissenyat específicament per a persones com a banquers d’inversió, professors, programadors i altres que no només volen explorar blockchain, sinó que volen aplicar els seus coneixements a mesura que resolen problemes del món real. Per començar, els participants haurien de tenir una comprensió bàsica de la informàtica, saber què blockchain o Bitcoin i estar motivats per entendre aquesta tecnologia en un nivell més profund. Aquest curs de Blockchain de 129 dòlars té una durada de sis hores amb una hora d’examen i, després de completar-se, els estudiants reben certificats vàlids durant un any.

LLEGIR Com canviarà el nostre futur Blockchain?

Llegiu més informació sobre aquesta certificació Aquí

 Formació sobre certificació Edureka Blockchain: 13.000 + estudiants satisfets

ondulació de la cadena de blocs

Sens dubte, blockchain és un dels invents més grans del segle XXI. La tecnologia no només és pertorbadora, sinó que molts governs aposten per la tecnologia naixent. De fet, el Fòrum Econòmic Mundial projecta que el 2025, el 18% de tot el PIB mundial provindrà d’activitats relacionades amb la cadena de blocs. Això no és tot, Bill & La Fundació Melinda Gates planeja utilitzar la tecnologia blockchain per bancar els no bancaris. A mesura que el món evolucioni i es beneficiï de les propietats inherents al blockchain, també ho faran els experts en blockchain. S’estima que el salari mitjà anual d’un desenvolupador d’aplicacions s’ampliarà fins als 85.000 dòlars, mentre que el d’un enginyer sènior de programari serà ni més ni menys que 115.000 dòlars a l’any. Per això, l’aprenentatge de la corda és de vital importància.

edu blockchain corse

Per sort, Edureka posa les bases per als seus estudiants. No importa mentre hi hagi afany, qualsevol persona es pot inscriure. Tot i això, la formació en certificació de Blockchain és la més adequada per a professionals de les finances i desenvolupadors de programari.


A mida Curs en línia d’Edureka’s Blockchain conduirà l’estudiant a través de la visió general de les plataformes Bitcoin, Ethereum, Hyperledger i Multichain Blockchain. Tot el que necessiteu és coneixement bàsic de la línia d’ordres i Linux. No obstant això, no és necessari perquè Edureka té cursos bàsics i complementaris que permeten estudiar a través de Linux, Nodejs i JavaScript.

LLEGIR Com canviarà el nostre futur Blockchain?

Des del Formació en certificació Blockchain, saber com funciona Ethereum us permetrà fer un seguiment ràpid del vostre contracte intel·ligent i crear coneixements sobre cadenes privades. A més, del compositor de Hyperledger, un estudiant obtindrà els detalls sobre com desplegar xarxes empresarials alhora que aprèn a desplegar un entorn privat multichain.

El curs Blockchain perfeccionarà les seves habilitats i comprendrà els diferents algorismes i tipus de consens. A part d’això:

  1. Aprofiteu la tecnologia que hi ha darrere del propòsit, el tipus i el funcionament intern d’una tecnologia de llibres distribuïts (DLT)
  2. Obteniu informació sobre diferents algoritmes de resum
  3. Amplieu més informació sobre els contractes intel·ligents i les aplicacions descentralitzades
  4. Saber configurar cadenes de blocs privades mitjançant entorns comuns de cadenes de blocs com Ethereum.

Depenent de la vostra disponibilitat, cada lot costa 399 USD 339 dòlars. Formació en certificació Blockchain pot variar de 15 dies a cinc setmanes. Al final de tot, s’emetrà un certificat.

Aprendre mes sobre Curs en línia d’Edureka’s Blockchain.

Conclusió

En conclusió, aquests cursos enumerats ofereixen bones opcions per saltar a l’ona blockchain. Tothom que estigui interessat en les petites coses de la tecnologia Blockchain no té excusa per mantenir-se informat. Aquesta innovació representa el futur i no serveix de res adonar-se massa tard que el món s’ha desplaçat per sota dels seus peus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map