Coinmama VS Coinbase: la millor comparació d’intercanvi de criptomonedes

Si voleu iniciar-vos en el comerç de criptomonedes, el primer que haureu de fer és aconseguir algunes fitxes de criptografia. Per obtenir-los, els podríeu guanyar rebent el pagament en xifrat per un bé o servei que proporcioneu. O sempre podeu comprar una criptomoneda amb la vostra moneda fiduciària. Hi ha diversos llocs web on podeu fer-ho i diversos mètodes de pagament. Dos dels noms que apareixen més sovint en mirar llocs per comprar fitxes criptogràfiques són Coinmama i Coinbase. En aquest article, farem una Coinmama contra Coinbase comparació perquè pugueu decidir quina us convé més.

coinmama vs coinbase

Què és Coinbase?

Coinbase fa temps que existeix. Es va fundar el 2012 i és un servei d’intercanvi de criptomonedes amb seu a San Francisco. És un dels intercanvis de criptomonedes més coneguts del món. Es tracta d’un canvi de custòdia, el que significa que proporcionen carteres criptogràfiques a tots els seus usuaris i totes les fitxes comprades o comercialitzades s’emmagatzemen en aquestes carteres fins que l’usuari les transfereix a les seves carteres personals..

Coinbase és popular entre els comerciants de criptografia novells perquè, a diferència de molts altres intercanvis, ofereixen una interfície d’usuari senzilla, fàcil d’entendre i fàcil d’iniciar.

què és coinbase

És segur Coinbase?

Com tots els intercanvis de custòdia, que emmagatzemen actius de criptografia de l’usuari per valor de milions de dòlars en cada moment, Coinbase és un objectiu temptador per als pirates informàtics. Però encara no han patit cap pirateig significatiu. Han implementat diverses mesures de seguretat importants. En primer lloc, la majoria dels fons s’emmagatzemen en carteres xifrades fora de línia i aquestes carteres es distribueixen entre diversos llocs. Per a més seguretat, l’autenticació de dos factors (2FA) és obligatòria per a tots els usuaris. Fa uns mesos, Coinbase va informar que havien estat atacats pels pirates informàtics el passat mes de juny, però l’equip de seguretat va bloquejar l’intent sense que es robés cap cripta. Gairebé qualsevol revisió de Coinbase que trobeu parlarà molt de la seva seguretat.

Comissions de la moneda

Totes les compres i vendes de criptomonedes requereixen que pagueu una quota. Això és normal per a qualsevol intercanvi. Tanmateix, esbrinar la tarifa de transacció a Coinbase pot resultar una mica confús per als principiants. Això es deu al fet que les tarifes de Coinbase varien segons la quantitat de criptografia que esteu comprant i el mètode de pagament.

Per exemple, si esteu comprant Bitcoin per valor de 100 dòlars i pagant amb un compte bancari dels EUA, la comissió seria de 2,99 dòlars. Però si pagueu amb targeta de crèdit, la comissió seria de 3,99 USD. Això necessita una mica d’acostumació.

Què és Coinmama?

Coinmama és un servei web que permet als usuaris comprar criptomonedes. Està registrat a Eslovàquia i va començar a operar el 2013. La seva intenció inicial era permetre als usuaris comprar bitcoins fàcilment i ràpidament. Altres fitxes criptogràfiques es van afegir més tard. Tot i això, Coinmama no és un intercanvi criptogràfic complet. No permet el comerç de fitxes ni la retirada de criptomonedes en moneda fiduciària.

què és coinmama

És segur Coinmama?

És possible que llegiu una o dues revisions de Coinmama que indiquen que no és tan segur com altres intercanvis de criptomonedes, ja que no permet funcions de seguretat addicionals com l’autenticació de 2 factors (2FA) o l’autenticació per correu electrònic. Tot i que certament això era cert en el passat, ja no és així. Actualment, configurar 2FA no només és possible, sinó que és obligatori. Aquestes i altres mesures fan que Coinmama sigui tan segura com altres plataformes de comerç criptogràfic.

Comissions de Coinmama

Deixem-ho fora ara mateix: el comerç a Coinmama és més car que molts altres llocs. Hi ha dues quotes diferents en joc. En primer lloc, Coinmama cobra una comissió d’intermediació del 5,9%, que ja s’aplica quan el lloc us mostra els preus comercials.

A més de la comissió d’intermediació, també hi ha una comissió del 5% pel processament de la targeta de crèdit. Al final, el preu que pagueu a Coinmama en comprar criptomonedes serà un 10,9% superior al preu de mercat actual. Altres intercanvis estan molt per sota d’això.

Ara que hem conegut les dues contraparts en aquesta comparació de Coinmama contra Coinbase, posem-les de cara a cara en diferents aspectes i vegem quina sortirà a la primera:

Coinmama VS Coinbase: cara a cara

Primera ronda: tipus de servei

Coinbase és un intercanvi de criptomonedes complet que us permet comprar fitxes criptogràfiques amb moneda fiduciaria, canviar un tipus de moneda digital per una altra i retirar fitxes criptogràfiques a moneda fiduciària. Les fitxes comprades s’emmagatzemen a les carteres de Coinbase fins que l’usuari decideix transferir-les a les seves carteres personals.

Coinmama no és tècnicament un intercanvi de criptomonedes, sinó un servei d’intermediació. Quan compreu bitcoins a Coinmama, realment esteu comprant el testimoni de la mateixa Coinmama en lloc d’un altre usuari. Tot i que generalment és més ràpid, els serveis de corretatge solen ser més cars que els intercanvis. Les fitxes comprades es dipositen directament a les carteres personals de l’usuari. En aquest sentit, Coinmama opera de manera similar als intercanvis sense custòdia com Changelly.

El que Coinmama no permet és negociar fitxes criptogràfiques o retirar criptogràfiques a fiat. L’únic que podeu fer aquí és comprar criptomonedes amb la vostra targeta de crèdit.

Per oferir una gamma completa de serveis comercials, aquesta ronda va a Coinbase.

2a ronda: seguretat

Ambdues plataformes ofereixen actualment mesures i protocols de seguretat similars. Tots dos hauran de configurar 2FA abans de fer la primera compra. Cap dels dos serveis ha patit cap tipus de pirateria important amb robatori de criptomoneda als seus usuaris.

La segona ronda d’aquest partit és un empat.

Ronda 3: Formes de pagament

Coinmama us permet comprar criptocurrency amb targetes de crèdit o en euros mitjançant una transferència SEPA. Coinbase ofereix una selecció molt més àmplia. Els pagaments a Coinbase es poden fer amb comptes bancaris dels EUA, targetes de crèdit, dipòsits SEPA, SWIFT, PayPal i altres..

Coinmama VS Coinbase Round 3 va a Coinbase, amb les mans baixes.

4a ronda: facilitat d’ús i rapidesa

Coinbase és famós per ser més fàcil per al comerciant de criptografia novell que molts altres intercanvis, amb una interfície d’usuari senzilla i fàcil d’entendre. És un dels intercanvis més aptes per a principiants.

Però Coinmama té un altre nivell de facilitat. Una gran part d’aquesta facilitat d’ús és el fet que a Coinmama podeu fer una cosa i una sola cosa. I això es presenta d’una manera fàcil d’entendre i de seguir.

Pel que fa a la rapidesa de les transaccions, Coinmama té un avantatge en Coinbase, a causa de la seva naturalesa d’intermediació. Com que esteu comprant la vostra moneda digital directament des de la mateixa Coinmama, les vostres fitxes s’enviaran a la vostra cartera en el moment que es realitzi el vostre pagament. Els negocis de Coinbase no són en cap cas lents. No són tan ràpids.

Aquesta ronda acaba amb un lleuger avantatge per a Coinmama.

Volta 5: Anonimat

Algunes persones volen comprar, comerciar i vendre criptomonedes de forma anònima. Tot i que la majoria d’ells volen l’anonimat per motius legítims de seguretat, n’hi ha molts amb motius més qüestionables.

Si sou d’aquelles persones que necessiten operacions anònimes, aquí no teniu sort. En compliment de les polítiques actuals de lluita contra el blanqueig de diners, Coinmama i Coinbase compleixen les estrictes regulacions KYC (Know Your Customer). Tots dos requeriran que verifiqueu la vostra identitat mitjançant un document d’identificació emès pel govern abans de començar a comprar. Per tant, en ambdós casos, el comerç anònim no és.

Aquesta ronda acaba en empat.

Ronda 6: Disponibilitat

Els usuaris de prop de 190 països són lliures de crear comptes a Coinbase. No obstant això, per a la majoria d’aquests països, Coinbase només ofereix serveis de cartera. L’accés a la compra, la negociació i la retirada de criptografies es limita actualment a uns 30 països.

Coinmama està disponible a uns 190 països de tot el món.

Aquesta ronda va fàcilment a Coinmama.

7a ronda: fitxes llistades

Tot i que cap d’aquests serveis ofereix una selecció particularment àmplia de criptomonedes (al cap i a la fi, n’hi ha milers), hi ha una diferència.

Coinmama us permet comprar vuit tokens diferents: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Ripple (XRP), Qtum (QTUM) i Cardano (ADA). Però després de comprar un testimoni, no el podreu canviar per un altre a Coinmama.

Coinbase llista 18 fitxes diferents i diverses es poden comprar directament amb la vostra targeta de crèdit o qualsevol altre mètode de pagament que pugueu utilitzar. Després de la compra, es pot canviar fàcilment un testimoni per un altre.

Com que mostren més fitxes de compra directa i ofereixen intercanvi per altres, Coinbase fa aquesta ronda.

Volta 8: Tarifes

Com s’ha indicat anteriorment, Coinmama cobra una comissió de negociació del 5,9% i un 5% addicional pel processament de targetes de crèdit (aquesta última tarifa no s’aplicarà si pagueu amb una transferència SEPA), per un total del 10,9% per sobre del valor de mercat. Això és molt alt.

Les tarifes de Coinbase no són les més fàcils d’entendre perquè depenen del país on visqueu, del testimoni que esteu comprant i del mètode de pagament. Però generalment estan molt per sota dels de Coinmama. Aquesta ronda va a Coinbase.

9a ronda: aplicacions mòbils

A molta gent li agrada comprar, comerciar i vendre criptomonedes en moviment, de manera que les aplicacions mòbils són un avantatge força gran per a ells.

Coinmama només és web. Coinbase té una aplicació mòbil ben dissenyada i fàcil d’utilitzar tant per a dispositius Android com per a iOS. Aquesta ronda va a Coinbase per defecte.

aplicació mòbil coinbase

Ronda 10: Atenció al client

L’assistència al client continua sent un gran problema en el món del comerç criptogràfic en general. Molts llocs no ofereixen assistència al client.

Tots dos llocs web proporcionen guies i instruccions per a les transaccions que podeu realitzar. Les guies de Coinbase són especialment útils.

Tant Coinmama com Coinbase ofereixen assistència al client. En ambdós casos, la millor opció és l’assistència per correu electrònic, ja que l’assistència telefònica és, en el millor dels casos, irregular. Coinmama sol respondre els correus electrònics en un termini de 24 hores, mentre que Coinbase és una mica més lent i triga entre 24 i 72 hores a respondre.

Per tant, Coinbase té millors guies al lloc web, però Coinmama té respostes de correu electrònic més ràpides. Anomenem empat a aquesta ronda final.

Coinmama VS Coinbase: En conclusió …

En primer lloc, comptabilitzem el nostre cara a cara:

Rodó coinmama

Coinmama

base de moneda

Coinbase

Dibuixar
1: Tipus de servei X
2: Seguretat X
3: Formes de pagament X
4: Facilitat i velocitat X
5: Anonimat X
6: Disponibilitat X
7: fitxes llistades X
8: Tarifes X
9: Aplicacions mòbils X
10: Atenció al client X

Coinbase fa cinc rondes, mentre que Coinmama fa dues i tres rondes són un empat. Amb aquests resultats, semblaria una obvietat triar Coinbase. I, en molts casos, seria una opció més convenient. Però recordem el problema de disponibilitat. Si viviu fora dels països que tenen permís per comprar criptografia, haureu d’utilitzar Coinmama o algun altre lloc.

Al final, tant Coinmama com Coinbase ofereixen una forma ràpida i senzilla de comprar criptomonedes. Qualsevol de les dues és una bona opció per ser la vostra porta d’entrada al món criptogràfic. Si aquesta guia de comparació de Coinmama VS Coinbase va ser útil, o si teniu cap pregunta, deixeu els vostres comentaris a continuació!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map