Coinigy vs TradingView 2021: comparació, ressenyes i seguretat de la plataforma comercial

El programari de gràfics és l’eina més útil que un analista tècnic o un gràfic podria utilitzar. Els ordinadors van ser dissenyats per emmagatzemar i calcular dades mentre proporcionaven interpretacions utilitzables en un format comprensible i llegible per l’home. Per a la majoria de comerciants i inversors, el programari de gràfics és un problema. Els superen ràpidament o arriben a un problema de codificació intransitable a causa del llenguatge subjacent utilitzat. En aquest article, compararem Coinigy Vs TradingView per decidir quin és millor que facin servir els comerciants de criptografia.

Taula de comparació de Coinigy VS TradingView

CoinigyTradingView
Coinigia TradingView
La nostra valoració: 5 La nostra valoració: 5
Llançament de l’empresa: 2013 Llançament de l’empresa: 2011
Ubicació de l’empresa: Milwaukee, Wisconsin Ubicació de l’empresa: Nova York, Nova York
Rànquing Alexa: 52.321 Rànquing Alexa: 196
Screener de criptomonedes: En producció Screener de criptomonedes:
Cercador de xarxes socials: En producció Cercador de xarxes socials:
Visualització d’arbitratge: Visualització d’arbitratge: No
Scripts personalitzats: No Scripts personalitzats:
Tarifes: Prova gratuïta de 30 dies: 99,99 USD al mes Tarifes: Gratuït: 59,95 dòlars al mes
Seguretat: Genial Seguretat: Genial
Confiança de la comunitat: Excel · lent Confiança de la comunitat: Excel · lent
Atenció al client: Excel · lent Atenció al client: Excel · lent
Atenció al client: Atenció al client:
Aplicació mòbil: Aplicació mòbil:
Amics per a principiants: Amics per a principiants:
Visiteu Exchange Visiteu Exchange

Què és Coinigy?

coinigia

Coinigia és una plataforma de negociació centrada en criptomonedes. Funcionen des del 2013 a Milwaukee, Wisconsin, EUA. Amb un gran èmfasi a proporcionar gràfics comercials i eines per a intercanvis obscurs. També tenen tots els intercanvis importants.

Què és TradingView?

Vista comercial és una plataforma de negociació completa que pot analitzar accions, bons, matèries primeres, monedes, criptomonedes, índexs, futurs i CFD. Es van fundar el 2011 a Nova York, Nova York, EUA.

Tradingview va proporcionar gràfics personalitzables excepcionalment a una fracció del cost d’altres jugadors importants, Reuters, Bloomberg i CQG. És revolucionària la possibilitat de comprar dades en temps real de la majoria de mercats importants en un mateix lloc sense un intermediari.

Gràfics i plataformes de negociació

Coinigia

Coinigy és un programari de gràfics per a ordinadors i telèfons mòbils independents de la plataforma (sense instal·lació) basat en web amb feeds de dades de nivell institucional. Podeu representar 38 borses, 3.349 mercats i 6.957 divises. Les seves funcions de llibre de negociació ofereixen vistes horitzontals i verticals per als operadors visuals. Es compren i venen parets fàcilment visibles.

Els mercats i els intercanvis són impressionants, es poden trobar i traçar monedes obscures, cosa que no és poca cosa tenint en compte que la liquiditat pot arribar a ser de 1.000 dòlars..

La seva API és increïble, ja que permet executar ordres sense demora. Els saldos del compte són visibles, distribució d’intercanvi de visualització de gràfics (fa un seguiment dels saldos intercanviats amb percentatges). Es mostra un gràfic circular, que és ideal per reduir el risc si un falla temporalment o permanentment per qualsevol motiu.

Coinigy té un botó d’aplicació que condueix a eines addicionals. Les aplicacions inclouen; Fulls de Google per organitzar operacions i saldos. Un fil de notícies per a esdeveniments actuals en directe que poden excitar els bous o els óssos. Plugin cromàtic Crypto ticker per al seguiment del mercat mentre realitza altres tasques a Internet. Les alertes SMS que tenen un càrrec addicional.

intercanvi de coinigies

La matriu Arb (arbitratge) és una gran aplicació per al seguiment de les variacions de preus als mercats que es pot aprofitar si els temps de bloqueig són prou ràpids i la diferència de preu és prou elevada. Hi ha disponibles alertes addicionals al navegador basades en l’intercanvi i el ticker. També es poden habilitar correus electrònics, SMS o alarmes de so del sistema. Coinigy permet guardar notes escrites per a cada parell, fàcilment visibles en una pestanya lateral.

Els dissenys de dades econòmiques expliquen on es pot trobar la informació de les monedes. Inclouen descripcions sobre el projecte, enllaç social a la comunitat i al lloc web, llibre blanc, explorador de blocs, recompenses de miners, confirmacions, temps de bloqueig i algorismes de mineria..

Coinigy té previst un escàner de gràfics i un escàner social. Actualment, la seva versió 2.0 Beta està disponible per provar. Tant 1.0 com 2.0 tenen funcions de tecla ràpida que poden fer que el comerç sigui més ràpid.

TradingView

TradingView és un programari de gràfics per a ordinadors i telèfons mòbils independents de la plataforma (sense instal·lació) basat en web amb feeds de dades de nivell institucional. Amb accés a diversos mercats, és una eina financera de base àmplia. Per a l’anàlisi d’accions, bons, matèries primeres, divises, criptomonedes, índexs, futurs i CFD.

Tradingview és una xarxa social amb comerciants i inversors de tot el món que comparteixen idees comercials en privat o públicament. La seva plataforma està dissenyada per al pensament articulat al voltant dels instruments financers.

La plataforma és molt social i la comunitat sempre està preparada per ajudar-vos, fins i tot quan no estiguin d’acord amb vosaltres. Us diran per què us correspon mantenir-vos condemnats i fer la trucada correcta o incorrecta o canviar d’opinió i fer la trucada correcta o incorrecta.

Tradingview permet executar scripts / programes personalitzats al seu sistema. Tradingview té el seu llenguatge de programació, Guió de pi. Tot i que no està malament, és una mica complex en algunes zones. Tanmateix, en la seva major part, simplement es mou la lògica de l’ordinador i treballa amb les limitacions del llenguatge. Aquestes limitacions signifiquen simplement tornar a codificar, la comunitat de codificació està preparada per ajudar-vos.

intercanvi de tradingview

La pantalla és increïble. Consulta els senyals dels indicadors i us pot assessorar sobre configuracions comercials que s’ajusten als criteris del vostre sistema. Els seus gràfics són més que sòlids i afegir funcions de diverses finestres farà que tothom se senti com un comerciant de Wall Street.

TradingView és una eina financera basada en diversos mercats que us permetrà veure els mercats mundials i el comportament dels inversors. Aquesta imatge completa és imprescindible segons l’estil de negociació.

Les funcions de prova de retrocés de Tradingviews són increïbles amb innombrables scripts prescrits per triar o crear. Les funcions de tecles ràpides i notes són les mateixes a les dues plataformes. La reproducció de barres és un excel·lent recurs de prova per als escaladors. Els permet provar les seves habilitats mitjançant indicadors o estructura del mercat. Una gran eina per resumir el dia i perfeccionar els mètodes comercials personals.

Coinigy VS TradingView: ressenyes

Això es redueix al propòsit d’ús i estil de negociació. Alguns comerciants / inversors necessiten molta informació per fer operacions, mentre que d’altres simplement han de conèixer el preu i l’estructura de mercat del seu actiu escollit.

Revisió de monedes

revisió de coinigia

Coinigy és un producte de comerç criptogràfic refinat que ofereix una solució a mida per als mercats de criptomonedes. Enumera més intercanvis de criptomonedes en comparació amb Tradingview. No permet compartir idees comercials dins del seu sistema. No tenen funcions de prova de fons incloses perquè el profà pugui utilitzar-les.

Tot i que tots dos serveis ofereixen el mateix intercanvi, Tradingview compta amb millors eines i s’utilitzaria per al gràfic. Per a l’execució de comandes, l’API Coinigy no té paral·lel i alguns operadors de criptomonedes no haurien de ser exempts. Hi ha altres mètodes d’integració d’API en un programa personalitzat o comprat.

Pros de la moneda

 • Intercanvis de criptomonedes
 • API
 • Arb Matrix
 • Fulls de càlcul de Google
 • Centrat en la criptomoneda
 • Fàcil d’usar

Coinigia Cons

 • No hi ha cap xarxa social interna
 • Sense Screener
 • Scripts personalitzats

Visiteu Exchange

Revisió de TradingView

revisió de tradingview

TradingView pot proporcionar una visió àmplia dels mercats. La seva comunitat us desafiarà si sou social. Això pot ser molt constructiu en formar opinions i no deixar-se treure d’un bon ofici. També poden destacar els càlculs erronis que s’han passat per alt, cosa que podria estalviar un pitjor comerç de ser pitjor.

A més, podeu veure altres idees i avaluar el consens del mercat. Les idees dels veterans del mercat sobre determinades condicions i els possibles resultats d’esdeveniments passats o configuracions comercials poden ser inestimables per als comerciants nous i experimentats..

TradingView Pros

 • Comunitat
 • Examinador
 • Scripts personalitzats
 • Perfil de volum
 • Multi-finestra
 • Mercats globals
 • Fàcil d’usar

TradingView Cons

 • Nombre d’intercanvis de criptomonedes
 • API

Visiteu Exchange

Tarifes

Coinigia

Coinigy ofereix un compte inicial de 30 dies, que us permet provar les dues subscripcions de pagament. Tot i que les funcions són limitades, la matriu Arb de l’aplicació: la matriu d’arbitratge no està disponible.

Coinigy té 2 models de subscripcions de pagament.

Pro Trader a 21,95 dòlars EUA / mes

API Developer Pro a 99,99 dòlars EUA / mes

Pro Trader és una eina imprescindible per als operadors manuals (introduïu les operacions a mà). Les seves eines permeten aplicar indicadors propietaris i estàndards industrials. Els indicadors es limiten a allò disponible.

La versió per a desenvolupadors d’API proporciona accés de backend als intercanvis, cosa que permet als robots executar ordres límit complicades i operar quan els usuaris generals no poden. Generalment, les transaccions API s’executen fins i tot si els intercanvis tenen errors d’enviament.

Les dades històriques són molt difícils de trobar i requereixen un preu superior. Fer proves posteriors i executar idees amb dades anteriors pot perfeccionar les habilitats d’un sistema de negociació / bot o de comerciants / inversors. El passat reflecteix amb precisió el futur si se sap interpretar les dades. Els cicles electorals són només un exemple de mercats cíclics.

Coinigy també ven dades històriques.

BITF: BTC / USD (RAW)

04/05/2014 – 26/02/2020 2583,60 dòlars

BMEX: XBT / USD (RAW)

12/05/2016 – 26/02/2020 1108,00 $

Coinigy Tradingview Better

TradingView

TradingView ofereix una prova de 30 dies que us permet provar les 3 subscripcions inicials de pagament.

TradingView té 5 subscripcions.

Bàsic a 0,00 dòlars EUA / mes

Pro a 14,95 dòlars EUA / mes

Pro + a 29,95 dòlars EUA / mes

Premium a 59,95 dòlars EUA / mes

Hi ha un model de subscripció secret, The Rookie a 5 dòlars. Aquest paquet només està disponible si comenceu amb la prova i, a continuació, inicieu el procés de cancel·lació de la facturació mensual. Abans de cancel·lar completament la subscripció, se us oferirà el paquet de novells reduït. Els serveis subministrats són una versió limitada de la subscripció Pro, no es proporcionen dades de perfil de volum.

La versió bàsica proporciona tot el que necessiteu. Si no us podeu permetre la versió Pro però us dediqueu, tot el poder de Tradingview està disponible. És més difícil accedir perquè heu de treballar per això. Aprenent a codificar guió de pi us pot ajudar molt. La comunitat també us ajudarà. En la majoria dels casos, simplement heu de trobar l’indicador a la seva biblioteca de scripts.

La versió Pro té un perfil de volum (que val la pena el preu sol·licitat), indicadors addicionals per gràfic i 2 gràfics per pestanya.

Pro + té 4 gràfics per pestanya, la visualització de fluxos de dades de diversos mercats permet obtenir una imatge més completa del que està passant. Crypto no té mercats centralitzats, Apple Inc. (APPL) només té un preu. Cada criptomoneda té un preu per intercanvi per parell. Hi ha moltes oportunitats d’arbitratge, ja que els preus no són estables ni fixes entre les borses. Per exemple, hi ha disponibles barres d’interval personalitzades (períodes d’espelmes i barres) durant 5 dies.

Premium ofereix dissenys de gràfics il·limitats, 24 indicadors i una funció d’indicadors de publicació només per a invitacions. Aquí és on un desenvolupador pot obtenir ingressos del seu treball i accés de bloqueig a usuaris que no paguen i crear una base de clients que solen cobrar una tarifa única de 100 a 500 dòlars, que és una norma del sector.

Tradingview permet exportar totes les dades de gràfics a CSV.

Seguretat, confiança i assistència

Seguretat de la moneda

La moneda és segura en la seva major part. La seva seguretat és la norma 2FA de la indústria i les notificacions per correu electrònic d’inici de sessió. Aquesta és tota la confiança que poden oferir la majoria de les empreses. Donar a qualsevol persona o empresa una clau API és un risc que heu de justificar al vostre ampli pla comercial.

Si transfereu els vostres fons a borses quan esteu negociant i desactiveu les borses quan no ho feu i emmagatzemeu les monedes en una cartera de maquinari la resta del temps. La concessió de claus API pot ser ideal per negociar o invertir.

La seva seguretat és la norma 2FA de la indústria i les notificacions per correu electrònic d’inici de sessió. Aquesta és tota la confiança que poden oferir la majoria de les empreses. Coinigy ofereix un servei fantàstic. El seu personal d’assistència ha resolt problemes en qüestió d’hores, però la vostra experiència pot variar a causa de la complexitat de la tasca.

Seguretat TradingView

La visió comercial del comerç criptogràfic és segura. Es pot fer més segur si us inscriviu al servei amb un compte de correu electrònic no descriptiu no enllaçat, un nom d’usuari no descriptiu i utilitzeu una imatge aleatòria no relacionada amb la vostra vida. Compreu un telèfon mòbil prepagat per rebre alertes i targetes de crèdit prepagades. La resta és una etiqueta de seguretat personal a Internet.

El seu suport és increïble. La comunitat sempre està disponible per ajudar-vos amb problemes de codificació, idees comercials i estadístiques educatives. L’assistència tècnica de Tradingviews resol problemes de manera eficient. La seva base de coneixements de suport pot respondre a gairebé totes les preguntes.

Coinigy vs TradingView Conclusió final

Ambdues eines es complementen perfectament, obrint els mercats de criptomonedes a anàlisis tècniques i fonamentals mentre es visualitza la indústria financera. La comunitat Tradingview es pot aprofitar per convertir-vos en un millor comerciant / inversor amb les seves idees de mercat i el seu selector. L’API de Coinigy pot operar mitjançant errors d’intercanvi.

Si el pressupost no és un problema, obteniu-ne tots dos. Executeu Tradingview per a l’anàlisi del mercat i Coinigy per a l’execució. Si només es pot permetre un, obteniu Coinigy tret que comercieu amb un perfil de volum i Tradingview admeti el vostre intercanvi. Tradingview es pot utilitzar de forma gratuïta, és possible que hàgiu de treballar més per recopilar totes les vostres dades comercials. Això us pot ajudar a aprendre a codificar per optimitzar el procés.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map