Bityard Review: la millor nova plataforma de negociació de contractes?

El comerç de criptomonedes existeix des de fa un temps i, enmig de la pandèmia mundial COVID-19, molta gent ha començat a explorar-lo com una manera de guanyar diners extra des de casa. Però el comerç de fitxes criptogràfiques no és l’únic tipus de negociació que podeu fer. Des que es van estrenar els contractes intel·ligents a la cadena de blocs d’Ethereum, Contracts Trading també ha estat una possibilitat. Llocs com BitMex i Bybit ofereixen excel·lents plataformes on els comerciants experimentats poden participar en el comerç de contractes. Però aquestes plataformes tenen funcions i interfícies que poden aclaparar els comerciants novells. Entra a Bityard; un servei dirigit a proporcionar una plataforma senzilla per a principiants per al comerç de contractes. Seguiu llegint per obtenir una informació completa Bityard revisió de les seves característiques clau.

Què és Bityard?

Bityard es va fundar a Singapur el 2019 amb el seu objectiu específic de proporcionar una plataforma fàcil d’utilitzar per al comerç d’opcions de criptomoneda reflectida en el seu lema “Contractes complexos: comerç simple”. És possible que altres plataformes com BitMex o Bybit tinguin funcions més avançades, però estan dirigides a comerciants experimentats.

El que fa que Bityard sigui diferent?

La diferència clau entre Bityard i altres plataformes de negociació de contractes és la simplicitat. Com que Bityard s’adreça específicament als comerciants novells, han recorregut un llarg camí en proporcionar una interfície neta i fàcil d’utilitzar que no aclapararà l’usuari amb moltes funcions i opcions..

Fem una ullada a les interfícies comercials de BitMex i Bityard …

La interfície de BitMex està plena d’opcions. Tot i que aquestes opcions són fàcils d’entendre i són molt útils per als experts, segurament un primer comerciant es perdrà en aquesta interfície d’usuari. I la veritat és que la majoria d’aquestes opcions no són necessàries per al comerciant d’opcions noves. La interfície de Bityard, en canvi, és molt més senzilla, neta i fàcil d’entendre. Ara, no m’equivoqueu. Tant BitMex com Bybit són plataformes comercials excel·lents … només s’adrecen a un tipus de comerciant diferent.

Quins altres avantatges ofereix Bityard?

La simplicitat i la facilitat d’ús poden ser una part important de l’atractiu de Bityard, però està lluny de ser l’únic avantatge. També hi ha:

  • Normativa: això és una gran diferència amb altres plataformes de negociació de contractes. Bityard compleix diversos conjunts de regulacions i té llicència ACRA de Singapur, AUSTRAC d’Austràlia, MTR d’Estònia i MSB dels EUA de la Xarxa d’aplicació dels delictes financers del Departament del Tresor..

  • Dipòsits Fiat: A l’escriure, Bityard és una de les poques plataformes de negociació de contractes que accepta dipòsits en moneda fiduciària.

  • Múltiples opcions per als dipòsits de criptomonedes: Actualment Bityard accepta dipòsits en set fitxes criptogràfiques diferents: USDT (OMNI / TRC20 / ERC20), BTC, ETH, XRP, TRX, Huobi Token, EOS i BYD (el testimoni natiu de Bityard). Això és més que qualsevol altra plataforma de negociació de contractes importants.

  • Tenen la seva pròpia moneda de plataforma: Bityard ha anunciat que aviat introduiran activitats mineres que seran recompensades amb el seu propi testimoni BYD. Aquesta moneda es dirigeix ​​cap a un ICO i apareixerà a la llista de diverses borses importants. El potencial de BYD podria coincidir amb el testimoni BNB de Binance.

  • Ambaixador de la marca: Això és quelcom que altres plataformes d’intercanvi ni tan sols es molesten. Però Bityard ha invertit a tenir un ambaixador de marca al campió de boxa tailandès Buakaw Banchamek. Podeu dirigir-vos aquí per llegir el seu post sobre la cooperació amb Bityard.

  • Mode de comerç de demostració: Aquesta és una addició benvinguda a qualsevol lloc de negociació: una manera perquè els usuaris es sentin còmodes amb les funcions de la plataforma abans d’invertir cap dels seus fons.

  • Tarifes: Bityard cobra una taxa de negociació estàndard del 0,05% tant per als compradors com per als fabricants; inferior a la d’altres plataformes competidores.

  • Suport: En operar, tindreu algunes preguntes o dubtes o experimentareu algun tipus de problema tècnic de tant en tant. En aquest moment, voldreu posar-vos en contacte amb l’atenció al client i voleu tantes opcions com sigui possible perquè el vostre problema es resolgui ràpidament. Bityard ofereix més opcions de suport que altres plataformes; podeu obtenir ajuda per correu electrònic, atenció al client en línia o el seu grup oficial de Telegram.

La taula següent mostra una comparació més detallada entre Bityard i altres plataformes comercials:

ItemBitMEXBybitDeribitBityard
Seu central Seychelles Singapur Panamà Singapur
Llicència Llicència de concessionari de valors Comissió de Serveis Financers MTR AUSTRAC, ACRA, MTR, FinCEN
Comissió de transacció 0,075% 0,075% 0,075% 0,05% (la recompensa minera es pot deduir un altre 10%)
Dipòsit Fiat? No No No
Moneda de dipòsit admesa Només 1 (BTC) 5 (BTC, ETH, EOS, XRP, USDT) 2 (BTC, ETH) 7 (BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK)
Marge mínim 1 USDT 5 USDT 0,1 BTC / 1 ETH 5,00 USDT
Nombre d’opcions d’actius 8 4 2 10
Mode de demostració
Liquidació forçosa? No No No
Màx. retirada Cap 10 BTC Cap amb KYC 100.000 USDT
KYC? No No Retirades > 1BTC No
Apalancament 1-100x 1-100x 1-100x 10-100x
Atenció al client Correu electrònic, Telegram Correu electrònic, client en línia Correu electrònic Correu electrònic, Telegram, client en línia
Ambaixadors de la marca Cap Cap Cap Buakaw Banchamek

Conclusió de la revisió de Bityard …

Si sou un expert experimentat que busqueu funcions avançades per al comerç de contractes, hi ha diverses plataformes elegants entre les quals podeu triar. Però si sou un comerciant de contractes nou o simplement voleu una interfície neta i fàcil d’utilitzar, trobareu que Bityard és insuperable en termes de simplicitat. I si aquesta simplicitat també comporta taxes de negociació més baixes, més opcions tant en dipòsits fiduciaris com en criptomonedes i més opcions d’atenció al client, molt millor. Escollir Bityard com a plataforma senzilla per al comerç de contractes és senzill. Per tant, si esteu pensant a fer els vostres primers passos en el comerç d’opcions de criptomoneda, assegureu-vos que feu un cop d’ull a Bityard.

Feliç comerç a tothom!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map