Coinmama Review 2021, Coinmama és legítim?

Tot i les crítiques a la inversió en criptomonedes, el nombre d’inversors augmenta. Una de les raons principals d’aquest fet és l’augment dels valors de les criptomonedes durant l’última setmana de desembre de 2017. Aquí és pertinent esmentar que gairebé totes les criptomonedes van tocar els seus valors màxims històrics la darrera setmana de desembre i primera setmana de gener de 2018. Bitcoin va ser la criptomoneda superior amb Ethereum i Ripple al segon i al tercer rang. Aquest augment del nombre d’inversors va provocar l’establiment de molts intercanvis criptogràfics i carteres per emmagatzemar aquestes monedes. La competència entre diversos intercanvis de criptografia augmenta amb el pas del temps amb cada canvi que ofereix diversos avantatges als inversors en criptomonedes.

Coinmama també és un dels intercanvis de criptomonedes més ben valorats que tenen una enorme base de dades de clients. És la primera opció dels usuaris que volen fons instantanis als seus comptes. Coinmama es va fundar el 2013 i està registrada a Eslovàquia. Actualment, Bit Ventures és propietària d’aquest intercanvi criptogràfic i té la seu central a Israel. Una de les característiques més atractives d’aquest intercanvi criptogràfic que el diferencia d’altres intercanvis són les seves operacions a tot el món. L’intercanvi opera a gairebé tots els 200 països del món, inclosos 24 estats americans. Els usuaris de tot el món poden comprar diverses criptomonedes d’aquest canvi mitjançant les seves targetes de crèdit / dèbit. Abans, oferia la possibilitat de comprar només Bitcoin i Ethereum, però ara ha ampliat el suport per a Litecoin, Cardano, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, QTUM i Ripple (XRP).

països coinmama

coinmama comprar bitcoin

A continuació es mostren els avantatges i desavantatges d’utilitzar aquest intercanvi criptogràfic.

AVANTATGES:

Com tots els altres intercanvis de criptografia amb millor puntuació, Coinmama també ofereix molts avantatges als seus usuaris. Alguns d’aquests avantatges són:

 1. Acceptació de la moneda Fiat
 2. Mètodes de pagament fàcils
 3. Transferència instantània de fons
 4. Interfície d’usuari fàcil
 5. Seguretat d’alt nivell
 6. Ajuda i assistència sempre disponibles

1-Acceptació de la moneda Fiat

El primer i principal avantatge d’utilitzar Coinmama és que, a diferència de molts altres intercanvis, ofereix als usuaris comprar criptomonedes a canvi de diners fiduciaris. La majoria dels altres intercanvis permeten als usuaris fer-ho comprar criptomoneda a canvi d’alguna altra criptomoneda. No importa en quin país visqueu, l’intercanvi us permet comprar criptomonedes a canvi de la moneda local.

2-Mètodes de pagament fàcils

Una altra raó de l’èxit d’aquest intercanvi criptogràfic és que permet als usuaris comprar criptomonedes i accepta pagaments en diversos modes. Abans, l’intercanvi oferia la possibilitat de comprar criptomonedes a canvi de fons transferits a través de Western Union. Recentment, ha ofert suport per comprar criptomonedes mitjançant targetes de crèdit / dèbit. Accepta les targetes VISA i MASTER i permet als usuaris comprar criptomonedes que triïn des de qualsevol part del món.

3-Transferència instantània de fons en comptes d’usuari

Les ressenyes dels clients mostren que Coinmama sempre ha estat la primera opció d’usuaris que volen transferir els seus fons a la cartera de manera instantània. Gairebé, la resta d’intercanvis criptogràfics emmagatzemen les vostres monedes comprades en carteres de tercers i els usuaris han de transferir fons d’aquesta cartera a les seves carteres personals, ja que les carteres de tercers no són segures per mantenir fons. Aquí, a Coinmama, els vostres fons es transferiran instantàniament a la vostra cartera personal un cop hàgiu introduït les dades de les vostres targetes.

LLEGEIX les 6 millors carteres Zcash 2021


4-Interfície d’usuari fàcil

Una altra característica molt atractiva de Coinmama L’intercanvi criptogràfic és que té una interfície fàcil i fàcil d’utilitzar. Fins i tot els principiants poden comprar i canviar fàcilment criptomonedes a través de la seva plataforma. Hi ha molts intercanvis de criptografia d’aquest tipus que són molt difícils d’utilitzar per a principiants, ja que hi ha molts gràfics, gràfics i estadístiques que ho fan complicat. D’altra banda, el procés de compra de Coinmama també és molt senzill i fàcil. Els usuaris poden comprar criptomonedes que triïn després de registrar-se i verificar el seu compte.

5-Seguretat d’alt nivell

Les funcions de seguretat d’un intercanvi sempre es consideren principals si voleu emmagatzemar criptomoneda en una cartera de tercers. A més, el lloc web sempre hauria de ser regulat per organismes governamentals per estalviar els vostres fons. Coinmama està registrat a FINCEN als Estats Units, cosa que demostra que no hi ha perill que els pirates informàtics els pirateïn i, si succeeix, el procés d’investigació de l’intercanvi segueix les lleis nord-americanes. Coinmama mai no ha estat piratejat; perquè sempre manté els números de la vostra targeta de crèdit / dèbit en un servidor diferent.

6-Ajuda i assistència sempre disponibles

Per últim, però no menys important, Coinmama també és un lloc web preferit per a molts usuaris, ja que l’intercanvi ofereix ajuda i assistència fàcilment disponibles per als usuaris en cas de tenir algun problema. Com que l’intercanvi només funciona a través del lloc web, s’ofereix als usuaris assistència disponible a través d’aquesta plataforma. Hi ha la possibilitat de xat en viu disponible. Però la majoria de la gent prefereix utilitzar el suport per correu electrònic. El temps de resposta de l’equip de suport sol ser major els caps de setmana. Els altres dies, l’assistència està disponible de 9:00 a 18:00 GMT + 3.

coinmama comprar bitcoin

DESAVANTATGES:

Juntament amb molts avantatges, Coinmama també presenta alguns desavantatges que desanimen els usuaris. Alguns d’aquests són:

 1. No hi ha suport per al comerç de criptomonedes
 2. Alts honoraris de transacció
 3. Només admet algunes monedes
 4. Disponible només com a lloc web

1-Sense suport per al comerç de criptomonedes

El primer desavantatge d’utilitzar Coinmama és que els usuaris no poden negociar criptomonedes. Només ofereix facilitats de compra, però no permet la venda. D ‘altra banda, intercanvis com Coinbase, permetre als usuaris negociar i vendre criptomonedes. Fins i tot, Coinbase permet vendre criptomonedes a canvi d’algunes monedes fiduciàries.

2-Alts honoraris de transacció

Coinmama tampoc és molt popular entre els usuaris a causa de les seves altes tarifes de transacció. Es necessita un 5,5% en totes les transaccions que realitzeu. A més, l’intercanvi comporta un 6% de comissions de transacció si els usuaris compren criptomoneda mitjançant les seves targetes de crèdit / dèbit. La comissió de transacció exacta depèn de la quantitat de criptomoneda que esteu comprant a la borsa.

3-Admet només poques criptomonedes

Un altre desavantatge d’utilitzar Coinmama és que ofereix la possibilitat de comprar un nombre limitat de criptomonedes. Abans, l’intercanvi permetia comprar Bitcoin i Ethereum, però ara ha ampliat el suport per a Litecoin, Cardano, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Ripple (XRP) i alguns altres..

4-Disponible només com a lloc web

READ PayPal anuncia que estendrà la seva oferta de criptografia als residents del Regne Unit

Coinmama també és severament criticat pels usuaris perquè només funciona com a lloc web i no té cap aplicació mòbil. Això fa que el seu ús sigui limitat perquè la gent prefereix negociar a qualsevol lloc amb els seus telèfons mòbils. Cal registrar-se al lloc web per comprar criptomonedes.

coinmama comprar bitcoin

Passos per comprar criptomonedes a través de Coinmama:

Comprar criptomonedes mai va ser tan fàcil com ho fa aquest intercanvi criptogràfic. A continuació es detallen alguns passos per comprar criptomoneda mitjançant aquest intercanvi.

 • Inscripció

coinmama ripple xrp

El primer i el més important pas compra de criptomonedes a través de Coinmama és el registre a la borsa. És bastant senzill i només requereix un identificador de correu electrònic dels usuaris. Trobareu la pestanya Registre a l’extrem superior dret del lloc web. En fer clic en aquesta pestanya, s’obrirà un formulari de registre. Els usuaris han d’emplenar el seu nom d’usuari, seleccionar una contrasenya i introduir el seu identificador de correu electrònic per verificar-lo. En enviar el formulari de registre, s’enviaria un enllaç a l’adreça de correu electrònic de l’usuari. En fer clic a l’enllaç, es completarà el procés de registre. Els usuaris poden comprar qualsevol moneda digital per valor de 150 dòlars després d’aquest registre. Però, si voleu comprar una gran quantitat de criptomonedes, haureu de passar per la verificació KYC. Això es deu al fet que permet als usuaris comprar 5.000 dòlars de criptomonedes en un dia i 20.000 dòlars en criptomonedes en un mes.

 • Compra de criptomonedes

comprar coinmama criptomoneda

Després de registrar-se amb èxit i verificar KYC, els usuaris poden comprar qualsevol criptomoneda que vulguin. Si inicieu la sessió al vostre compte, passareu a la pàgina següent, on haureu de seleccionar la criptomoneda que vulgueu i també la moneda en què voleu pagar. Aquí és pertinent esmentar-ho Coinmama accepta pagaments en moltes monedes fiduciàries si els usuaris tenen la intenció de comprar criptomonedes mitjançant les seves targetes de dèbit / crèdit. Un cop seleccioneu les monedes, es mostrarà a la pantalla el tipus de canvi que facilitarà la decisió dels usuaris. La tarifa de transacció també es mostrarà aquí per a la instal·lació dels usuaris.

 • Verificació de la identificació

Si voleu comprar criptomonedes per valor de 150 dòlars o menys, podeu seguir el procés després del registre. Però si la quantitat de criptomoneda que voleu comprar supera els 150 dòlars, haureu de completar la verificació KYC. En aquesta verificació, els usuaris hauran de demostrar la seva identitat mitjançant un document governamental admès com la targeta d’identificació, el número de passaport, el permís de conduir i, a més, un selfie visible que tingui un d’aquests documents. Es triga uns 10-20 minuts si la prova d’identitat és visible. Un cop finalitzada la verificació, els usuaris poden comprar criptomonedes que triïn fins a 5.000 dòlars al dia i 20.000 dòlars al mes.

En conclusió, ho podem dir Coinmama és un bon intercanvi per comprar criptomonedes en general perquè opera a gairebé tots els països del món. A més, val la pena utilitzar l’intercanvi a causa de la facilitat de compra amb targetes de crèdit / dèbit i també l’acceptació de pagaments en moltes monedes fiduciàries. L’ús d’aquest intercanvi augmentarà encara més si amplia el suport per a més criptomonedes i també ofereix una aplicació mòbil.

coinmama comprar bitcoin

  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map