YFII Yield Farming: la controvertida forquilla de $ YFI

YFII (ara formalment conegut com DFI.Money) és una bifurcació de yEarn project (YFI) que ofereix un model de distribució de fitxes diferent on les emissions de fitxes es redueixen a la meitat cada setmana (YIP-8). Aquest disseny econòmic fomenta la participació activa en la mineria de $ YFII, alhora que permet als que arriben més endavant guanyar recompenses. YFII funciona com un testimoni de governança per a la comunitat, ja que els tokens estan obligats a votar sobre noves decisions i implementacions. A partir d’aquest article, més de 150 milions de dòlars nord-americans s’havien bloquejat sota el fitxer Agrupació YFII 1– significar el desenvolupament d’una comunitat forta.

YFII està dissenyat per tenir 3 grups diferents, cadascun distribuint 10.000 fitxes la primera setmana de llançament (el 27 de juliol), amb la quantitat a la meitat cada setmana següent.

Els desenvolupadors inicialment tenien la intenció d’implementar aquest canvi mitjançant una votació de governança “YIP8”, Però, la comunitat no la va aprovar. Això ha conduït a la creació de la forquilla YFII que implementa directament un model setmanal de reducció a la meitat de les emissions de YIP. Això ha conduït a un creixent suport al projecte, especialment a la comunitat xinesa. $ YFII comparteix a Semblança del codi al 98% amb YFI, amb la diferència clau en la clàusula afegida “reduir la reducció a la meitat”: per a més informació comproveu aquesta comparació.

Governança YFII interfície també és una bifurcació de Ygov.finance

YFII Llança controvèrsies

El llançament de YFII va ser controvertit i es va trobar inicialment amb acusacions d’estafa, ja que la comunitat occidental temia que YFII fos una estafa de sortida. Això es va deure principalment a la presència de portes posteriors potencials, com ara adreces de “minador” i de “governança” que podrien crear qualsevol nombre de nous tokens (risc de token infinit). Aquests problemes es van resoldre posteriorment mitjançant la crema de la “direcció de govern” i aclariment del “miner” adreces.

Advertiment de detecció de pesca de metamask

És segur obtenir una granja YFII

YFII ofereix rendiments de la inversió molt elevats, i el grup 2 ofereix més del 2000% a partir d’aquest article. La qüestió important ara és si és segur produir YFII de la granja. Metamask ha emès advertiments de pesca contra el phishing per al lloc YFII, probablement com a resultat dels avisos inicials enviats per “informes” contra el projecte.

El punt clau de controvèrsia era la presència d’una ‘clau de propietari’ que es podria haver utilitzat per crear un subministrament infinit de YFII. Aquest problema ha estat corregit per la comunitat després de cremar la clau del propietari, cosa que significa que no es poden crear noves fitxes sense que la comunitat ho accepti mitjançant vots de governança. També hi ha hagut algunes alarmes activades pel projecte Balancer, on el grup YFII-DAI es va suprimir temporalment.

La comunitat xinesa de Wechat ha estat ràpida a cridar contra els prejuicis no fundats contra el projecte. Molts han anomenat Balancer centralitzat i potencialment poc fiable després d’aquestes acusacions / censura de frontend.

https://twitter.com/FinanceYfii/status/1288405347976192000?s=20

Definitivament, hi ha molts riscos en utilitzar YFII, com passa amb tots els projectes de finançament descentralitzats i contractes intel·ligents.

Dues piscines

Actualment, hi ha dues piscines per explotar el testimoni $ YFI – cadascuna té una distribució de 10.000 per setmana – que disminueix a la meitat cada setmana (vegeu el gràfic següent).

Per obtenir més informació sobre el rendiment percentual anual estimat (APY) generat per l’agricultura YFII, consulteu l’eina agrícola de Weeb https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

Com es produeix la granja YFII

* NOTA: la producció agrícola és extremadament perillosa i pot incloure riscos com ara infinites vulnerabilitats de la moneda / contractes intel·ligents / volatilitat dels preus del testimoni. Aquesta activitat no és SEGURA i s’hauria de considerar EXTREMAMENT experimental. Has estat avisat*

Hi ha tres mètodes diferents per explotar YFII: tots donen rendiments diferents de YFII i tenen diferents riscos associats. No cal aprendre tots els mètodes, sinó que és important entendre que tenen diferents perfils de risc.

 1. PISCINA 1: Utilitza les fitxes yCurve generades el https://www.curve.fi/iearn.
 1. Ingressi a https://www.curve.fi/iearn
 2. A la Dipòsit pàgina, ingresseu USDT, USDC, TUSD o DAI
 3. Això generarà fitxes yCurve
 4. Estaca yCurve Tokens activats https://yfii.finance/#/ al “Anhelar” piscina
 5. RISCOS: La piscina Y Curve utilitza monedes estables i les inverteix automàticament en diferents protocols. Es considera un risc elevat, ja que qualsevol vulnerabilitat en qualsevol dels protocols pot provocar robatoris de fons.
 • Piscina 2: Utilitza el 98% de DAI de Balancer: un 2% de liquiditat YFFI
  1. Participi en YFII o DAI al Balancer Liquidity Pool https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
  2. Això generarà tokens BPT
  3. Activa les fitxes BPT https://yfii.finance/#/ dins “Equilibrador (YFII-DAI)” Piscina
  4. RISCOS: Els fons s’utilitzaran per automatitzar la creació de mercats, és a dir, si es produeix una gran venda sobtada de YFII, els tokens DAI s’utilitzaran per comprar els YFII. Això vol dir que la caiguda / volatilitat de preus de YFII pot conduir a una reducció dels actius agrupats.
  5. Piscina 3: Participació de YFII a la piscina de “governança”
  6. Després d’apostar amb èxit, hauríeu de poder veure com augmenten les “recompenses disponibles” amb el temps amb més fitxes YFFI. Les fitxes es poden reclamar en qualsevol moment mitjançant “recompenses de reclamació”. A més d’això, les fitxes d’aposta també poden descomprimir-se en qualsevol moment sense bloqueig.

   Governança YFII

   Durant la fase d’arrencada de YFII, els desenvolupadors han optat per utilitzar un model de governança de signatures múltiples on el poder es comparteix entre 11 signants. Perquè s’aprovi i s’apliqui una resolució, 7 dels 11 signants cal aprovar l’acció mitjançant una volta de gnosi. Es tracta d’una mesura temporal que millora la velocitat de desplegament del contracte mentre es transita el poder al DAO de govern de les YFII (els votants de les YFII poden votar què implementar). Es pot trobar més informació sobre els 11 signants & verificació de twitter aquí: https://keys.yfii.finance.

   Distribució YFII

   Gràfic de distribució YFII

   YFII Wechat Group (xinès)

   La comunitat YFII té un gran grup de Wechat. Per trobar el grup, cerqueu myGrassU i escriviu 3 per rebre una invitació al grup. En una carta oberta del Comunitat YFII, el creador de YFI va ser oficialment reconegut amb una mala foto.

   Llistes YFII a Binance

   Binance va llistar DFI.Money (YFII) l’1 de setembre de 2020 amb els següents parells comercials: YFII / BNB, YFII / BTC, YFII / BUSD i YFII / USDT. YFII no va pagar cap comissió de cotització per aquest llistat, clarament Binance va cotitzar YFII en resposta a l’aclaparadora popularitat entre els agricultors i entusiastes de DeFi. La popularitat i la comunitat són un factor important que es pren en consideració a Binance a l’hora de decidir què llistar, tal com va revelar el cofundador i CEO Chengpeng Zhao (CZ) durant la nostra entrevista..

   La fitxa de YFII a Binance els va donar un gran impuls, duplicant gairebé el valor del testimoni fins a superar els 8.000 dòlars en només un dia.

   Preguntes freqüents

   És segur YFII?

   YFII té contractes similars a Synthetix i YFI; per tant, no és una estafa total. Tanmateix, encara no s’ha demostrat si YFII és segur a causa de possibles vulnerabilitats del contracte comercial. YFII encara no ha estat auditat

   Com puc afegir-lo al grup d’equilibris 2

   Unfortunate Balancer ha eliminat la funció d’afegir liquiditat a la piscina (a causa dels temors d’un potencial risc d’encunyació infinita). Per afegir-lo al grup 2, heu d’utilitzar la forquilla equilibradora proporcionada per YFII

   On puc trobar les estadístiques més recents sobre l’agricultura YFII

   Podeu fer servir una informació no oficial proporcionada també per WeeMcGee – https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Sèrie de finances descentralitzades (DeFi): tutorials, guies i molt més

   Amb contingut tant per a principiants com per a usuaris més avançats, consulteu la nostra sèrie YouTube DeFi que conté tutorials sobre les EINES ESENCIALS que necessiteu per negociar a l’espai DeFi, per exemple. MetaMask i Uniswap. A més d’una immersió en temes populars de DeFi com Reef.finance ($ REEF) i Polkadot ($ DOT)

   La sèrie DeFi d’aquest lloc web també inclou temes que no s’han explorat a YouTube. Per obtenir una introducció al que és DeFi, consulteu Descripció general de les finances descentralitzades (DeFi): una guia de la tendència més CALENT en criptomoneda.

   Tutorials i guies per a les EINES DE DEFI ESSENCIALS:

   • Guia MetaMask: Com configurar un compte? PLUS consells i pirates informàtics per a usuaris avançats
   • Revisió i tutorial d’Uniswap: guia per a principiants i consells i trucs avançats
   • Guia i revisió del sèrum DEX
   • SushiSwap ($ SUSHI) explicat
   • 1inch Exchange, Mooniswap i Chi GasToken: la revisió i la guia màximes

   Per obtenir informació detallada sobre altres projectes específics de DeFi, consulteu les nostres guies de fitxes DeFi. Aquí teniu algunes de les nostres guies més populars:

   • AAVE ($ LEND)
   • Revisió d’Ampleforth ($ AMPL): la guia essencial d’aquest protocol DeFi
   • Guia ChainLink ($ LINK): un enllaç clau a l’espai DeFi
   • Cream Finance ($ CREAM): què és??
   • Guia Curve Finance ($ CRV)
   • DODOEx ($ DODO): un proveïdor revolucionari de liquiditat en cadena
   • Finances lineals ($ LINA): el futur de les plataformes d’intercanvi sintètic?
   • Polkadot ($ DOT): tot el que necessiteu saber sobre el DeFi estimat de la Xina
   • RAMP DeFi: Com desbloqueja el valor dels actius participats?
   • Reef Finance ($ REEF): la plataforma Defi All-In-One (Tot en Un)
   • Solana ($ SOL) va explicar
   • The Graph ($ GRT): el següent nivell d’aplicacions descentralitzades
   • Trustswap ($ SWAP) explicat: propera generació de transaccions DeFi
   • Yearn. Finançament que fusiona l’ecosistema DeFi
   • Wing Finance ($ WING): una plataforma de préstecs DeFi basada en el crèdit

   Aviat hi haurà més vídeos i articles com a part de la nostra sèrie DeFi, així que assegureu-vos de SUBSCRIBIR-NOS Canal de Youtube i (de moment) Butlletí setmanal GRATU .T de manera que se us notificarà tan aviat com surtin!

   Recursos:

   1. INFORMACIÓ: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0
   2. PISCINA: https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
   3. FORQUILLA: https://bal.yfii.finance/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565 (Forquilla no oficial del grup Balancer. Utilitzeu-ho al vostre compte i risc).
   4. ESTACIÓ: https://yfii.finance/

    CONTRACTE: 0xAFfcD3D45cEF58B1DfA773463824c6F6bB0Dc13a

   5. com es veuen recompenses? https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   Anunci YFII: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0

   Adreça del testimoni YFII: 0xa1d0E215a23d7030842FC67cE582a6aFa3CCaB83

   Informació no oficial sobre la producció agrícola:

   Grup 1: https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Grup 2: https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   map