SuperFarm ($ SUPER): agricultura NFT de cadenes creuades sense necessitat de codi

SuperFarm ($ SUPER) és una plataforma DeFi de cadena creuada dirigida a facilitar el procés de creació de tokens no fungibles (NFT) alhora que els proporciona la capacitat d’afegir valor als seus tokens. Té el seu propi mercat NFT del qual es podrien beneficiar els creadors. El protocol està dissenyat per facilitar tot el trajecte de blockchain de l’usuari. Finalment, SuperFarm és un projecte en continu creixement que podria atraure més associacions de diverses plataformes de jocs.

Antecedents

Elliot Wainman, el creador d’EllioTrades i cofundador de Dapp Evolution Games, va començar el seu treball a SuperFarm amb l’objectiu d’adopció massiva per a la xarxa Ethereum. L’objectiu d’Elliot és arribar a més de 2.500 milions de jugadors de tot el món que volen comprar actius dins del joc mitjançant NFT.

La primera ronda de recaptació de fons de SuperFarm va ascendir a un total d’1,1 milions de dòlars, on van participar firmes financeres i criptomonedes destacades com Bitcoin.com, GBV Capital, Solidity Ventures i Spark Digital Capital, i moltes altres..

Abans d’endinsar-nos en el que fa SuperFarm, és important entendre què són els NFT.

Què són els NFT?

Les fitxes no fungibles (NFT) es refereixen a recursos digitals que representen gairebé qualsevol cosa, des d’obres d’art o la identitat d’una persona. Els NFT no es poden duplicar i tots tenen metadades diferents.

S’utilitzen habitualment per crear una representació en cadena de blocs d’un actiu del món real perquè es puguin negociar amb criptografia. Com que els NFT són programables, es poden connectar amb diferents característiques i atributs segons les necessitats del creador.

Què és SuperFarm?

Què és SuperFarm? (Font: ‘PART 1: Presentació de SuperFarm«Article mitjà»)

SuperFarm és una plataforma DeFi de cadenes creuades per a l’agricultura NFT sense necessitat de cap codi, amb l’objectiu principal de facilitar a qualsevol persona la creació de les seves pròpies fitxes i afegir-hi valor mitjançant l’agricultura NFT. I com que no té cap requisit de codificació per part de l’empresa, l’ús de la plataforma disminueix la complexitat tècnica de presentar el seu propi NFT.

SuperFarm NFT Farming (Font: ‘PART 1: Presentació de SuperFarm«Article mitjà»)

La forma en què SuperFarm abstrau el procés de tokenització és mitjançant una sèrie d’eines visuals adaptades als principiants. Poden personalitzar les regles de les seves fitxes, identificar els seus atributs, incentivar un comportament i molt més. La plataforma SuperFarm és fàcil d’utilitzar, però no compromet la qualitat i l’eficàcia.

Les fitxes que es poden generar a la plataforma compleixen ERC20. Els poden vendre a qualsevol mercat compatible. De fet, fins i tot els usuaris poden configurar el seu propi mercat NFT a través de la plataforma, si així ho desitgen.

NFT Farming

A través de la plataforma, les empreses poden crear fàcilment les seves pròpies granges i instal·lar-hi les seves NFT. Els usuaris poden accedir-hi per participar en NFT i obtenir incentius. Tanmateix, hi ha un requisit mínim de fitxes SUPER abans que es permeti a algú obrir noves granges.

NFT Marketplace

Els usuaris tenen accés a la botiga NFT, on poden adquirir NFT mitjançant els punts de recompensa que reben de l’agricultura. També permet als usuaris comprar NFT amb criptomonedes compatibles.

Supervisar

Superverse és la interfície de joc de SuperFarm. És un joc de cartes basat en l’NFT que funciona en una configuració d’autobutler. A part dels punts de joc, algunes de les recompenses disponibles a Superverse inclouen descomptes NFT de plataformes de joc associades a SuperFarm..

Hi ha un requisit mínim per a les participacions SUPER abans que un usuari tingui accés al Superverse.

Gràfic de comparació de funcions de SuperFarm (Font: ‘PART 1: Presentació de SuperFarm«Article mitjà»)

Token natiu de Superfarm: $ SUPER

El testimoni $ SUPER és el testimoni d’utilitat natiu de SuperFarm. Es pot utilitzar com a mitjà d’intercanvi o per pagar comissions de govern i transaccions. SUPER també proporciona als seus titulars accés als productes i programes disponibles a l’ecosistema de jocs de SuperFarm, als socis de videojocs i a les gotes NFT.

Atès que la plataforma vol ser totalment descentralitzada en el futur, el seu govern està dirigit per la comunitat. Qualsevol decisió o proposta de modificació o modificació de la plataforma ha de passar pel vot dels titulars de SUPER. El poder de vot es pot determinar per la quantitat de fitxes SUPER que tingueu. Com més tingueu a SUPER, més fort serà el vostre poder de vot.

Altres compres que podeu fer a la plataforma també inclouen SUPER. Es pot utilitzar per accedir a algunes funcions importants de la plataforma que només estan disponibles per als titulars de SUPER.

Si voleu comprar SUPER, el testimoni apareix a Uniswap. A continuació es mostren alguns dels casos d’ús de SUPER.

Casos d’ús de SuperFarm $ SUPER (Font: ‘PART 1: Presentació de SuperFarm«Article mitjà»)

Estaca

SUPER també es pot apostar. Els usuaris només han de bloquejar el seu SUPER en un contracte intel·ligent perquè puguin obtenir recompenses de token per fer-ho. Aquesta estructura de recompensa prové de la recaptació de tarifes de plataforma que també es fan a SUPER.

Agricultura

SUPER també es pot apostar per recompenses NFT. En participar en la participació de NFT, els usuaris també poden rebre recompenses exclusives de NFT de granges associades.

Els usuaris també poden configurar les seves pròpies granges a la plataforma. No obstant això, hi ha un requisit mínim de 100.000 fitxes SUPER per fer-ho. El propòsit de la quota és assegurar-se que hi hagi una baixa probabilitat de brossa, una bona qualitat de les granges i incentivar la compra del testimoni..

NFT Drops

Els titulars de SUPER també tenen dret a recompenses de caiguda de NFT. Aquests són els NFT disponibles als videojocs Superverse i associats. Tanmateix, per formar part de les baixades de NFT, els usuaris haurien de tenir els tokens SUPER mínims requerits.

SuperFarm NFT Drops (Font: ‘PART 1: Presentació de SuperFarm«Article mitjà»)

Conclusió

SuperFarm és un interessant projecte DeFi. Un dels punts forts de la plataforma és que ja ha identificat qui és el seu mercat objectiu. Si el projecte s’enlaira amb èxit i incorpora més jugadors i desenvolupadors, és molt probable que fomenti l’interès de la gent per la criptografia i el DeFi de manera significativa. Imagineu-vos 2.500 milions de jugadors saltant al tren criptogràfic; serà una gesta enorme.

A més, SuperFarm és un projecte del qual les empreses es poden beneficiar fàcilment. Si volen crear els seus propis NFT i comercialitzar-los, la interfície de SuperFarm també els ha preparat la plataforma. Si el projecte assoleix els seus objectius, ofereix una perspectiva prometedora per a tota DeFi. Mirar on es troba avui, no és impossible. La plataforma és fàcil d’utilitzar i és rendible. Pertany als projectes DeFi que hem de tenir en compte.

Sèrie de finances descentralitzades (DeFi): tutorials, guies i molt més

Amb contingut tant per a principiants com per a usuaris més avançats, consulteu la nostra sèrie YouTube DeFi que conté tutorials sobre les EINES ESENCIALS que necessiteu per negociar a l’espai DeFi, per exemple. MetaMask i Uniswap. A més d’una immersió en temes populars de DeFi com Reef.finance ($ REEF) i Polkadot ($ DOT)

La sèrie DeFi d’aquest lloc web també inclou temes que no s’han explorat a YouTube. Per obtenir una introducció al que és DeFi, consulteu Descripció general de les finances descentralitzades (DeFi): una guia de la tendència més CALENT en criptomoneda.

Tutorials i guies per a les EINES DE DEFI ESSENCIALS:

 • Guia MetaMask: Com configurar un compte? PLUS consells i pirates informàtics per a usuaris avançats
 • Revisió i tutorial d’Uniswap: guia per a principiants i consells i trucs avançats
 • Guia i revisió del sèrum DEX
 • SushiSwap ($ SUSHI) explicat
 • 1inch Exchange, Mooniswap i Chi GasToken: la revisió i la guia màximes

Per obtenir informació detallada sobre altres projectes específics de DeFi, consulteu les nostres guies de fitxes DeFi. Aquí teniu algunes de les nostres guies més populars:

 • AAVE ($ LEND)
 • Revisió d’Ampleforth ($ AMPL): la guia essencial d’aquest protocol DeFi
 • Guia ChainLink ($ LINK): un enllaç clau a l’espai DeFi
 • Cream Finance ($ CREAM): què és??
 • Guia Curve Finance ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): un proveïdor revolucionari de liquiditat en cadena
 • Finances lineals ($ LINA): el futur de les plataformes d’intercanvi sintètic?
 • Polkadot ($ DOT): tot el que necessiteu saber sobre el DeFi estimat de la Xina
 • RAMP DeFi: Com desbloqueja el valor dels actius participats?
 • Reef Finance ($ REEF): la plataforma Defi All-In-One (Tot en Un)
 • Solana ($ SOL) va explicar
 • The Graph ($ GRT): el següent nivell d’aplicacions descentralitzades
 • Trustswap ($ SWAP) explicat: propera generació de transaccions DeFi
 • Yearn. Finançament que fusiona l’ecosistema DeFi
 • Wing Finance ($ WING): una plataforma de préstecs DeFi basada en el crèdit

Aviat hi haurà més vídeos i articles com a part de la nostra sèrie DeFi, així que assegureu-vos de SUBSCRIBIR-NOS Canal de Youtube i (de moment) Butlletí setmanal GRATU .T de manera que se us notificarà tan aviat com surtin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map