Comprar Bitcoin a l’instant sense verificació (identificació) mitjançant targeta de crèdit / dèbit

Un dels temes candents que s’està tractant a tot arreu són les monedes digitals. Després d’un augment del 100% en el valor de Bitcoin, cada vegada hi ha més gent que s’atrau per aquesta moneda. Fa uns dos anys, la gent solia riure’s de la persona que volia canvieu Bitcoins per uns quants dòlars. Però ara, gairebé totes les persones volen canviar els seus dòlars amb Bitcoin. Tot això és a causa dels alts preus de la moneda digital. Ha facilitat les transaccions amb l’eliminació del paper de tercers, intermediaris o bancs. Les transaccions en moneda digital es realitzen directament entre el venedor i el comprador. Aquestes transaccions es registren en un llibre digital distribuït anomenat blockchain.

Un dels problemes gegantins als quals s’enfronta la gent comuna, avui dia, és quina és la millor criptomoneda, quin és el millor lloc per comprar-lo, i quina és la millor manera de comprar-lo. Abans de respondre a aquesta pregunta, voldria explicar alguns conceptes bàsics que us poden ajudar a entendre les realitats que hi ha darrere del món de les criptografies.

Llegiu també: 5 millors llocs per comprar Bitcoin

Què és Bitcoin

Bitcoin és la moneda digital més valuosa i antiga que es va fer pública el 2009. En realitat, és una moneda digital en forma de moneda que es crea després de molts càlculs matemàtics. Bitcoin es negocia directament entre els venedors i els compradors sense cap tercer. Totes les transaccions es registren en un llibre electrònic anomenat blockchain.

Quins són els millors llocs per comprar Bitcoin?

Amb l’ús creixent de monedes virtuals, també ha augmentat el nombre de llocs web que venen aquestes monedes. El seu nombre ha augmentat de només 6 el 2014 a més de 3000 el 2019. Amb més de 400 intercanvis de Bitcoin, la gent està preocupada per quin és el millor lloc web i de confiança per comprar monedes virtuals. Després d’observar minuts de diversos intercanvis de Bitcoin, hem arribat a la conclusió que Coinmama és el millor i fiable intercanvi de compra de bitcoins. Coinmama és un intercanvi de criptomonedes amb seu a Israel que permet als usuaris comprar bitcoins mitjançant les seves targetes de dèbit o crèdit sense cap problema de verificació.

Una altra raó principal per fer-ho compreu Bitcoins des d’aquest lloc web és que es troba a la ubicació “offshore” i també utilitza el mètode de dipòsit en efectiu. Aquest lloc web manté en gran mesura les seves transaccions privades. A més, el lloc web està dissenyat de manera que els usuaris poden utilitzar-lo fàcilment també al seu navegador de PC i mòbil. A més, aquest lloc web proporciona atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per ajudar els compradors a qualsevol tipus de problema que tinguin durant la compra de Bitcoins.

Llegiu també: 4 millors intercanvis per comprar criptomoneda amb targeta de crèdit / dèbit

Comprar bitcoins amb targetes de dèbit / crèdit sense verificació

Una de les maneres més fàcils de fer-ho comprar bitcoins es realitza mitjançant targetes de dèbit / crèdit. Això es deu al fet que aquest mètode us permet comprar monedes de qualsevol lloc del món de confiança, independentment del lloc on esteu. Aquí, una cosa que val la pena esmentar és que la majoria dels llocs web necessiten verificació per a aquest procés. Alguns requereixen la verificació de la identificació enviant una foto amb la vostra targeta de dèbit o crèdit. Altres requereixen SMS o qualsevol altre tipus de verificació. A continuació es detallen els passos de compra de bitcoins a través de Coinmama sense verificació.

Nova actualització de Coinmama: CoinMama permet als usuaris obtenir el seu primer valor de 150 $ de BTC amb una targeta de dèbit / crèdit sense necessitat de proporcionar una targeta d’identitat (Identificació) de qualsevol tipus. Si voleu comprar més de 150 dòlars en bitcoins sense identificació, es pot comprar a Changelly. Llegiu més sobre Changelly Aquí.

Changelly:

revisió mutant 2018


Changelly és un lloc web de comerç de criptomonedes de fama mundial que us permet comprar dotzenes de monedes digitals populars fàcilment. Tot i que hi ha molts llocs web similars, hi ha Changelly és el més famós per les seves funcions avançades.

Changelly ha facilitat molt el procés de negociació per als inversors que vulguin invertir en monedes digitals. No només et deixen compreu diferents monedes directament de les vostres targetes de crèdit / dèbit però també us permeten utilitzar el seu lloc web per a Exchange Cryptocurrencies.

Comprar Bitcoin sense verificació d’identificació directament mitjançant aquest botó:

comprar bitcoin amb Changelly

Pas a pas per comprar Bitcoin a Coinmama:

1-Creeu / obriu un compte

coinmama ripple xrp

Per comprar, vendre o intercanviar bitcoins en qualsevol intercanvi en línia, primer heu de registrar-vos a aquest lloc web o intercanviar. Això significa que heu d’obrir un compte en aquest lloc web. Durant aquest procés d’obertura del compte, heu de verificar la vostra adreça de correu electrònic.

Voleu comprar Bitcoin amb PayPal? aquí teniu la nostra guia pas a pas per comprar bitcoins amb paypal sense identificació de verificació

2-Inicieu la sessió al vostre compte

inici de sessió coinmama

Després d’iniciar la sessió, aneu a la pestanya “El meu compte” i feu-hi clic. Es mostrarà una pàgina així

En aquesta pàgina es requereix informació personal i heu d’emplenar-la i desar-la.

3-Feu clic a la pestanya “Comprar bitcoins”

comprar coinmama btc

Després d’emplenar tota la informació personal i desar-la, s’obrirà una nova pàgina. Aquesta pàgina mostrarà diverses opcions. Per exemple, podeu introduir la quantitat de quants Bitcoins que voleu comprar. Pot variar des de 0,01 fins a qualsevol número.

Després de seleccionar el nombre de bitcoins que voleu comprar, premeu aquesta pestanya verda que diu “comprar bitcoins’. Això us portarà a una altra pàgina.

4-Seleccioneu el mètode de pagament

targeta btc

Ara ve el mètode de pagament i heu de seleccionar el mètode de pagament amb targeta de crèdit / dèbit.

Després de la selecció, heu d’introduir les dades de la vostra targeta de crèdit, el codi de seguretat i ja heu acabat.

5-Direcció de la cartera de Bitcoin

comprar cartera bitcoin

Després de l’autenticació / verificació de la targeta de crèdit / dèbit, haureu d’introduir el vostre fitxer adreça de cartera. Aquí és pertinent esmentar que els bitcoins sempre es guarden a la cartera. Poden ser carteres dures o toves. Aquesta cartera és realment l’adreça on es lliuraran els bitcoins que heu comprat. Tot això es fa després de la confirmació del pagament.

Introduïu l’adreça de la cartera al camp buit que hi ha a sobre i premeu la pestanya “Pagament complet” a continuació.

6-Informació i adreça de facturació

comprar informació de bitcoins

Després de fer clic a la pestanya “Finalitza el pagament”, s’obrirà una pàgina nova davant vostre. Aquesta pàgina requereix informació i adreça de facturació. Heu d’emplenar tota la informació necessària en aquesta pàgina i fer clic a continua.

7-Informació de la targeta de crèdit / dèbit

btc comprar moneda

El següent pas és proporcionar el vostre informació de la targeta de crèdit / dèbit.

8-Verifiqueu el vostre correu electrònic i el vostre número de telèfon

coinmama sim

Se us demanarà que verifiqueu el vostre correu electrònic i el vostre número de telèfon. Aquí hi ha la diferència que Coinmama requereix la imatge d’identificació del comprador que tingui la seva targeta de crèdit / dèbit.

Verificació de 9 identificacions

La majoria de la gent no necessitarà penjar una selfie. Simplement salteu el pas 8 si CoinMama no us ho sol·licita.

coinmama verifica

Hi ha dos passos de verificació diferents. Un és la verificació del correu electrònic i del número de telèfon i l’altre és la verificació de la càrrega de la imatge d’identificació. Si Coinmama requereix una imatge d’identificació, podeu ometre el pas anterior que requereix la verificació del número de telèfon i del correu electrònic.

Aquesta verificació d’identificació amb imatge requereix que tingueu la targeta de crèdit / dèbit a les mans.

10-Espereu la confirmació de la verificació

pagament coinmama

No tanqueu la sessió del compte fins que Coinmama confirma la vostra verificació. Veureu que es ressaltarà la pestanya “Gràcies”.

11-Rebre correu electrònic de confirmació

conf. correu electrònic coinmama

Un cop verificat el vostre pagament, l’intercanvi us enviarà un correu electrònic de confirmació indicant-ho.

Després de completar el procés, Bitcoins arribarà al vostre fitxer adreça de cartera en 20-30 minuts.

comprar bitcoin amb coimama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map