XYO Network Review 2021: el futur del seguiment GPS?

XYO Network vol ser l’empresa que condueix els serveis de seguiment d’ubicacions cap a un nou futur (substituint finalment el seguiment GPS). De fet, el món actual sens dubte seria molt diferent si no fos pel GPS. En aquest Revisió de la XYO Network, analitzarem el funcionament de la tecnologia, la manera d’extreure fitxes XYO i el futur del projecte.

Creada inicialment als anys setanta pel govern dels Estats Units (i l’exèrcit nord-americà), l’ús comú de la tecnologia va començar als anys vuitanta, molt abans de l’era dels telèfons intel·ligents.. 

Avui en dia, seria difícil imaginar una vida sense Google Maps, els serveis d’ubicació i el seguiment de paquets per a les compres en línia. Tots aquests serveis utilitzen la tecnologia GPS per funcionar correctament.

La XYO Network és una proposta relativament nova que té com a objectiu crear una xarxa de dispositius connectats que faciliti el seguiment i localització de paquets i objectes mitjançant la tecnologia blockchain. 

Lloc web de revisió de xarxes XYO

La seva missió principal és crear una xarxa prou gran com per oferir als usuaris un tipus d’experiència de seguiment diferent per a diversos propòsits. En aquest Revisió de la XYO Network, tractarem els principis bàsics d’aquest projecte, així com el seu estat actual al mercat de criptografia.

Fundada l’últim trimestre del 2017, la XYO Network va publicar el seu primer llibre blanc a principis del 2018 i després va llançar la primera venda del seu testimoni XYO el segon trimestre d’aquest any, que va coincidir amb el llançament del protocol de prova de concepte i primer MVP. 

A partir del 2019, la companyia ja ha llançat les seves aplicacions per a iOS i Android, i actualment estan en procés de desenvolupar una iniciativa de codi obert i una versió actualitzada de la seva xarxa principal, que es llançarà el 2020.

COM FUNCIONA LA XARXA XYO?

El XYO Xarxa Oracle té quatre components clau: sentinelles, ponts, arxivers i endevinadors. Un Sentinel és un dispositiu connectat a la xarxa XYO, que ajuda la cadena emetent un senyal amb la seva ubicació i altres dades, com ara les condicions de temperatura, la data i l’hora.. 

Els Sentinels poden detectar altres Sentinels i emetre un senyal que mostra la proximitat entre els dos dispositius, cosa que crea una cosa anomenada interacció de testimonis vinculats (BWI). Aquestes interaccions es dirigeixen als Bridges, que són els dispositius encarregats de confirmar-les a la xarxa.

Els arxivers són dispositius que emmagatzemen BWI confirmats i, a continuació, proporcionen aquestes dades a Diviners, que són dispositius que utilitza la xarxa per respondre a les preguntes que fan els usuaris, que han de pagar mitjançant tokens XYO.

XYO Network Review

A partir d’avui, l’aplicació XYO Network només permet als seus usuaris convertir-se en Sentinels o Bridges: les opcions per convertir-se en arxivers i divinitzadors encara estan en desenvolupament, i els SDK actualment estan disponibles si voleu contribuir com a desenvolupador..

Per fer això Revisió de la XYO Network més complet, posem un exemple del món real: voleu localitzar la vostra bicicleta perduda, que té un rastrejador XYO Sentinel connectat. Hauríeu d’enviar una consulta a la xarxa per localitzar-la.

Mitjançant les dades emmagatzemades en dispositius Diviner, la xarxa (en teoria) seria capaç de rastrejar la ubicació de la vostra bicicleta per tal de recuperar-la. La consulta és una transacció de cadena de blocs que heu de pagar mitjançant tokens XYO. Així, doncs, com ho faria la gent??

QUÈ ÉS XYO GEO MINING: ÉS LLEGIT?

La xarxa XYO funciona amb el testimoni d’utilitat XYO, que els usuaris utilitzarien per pagar la xarxa per resoldre les seves consultes en intentar localitzar un objecte concret amb dades extretes dels Diviners..

Això ens porta a la primera pregunta de la nostra revisió de la XYO Network: com puc obtenir fitxes XYO?

De moment, hi ha dues maneres en què podeu obtenir tokens XYO: la primera és comprar-les mitjançant l’intercanvi de criptografia KuCoin, que actualment gestiona el volum més gran.

El segon és començar a fer geomines per a la seva xarxa descarregant-ne els fitxers Aplicació COIN, que ja està disponible per a Android i iOS. Un geominer es paga en tokens XYO quan ajuden a crear llibres comptables verificats a partir de dades recopilades pels Sentinels i penjades a la xarxa.

La geomina és diferent de la mineria habitual, ja que, en lloc de proporcionar energia a l’ordinador, proporcioneu la vostra ubicació creant les interaccions de testimoni vinculades que hem explicat anteriorment. 

Aplicació de xarxa XYO

Quan un adivinador XYO utilitza les dades d’ubicació que heu proporcionat per completar una consulta, se us paga, però com que la xarxa encara està en la seva infantesa, la millor opció perquè els usuaris guanyin diners ara mateix és: comenceu a fitxar geomining.

Guanyeu aquestes fitxes descarregant l’aplicació i compartint la vostra ubicació, cosa que us donarà la possibilitat de fer mines des de determinats espais físics, anomenats mosaics, que són quadrats que mesuren una mitjana de 130 peus..

No totes les fitxes us proporcionaran la mateixa quantitat de fitxes XYO: algunes pagaran menys de cent fitxes XYO, mentre que altres ubicacions importants que tingueu podrien donar lloc a “grans geomines” que us poden guanyar milers de fitxes XYO alhora.. 

El sistema podria funcionar de manera similar a, per exemple, Pokémon GO, on es recorre recollint aquestes ubicacions a les meves fitxes.

Algunes altres revisions de la XYO Network han trobat que aquest tipus de mineria pot ser útil, proporcionant un pagament ràpid amb relativa facilitat i en un curt període de temps.

Després d’uns minuts caminant, anant en bicicleta o conduint i compartint les vostres dades d’ubicació, podreu guanyar fàcilment moltes fitxes XYO. 

COM POT GEMINAR FITGLES AMB L’APLICACIÓ DE MONEDES?

L’aplicació COIN és molt fàcil d’utilitzar: només cal descarregar-la al telèfon i configurar un compte. Podeu fer geomines sense un compte, però no podreu retirar els vostres recursos més endavant. 

L’aplicació s’utilitza millor mentre camineu, aneu amb bicicleta o conduïu. Per extreure una fitxa determinada, només cal que feu clic a la icona de piquet i rebrà una quantitat aleatòria de fitxes XYO.

Aplicació de xarxa XYO

Si una rajola ja s’ha extret, es mostrarà al mapa amb un color diferent i no en rebreu cap recompensa, però normalment es restableixen al cap d’uns minuts.

L’aplicació COIN funciona conjuntament amb un dispositiu físic Bluetooth SentinelX, que podeu obtenir de franc: registreu-vos, descarregueu l’aplicació i pagueu el cost d’enviament al lloc web de l’aplicació COIN..

Un cop el rebueu, l’haureu d’aparellar amb el vostre telèfon i rebrà 12 vegades la recompensa en fer geomines.

L’aplicació també ofereix als usuaris l’opció de subscriure’s a plans que permetin una millor explotació minera. La subscripció COIN Plus concedeix a l’usuari dues vegades la velocitat de geomina, la taxa de recàrrega (capacitat de tornar a explotar en llocs minats prèviament) i dues vegades l’oportunitat de trobar grans geomines.

També hi ha una subscripció a COIN Pro que ofereix el triple de la taxa de geomina, les recompenses i totes les funcions disponibles al pla COIN Plus. La pertinença a COIN Plus és de 24,95 $ / mes i la pertinença a COIN Pro és de 34,95 $ / mes.

Dispositius de revisió de xarxes XYO

També podeu comprar un dispositiu BridgeX (200 dòlars) que us pot ajudar a obtenir fins a un 10% en recompenses dels ingressos d’altres usuaris quan rebin dades d’un dispositiu SentinelX. Tanmateix, aquesta funció actualment no està disponible, ja que la XYO Network encara no està activa.

La botiga oficial del lloc web XYO també ven dispositius SentinelX per 50 dòlars, però un SentinelX addicional no afectarà els vostres guanys, ja que només podeu vincular un dispositiu amb l’aplicació.

Donar-los a amics i familiars pot augmentar les vostres possibilitats de guanyar en el futur quan la Xarxa de sentinelles i ponts estigui plenament operativa.. 

Tenir més d’un Sentinel en aquest moment augmenta les interaccions de testimonis vinculats, que ajuden a construir la xarxa, però no les recompenses del testimoni XYO.

QUIN ÉS EL FUTUR DE LA XARXA XYO?

Des de la seva creació, el valor de la moneda XYO ha disminuït constantment, perdent aproximadament el 85% del seu valor només durant l’últim any. Actualment, el preu d’un testimoni XYO és de 0,00042 $, cosa que significa que els usuaris haurien d’extreure uns 2.300 tokens XYO per obtenir 1 $ a canvi..

La naturalesa aleatòria de les recompenses de mosaic pot dificultar l’explotació de fitxes per als usuaris en un període sensible de temps (per exemple, un mes), cosa que ha provocat algunes especulacions en les recents revisions de la XYO Network que realment la compra de fitxes a l’intercanvi KuCoin més d’una sòlida inversió.

XYO Network Review: preu

Alguns usuaris han mostrat preocupació sobre si la XYO Network és un projecte real o fals, quant paga realment XYO i si XYO és una bona inversió o no. 

Aquestes preocupacions es produeixen principalment pel fet que la geomina és tot el que els usuaris poden fer actualment a la xarxa: les seves aplicacions del món real encara no són funcionals i, tot i que els usuaris poden (i fan) crear interaccions de testimonis vinculats: la xarxa real no és viu a partir d’avui.

A més d’aquest problema, la pròpia empresa ha tingut alguns contratemps, així com algunes ocurrències estranyes. Els enumerarem a continuació per a la vostra consideració: 

  • Al juny d’aquest any, van acomiadar la meitat del seu personal total, exactament 40 empleats, que esmenten la necessitat de tornar a centrar els seus esforços. Segons algunes fonts de notícies, l’acomiadament es va centrar principalment en empleats de Màrqueting.
  • La companyia ha estat atacada per algunes controvertides decisions de màrqueting sobre alguns dels seus productes oferts anteriorment, inclosos els kits de geomina i paquets de productes anteriors que l’empresa ja no ofereix ni dóna suport, fins i tot després d’una considerable despesa dels usuaris.
  • Aquests paquets de productes, que incloïen ofertes com ara classes magistrals exclusives sobre “pirateria geogràfica”, swag, accions de la companyia i dispositius XYO, va passar per un procés de modificacions i cancel·lacions arbitràries això va deixar a molts clients insatisfets i desconfiats.
  • L’usuari ha publicat moltes queixes sobre la censura de les empreses. Els usuaris que tinguin problemes amb la geomina, les fitxes perdudes, les inversions i els dispositius defectuosos normalment tenen els comentaris (i comptes) suprimits o bloquejats i l’empresa no respon a les queixes dels fòrums públics..

CONCLUSIÓ DE REVISIÓ DE LA XARXA XYO

Molts usuaris creuen que la XYO Network és una bomba i que l’empresa pot ser només una estafa que busca beneficiar-se del dur treball dels usuaris a la xarxa..

Tanmateix, no hi ha proves clares a partir d’aquest moment i, atès que els seus dispositius Sentinel segueixen sortint de franc (amb només considerar el cost d’enviament), els nous usuaris perdran una quantitat de diners sens dubte petita si decideixen invertir.

Per parlar del futur de la XYO Network, però, hem d’esperar fins que la xarxa entri en funcionament en la seva totalitat, inclosos els arxivers i els adivinadors.. 

Actualment no hi ha un calendari fix en què els usuaris puguin confiar (a part del full de ruta de l’empresa), i l’estat actual de les coses apunta a que molts dels seus subprojectes canviaran en el futur.

Per finalitzar aquesta revisió de la XYO Network, suggeriríem als usuaris interessats que estiguessin atents als anuncis de XYO. La companyia està en procés de desenvolupar noves aplicacions que tinguin aplicacions del món real i que els permetran fer ús dels seus tokens XYO molt guanyats. 

Ara mateix, tot el que poden fer és geominar-los i guanyar diners venent-los o canviant-los per altres criptomonedes o diners en efectiu.

Aquest no és un paisatge molt atractiu, però encara hi ha alguna esperança per a la XYO Network, de manera que la millor aposta és començar a fer geomines el màxim possible amb la mínima inversió possible per contrarestar la incertesa que envolta el futur de la companyia..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map