Revisió itBit 2021: analitzat primer canvi de Bitcoin regulat

Alguns intercanvis de criptomonedes són portes d’entrada entre les monedes fiduciàries del món i el món de les criptomonedes, mentre que altres només són llocs on es pot canviar un testimoni criptogràfic per un altre. Alguns intercanvis són llocs importants que gairebé tothom coneix, com Binance, Coinbase o Kraken. D’altres són poc coneguts fora dels seus territoris d’origen. Alguns són aptes per a principiants, mentre que d’altres poden semblar descoratjadors fins i tot per als comerciants experimentats. Un dels noms que potser heu trobat mentre llegiu sobre el comerç criptogràfic és itBit. Aquest article és un revisió d’itBit per al 2020, així que seguiu llegint per esbrinar si ItBit és adequat per a vosaltres.

revisió d'itbit

Què és BitB?

Amb seu a Nova York i una oficina internacional a Singapur, intercanvi itBit llançat el 2013 com un servei d’intermediació que permet als usuaris comprar Bitcoin amb moneda fiduciària. El 2015 van obtenir una carta del Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York, cosa que els va convertir en el primer Bitcoin Exchange regulat als EUA. Ara ItBit està totalment regulat com a banc a l’estat de Nova York, cosa que els permet oferir serveis d’intercanvi als 50 estats. No hi ha molts intercanvis que ho puguin oferir.

És legítim?

ItBit va ser el primer intercanvi de criptomonedes regulat als Estats Units i actualment està en plena regulació com a banc a l’estat de Nova York. Per tant, ItBit és tan legítim com es pot obtenir.

Per a qui és Bit??

Si mireu el lloc web d’ItBit, reiteradament indiquen el seu objectiu principal: institucions i comerciants actius de criptomonedes. ItBit us permet comprar Bitcoin tant a través del seu intercanvi com a través d’un taulell OTC, però les compres OTC comencen a 100.000 USD. Per tant, si voleu comprar grans quantitats de Bitcoin, ItBit és definitivament una bona opció per a vosaltres. Però si només voleu comprar uns dòlars de Bitcoin, voleu comprar un altcoin o fer alguna operació de criptografia de token, el millor és que busqueu un altre lloc.

Què ofereix itBit?

ItBit ofereix als comerciants diverses funcions per fer les seves transaccions ràpides i segures. Cap revisió ItBit no es pot completar sense fer una ullada a algunes de les més importants, així que aquí hi anem:

API itBit:

ItBit ofereix diverses API per integrar les seves dades de mercat d’actius criptogràfics als vostres programes de negociació o inversió.

Ofereixen FIX (Financial Information eXchange). L’API FIX s’adreça a institucions i comerciants d’alta freqüència. FIX proporciona solucions per a institucions, operadors algorítmics i operadors actius.

També hi ha l’API REST. REST és una API basada en HTTP que ofereix una funcionalitat de negociació completa per al comerç algorítmic o l’anàlisi algorítmic del mercat. Es tracta d’una API pública per recuperar dades de mercat de l’intercanvi i no cal autenticació.

Finalment, hi ha l’API Market Data, que és una API REST que s’utilitza per accedir als llibres de comandes, dades de preus i dades comercials d’ItBit. Aquesta també és una API pública per recuperar dades de mercat de l’intercanvi i no cal autenticació.


monedes itBit

La selecció de monedes a ItBit és molt limitada. ItBit no es va llançar com a intercanvi criptogràfic; és un servei d’intermediació que us permet comprar Bitcoin, de manera que mai no hi va haver cap intenció d’oferir una àmplia selecció d’altcoins.

Al bescanvi d’ItBit, podeu comprar Bitcoin (XBT) amb dòlars nord-americans (USD), euros (EUR) i dòlars de Singapur (SGD). Les compres OTC de Bitcoin es poden fer amb ETH, BCH, LTC, XLM, PAX, BUSD, PAXG i USDT.

Taulell de negociació OTC

ItBit ofereix un mostrador de venda sense recepta per comprar Bitcoin amb monedes fiduciàries i algunes altres criptomonedes. Les transaccions són generalment ràpides; la majoria es liquiden en un dia. Hi ha una comissió de transacció fixa i sense comissions de retirada. Tot i això, tingueu en compte que la transacció mínima a l’escriptori OTC és de 100.000 USD.

Assegurança FDIC

FDIC significa que tots els comptes estan assegurats fins a 250.000 dòlars. ItBit s’ha esforçat molt per controlar i protegir inversors i comerciants, abordant problemes que comporten riscos per a l’intercanvi. Això no és massa comú a l’ecosistema criptogràfic i destaca a ItBit per les seves mesures preventives. Dit això, tot i que una assegurança de 250.000 dòlars sona molt per als comerciants novells i de baix volum, hem de tenir en compte que no són l’objectiu de ItBit. Per a empreses i comerciants que puguin tenir Bitcoin en milions de dòlars a ItBit, la quantitat assegurada no és gens impressionant.

Seguretat

ItBit és molt important en matèria de seguretat. Des del moment que creeu un compte, se us demanarà que activeu 2FA (autenticació de dos factors). Tot i que això no és inusual entre els intercanvis de criptografia, ItBit ho fa una mica més enllà, ja que els seus protocols de seguretat cobreixen tots els sectors de l’intercanvi. ItBit empra diverses capes de seguretat, intentant establir l’estàndard per a l’intercanvi més segur de la indústria. Afirmen protegir la plataforma comercial de l’atac DDoS mitjançant el protocol SSL, 2FA i xifratge complet.

ItBit protegeix el 100% dels actius criptogràfics dels seus clients mitjançant l’ús de carteres d’emmagatzematge en fred sense connexió. El personal ha de complir les verificacions d’antecedents obligatoris i la formació sobre conformitat.

Regulació

Quan ItBit va rebre una carta del NYSDFS (Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York) el 2015, es va convertir en el primer intercanvi criptogràfic regulat als Estats Units. ItBit està totalment regulat com a banc a Nova York i això els permet oferir els seus serveis als 50 estats.

Si hi ha alguna conseqüència de la regulació que alguns operadors podrien considerar com un inconvenient és que podeu oblidar-vos de la negociació anònima a ItBit. KYC és obligatori i més detallat que en altres borses. Els usuaris han de proporcionar la identificació i el comprovant de residència. També és més lent que altres intercanvis … La verificació de KYC trigarà aproximadament una setmana i no podreu fer cap compra ni operació fins que no es completi.

Tarifes

comissions de negociació itbit

El dipòsit de moneda fiduciària a ItBit és el costat car. Dipositar USD al vostre compte comporta els costos següents; les transferències bancàries nacionals costen 10 $ + despeses d’agent (si n’hi ha), les transferències bancàries internacionals costen 25 $ + despeses d’agent (si n’hi ha).

Les comissions de retirada d’ItBit són les següents: les transferències ACH (fins a 3.000 dòlars inclosos) són gratuïtes, les transferències bancàries nacionals (superiors a 3.000 dòlars) costen 20 dòlars + comissions d’agent (si n’hi ha). Les transferències bancàries internacionals són de 40 $ + comissions d’agent (si n’hi ha).

Les comissions de negociació tenen una estructura senzilla: la comissió de cobrament és del 0,35% i la comissió del fabricant del 0,03%. Hi ha tarifes especials disponibles, però cal ser negociador de més de 25 BTC per ser elegible. Aquest és un dels motius pels quals ItBit és més adequat per a institucions i altres operadors de gran volum.

Què passa amb les alternatives a itBit?

Aquesta revisió d’ItBit ha assenyalat que els operadors de gran volum poden aprofitar realment les funcions d’ItBit. Però definitivament no és per a tothom. Si només voleu comprar uns pocs dòlars de Bitcoin, voleu començar a operar amb criptomonedes, voleu comprar EOS, ADA o qualsevol altre altcoin o simplement voleu mantenir l’anonimat (i molts titulars d’altes quantitats de Bitcoin) sense dubte voleu mantenir un perfil baix), llavors voleu mirar a un altre lloc.

Coinbase, Stormgain i Kraken són bons punts de partida per a principiants que vulguin comprar les seves primeres fitxes. Els dos primers ofereixen alguns bons vídeos i guies d’instruccions que ensenyen els conceptes bàsics del comerç criptogràfic. Si voleu una selecció més gran de fitxes i teniu una interfície d’usuari que no és massa descoratjadora, Binance és una bona opció. Per a aquells que vulguin mantenir un perfil baix, Coinswitch us permet comprar i negociar criptografia sense ni tan sols crear un compte en cap intercanvi.

Revisió itBit: Conclusió

ItBit es considera un dels millors intercanvis de criptomonedes. I després de llegir aquesta ressenya d’itBit, podeu veure que la seva reputació és ben merescuda. Tant l’escriptori d’intercanvi com l’OTC d’ItBit són plataformes fàcils d’utilitzar, ràpides, segures i fiables per comprar Bitcoin. Dit això, no podem oblidar el fet que ItBit no està dirigit a comerciants ocasionals o de baix volum i baixa freqüència. Si només voleu invertir un parell de centenars de dòlars en el comerç de criptomonedes, definitivament voleu buscar una alternativa. Però si voleu comprar o vendre BTC per valor de diversos milions de dòlars, en primer lloc, deixeu-me felicitar-vos. En segon lloc, permeteu-me dir-vos que ItBit és una bona opció per a la vostra transacció.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map