Revisió de Freewallet: la millor cartera mòbil per a iOS i Android?

En aquesta revisió de Freewallet, avaluarem les famoses carteres criptogràfiques en funció de criteris com; funcions, tarifes, seguretat, full de ruta i molt més …

Dit això, saltem-hi directament!

Què és Freewallet?

Freewallet és una cartera de monedes digitals compatible amb web, iOS i Android, creada per emmagatzemar i gestionar múltiples criptomonedes compatibles i també amb un intercanvi integrat que va ser desenvolupat per Freewallet, un desenvolupador amb seu a Tallinn, Estònia, que es pot accedir en línia des de freewallet. org.

Freewallet és un dels pocs de la família de carteres que va iniciar les primeres carteres de criptomoneda per a mòbils, amb intercanvi criptogràfic integrat i emmagatzematge en fred.

Freewallet és per a usuaris i comerciants de criptografia. Es va publicar per primera vegada el gener del 2016 a Tallinn, Estònia. L’equip de Freewallet va crear per primera vegada una cartera anomenada “Cartera FantomCoin”, que van utilitzar per provar la seva capacitat tècnica, adaptabilitat i estàndards, i també per ajudar a mitigar el risc per als primers ocells.

Després de la prova, l’equip de Freewallet va continuar creant un parell de carteres per a criptomonedes populars, i després va llançar carteres individuals per a monedes com Bitcoin, Monero, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, etc. També van llançar la cartera multi-moneda Freewallet, la Freewallet Lite i la cartera Freewallet Tokens per als tokens basats en blockchain Ethereum..

Historial de desenvolupament de Freewallet:

A principis de 2016, la cartera Ethereum de Freewallet ocupava el número u a Google Play. Al juliol del 2016, Apple va aprovar les seves carteres Bitcoin, Monero i Ethereum i les va publicar a la botiga d’aplicacions iOS. Freewallet ha sofert un parell d’actualitzacions i ha registrat moltes fites i èxits de desenvolupament.

Freewallet va ser el primer equip de cartera que va dissenyar una cartera Bitcoin Cash (BCH) específica per a Android i iOS i una cartera Bitcoin Gold (BTG) específica per a usuaris d’Android. L’any 2017, l’equip de Freewallet va llançar la versió web de l’aplicació de monedes multidivisa de Freewallet i, el 2018, les carteres de Freewallet, en general, es van classificar en el tercer lloc de la categoria de “carteres en línia més populars” per a Android.

A més, el 2018, l’equip de Freewallet va llançar la primera cartera TRON (TRX) específica per a Android immediatament després de llançar la migració independent de l’ecosistema blockchain de TRON. El mateix 2018, Freewallet va registrar un projecte oficial de marca blanca anomenat “Multiwallet”.

Al mateix temps, Freewallet tenia un registre de 23.583 descàrregues d’APK de Freewallet mensualment.

Què s’inclou a Freewallet?


Una revisió de Freewallet hauria de poder començar amb el que s’inclou;

Els principals extres que inclou la col·lecció de carteres Freewallet és la presència del seu intercanvi integrat, emmagatzematge en fred eficaç, una pàgina personalitzada per a dipòsits i la seva funció de familiarització fàcil, sense haver de fer que els usuaris es preocupin per diverses característiques tècniques específiques i complexes. configuració.

La família Freewallet té una àmplia gamma, des de la seva cartera de criptografia multidivisa fins a les seves carteres de moneda única per a Ethereum, Monero, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash ABC, TRON, Bitcoin Gold i també Tether.

La gamma de carteres allotjades per Freewallet inclou la seva cartera multidivisa web, és l’APK Freewallet multidivisa per a iOS i Android, 22 carteres monedes individuals per Android i 8 carteres monedes monedes per iOS.

La cartera multi-moneda de Freewallet admet més de 30 monedes digitals que es poden emmagatzemar, transferir i intercanviar. Té les funcions de carteres de moneda única Freewallet i molt més, que inclou els punts destacats de les monedes que estan en la via ràpida pel que fa al creixement en cada moment concret, també mostra les carteres actives de l’usuari a ‘Preferits’.

Freewallet també té la seva cartera Token, específicament feta per als tokens construïts sota l’ecosistema Ethereum blockchain. Rep, emmagatzema i transfereix fitxes basades en Ethereum. Aquesta cartera Token admet més de 350 fitxes ERC20 i, per descomptat, també inclou Ethereum. Actualment només està disponible per als usuaris d’Android.

També hi ha el Freewallet Lite, creat per l’equip de Freewallet. Aquesta cartera, òbviament, es va produir després de les diverses opinions negatives sobre que Freewallet era una cartera de custòdia que contenia les claus privades dels usuaris. Aquesta cartera garanteix que es creï automàticament una nova adreça per a cada transacció, el seu saldo total i l’activitat de la transacció són difícils de rastrejar. És una cartera determinista jeràrquica que no requereix cap registre, té un anonimat total, emmagatzematge de claus privades controlat pel client i 100% de privadesa. Aquest desenvolupament és un gran assoliment aconseguit per l’equip de Freewallet. Actualment, Freewallet Lite admet tokens Bitcoin, Ethereum i ERC20 i està disponible tant per a usuaris mòbils Android com iOS..

Socis Freewallet:

Com a part del seu desenvolupament i actualitzacions i, per descomptat, per permetre el suport de monedes populars addicionals amb el temps, Freewallet ha establert diverses associacions amb diferents monedes líders, projectes criptogràfics / digitals i empreses financeres com Bankex, MinerGate, Digibyte, KIN, NUT , EOSDT i Decent Wallet, només per esmentar-ne alguns.

socis de revisió de freewallet

Freewallet Review: funcions

Freewallet com a família té un parell de característiques identificables entre elles, que les destaquen en comparació amb altres carteres, que inclouen;

Opció per comprar monedes compatibles mitjançant una targeta de crèdit.

revisió de la compra de targeta de crèdit freewallet

  • Els telèfons prepagats es poden carregar mitjançant bitcoin directament des de Freewallet
  • Presència de quatre opcions de tarifes diferents mentre es transfereixen Bitcoin i altres monedes
  • Disponibilitat de 13 funcions d’idiomes diferents, inclosos l’anglès, l’alemany, el francès, el castellà, el rus, l’italià i el xinès simplificat
  • Transaccions instantànies gratuïtes entre usuaris de Freewallet

Revisió de Freewallet: tarifes

És difícil trobar molta informació sobre les tarifes a Freewallet. En realitat, tot és gratuït. Sense comissions d’inscripció, subscripció ni gran diferència en els tipus de canvi.

Les tarifes de Wallet gratuït són fins i tot considerables. Inclou una tarifa per defecte per a cada opció de tarifa, en funció de la urgència de la transferència, que canvia un cop imputada la quantitat a transferir. Té els intervals d’opcions de tarifes baixes, normals, ràpides i urgents.

La comissió cobrada per cada interval d’opcions de tarifa només depèn de la quantitat de transacció i de la càrrega actual de la xarxa. L’opció de tarifa predeterminada es manté a “Normal”.

La funció d’haver de triar entre diferents rangs d’opcions de tarifes us proporciona la comoditat de regular vosaltres mateixos la velocitat de la vostra transacció de moneda digital.

És segur Freewallet?

Un respondria que sí. Freewallet mai ha tingut cap registre de seguretat negatiu. L’equip garanteix la seguretat dels fons dels usuaris i ha posat en marxa diverses funcions de seguretat que permeten incloure;

  • Presència de codi PIN i Touch ID.
  • Autenticació activa de 2 factors.
  • Multisignatura de transaccions abans de confirmacions.
  • Emmagatzematge en fred per a fons.
  • Opció per revisar periòdicament totes les sessions que hàgiu iniciat la sessió i finalitzar les sessions desconegudes.
  • Presència de límits de transaccions en les retirades, personalitzables per l’usuari.

Freewallet és la millor cartera criptogràfica?

És possible que Freewallet no es classifiqui com la millor cartera de criptografia, però, segons les seves característiques, història i ressenyes, destaca com una cartera de criptografia excepcional per a usuaris i comerciants de criptografia. A més, Freewallet és fàcil d’instal·lar, configurar i utilitzar, amb interfícies molt fàcils d’utilitzar (com podeu veure a continuació).

tauler de revisió de freewallet

Alternatives a Freewallet:

Una revisió de Freewallet serà incompleta sense donar algunes alternatives a Freewallet en funció de les seves característiques, base de seguretat i serveis proporcionats. Inclouen cartera ESR, Electrum, cartera Blockchain, Coinomi, Jaxx, Cryptonator, UnifyPay, GuardaWallet i Monerujo.

Sempre podeu contactar amb l’assistència de Freewallet per obtenir més informació sobre l’equip i els seus productes, incloses les actualitzacions de desenvolupament, o bé comproveu-ne el pàgina d’inici per obtenir més informació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map