Earncrypto Review 2021: manera legítima de guanyar Crypto?

Earncrypto.com existeix des de fa força temps. La plataforma original aparentment va començar a finals del 2016 i les seves plataformes de xarxes socials provenen del 2017. Earncrypto.com és un lloc web on podeu obtenir criptomonedes completant diverses tasques, de manera similar a altres llocs web de recompenses com Swagbucks. En aquesta revisió d’Earncrypto, analitzarem la plataforma i analitzarem si és legítima o no, veurem com funciona i determina si és una estafa o no..

Tothom pot crear un compte a Earncrypto i, aparentment, s’ha pagat molta gent. Tanmateix, la gent també ha tingut molts problemes amb els pagaments fallits i defectuosos de la companyia, i moltes ressenyes d’Earncrypto consideren que el lloc web és una estafa..

En aquesta revisió d’Earncrypto, intentarem recopilar diverses opinions de tot Internet per veure si la plataforma és una estafa o no. No hi ha moltes fonts oficials d’on treure informació, de manera que gran part del que llegiu sobre Earncrypto vindrà de l’opinió pública.

El propi lloc web encara està en construcció i la seva pàgina Qui som no mostra cap informació rellevant. Aquesta manca d’informació és la que més té en compte la gent a l’hora d’obrir un compte a Earncrypto.

Al cap i a la fi, el lloc web, tot i que és fàcil de navegar i entendre, sembla una mica buit i antiquat, cosa que no dóna una bona imatge a l’empresa que hi ha al darrere. A part de la seva pàgina principal, hi ha un compte de Twitter del 2017 que publica una mica regularment, però no hi ha comptes oficials de Facebook ni Instagram.

El seu subredit és de l’any 2013, però no ha estat molt actiu ni compta amb més de 200 membres. Tot i això, hi ha nombroses publicacions amb enllaços de referència i ressenyes que proporcionen informació interessant per als usuaris potencials de la plataforma.

Què és Earncrypto.com?

La plataforma convida les persones a realitzar petites tasques per guanyar criptomoneda. Aquestes tasques poden incloure veure vídeos, respondre a enquestes, fer clic a anuncis i descarregar aplicacions. L’empresa també anuncia petites ofertes d’entrada de dades i ofertes de criptografia que els usuaris poden completar per obtenir més recompenses.

Podeu bescanviar criptomonedes a la vostra cartera o intercanvi personal. Segons el lloc web oficial, la plataforma ofereix ingressos il·limitats en més d’un centenar de monedes. Aquest esquema és el que el fa atractiu per als usuaris i un dels seus eslògans descriu el seu funcionament com a molt millor que la mineria.

De totes les tasques disponibles, la descàrrega d’aplicacions podria generar el major nombre de recompenses individuals. Tot i això, també heu de realitzar diverses tasques dins de les aplicacions que descarregueu per generar activitat. Això fa que el temps que dediqueu a aquesta recompensa sigui considerablement superior al de veure contingut de vídeo, cosa que proporciona significativament menys punts.

El lloc web no només us promet recompenses en criptomoneda, sinó que també ofereix ensenyar a la gent a obrir i mantenir una cartera. Tot i això, no hi ha guies perceptibles que pugueu seguir quan utilitzeu la plataforma. L’única informació que rebeu en crear el compte és que cada punt guanyat al lloc web es tradueix en 0,0000009 Bitcoin.


Podeu configurar la vostra moneda preferida al vostre perfil, sent Bitcoin la moneda per defecte per als usuaris nous. A part d’això, podeu obtenir recompenses en altres criptomonedes com DogeCoin, Dash, Ethereum, IOTA, LiteCoin, Monero, Ripple i ZCash. De fet, molts dels usuaris més recents que informen sobre aquesta plataforma provenen del subredit de DogeCoin.

Altres consideracions per als usuaris: retirar els vostres punts a la criptomoneda comporta una comissió, normalment alguns punts. La tarifa mínima disminueix quan enllaceu el vostre compte de PayPal, però no gaire.

Earncrypto Review: Llegit o una estafa?

La primera pregunta que trobareu a cada revisió recent d’Earncrypto. Quan la mireu per primera vegada, la plataforma Earncrypto no aixeca immediatament cap bandera vermella. El lloc web té una autorització DDoS que heu de passar, però això en si no és dolent. Molts altres llocs web amb propòsits similars també ho fan.

El lloc web no té cap còpia defectuosa ni pàgines que no funcionin, cosa que seria un millor indicador d’una estafa. No està mal construït, a part de la seva senzilla interfície d’usuari. L’únic que falta al vostre perfil és un canal d’assistència, que de fet ha suscitat preocupació entre els usuaris. Tot i això, hi ha assistència per correu electrònic a la part inferior de la pàgina principal. Eliminar el vostre compte també és molt fàcil i hi ha un enllaç directe a la configuració del vostre perfil.

Aquestes funcions s’afegeixen a la conclusió a la qual han arribat les opinions més recents dels clients que han tingut en compte aquesta revisió d’Earncrypto: la plataforma de treball del lloc web és legítima, però potser no podrien gestionar molt bé la seva base d’usuaris. Això no vol dir que els usuaris en tinguin la culpa, sinó que el lloc web podria tenir alguns problemes interns que portin a la gent a no obtenir les seves recompenses de criptomoneda..

Hi ha bones ressenyes sobre Earncrypto?

Si cerqueu a Internet, encara veureu moltes publicacions publicitàries a Earncrypto.com, però la majoria seran persones que ofereixen enllaços de referència. La majoria de la gent sembla guanyar la majoria dels seus punts compartint els seus enllaços o veient vídeos. Això pot presentar un problema per a alguns països, ja que els vídeos no estan disponibles per veure’ls a tot el món.

Earncrypto també només permet un compte per dispositiu, IP o casa. Els seus anunciants també van establir algunes normatives per evitar enviar el mateix anunci dues vegades al mateix usuari. Quan afegiu el problema de l’enquesta a aquest, sembla que iniciar un compte és una mala inversió.

Si teniu molt de temps lliure, és possible que tingueu una experiència millor, però hi ha molts obstacles per a algú que vulgui guanyar criptomoneda. Earncrypto no té cap aplicació per a mòbils ni per a Android ni per a iOS, cosa que actualment també significa utilitzar el vostre ordinador portàtil o escriptori com a mitjà per guanyar. Com que les plataformes PTC més recents (fins i tot Swagbucks) ja s’han instal·lat a les aplicacions mòbils, això deixa Earncrypto molt enrere pel que fa al desenvolupament..

Es pot guanyar Bitcoin amb enquestes a Earncrypto?

Resposta curta, sí. Podeu sol·licitar resposta a enquestes que paguen en punts i, en teoria, podeu canviar aquests punts per Bitcoin. Sembla que no hi ha cap problema amb aquesta part. El problema pot ser si teniu la sort de no experimentar cap problema en utilitzar la plataforma. La majoria d’usuaris recomanen mantenir-se allunyat de descarregar aplicacions, ja que molts d’ells tenen programari maliciós.

També hi ha molts hacks Earncrypto que la gent va anunciar fa uns anys, tot i que és difícil trobar-hi informació. Tampoc no hi ha hagut actualitzacions oficials d’Earncrypto sobre aquest tema.

A més, si esteu pensant en guanyar criptomoneda, és possible que les enquestes no siguin la vostra millor opció. La majoria d’usuaris descobreixen que completar aquestes enquestes pot trigar molt de temps. Els informes més recents assenyalen entre 5 i 30 minuts per a cada enquesta. Això també genera la preocupació de no ser acceptat per a les enquestes. Altres llocs com Swagbucks, una vegada més, també pateixen aquest problema.

A més, com podeu veure a la imatge següent, haureu de completar un qüestionari previ a l’enquesta. Això és habitual als llocs que us ofereixen la possibilitat de respondre a enquestes. Introduïu la vostra informació personal i el sistema selecciona enquestes que us puguin pertànyer personalment.

Com respondre el qüestionari previ a l’enquesta

Heu de proporcionar informació com l’estat civil, les dades familiars, l’ètnia i l’adreça. El lloc web us demana que respongueu honestament a les preguntes i observeu que els socis de l’enquesta podrien fer les mateixes preguntes abans de donar accés a l’enquesta. Si les vostres respostes no coincideixen, us poden desqualificar de l’enquesta.

Tanmateix, en aquesta revisió d’Earncrypto, no seria just si no reveléssim que els usuaris falsifiquen aquesta informació constantment. De fet, és possible que trobeu guies en línia que us indiquin com respondre. En crear una persona en línia amb certs trets, molta gent creu que podeu jugar al sistema per obtenir més enquestes. Per descomptat, l’evidència d’aquests mètodes de funcionament és un rumor.

És possible que a persones d’altres països també els costi respondre les enquestes, tot i que Earncrypto.com accepta tots els països. Hi ha una versió en castellà del qüestionari, de manera que és possible que hi hagi altres idiomes disponibles.

No obstant això, la majoria de les enquestes, segons els informes dels usuaris, atenen en gran mesura els nord-americans. Això pot suposar una barrera cultural per a algunes persones, cosa que pot provocar enquestes més negades.

Altres maneres de guanyar diners a Earncrypto.com

Aquesta revisió d’Earncrypto no seria completa si no exploréssim totes les maneres de guanyar a la plataforma, així que analitzem totes les opcions que ofereix Earncrypto per obtenir punts. Podeu accedir-hi al menú principal.

1. Guanyeu ofertes

La primera opció que trobareu és la part Guanya ofertes. Haureu de completar el qüestionari de l’enquesta per accedir-hi. Després, rebreu un codi per correu electrònic que heu d’introduir per començar a guanyar. També heu de desactivar el vostre AdBlock, tal com ho faríeu en altres llocs web de recompenses.

La part Guanya ofertes funciona com l’àrea principal per obtenir punts sense filtrar per la tasca. Hi ha nou tasques que ofereixen “oferir murs” a les quals podeu accedir, amb les tres primeres marques marcades en or, plata i bronze com a murs d’oferta superior. Es tracta de Wannads (primer lloc), OfferToro (segon) i AdWall (tercer).

Vam crear un compte de prova i vam respondre el qüestionari tant en anglès com en castellà. Utilitzant les mateixes respostes als dos qüestionaris vam crear un perfil per buscar enquestes. Només hi va haver un resultat, com podeu veure a la imatge següent. Qualificar per a aquesta enquesta i respondre-la totalment atorga 18 punts.

enquestes de earncrypto

2. Treballs complets

A part de la part Guanya ofertes, també podeu sol·licitar treballs complets. Els usuaris de la plataforma creen aquests treballs, de manera que no n’hi ha molts disponibles. Podeu crear els vostres propis llocs de treball per obtenir criptografia mitjançant enllaços de referència, però haureu de tenir la sort de trobar feines publicades. Com que la demanda és tan baixa, els usuaris els arrabassen molt ràpidament.

llocs de treball earncrypto

3. Entrada de dades

Heu de completar un petit tutorial per entrar a la secció Entrada de dades. Earncrypto utilitza una interfície d’usuari anomenada Type is Money. Segons el lloc web oficial, la majoria de feines d’aquesta plataforma estan disponibles entre les 22.00 i les 7.00 EST.

Completar el tutorial us conduirà a la pantalla principal, on introduïu diversos petits fragments de text. Normalment són noms, adreces i altres trossos d’informació personal. Guanyeu PP per cada entrada correcta que feu, però PP no és el mateix que els punts Earncrypto. PP només funciona a la secció Entrada de dades i 200 PP equival a 1 punt Earncrypto o 0,0000010 BTC.

entrada de dades de earncrypto

Earncrypto paga als usuaris una vegada al dia per totes les activitats que realitzen el dia anterior. Els paguen a les 15:00 EST per l’activitat realitzada entre les “12:00 EST i les 12:00 EST”, tal com podeu veure al seu lloc web oficial. Els usuaris poden guanyar Bitcoin sense arribar als 200 PP, però. El lloc els pagarà sempre que guanyin més de 10 PP en un dia.

Aquesta plataforma pot semblar confusa per a alguns usuaris: sembla tan senzilla com la resta del lloc web. Fins i tot té alguns errors ortogràfics a la seva còpia, però el sistema de guanys PP funciona, i podeu veure el vostre saldo cada vegada que feu clic a Finalitza a la part superior dreta. Això finalitza la sessió i ho podeu fer en qualsevol moment que vulgueu.

4. Tasques de Crowdflower

Aquesta opció és per a tasques generals que no tenen a veure amb l’entrada de dades. Poden obtenir la seva feina a partir de tres fonts: SuperRewards, Wannads i Personally. Heu de crear un compte de SuperRewards per accedir a les seves tasques i haureu de completar el qüestionari per veure els de Wannads..

Personalment ofereix les mateixes opcions que quan vau iniciar la sessió a Earncrypto per primera vegada: podeu utilitzar-les per respondre a enquestes, obrir comptes de punts i baixar aplicacions. Les seves recompenses semblen altes en comparació amb SuperRewads i Wannads, i hi ha moltes tasques fàcilment disponibles.

guanyar tasques de revisió de criptografia

Conclusió de la revisió Earncrypto

És necessària més informació sobre aquesta plataforma. La majoria del que veuen actualment els usuaris prové de vies públiques com Reddit. La plataforma Earncrypto només té el costat de l’usuari a l’hora de disputar reclamacions. El canal d’assistència oficial s’ha marcat com a poc fiable, però alguns altres usuaris no informen de cap problema amb la plataforma.

Com que aquesta és la realitat actual amb Earncrypto, els usuaris haurien de desconfiar de les promeses fetes per la plataforma. La paraula “gratuït” es pot traduir en hores de treball. És força fàcil desqualificar-se de les enquestes, fins i tot si els usuaris construeixen una persona en línia que els ofereix més opcions d’enquesta.

Earncrypto fa moltes comparacions amb Coinbase, un altre refugi per a les persones que volen obtenir “criptomoneda gratuïta”. Tanmateix, els usuaris podrien mirar millor Coinbase i altres mètodes d’entrada per guanyar criptomoneda per evitar problemes.

Coinbase també té un historial millor a l’hora d’ensenyar criptografia als seus usuaris. Com hem dit anteriorment, Earncrypto també anuncia educació en criptomoneda per als seus usuaris, però no hi ha recursos disponibles (a partir del 2019).

Actualment, l’opinió pública impulsa la majoria d’allò que acabem de comentar en aquesta revisió d’Earncrypto, però la majoria són del 2018 i d’altres s’allarguen fins al 2015. Si no apareixen ressenyes més favorables, no podem fer una bona imatge del seu valor. com a plataforma.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map