Brave Browser Review 2021: el futur de la navegació web segura i privada?

La majoria de nous de privadesa fa anys que no veuen anuncis. Quin és l’enrenou del navegador Brave? El navegador Brave és realment un pas endavant per als drets de privadesa dels usuaris o simplement una manera intel·ligent d’optar per ser esclaus de la màquina de màrqueting corporatiu? És una cosa que hauríem d’explorar i per això vam escriure aquesta revisió en profunditat de Brave Browser.

Internet és una part integral de la vida quotidiana de moltes maneres. El navegador valent ofereix als usuaris una manera de navegar per Internet sense anuncis, simplement limitant la vostra exposició de dades als anunciants. Algorismes o alguna cosa no us poden identificar perquè no se’ls envien dades de seguiment, de manera que no val la pena que es publiqui un anunci. Això és el que us estalvia la vida de la bateria i carrega les pàgines més ràpidament. Què fa que sigui diferent aquest enfocament que afegir complements amb el vostre navegador habitual? Continueu llegint aquesta ressenya del navegador valent per obtenir més informació.

revisió valenta del navegador

El navegador Brave és gratuït?

Sí, el navegador Brave és gratuït i també pot enfosquir-se a les butxaques. El navegador valent utilitza un testimoni Ethereum ERC-20 anomenat testimoni bàsic d’atenció o BAT per pagar als usuaris la navegació pels seus anuncis. Aquest és un programa d’informació que paga BAT per visualitzar anuncis aprovats per Brave Browser. Les dades recopilades pel navegador es fan de forma local, i després presenten anuncis orientats específicament a vosaltres. La configuració no és intrusiva i han fet un treball fantàstic per convèncer les persones que estan segures.

El navegador valent empra els usuaris finals per proporcionar un servei, la seva atenció. Si no voleu participar-hi, no ho heu de fer i el seu navegador és gratuït, encara que no vulgueu veure anuncis aprovats amb valentia.

Brave és un navegador segur?

No, però res no és segur des del punt de vista de la seguretat; sempre és una carrera armamentística entre dissenyadors de panys i trencadors de panys. Dit això, si busqueu un navegador sense xafarderies que no doni molta informació vostra, Brave és una bona opció si necessiteu plug and play.

Les cookies fan un seguiment de tot el que feu en línia, és com Internet va ser dissenyat per funcionar. Malauradament, els pressupostos de màrqueting saben aprofitar-ho. Facebook, Google, Microsoft, Amazon i qualsevol lloc web poden formar una imatge molt sòlida de qui sou. Si tenen una xarxa prou gran per fer-vos un seguiment per internet.

Tot i que Brave no explotarà directament la vostra seguretat operativa (o opsec), el proveïdor de carteres de tercers Mantenir està feliç de fer-ho. Amb l’anàlisi de la cadena, registrar-se per cobrar i retirar fons deixarà al descobert tot. Les cadenes de blocs són transparents i immutables. El procés KYC enllaçarà els vostres fons BAT amb qualsevol cartera, intercanvi o negoci d’Ethereum a què els transfereixi.

Els advocats valents, súper insensats, que violen la privadesa, realment no van tenir més remei que protegir l’interès personal del navegador Brave. Tanmateix, no hi veiem cap problema, ja que es tracta d’un servei d’opció gratuïta que no discrimina l’ús. Contracten qualsevol persona i paguen per igual, únicament basant-se en la visualització d’anuncis, a més, van crear un passadís de pagament per als consumidors de contingut per premiar els creadors de contingut..

funcions del navegador valentes

El navegador valent utilitza Google?

Sembla que el valent navegador utilitza Google de tres maneres. El primer és Chromium, que és una xarxa de proves de codi obert propietat de Google per a Google Chrome. Brave es basa en Chromium, que forma el codi bàsic del navegador.

Simplement van eliminar el programari espia de Google, van afegir HTTPS a tot arreu, van bloquejar algunes funcions de seguiment, van afegir Tor sense instruccions, una cartera BAT i fons aleatoris per a cada nova pestanya no utilitzada..

El segon és el motor de cerca per defecte. Podeu configurar Google com a motor de cerca predeterminat. Això, però, no és aconsellable. El tercer és que el navegador valent només pot utilitzar extensions de Chrome, cosa que permet una migració més fàcil, ja que Google controla la quota de mercat dels usuaris d’Internet i és lògic que la majoria dels desenvolupadors creïn aplicacions per a navegadors..

Els navegadors valents també poden utilitzar els serveis de Google de manera indirecta si l’usuari necessita accedir a Gmail, veure YouTube o qualsevol altre servei de Google.

Tots els anuncis, inclosos els de Google, no es mostraran, ja que Brave Shields desactiva les dades de seguiment. Brave Shield no només bloqueja els anuncis, sinó que també disposa de controls de cookies, actualitzacions HTTPS, bloqueja scripts, prevenció d’empremtes digitals i aquests serveis es poden personalitzar per lloc o de forma global per a cada lloc. Alguns característiques no estan disponibles per a totes les plataformes, així que sempre feu la vostra pròpia investigació.

Descàrrega valenta del navegador web

Ara, després d’una petita introducció, esteu pensant que és possible que vulgueu provar Brave? Anar a Brave.com i seleccioneu Baixa. Això em recorda l’antiga broma d’Internet Explorer i Bing. L’única vegada que utilitzeu IE i Bing és si heu de buscar un altre navegador després d’instal·lar Windows. Parlant d’IE també utilitzen Chromium per al seu codi base.

Tothom hauria de provar el navegador Brave. La utilització de la memòria o la memòria RAM és impressionant i fa un treball increïble en no estressar els equips més antics. Tanmateix, no ho faríem amb un sistema Pentium 3, no us rieu massa, és una preocupació legítima per a organitzacions benèfiques que ofereixen formació en informàtica a nens i adults.

Molta gent de tot el món no es pot permetre millors equips i el navegador Brave no és per a ells. Els no bancaris no són bancaris per una raó. No tenen tràmits ni se’ls permetrà mai KYC. Com a tals, mai poden obtenir cap recompensa econòmica si utilitzen l’únic navegador que els hauria ajudat a actualitzar els seus equips antics.

Com utilitzar el navegador Brave

El navegador Brave és intuïtiu i senzill d’utilitzar. Si podeu utilitzar Internet Explorer, podeu utilitzar Brave. Tenen una sol·licitud d’interfície senzilla de configurar que us fa algunes preguntes sobre com voleu navegar. Un cop completat, Internet estarà al vostre abast de manera semiprivada a privada, segons la vostra selecció.

Un cop hàgiu posat en marxa el navegador, notareu de seguida que algunes coses són diferents. Quan obriu una pestanya nova, se us presentarà una foto increïble d’alguna cosa interessant, almenys nosaltres creiem que sí. Us presenten algunes estadístiques a la part superior esquerra, que inclouen; Anuncis i seguidors bloquejats.

Aquestes estadístiques són la raó fonamental per utilitzar Brave. No permeten que es revelin determinats detalls sobre vosaltres als llocs que visiteu, inclosos el vostre historial i ubicació d’Internet. Això limita que els anunciants identifiquin directament els vostres interessos que agraden o no, cosa que significa que no us poden comercialitzar.

Les actualitzacions HTTPS també protegeixen més les vostres dades xifrant la vostra sessió. Fer més difícil l’anàlisi del trànsit. L’última mètrica és el temps que heu estalviat, això és directament el resultat de no carregar anuncis i de respondre als rastrejadors. Imagineu-vos intentant sortir de l’oficina, però és el vostre aniversari i tothom us ho desitja. Això és navegar amb anuncis.

Imagineu-vos el dia que finalment renuncieu a una feina que odieu, simplement entreu, doneu la dimissió al vostre cap i marxeu. Ràpid, fàcil i realment satisfactori. És així com navegar sense anuncis. La navegació sense anuncis amplia la vostra vida útil de la bateria, ja que el vostre navegador ja no fa aquestes tasques.

També hi ha un rellotge que no és en 24 hores, de manera que al nostre entendre no serveix de res. Ho han estat intentant arreglar aquest problema durant gairebé 2 anys i simplement han renunciat. L’últim que cal esmentar és la cartera que hem esmentat anteriorment. Tot i que també han llançat una cartera Binance al seu Cada nit versió que no està disponible a la versió estable, de manera que encara no farem comentaris.

Anuncis de recompenses valents

Tot i que estem totalment en contra d’utilitzar la cartera Uphold. La manera com han optat per obtenir ingressos amb aquest projecte és respectable. El navegador valent ven màrqueting específic als anunciants. Els usuaris que opten per visualitzar anuncis es paguen pel seu temps amb el testimoni bàsic d’atenció o BAT. És un benefici per a totes les parts implicades.

Una altra característica del servei és inclinar el creador de contingut pel seu contingut. Això permet que tots els editors i creadors també es puguin beneficiar de la vostra atenció, fins i tot si heu eliminat el seu incentiu monetari per crear contingut.

El geni del màrqueting darrere de Brave i BAT és increïble. És com un virus, si propines a un creador que no s’hagi inscrit, se’ls incentiva econòmicament a inscriure’s i lliuren les dades de KYC per retirar fons perquè hi ha diners gratuïts disponibles i la majoria de la gent valora els diners per sobre de la privadesa.

El navegador Brave és millor que Chrome?

Sí. El navegador valent és millor que el Google Chrome estàndard. Google Chrome està dissenyat com una eina de màrqueting directe, que controla el 64,45% de la quota de mercat. Chrome té connectors integrats que es poden desactivar. Chrome recopila dades sobre usuaris, processa aquestes dades mitjançant alguna cosa i proporciona contingut directament a la vostra línia de visió mentre navegueu per Internet. Recollint milers de milions de dòlars americans en aquest procés, se m’acudeix a aquella vella dita: “Si és gratis, tu ets el producte”.

Quan s’utilitza d’aquesta manera, Chrome carrega pàgines lentament. Es converteix en un processador i memòria de porc, que esgota la bateria o empeny les unitats d’alimentació o l’alimentador més fort del necessari. Us costarà temps i electricitat.

Navegador valent contra Safari

Safari està dissenyat per Apple Inc. L’únic ús de Safari és descarregar un altre navegador. Safari concedit és molt millor que IE, amb una quota de mercat total del 17,5%. Safari va bastant bé per si mateix en arribar al segon lloc.

A més, Apple intentarà protegir els vostres drets digitals i recorrerà als tribunals per no lliurar les vostres dades a agències governamentals si i on s’utilitza el xifratge, però si s’obliga amb una ordre judicial, compliran.

Brave vs Firefox

L’actual CEO de Brave Brendan Eich també va ser el creador de Javascript i exdirector general de Mozilla Corporation. Mozilla Corporation va crear i gestionar Firefox. Mozilla guanya els seus diners amb … Ho heu endevinat, anuncis. Bé, una mica. Els motors de cerca paguen drets de Mozilla per utilitzar el navegador per accedir a les dades dels usuaris. Firefox és gratuït i de codi obert amb una comunitat de desenvolupament basada a tot el món. Segueix sent propietat de Mozilla, que és una empresa amb ànim de lucre.

El navegador Tor es basa en Firefox per una raó, ja que els connectors addicionals altament personalitzables no estan incorporats, però estan disponibles per instal·lar-los i utilitzar-los. En una lluita justa amb connectors, Brave té dificultats contra Firefox. No creiem que el navegador Brave utilitzi completament Tor i no tingui les addicions necessàries disponibles al navegador Tor per canviar les identitats mentre navegueu mentre podeu aconseguir-ho tancant totes les sessions, finestres i pestanyes de Tor i obrint una nova sessió de Tor, finestra o pestanya.

Firefox controla el 4,58% de la quota de mercat dels navegadors amb aproximadament un quart de mil milions d’usuaris mensuals actius, consecutivament són 20 vegades més grans que Brave Browser, que té 12 milions d’usuaris mensuals actius.

Pros i contres del navegador valent

El navegador valent té més avantatges que desavantatges. És una opció millor del navegador pel que fa a la privadesa i fa un seguiment inferior, en comparació amb les instal·lacions estàndard del navegador. Ve de sèrie amb un Adblocker integrat i és més ràpid i eficaç en navegar per Internet.

Per contra, el navegador Brave està a la mercè de Google quan es tracta d’extensions, ja que no té la seva pròpia biblioteca de complements i ha de seguir els dictats d’un tercer. Brave tampoc no examina les extensions de tercers de manera individual, per sort, el navegador Brave us avisarà si detecta alguna activitat adversa del complement. El servei Tor funciona, però no es compara amb el navegador Tor original i, al nostre parer, això és simplement un truc de màrqueting.

La funció d’importació del navegador Brave és útil per als marcadors i per al vostre historial i ja està. Brave no pot importar les vostres contrasenyes. És un dolor per a la majoria dels usuaris finals. Es podria argumentar que no hauríeu d’emmagatzemar les vostres contrasenyes al navegador, però ningú no segueix aquests consells, excepte les persones que han estat piratejades i han après dels seus errors. Aquests usuaris són pocs..

Inconvenients

L’Elefant a la sala amb Brave Rewards i el seu màrqueting opt-in és que accepteu un servei on esteu el producte. Pot ser que estigui bé per a certes persones, però és una mesura mitjana.

Per cobrar les fitxes BAT per diners reals, heu de fer KYC, que derrota el punt de privadesa en línia. Les persones necessiten menys inicis de sessió associats a les seves identitats del món real. Cada empresa que té les vostres dades KYC és un vector d’atac addicional per als pirates informàtics.

Per què hauríeu d’utilitzar-lo??

El navegador Brave ofereix allò que es promet, ja que són els millors de la classe per a la utilització d’energia i us prolongaran dràsticament la durada de la bateria. Personalment, fa anys que no veiem anuncis i no sabem de què tracta l’enrenou. No llistarem els nostres connectors a causa d’opsec i què no.

revisió valenta del navegador

Brave Browser Review: Conclusió

La navegació privada és una responsabilitat, no un dret. Mentre que el navegador Brave és un pas en la direcció correcta. Està bé, no ofereix res d’especial en matèria de privadesa i no és la millor eina. Tot i que Tor és millor, tampoc no us enganyeu pensant que el feu servir amb seguretat.

La navegació privada tracta d’un conjunt ampli de protocols, no només mitjançant un navegador màgic que us protegirà. Per començar, obteniu una VPN, penseu a formatar la vostra màquina actual DBAN i començant per una instal·lació nova. Hi ha algunes privadeses tutorials això pot ajudar fins i tot realment els vells. Alguns passos són extrems i depenen del que vulgueu fer.

Les nostres dades de KYC valen més diners per a nosaltres que el navegador Brave que pot oferir, només cal una fuita per robar-te la identitat i obligar-te a perdre anys de la teva vida lluitant per la teva pròpia identitat. En aquest període de llimbs, no es pot comprar una casa, obtenir un cotxe nou i la policia pot detenir-se pensant que és el lladre d’identitat.

Tot i que no sentim que el navegador Brave destaca en comparació amb la multitud, en termes de seguretat i privadesa, és un lloc ideal per començar els usuaris. Els usuaris que no saben res sobre les pràctiques recomanades en línia necessiten un punt de partida sòlid i els valents ho proporcionen a pèls. Malauradament, la seguretat de la privadesa és com una pistola carregada i els usuaris finals poden disparar-se al peu.

Brave és el millor navegador d’estalvi d’energia disponible. Hem utilitzat i continuarem utilitzant el navegador Brave quan utilitzem dispositius que funcionen amb bateries. És un estalvi d’energia increïble i recomanem que tothom hi provi.

La pestanya Fons aleatori és la millor característica que té aquest navegador, ja que us ralentix a reflexionar realment sobre què voleu cercar o quin lloc esteu a punt de visitar. Prendre un moment per reflexionar i observar la bellesa real és un bon trencament de la vida digital.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map