Com comprar NEM (XEM) amb targeta de crèdit / dèbit en USD

Amb l’augment del valor de Bitcoin, les monedes digitals estan prenent importància a tot el món. Cada vegada hi ha més institucions reguladores governamentals, bancs i altres institucions financeres que utilitzen aquestes monedes com a forma de pagament. Tot això és degut a les darreres novetats tecnologia blockchain que és una tecnologia peer-to-peer que facilita les transaccions. Diverses empreses estan llançant moltes monedes i monedes criptogràfiques. Els valors d’aquestes divises canvien constantment amb l’evolució de les tendències del mercat i de les borses. En aquest article, us explicarem una de les monedes digitals més ben valorades NEM.

NEM (XEM)

nem xem comprar

NEM (XEM) és la criptomoneda que es va llançar el 2015 amb el seu propi codi font. Per tant, podem dir que aquesta criptomoneda ha introduït moltes funcions i tecnologies noves a la xarxa blockchain. Una d’aquestes noves funcions que s’utilitzen en aquest moneda digital és l’ús de la tècnica de l’algorisme ‘Prova d’importància’. Això permet als usuaris comprovar l’altre usuari que calcularà el següent bloc. Els usuaris també estan habilitats per obtenir una distribució justa de les possibilitats en el càlcul de blocs.

Aquest nou algorisme no només comprova les monedes presents a la cartera, sinó que també comprova i registra totes les transaccions que es produeixen. Aquest registre de transaccions ajuda la direcció de l’empresa a premiar l’usuari que juga un paper vital en el desenvolupament i distribució de la moneda. Aquí, és pertinent esmentar que el procés de generació d’un bloc només triga un minut. Els usuaris veuen tres tipus de missatges en aquest procés. Es tracta de missatges xifrats, no xifrats i hexadecimals.

compra de moneda canviant

Característiques de NEM (XEM)

Com la resta de monedes digitals, NEM (XEM) té moltes característiques peculiars que mostren el seu brillant futur. A continuació, es mostren algunes de les característiques d’aquesta moneda criptogràfica.

  • Per millorar la seguretat, NEM té arquitectures de dos nivells. Això significa que les dues capes estan formades per NIS i NCC. Tots dos es connecten en secret i comencen a desar les transaccions. Les transaccions es guarden sense descarregar la cadena de blocs. Això proporciona als usuaris una experiència completament nova i augmenta la velocitat de transacció.
  • La següent característica peculiar de NEM és que la moneda es basa en el mètode de desenvolupament impulsat per proves. Això evita codis innecessaris i ineficiències i garanteix que cada codi assoleixi algunes de les proves predefinides.
  • Una prova de la importància és una altra característica de NEM (XEM). No cal descarregar la cadena de blocs d’accés i qualsevol aplicació pot funcionar independentment per protegir NEM.
  • Una altra característica d’això és el temps mínim de transacció moneda digital. La transacció triga només 1 minut a completar-se. Això fa que sigui deu vegades més ràpid que Bitcoin.
  • Com la resta de monedes digitals, NEM també permet la creació d’actius virtuals amb productes fixos o variables, descripcions o adreces.

Com comprar NEM (XEM) amb targeta de crèdit / dèbit en USD

Comprar NEM (XEM) amb targeta de crèdit / dèbit en USD és molt fàcil. Seria molt correcte dir que comprar aquesta moneda digital és similar a la de comprar la resta de monedes digitals. Els usuaris necessiten el registre amb Changelly que és totalment gratuït Lloc web de Changelly. A més, els usuaris necessitaran una cartera NEM (XEM) per extreure o emmagatzemar monedes. Changelly ha sorgit un canvi de divises que s’utilitza molt a tot el món. El motiu del seu ús freqüent és el compte gratuït, la interfície frienly de l’usuari i la capacitat de pagar amb targetes de crèdit / dèbit per la vostra criptografia. Els usuaris han de pagar només les comissions de transacció del 0,25%. Els següents són els passos per comprar NEM (XEM) mitjançant una targeta de dèbit / crèdit.

1-Registra’t a Changelly

canviador canviant

El primer pas comprant NEM (XEM) és el registre amb Lloc web de Changelly. És un lloc web on podeu intercanviar totes les monedes fàcilment. El més interessant és que no hi ha cap quota de registre i els usuaris no necessiten mantenir els seus comptes. Per tal de registrar-se, els usuaris necessiten un identificador de correu electrònic verificat. El lloc web envia totes les dades necessàries relacionades amb el compte d’usuari a l’adreça de correu electrònic introduïda. Els usuaris poden iniciar la sessió als seus comptes després de comprovar els detalls a la seva adreça de correu electrònic.

2-Selecció de moneda

comprar nem usd

Com s’ha dit anteriorment, Changelly ofereix als usuaris moltes monedes. Correspon a ells triar la moneda que vulguin. Aneu a la pàgina inicial i seleccioneu el NEM (XEM). Després de la selecció de la moneda, els usuaris han de seleccionar la moneda de pagament. En aquest cas, els usuaris introduiran l’import de dòlars americans per al pagament. En fer clic al botó d’intercanvi que hi ha al costat, l’usuari veurà una nova pàgina de processament de pagaments. Aquí, voldria mencionar que l’usuari ha d’haver iniciat la sessió en cas contrari, si feu clic al botó d’intercanvi, primer caldrà iniciar la sessió.

compra de moneda canviant

3-Confirmació de la comanda

nem xem

En aquest pas, l’usuari tindrà l’opció de comprovar els detalls de la seva comanda. La comprovació del Moneda en USD import i NEM (XEM) és un deure. Quan estigueu segur de la comanda, premeu la pestanya de confirmació de la comanda.

4-Introduïu l’adreça de cartera & missatge

cartera nem xem

No es pot negar el fet que NEM (XEM) sempre s’emmagatzema en una cartera com s’emmagatzemen altres criptomonedes. Changelly és una de les millors opcions aquí. És gratuït i comporta una petita comissió en el moment de processar la transacció. A més, la majoria dels inversors utilitzen aquesta cartera perquè ofereix suport multidivisa.

cartera xem

5-Confirmació d’informació

confirmació xem

Després d’introduir l’adreça del fitxer cartera digital, l’usuari es dirigeix ​​a una pàgina que també és una pàgina de confirmació. Aquí l’usuari pot confirmar una vegada més tota la informació sobre la seva comanda i l’adreça de la cartera. Tingueu sempre en compte que no podeu emmagatzemar monedes criptogràfiques sense cap adreça de cartera vàlida. Si premeu la pestanya de confirmació, accedireu al fitxer secció de pagament.

6-Detalls de la targeta de crèdit / dèbit

visat canviant

Ara, heu d’introduir tots els detalls necessaris del vostre targeta de crèdit / dèbit. Inclouen el número de la targeta, la data de caducitat i el codi de seguretat. Després d’emplenar tots els detalls de la targeta, premeu el botó “pagar”. Tornareu a veure l’import que es descomptarà de la vostra targeta.

compra de moneda canviant

Confirmació de 7 SMS

telèfon canviant

Per a una confirmació addicional, s’envia un codi de 4 dígits al número de mòbil registrat de l’usuari. Si introduïu aquest codi al formulari, es confirmarà el pagament.

8-NEM receptor (XEM)

Després d’introduir el codi de 4 dígits, la transacció es processa a l’instant. Normalment, triga entre 5 i 30 minuts a processar una transacció a la cartera. Tingueu sempre en compte que la primera transacció requereix un temps considerable a causa de diversos tipus de verificacions. Les properes transaccions es processen en poc temps.

compra de moneda canviant

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map