On comprar Kin Coin (KIN) a l’instant: [Guia completa per a principiants]

En aquest article, parlaré d’un dels populars projectes de criptomoneda que van sorgir a principis / mitjans de 2016: KIN Coin, la seva història, característiques i on comprar la moneda Kin. 

Què és la moneda Kin?

On comprar Kin Coin

La moneda kin és un testimoni de divises de missatgeria i xarxa social desenvolupat i propietat d’una empresa de tecnologia establerta al Canadà, mil milions de dòlars, Kik Interactive Inc., que es basa en la tecnologia blockchain i la seva funció principal és la transferència de valor entre usuaris..

La moneda familiar apareix a CMC – CoinMarketCap, el lloc de capitalització de mercat de criptografia més generalment acceptat. Segons coinmarketcap.com, Kin s’utilitza com a diners dins d’un ecosistema digital d’aplicacions i serveis per al consumidor. Les monedes Kin entren en circulació mitjançant un model d’incentius anomenat Kin Rewards Engine, o “KRE”, que premia els desenvolupadors que creen experiències d’usuari convincents amb Kin segons els seus compromisos.. 

Actualment, té una capitalització borsària de 3.322.405 dòlars i un volum de negociació durant les 24 h de 225.958 dòlars amb un subministrament total de 10 bilions de monedes Kin, de les quals actualment circulen 1.214.839.705.290 monedes Kin. El seu preu actual és de 0,000003 USD per a la moneda d’1 Kin i, durant un temps, el preu s’ha mantingut resistent a les tendències baixistes. 

Kin es va construir per fomentar millors compromisos en xarxes o comunitats digitals i permetre la transferència de valor entre els membres d’aquestes comunitats, per molt poc que sigui. L’objectiu de Kin coin, els desenvolupadors i la comunitat / usuaris de Kin, és obtenir ingressos a les comunitats digitals. 

Què és Kin Coin

Desenes d’aplicacions, tant per a telèfons iOS com per a Android, ja s’han connectat a l’ecosistema Kin, cosa que fa que les activitats d’aquestes aplicacions siguin més atractives i satisfactòries, ja que la comunitat està monetitzada. El valor es pot transferir fàcilment d’un usuari a l’altre. 

Alguns exemples d’aquestes aplicacions són: Kinny and Near a les categories de Comunicació i Social, Speed ​​Genius i PeerBet a la categoria de jocs per a dispositius iOS, PauseFor a la categoria Health and Fitness i el popular Madlipz a la categoria Notícies i entreteniment per a iOS. Altres aplicacions compatibles amb Android inclouen Kinit, Drump Dance, City Routes, Castle Rush AR, Uwe, Kimeo, KinFit, King VPN, Wicrypt, Syngli, Fets a tot el món, etc.. 

En poques paraules, la xarxa / comunitat de criptografia de monedes Kin està creada per ser un ecosistema d’aplicacions que utilitzen la moneda Kin com a mitjà per a l’intercanvi de valor entre els seus usuaris. Ara mateix, sé que la vostra pregunta seria on comprar la moneda Kin.

El projecte Kin es va llançar per primera vegada a la cadena de blocs d’Ethereum com a testimoni habilitat per ERC20. Després de l’ICO i un parell d’altres desenvolupaments i addicions, els desenvolupadors de Kik van anunciar les seves intencions de canviar les fitxes Kin a l’ecosistema de cadena de blocs Estel·lar en col·laboració amb Changelly. 

Altres associacions que ha tingut el projecte Kin inclouen la seva col·laboració amb Shopify en ser un dels seus mitjans per rebre pagaments i amb Freewallet quan es va convertir en la seva cartera oficial per emmagatzemar les monedes Kin durant i després de l’intercanvi.

Kin Coin és la vostra alternativa


Com funciona la cadena de blocs de Kin?

Kin no és una moneda en les definicions pures d’una moneda criptogràfica mitjana, ja que no és l’actiu digital nadiu propi de la seva cadena de blocs. A diferència d’altres projectes de criptografia, Kin és un ecosistema d’aplicació per si sol, però construït sobre la base de dos ecosistemes de cadena de blocs diferents. Kin es va construir per concentrar-se en la monetització del món digital, posant en valor coses que no tinguessin cap valor aparent inherent, com ara béns i serveis digitals abstractes, memes, temes, adhesius, personatges de jocs, armeria o armes, altres desbloquejables en les seves diverses aplicacions, etc. Sé que encara voleu saber on comprar monedes Kin, espereu-ho. 

Kik Tech no només utilitza Kin per a les seves aplicacions, (són només el botó de control del projecte), Kin és una moneda descentralitzada en un ecosistema d’aplicacions centralitzades propietat de diversos desenvolupadors.. 

Com guanyar Kin

Mitjançant les diverses aplicacions connectades a l’ecosistema Kin, es pot guanyar Kin rebent recompenses per creacions de valor. Amb el seu motor KRE – Kin Rewards, Kin s’infla mitjançant la creació de valor i, per tant, premia els desenvolupadors d’aplicacions de l’ecosistema que creen contínuament noves experiències i funcions a les seves aplicacions per augmentar els compromisos i el volum de transaccions a Kin mitjançant la interacció usuari. Aquest KRE paga una quantitat fixa de Kin cada dia i el divideix proporcionalment a cada aplicació de l’ecosistema Kin segons el volum de transaccions i els compromisos que podrien generar aquell dia. 

Com guanyar Kin Coin

Així, igual que Steem, Streamit, BAT, etc., podeu guanyar Kin fàcilment descarregant un parell d’aplicacions connectades a l’ecosistema Kin que us interessin i comenceu a interactuar amb altres usuaris.. 

Quant a les cadenes de blocs Kin, recordeu que abans vaig parlar de Kin que començava com a testimoni ERC20 sota l’ecosistema de la cadena de blocs d’Ethereum, on aprofita les seves característiques específiques d’alta liquiditat, seguretat de primer nivell i descentralització. A més, Kin va bifurcar la cadena de blocs estel·lar per crear una cadena de blocs escalable, ràpida i sense comissions. Per tant, suposo que Kin funciona amb el seu ecosistema: l’ecosistema Kik, juntament amb l’estel·lar i l’Ethereum. Ara encara voleu saber on comprar Kin Coins? Per descomptat, sé que sí! 

És el llegit de Kin Coin?

El projecte Kin és un dels projectes de criptografia d’aquest tipus amb dits una mica menys acusadors des dels angles de les parts interessades. El 2017, Kik va dur a terme una ICO – Oferta inicial de monedes al públic en general, afirmant que es tractava d’una forma d’inversió en actius digitals i que es va elevar a 100 milions de dòlars americans en segons, la qual cosa ha estat una de les vendes més grans i ràpides d’ICO. Els problemes van començar quan la Securities and Exchange Commission, SEC., Dels EUA, va demandar la Kik Corporation per la realització de l’ICO de 100 milions de dòlars perquè l’ICO no es va registrar per primera vegada amb ells d’acord amb la normativa d’inversions dels EUA de la SEC. activitat il·legal. Però això només fa que el projecte Kik, Kin, sigui un projecte d’estafa? La vostra suposició és tan bona com la meva. 

Kin és una estafa?

No obstant això, Kik Interactive Inc. va presentar un judici després de la demanda per part de SEC, i SEC, per altra banda, va presentar que l’assumpte podia i s’havia de resoldre mitjançant una moció dispositiva. Tot i que l’empresa espera un judici del maig del 2020, la SEC ha impulsat una data posterior i això, al seu torn, ha comportat retards en el cas del judici i presumides despeses a l’equip del projecte Kik.

Això i probablement més ha portat l’empresa Kik a queixar-se de les pesades càrregues financeres des que va començar el cas, cosa que va provocar la venda de la seva plataforma de missatgeria original Kik i van concloure per centrar-se únicament en el seu ecosistema de criptomoneda.. 

Llistats d’intercanvis Kin Coin

Kin es va popularitzar després de la seva ICO i, a la fugida, ha aparegut a diversos intercanvis, com ara Bancor Network, HitBTC, FatBTC, Lykke i IDEX La compra de la moneda Kin requerirà que primer tingueu Ethereum. A més, necessitareu una cartera habilitada per Ethereum com MyEtherWallet, Imtoken, Trust Wallet per emmagatzemar el vostre Kin si no voleu deixar-los a les carteres d’intercanvi.. 

On comprar moneda Kin: llistats de Kin d'intercanvis

Alternatives a Kin Coin

Segons el tipus, el cas d’ús, les característiques i les peculiaritats, les fitxes o monedes criptogràfiques alternatives o similars al Kin inclouen Zel (ZEL), SDChain (SDA), Counterparty (XCP), Stream it Coin (STREAM), Steem Tokens i Ondori (RSTR). 

Conclusió

La moneda kin és un projecte únic que es troba actualment en aquest espai criptogràfic. Si se’ls permet treballar / recórrer tots els seus plans amb èxit, és probable que Kik Interactive Inc. produeixi abans de l’any un testimoni / moneda Kin amb un cas d’ús excepcional i evident que tingui tant valor i reconeixement en la criptografia espai més enllà de la nostra imaginació actual.

Per obtenir més informació sobre la moneda Kin, el projecte Kik, on comprar una moneda familiar o com guanyar-les, sempre podeu consultar la seva pàgina web o uniu-vos a la seva comunitat telegrama grup. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map