How To Mine DigiByte (DGB): una guia completa

En aquest article us expliquem com podeu extreure DigiByte (DGB) i totes les petites peculiaritats que s’acompanyen. Comencem donant-vos informació general sobre DigiByte, seguit dels diferents requisits per iniciar la vostra aventura minera.

La criptomoneda minera és una de les activitats més importants de l’espai criptogràfic. Tot i que moltes criptomonedes actuals no requereixen mineria a la seva xarxa, la gran majoria de les deu criptomonedes principals amb capitalització borsària encara ho fan.

De fet, les dues criptomonedes principals, Bitcoin i Ethereum, requereixen una mineria de criptomonedes per al bon funcionament de la seva cadena de blocs. Els actius digitals extrets es consideren els més segurs i descentralitzats de la indústria.

GUIA RÀPIDA: Com extreure Digibyte

1. Prepareu la vostra GPU per a la mineria. Instal·leu els darrers controladors estables des del lloc oficial.

2. Descarregueu i instal·leu una cartera Digibyte. Obteniu l’adreça de la cartera; això servirà com a nom d’usuari a l’agrupació minera de Digihash.

3. Descarregueu DigiByte 1-Click Miner i executeu el programari. El sistema de seguretat de l’ordinador pot etiquetar el programa com a virus. Aquest és un fals positiu.

4. Executeu el miner amb un clic i configureu l’agrupació de mineria. Inseriu la vostra adreça de cartera DigiByte com a nom d’usuari.

5. Feu clic al botó Inici per iniciar la mineria.

Aneu a Miner amb un clic

Taula de comparació de l’algorisme de mineria de digibytes

Taula de comparació de l’algorisme de mineria de digibytes AlgorithmEquipmentPools
Algorisme Equipament Piscines

Groestl

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Qubit

CPU, GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Scryp

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, P2Pool


SHA-256

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, Ispace.co.uk

Madeixa

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, MiningField

Què és DigiByte

El DigiByte (DGB) Blockchain se centra a proporcionar als seus usuaris seguretat d’alta velocitat d’avantguarda. Mitjançant una xarxa de descentralització criptogràficament segura i uns temps de transacció 40 vegades més ràpids que els de Bitcoin.

La cadena de blocs de Digibyte es pot dividir en 3 capes:

  1. Aplicacions / DigiAssets Layer: utilitzat per la majoria d’usuaris de l’ecosistema per a les seves aplicacions diàries. DGB també proporciona la capa DigiAssets aquí per construir-la.
  2. Actiu digital / capa de registre públic: són les fitxes DGB, que incentiven la comunitat a explotar i desenvolupar el projecte i, sobretot, a protegir DGB.
  3. Core Communications Protocol / Global Network Layer: admet tota la infraestructura de DigiByte.

Els miners operen a la segona capa, assegurant DigiByte amb múltiples algorismes. Això es fa mitjançant el processament de noves transaccions al registre immutable públic i guanyant DGB com a recompensa per resoldre el bloc actual amb èxit. Comencem a explorar com es pot convertir en miner i unir-se a aquesta increïble part de l’ecosistema blockchain.

Carteres DigiByte DGB

Abans de començar a minar, heu de familiaritzar-vos amb un Cartera DigiByte. Les monedes minades s’han d’enviar a una adreça de mineria després d’haver estat minades amb èxit.

Recomanem revisar-ne diversos, cercar ressenyes i números anteriors. Sempre que sigui possible, us recomanem que utilitzeu una cartera de maquinari, ja que afegeix el màxim nivell de seguretat. Sempre es pot utilitzar una adreça d’intercanvi, però desaconsellem que no ho faci.

DigiByte DGB Mining

El primer que heu de pensar és com extracteu Digibyte. DGB és una cadena de blocs única, ja que es pot extraure amb 6 algorismes de mineria; Skein, Groestl, SHA-256, Scrypt, Qubit i Odocrypt. Skein i Groestl s’utilitzen per a la mineria de GPU, Qubit, SHA-256 i Scrypt són dominats per miners ASIC i Odocrypt s’utilitza per a mineria FPGA.

Tot i que podeu utilitzar CPU per extreure DGB amb Qubit, SHA-256 i Scrypt, seria una pèrdua de temps i diners, però podria ser un bon exercici abans de gastar grans quantitats de diners en una plataforma dedicada a la mineria. Immergir-se en tot l’ecosistema d’un projecte és el millor ús del temps de recerca abans de comprometre’s amb la inversió financera.

Les calculadores mineres són imprescindibles si l’objectiu és ser rendible. WhatToMine té unes calculadores sorprenents per a cada algorisme Skein, SHA-256, Scrypt, Qubit i Odocrypt. És interessant notar que Groestl no és compatible.

Ús de targetes gràfiques

Hi ha respostes senzilles i complexes sobre com extreure DigiByte Nvidia targetes gràfiques. El més senzill és instal·lar Skein connect a una piscina minera de Skein i recollir el DGB a mesura que s’extreuen. D’altra banda, la complexa consisteix a fer preguntes sobre el temps i els diners si aquesta és la moneda més rendible per a la meva i les monedes minades cobriran el cost de l’electricitat.

Generar beneficis és una preocupació secundària en comparació amb cobrir costos i no reinvertir mensualment en costos d’electricitat.

Utilitzeu sempre una calculadora de mineria i dividiu els beneficis per la meitat per dos motius:

  • En primer lloc, la mineria de criptomonedes és altament especulativa, amb valors de criptomonedes que fluctuen violentament;
  • En segon lloc, les plataformes mineres no es poden lliurar tal com es va prometre a causa del temps d’activitat. El medi ambient de les plataformes mineres, la temperatura ambiental i el flux d’aire són les dues preocupacions més importants. Un augment de la temperatura farà que les plaques de circuits es sobreescalfin i no funcionin amb el seu rendiment òptim.

Si utilitzeu més d’una plataforma de mineria DigiByte, haureu de tenir en compte la solidesa i atreure atenció no desitjada sobre les vostres activitats mineres. Diverses preocupacions retiren l’atenció innecessària.

Aquests 3 casos més urgents són casos extrems, però són riscos legítims que cal pensar i mitigar: robatori del vostre equipament miner, segrest per rescatar-lo o manteniment com a ostatge i obligació a transferir tots els vostres recursos digitals..

Utilitzeu Groestl i un grup de mineria Groestl si voleu extreure DGB amb un fitxer AMD targeta gràfica que té totes les complexitats esmentades, ja que cal tenir en compte Nvidia. Quan configureu una màquina de mineria, seguiu sempre les guies pas a pas, ja que els petits errors poden provocar problemes massius més endavant.

AMD i Nvidia són únics en la seva configuració i qualsevol targeta gràfica no serà tan rendible com la següent. El Wiki DGB té una llista de targetes GPU compatibles.

Com extreure Digibyte

Mineria de DigiByte amb màquines ASIC

Si voleu prendre seriosament la mineria DGB, la mineria ASIC és una de les maneres més efectives d’iniciar la mineria com a empresa. La mineria pot generar ingressos passius si podeu mantenir les relacions de cost i benefici correctes. ASIC miner rendibilitat està altament correlacionat amb el valor de mercat de les monedes i l’edat de la màquina. Investigueu molt abans de comprar una màquina de segona mà.

La mineria ASIC està dominada per fabricants ASIC i grans explotacions mineres amb els primers drets sobre nou maquinari. Tenen un avantatge injust d’economia d’escala, ja que s’ofereix un preu reduït a les granges més grans per a lots més grans, de manera que es centralitzen la majoria de xarxes de cadenes de blocs (fins i tot si de manera limitada, la xarxa es va debilitar en última instància).

Aquestes pràctiques limiten les habilitats de les petites explotacions per diversificar i ampliar el període de retorn de la inversió (ROI), resultant en última instància en una menor inversió en monedes ASIC a causa de millors ROI en altres llocs. L’única moneda que realment pot sobreviure a això és Bitcoin.

Com extreure DigiByte

Mineria de DigiByte amb màquines FPGA

La mineria FPGA té un avantatge addicional a part de ser rendible; recupera la naturalesa distribuïda de les cadenes de blocs descentralitzades. FPGA no és immune als seus propis problemes; són targetes gràfiques informàtiques complexes que requereixen una bona comprensió de TI per funcionar amb èxit.

Hi ha molts recursos a examinar, us recomanem que comenceu per Wiki de DigiByte i BitcoinTalk. Cada targeta es pot optimitzar afegint un flux de bits, que overclocka la targeta FPGA i pot provocar un error en poques hores si no es configura correctament. Per al maquinari FPGA i els fluxos de bits, us recomanem fpga.guide. El Wiki DGB també té algunes targetes FPGA suggerides.

Piscines Mineres

La mineria amb un conjunt de mines no és obligatòria, però el cost d’oportunitat de la mineria en solitari no val la pena, tret que exploteu una gran explotació minera des del primer dia d’explotació minera. La mineria en solitari és l’equivalent a entrar a la loteria i similar al joc a menys que ho feu bé amb DGB.

Malauradament, aquesta és una opció terrible. La seva taxa de resum de xarxa és alta i les probabilitats no són favorables a vosaltres. Per a la mineria en solitari, podeu examinar-ho SHA256, Escriptura, Qubit, i Odocrypt.

Recomanem agrupacions mineres, ja que aprofiten un gran nombre d’operacions petites en una gran força a tenir en compte. Aquí és on entra en joc una calculadora de mineria, ja que podeu predir, amb una seguretat raonable, quins guanys obtindreu amb la vostra explotació minera de DGB.

Per obtenir una anàlisi detallada de les piscines mineres, podeu revisar-les miningpoolstats.stream. Cada algoritme es desglossa per obtenir una millor imatge de la xarxa Madeixa, SHA256, Escriptura, Qubit, i Odocrypt.

Grups miners de GPU

Piscines mineres Groestl

Piscines mineres de madeixa

Piscines mineres ASIC

Piscines mineres de Qubit

Scrypt Mining Pools

SHA256 Piscines mineres

FPGA Mining Pools

Piscines mineres Odocrypt

Per obtenir informació addicional sobre el grup, DigiByte ha configurat una llista de grups de mineria, reviseu cada grup minament amb deteniment i esbrineu si són estafes o no..

DigiByte Cloud Mining

La mineria al núvol és la solució ràpida i senzilla per aconseguir que els miners professionals extreguin monedes per a vosaltres. Tots dos HashFlare i NiceHash tenim una reputació prou decent per recomanar-les, en última instància, preferim NiceHash, però HashFlare és igualment capaç.

La mineria al núvol, però, té els seus propis riscos. Tot i que no cal que mantingueu cap equip, sou responsable del cost del contracte i és possible que no amortitzeu la inversió inicial si el mercat baixa per sota del preu de cost.

DigiByte One-Click Miner

Els desenvolupadors de DigiByte han desenvolupat un miner d’un sol clic. Sense depuració ni configuracions complexes, instal·leu-les i executeu-les.

Tenen un GitHub repositori tant per a Windows com per a Linux. El programa és senzill i fàcil d’utilitzar. DBG ha reduït la barrera d’entrada a qualsevol persona que tingui accés a un equip amb una targeta o targetes gràfiques Nvidia o AMD.

Mineria lliure de DigiByte

La mineria no significa monedes gratuïtes, s’ha d’invertir molta feina en recerca, planificació i disseny. Cadascun dels mètodes disponibles té alguns costos. Si ja teniu un ordinador o un ordinador portàtil inactiu, podríeu fer-ho mitjançant CPU o GPU.

Això, però, té un cost diari d’electricitat i reduirà la vida útil de les vostres màquines, ja que la mineria és físicament molt intensa perquè els ordinadors puguin realitzar-la. Això no vol dir que no proveu d’explotar DGB o la vostra moneda preferida. Els coneixements adquirits no es poden llegir ni adquirir, cal practicar-los.

Conclusió

La mineria és alhora un treball d’amor i de lucre. DigiByte té una comunitat sòlida que us ajudarà si ho necessiteu. El DigiByte grup miner de telegrames té una gran quantitat d’informació i, el que és més important, persones disposades a ajudar-vos a convertir-vos en miner o en millor miner.

Si no heu explotat mai abans, comenceu amb una màquina de jocs de gamma mitjana, tracteu la mineria com un hobby, sense ànim de lucre, per avaluar si realment voleu fer això. Mentre us dediqueu a l’evolució de les coses, l’experiència es reunirà ja que la mineria té molts problemes interessants per afrontar.

La majoria de problemes requereixen l’ús creatiu dels motors de cerca per trobar un problema similar en el passat. Si no, BitcoinTalk gairebé sempre té una solució per a gairebé qualsevol problema. Si no ho fan, algú pot fer una pluja d’idees sobre el problema.

No invertiu mai més del que esteu disposat a perdre directament. Qualsevol màquina minera es pot danyar més enllà d’una reparació econòmica fiscalment responsable per una pujada de potència o una tassa de cafè del matí.

Malgrat aquests riscos, cal eliminar les cadenes de blocs o bé deixaran d’existir totes les proves de descentralització de les cadenes de blocs. La prova de les monedes d’estaca no està prou descentralitzada com per suportar la intervenció reguladora del govern amb un llançament fiat en aquests projectes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map